Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 10. února 2010 ve 23:18® jižan
-
DJ> nezkoušel jsem jí na řece a v tom možná bude zakopanej pes. Na stojáku ten pohyb prostě nebyl dle mého gusta.
- Středa 10. února 2010 ve 23:16® DJ
-
jižan> Ačkoli tak krásný candáty jako máš v albu jsem nechytal. Vše co jsem vyndal byly ryby do 60cm, nebo okouni kolem 30 – 40cm ti byli vážně krásní. Dost ryb jsem chytil v okoli lodnich bojek, což si nedovedu vysvetlit. Na jedné fotce v zvém albu má candát v tlamě smáčka ouklaje? Taky je používám, ale asi je špatně vedu či co. Moc jsem toho na něj nechyt.
- Středa 10. února 2010 ve 23:03® DJ
-
jižan> Neřekl bych, že jsi ji špatně vodil. Dáváš za pravdu člověku co je prodáva – návnada prý není nic extra. Ryby mi reagovaly v useku Lebe, Čelákovice-Neratovice a reakce byla vazně super. Je možný že to je lokalitou, ale na tuhle gumu jsem vytahal nejvíc ryb.
- Středa 10. února 2010 ve 22:53® jižan
-
DJ> třeba mne to vůbec neoslovilo, přitom jsem té nástraze dal i relativně hodně času, ale výsledek nic moc. Asi jsem to špatně vodil
- Středa 10. února 2010 ve 22:36® DJ
-
Zdravím pánové, včara se mi podařilo náhodou najít nástrahu na kterou luxusně regovali na Labi candáti. Vzhledem k tomu, že už sem dovozce tyhle gumy od Stormu nebude dodávat, posílám odkaz na posledních několik balení který maj v akci za 64,– což je zadarmo. Na stránkách www.bohemiafishing.cz zadejte do okénka s lupou WE Rippin Shad 04 P . Je to napodobenina okouna a při tahání po dně v hloubkách 2–3m jsem tahal krásný candáty i ve dne.
- Středa 10. února 2010 ve 21:57® Jak.novi
-
Tady to žije
- Středa 10. února 2010 ve 21:51® Scanix
-
osprey> zelenou travu a modre nebe mam podstatne radeji jak snehomrazove radovanky.
- Středa 10. února 2010 ve 21:48® Scanix
-
Sander> Peto, exhumovat me nikdo nemusel, byl jsem jen nalozenej v jinych vecech, jak druhej Petr spravne vystihl, fishbony pockaji az se otepli, i kdyz si letos asi tolik nezachytam, rozhodne se budu snazit nejakou tu rybku potrapit s focenim, rozhodne necekam, ze bych v necem prekonal lonskou vyjimecnou sezonu.
- Středa 10. února 2010 ve 21:05® osprey
-
Flip> Bude líp. Ne o moc, ale bude. Pro začátek mi bude stačit zelená tráva a modrá obloha…
- Středa 10. února 2010 ve 21:01profil byl smazán
-
osprey> to máš kliku -u nás ty cesty stojej,ale ty už víš za co
- Středa 10. února 2010 ve 20:51® osprey
-
Flip> Nemám ani jedno, ale kráčím po dobrých cestách. Koncem měsíce se zeptej znovu
- Středa 10. února 2010 ve 20:49profil byl smazán
-
osprey> Jak jsi na tom s řidičákem a koupí vozu?
- Středa 10. února 2010 ve 20:46profil byl smazán
-
osprey> Máš pravdu-naděje je důležitá ve veškerém životě.
- Středa 10. února 2010 ve 20:40® osprey
-
Sander> Za laskavost děkuji, už to tam máš.
Flip: Já se prostě jen těším na to, že když za ty neskutečné peníze budu moci někam popojet, tak až budu cítit, že je to ono, tak popojedu.
Přece jen mám v dosahu místa, kde je naděje na slušného fiše. A naděje, to je u rybařiny to nejdůležitější. Bez naděje bych se na to už dávno vyprd.
- Středa 10. února 2010 ve 20:37profil byl smazán
-
Sander> aha tak to jo-jenom jestli už z těch laskavostí a činorodosti učitelskej neblbne.aby nedopadl jako Jára Cimrman jež byl často přirovnáván k sopce,která svou čiností zasypala sama sebe
)
- Středa 10. února 2010 ve 20:30® Sander
-
Flip > zviditelnit? Vůbec ne. Jen mě Míra požádal o laskavost, tak jsem se optal zda je vše v oukeji.
- Středa 10. února 2010 ve 20:25profil byl smazán
-
Sander> no máš pravdu všeho moc škodí.Taky jsem mu říkal že s tím narcismem to není třeba přehánět,ale Petr je rozumný a snad to i pochopil.
- Středa 10. února 2010 ve 20:23profil byl smazán
-
Sander> zase se budeš chtít zviditelnit,co?Jo má to někdo protekce
- Středa 10. února 2010 ve 20:22® Sander
-
Flip > naopak, já díky němu ignoroval rubriku Z lovu
Ba ne, jsem přející člověk, mám radost když má někdo radost.
- Středa 10. února 2010 ve 20:22profil byl smazán
-
osprey> taky si to doma namlouvám a dokonce to i Věře tvrdím
To je začátek konce.Potom už jedině Chocholoušek
- Středa 10. února 2010 ve 20:21® Sander
-
osprey > mrkni do poslední osobky ode mne a přečti poslední větu. Jde spíš o tu kompozici, zda ti to tak vyhovuje nebo stačí.
- Středa 10. února 2010 ve 20:21profil byl smazán
-
Sander> jako že tě povýšeně ignoroval ,jo?Pěknej šmejd namyšlenej
- Středa 10. února 2010 ve 20:20profil byl smazán
-
sethy> a nebo rozmlátí o mostní pilíř
)
- Středa 10. února 2010 ve 20:17® osprey
-
Sander> Nehodlám zvyšovat tempo, ale rozšířit akční rádius
Kterou odpověď? Hoď mi to, prosím, do SZ. Pracuju asi na třech věcech najednou a jestli jsem ti na něco neodpověděl, omlouvám se, ale žiju v domění, že jsem odpovídal na všechno.
- Středa 10. února 2010 ve 20:13® Sander
-
osprey > Míro možná tebe, já si budu chrochtat při svém klasickém tempu, mě to tak baví a vyhovuje.
Dlužíš mi odpověď, nezapomeň.
Tento příspěvek byl editován 10.2.2010 19:14:05 uživatelem Sander. - Středa 10. února 2010 ve 20:11® osprey
-
Sander> Omyl. Letos bude muset ignorovat on nás
- Středa 10. února 2010 ve 20:07® Sander
-
Flip > dobrá to strategie, má dobře nakročeno na to, že až se oteplí a začne zase házet trofeje do Z lovu, skončí opět v mé sezónní ignoraci
- Středa 10. února 2010 ve 20:06® osprey
-
Flip> Ono se to pomalu lepší. Pomalu. Velmi pomalu… Ale jak už jsem ti říkal – vsadil jsem na obsah. I teď jsem na netu jen proto, že hledám nějaké věci do textu, co vyrábím a nemám to prostě v palici.
- Středa 10. února 2010 ve 20:04® sethy
-
Flip> Ale prd, nemůže se vynadívat na ty dva woblery co po X letech konečně sehnal
a to ani netuší, že je letos oba urve
- Středa 10. února 2010 ve 20:03profil byl smazán
-
Sander> Scanix sbírá domácí odpustky před sezonou honí místo fišbodů homebody
))