Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 18:29® osprey
-
džigit: Chytám s touhle (průměr 0.12 mm). Spokojenost velká. Ale nějak se to nedá na webu sehnat, takže odkaz je dost divoký
- Čtvrtek 11. února 2010 v 18:27® džigit
-
osprey> no tahle mi vyskočila,když jsem to dal přes vyhledavač
Kupuji Draka GE Boxer a hledám vhodné doplňky.Chtěl bych zkusit jinou,než FL.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 18:20® osprey
-
spike> Pak tyhle wobblírky neřeš. Ty ryby přijdou postupně. Až objevíš logiku věci.
džigit: Já chytám jen tmavě zelené a šedé šňůry. Nikdy jsem neměl žádnou bílou, žlutou, růžovou, pseudoprůhlednou apod. – nemůžu k tamté nic říct.
Podívám se, jestli někde najdu tu, co mám.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 18:15® spike
-
osprey> já bych raději jednu velkou, ale ty se mě vyhybají okruhem jako ty štiky
Tento příspěvek byl editován 11.2.2010 17:19:26 uživatelem spike.. Na velké okouny jsem narazil v prosinci, ale uspěchal jsem zásek:(
- Čtvrtek 11. února 2010 v 18:14® džigit
-
osprey> ahoj,jakého Strena bys doporučil? A jak je to s průměrem v porovnání k silonu? Těch 0,17mm se mi zdá na menší smekáč docela dost silná.A do třetice,co třeba tahle http://www.hobby-g.cz/…ra-fluo.html v 0,12mm ?
- Čtvrtek 11. února 2010 v 18:14® osprey
-
Jak.novi> Taky zapomínám… Vzpomenu si u první ryby, ze které to jde špatně ven. A pokud jsem na místě, kde berou velké ryby, nechávám zatím protihrot. Nestává se mi to moc často, abych se dostal na vodu s okouny 35+.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 18:11® Jak.novi
-
osprey> Malé okouny chtám nejradši na marmyšky a smáčky. Snažím se chytat bez protihrotu, ale ne vždy si vzpomenu ho zamáčknout. Naposledy, když jsem na marmyškách zamačkával protihroty, zlomil jsem u dvou háčky.
Osobně bych bral jednu velkou velkou nž hordy malejch, i když s těma je u nás docela problém.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 18:07® osprey
-
spike> Mikromrdka pod 2 cm moc velkých okounů nenachytá (může nějaké, to ano, ale ideál to není).Osobně mám všechny velké okouny z řeky na štikové wobblery.
Malé okouny už chytám jen na věci s jednohákem, pokud možno bez protihrotu. Vyplétat trojháčky z okouních žaber mě nějak nebaví.
To je to současné dilema přívlače – hodně malých nebo jednu velkou?
- Čtvrtek 11. února 2010 v 18:03® Jak.novi
-
spike> Na okouny moc dobrej není, skoro vůbec. ALe na ty tlouště, to je paráda. Často s tím i „mouchařím“.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 18:01® Jak.novi
-
A tohle je maximum, co se týče velikosti nástrah, co používám.
Tento příspěvek byl editován 11.2.2010 17:01:52 uživatelem Jak.novi. - Čtvrtek 11. února 2010 v 18:01® spike
-
Jak.novi> tak ten se mě líbí, to by bylo něco na okyše a tlouště:)
- Čtvrtek 11. února 2010 v 18:00® Jak.novi
-
spike> Menší, než je tenhle Magic 1,8 cm od Dorada nepoužívám.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 17:39® osprey
-
Hory> Fireline 0.17 docela ujde. Dnes už existují lepší pletenky (já doporučuju lidem Power Pro a Stren), ale Firelinu mám pořád ještě asi na dvou cívkách. Akorát šedivou. Růžová barva mi k srdci nepřirostla…
- Čtvrtek 11. února 2010 v 17:37® osprey
-
Arnej> Zlatá rybka v Lidické na Smíchově, ale zas tak moc tam toho nemají. Dragon vede zvláštní obchodní politiku – snaží se udat většinu svého zboží přes e-shop. Dovoluje mu to sice držet zajímavé ceny, ale brzdí to šíření značky.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 17:33® spike
-
skwor> taky mám pár 4cm wobů:)
Tento příspěvek byl editován 11.2.2010 16:35:11 uživatelem spike. - Čtvrtek 11. února 2010 v 17:14® džigit
-
skwor> když jsi u těch mini,tak koukni http://foto.onet.pl/…04wwc,u.html
- Čtvrtek 11. února 2010 v 16:28® skwor
-
Tak jsem sehnal trošku historie. Salmo hornet 2,5cm barva CW, shallow model.
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 13:23® Hory
-
Potřeboval bych poradit ohledně snury..Chci kupovat Berkley splétanou šňůru Fireline – růžová 0.17!!Máte s ní někdo zkušenosti??? Díkes
- Čtvrtek 11. února 2010 v 9:49® Arnej
-
Ahoj, nevíte o nějakém obchodě v Praze, který prodává vláčecí pruty od Dragonu?
- Čtvrtek 11. února 2010 v 0:44® osprey
-
fishing USA> Karle, dát to sem můžeš. Myslím, že to lidi bude zajímat. Ale dopadl bych asi jako ty – taky bych moc nevěřil.
Potřeboval bych na zkoušení těchhle věcí nějaký revír s rybama. Asi to začnu chodit testovat na chovnej, když je teď pytláctví tak málo postižitelná věc
- Čtvrtek 11. února 2010 v 0:41® fishing USA
-
osprey> pokusim se najit odkaz jedne jesterky,ma to docela zajimave pohyby,koupil jsem ji pred nekolika lety,ale netroufnul jsem si na to zatim chytat
- Čtvrtek 11. února 2010 v 0:38® osprey
-
fishing USA> Zdravím. Ta myš by šla, viděl jsem záběr štiky na živou myš asi ze dvou metrů. Slupla ji jak malinu. Ještěrka asi nemá smysl, nic takového tu ve vodě neplave a čolka napodobí spíš nějaký tmavší smáček.
Ono pokud je ryb dost a musí se kvůli žrádlu trochu ohánět, vystartují po lecčems. Ale kde jsou ty časy, kdy jich u nás bylo dost
- Čtvrtek 11. února 2010 v 0:30® fishing USA
-
osprey> Miro,nezkousel jsi nekdy nejake napodobeniny mysi nebo treba jesterek.Dost se to ve statech prodava,ale ja s tim jeste nevidel nikoho vlacet natoz abych to sam zkusil.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 0:18® osprey
-
jižan> Já mám gumy moc rád. Ale blbě se vyrábí. Zato dělám marabu jigy a jiné ptákoviny.
On je trochu problém s tím, že u nás na řece nejsou moc candáti. A mydlit zdejší okouny většinou do 25 cm rychle omrzí. A tak zbývá jen štika a ty velké viděly už skoro všechno. No a proto vyrábím, co ještě vidět nemohly. Ale jde mi to jak psovi pastva.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 0:06® jižan
-
osprey> když to tak Míro čtu kolem a kolem, svět se do jerků celkem zbláznil. Taky jsem je zkoušel, ale víc mi říká guma, toho jsi si asi všimnul.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 0:02® jižan
-
DJ> smáček není špatná nástraha, celkem jsem jí propadl, ale netroufám si, ještě pořád, někomu radit jak jí vodit. Jednou to zlomíš a bude se dařit
- Čtvrtek 11. února 2010 v 0:00® osprey
-
jižan> Vyrobil jsem jen jeden na díry a budu ho muset předělat nebo udělat jiný. Teprve když s tím člověk něco odchytá, ví, kde soudruzi udělali chybu.
Spíš bych potřeboval pracovat na jercích, ale nemám kdy. Ještě teď vkládám data. Pokoušíme se zavést novou rubriku.
- Středa 10. února 2010 ve 23:58® jižan
-
osprey> Věř mi, že ještě ne. Ty Stormy mě však celkem trápí, pár jich doma mám, ale nepřišel jsem jim na chuť. Taky se připravuji na letošek, ty virábíš vrtiklacky, já něco na candoše. Jinak pěkný večer
- Středa 10. února 2010 ve 23:56® Jak.novi
-
osprey> O vláčení ani nemluv.
- Středa 10. února 2010 ve 23:51® osprey
-
jižan> Zdravím tě v tento pozdní noční čas
Absťák už tebou vehementně lomcuje? Já bych vláčel až bych brečel