Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 10. února 2010 ve 13:34® BigMike
-
džigit> díky, mám to vše prostudované, jen hledám něco „zázračného“:)) Teď jsem bral Aulin, zabral, ale po vysazení zase vše nanovo i když v normě:) Když bude u vody nejhůř, brufík to zvládne.
- Středa 10. února 2010 ve 13:02® džigit
-
BigMike> tady máš odkaz http://www.ordinace.cz/…isovy-loket/#…
Já měl obdobný problém ze šipek a zjistili mi problém s krční páteří,což Ti nepřeju.Jinak zkus ultrazvuk/pokud máš kde/a klasika-protizánětlivé masti.Možná pomůže dobrý fyzioterapeut,ale nejprve doporučuji pořádné vyštření příčiny!!!
- Středa 10. února 2010 ve 12:50® BigMike
-
Asi blbý dotaz, ale kdo jiný by mohl pomoci když né vláčkaři.
Bere mě už 2. rokem tenisový loket na zátěžové ruce, máte někdo zkušenosti s léčbou, prevencí, suplementací, doktory atd.?
- Úterý 9. února 2010 ve 23:14® osprey
-
Flip> No, co se fotek týče, teprve zpracovávám podzim. A mám pocit, že v době, kdy jsem nabíjel atlas, tak možná jediná nepublikovaná fotka, co jsem měl na harddisku, byla s Martou
Bude třeba nadělat nové.
- Úterý 9. února 2010 ve 23:09profil byl smazán
-
osprey> se máš čím chlubit.Už nikdy si od tebe nevezmu žádnou fotku pro svůj článek-tůdle dostat mě do průseru
)
- Úterý 9. února 2010 ve 23:07® osprey
-
Flip> A tys ještě neviděl moji štiku 54 cm, kterou jsem ve Fotošopu vykrmil na 57.5 cm?
- Úterý 9. února 2010 ve 23:03profil byl smazán
-
osprey> se zase pohádaj sami až si budou závidět fišku.Zase budou 14 dní řešit jestli ten Carassius filtrus bahnus není podvrh
)
- Úterý 9. února 2010 ve 22:50® osprey
-
Flip> No proto jsem jim sem dal ten atlas.
Ale jinak bych v tom viděl spíš zradu techniky. Pravdu máš ale v jednom. Nejsem schopen tady oživovat kaprařskou diskuzi. Protože nejsem kaprař. A je to strašně znát (ale ne, že by mi to vadilo).
- Úterý 9. února 2010 ve 21:03® Libor
-
Flip> v nové době můžou mít společnou třeba i udírnu.
Tento příspěvek byl editován 9.2.2010 20:03:34 uživatelem Libor. - Úterý 9. února 2010 v 17:37profil byl smazán
-
osprey> kámo měl by si začít pracovat na základním vzdělání účastníků Chytej.cz.Poznávat ryby je základem zkoušek nových adeptů.Možná jsem zaspal dobu,a občas si pletu příbuzné druhy,ale to že kapr má společné akorát fousy se sumcem to vím tutově-při rozkliknutí videa kapr 18.5 kg jsem tam tuto rybu marně hledal.A nebo že by se kuličkáři konečně začli vracet mezi rybářský dav
)
- Úterý 9. února 2010 ve 12:51® DJ
-
Zdravim panove. Nemate zu nekdo zkusenosti s rybolovem v Chorvatsku?
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:56® Koudy
-
sethy> mě taky…ale co nadělám
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:56® Koudy
-
frenki> jo je
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:34® sethy
-
osprey> Je zajímavé, že se u nás každý rok chytí hodně pěkný ryby na těch profláklých místech. Ale já se jim většinou vyhýbám. Stejně se to všechno zmasí hned po zahájene
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:31® osprey
-
sethy> Nějak jsem přehlédl tvou odpověď. Máš pravdu, že se výskyt i braní ryb rok od roku mění. Já u nás poslední dobou nestačil reagovat a uniklo mi hodně zajímavých věcí. Snad to letos napravím.
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:26® sethy
-
Koudy> To Vás obdivuju. Mě je ve vodě zima už na podzim
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:26® sethy
-
Koudy> To Vás obdivuju. Mě je ve vodě zima už na podzim
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:24® gomz
-
osprey> O.K.
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:23® frenki
-
Koudy> no je to tak, ještě řekni že ne
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:23® osprey
-
gomz> Verk jako krám, věc,… Je to germanismus. Ale máš pravdu. Ten můj verk je jerk
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:21® gomz
-
osprey> verky???asi snad spis JERKY…preklep.
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:20® gomz
-
osprey> jak si myslis, ze to bude hepciKKK????sranduji.dycinky bude lip, udelat par kousku, dle predstavy(tvar) a pak se hrat s dovazenim.teprve potom to pustit jako maloseriovou vyrobu
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:18® Koudy
-
sethy> njn…ber to tak…aspoň v prosincu nemusíš být po pás ve vodě
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:16® osprey
-
gomz> Díky za odpověď. Snad si najdu čas ty svoje verky dodělat a pak povedeme fundovanější dialogy.
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:16® sethy
-
Koudy> Jasny. U „nás“ na štěrkáču brodění nehrozí, metr od břehu nedosáhnu na dno
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:14® Koudy
-
sethy> dost hodně…řeka a stoják je hold rozdíl no
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:11® gomz
-
osprey> je to mozne, ale nikdy jsem to nezkousel. radeji jich udelam treba 5 kousku az prijdu na dovazeni(v suchem stavu), nez bych cekal az mi kazdy jeden kousek vyschne-jak dlouho a ktery?, kdyz ani prodejci nejsou schopni mi dodat stejny material.dnes mi GOMZova konecne prinesla material na vyrobu-slovy tri desky o stejne sile od jednoho dodavatele a co myslis?v jedne desce „stych“cca 2,5–3cm a?muzu si byt jist vyvazenim na 100%, dodas jinou desku-hranol a je vse v pytli…
nehlede na to, ze v ramci zlepseni sluzeb nebo nevim co to je misto sirky 10cm zacali delat 8cm (pry standart)pravda na delce je rozdil navyseni 7cm, ale i tak..
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:05® sethy
-
Koudy> chápu že když stojíte kus od břehu po pás ve vodě, tak jste asi hodně na očích.
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:04® sethy
-
osprey> To je tak šude ne? Já ten problém na moravě nemám. Všeci chodí na profláklé fleky, jinam téměř ne. Když něco najdu nechám si to pro sebe a pár „vyvolených“ problém je spíš ten, že ty ryby jsou každý rok uplně jinde:) a tak na místě kde jeden rok lapu sumce (spíš sumečky) jak na bežícím pásu (2008) nemám další rok ani záběr (2009). Loni jsem ani žádné místo nenašel, ale už mám pár tipu:)
- Pondělí 8. února 2010 ve 23:02® Koudy
-
frenki> ty aby ses neozval