Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 8. února 2010 ve 23:01® Koudy
Koudy

sethy> jo tak to je na prd…hmm,já vím,ale to by šlo jen tam na ně přestat chodit a to, se veřejně přiznám, jsem nezvládl…a i když jsme se s frenkim snažili sebevíc-dalekohledy jsou svině:-((

Pondělí 8. února 2010 ve 23:00® frenki
frenki

Koudy> ale ryby tam byly krásný a stou 40centimetrovou hranicí si letos nějak zaostal oproti mě, ale jak tě znám ty mi to letos ukážeš:D:D

Tento příspěvek byl editován 8.2.2010 22:00:50 uživatelem frenki.
Pondělí 8. února 2010 ve 22:58® frenki
frenki

Koudy> štěstí v nacházení jsem měl spíše já, tenkrát tam nevlést tak do teď sušíme oba huby:D:D:D.

Pondělí 8. února 2010 ve 22:57® osprey
osprey

sethy> Koukám, že máte stejné problémy jako u nás. Když člověk týdny a měsíce hledá, je třeba, aby se nevědělo, že našel…

Pondělí 8. února 2010 ve 22:53® sethy
sethy

Koudy> Jo tam jich urcite je dost a kazdorocne se chytnou, jenze tam proste neni mozné najít místo, je to jen o tom náhodně trefit na rybu. A neustálá těžba to navíc pořád mění. Vím jiris něco říkal, měl sis to nechat pro sebe a ještě lépe aby tě nikdo neviděl.

Pondělí 8. února 2010 ve 22:52® osprey
osprey

gomz> Já myslel zkusit vyvážení před nalakováním. Ale tam se právě projeví to, že balza rychle saje. Takže já u svého zatím prvního výtvoru (je ze smrku, ne z balzy) rychle namočil, vyzkoušel, jak klesá, pocukal a z vody ven.

Pondělí 8. února 2010 ve 22:47® gomz
gomz

osprey> nezazlivam ti vubec nic a znam to(pokusu moc- vysledek zadny)od TEBE mam aspon par postrehu.pokud zavru woba do laku(rikejme mu jak chces)drobne upravy vzhledem k hmotnosti se porad daji delat, ale upozornuji_opravdu drobne.

Pondělí 8. února 2010 ve 22:45® Koudy
Koudy

sethy> já myslím že na té pískovně kdes ho chyt jich taky bude dost…a u nás to zas takové terno nebude…člověk musí mít „jen“ štěstí a „jen“ je musí najít…toť vše…čím větší voda tím hůř…já pokud bych neměl štěstí tak jsem je taky nenašel…i když jsem si kolikrát říkal že by možná bylo líp kdybych je nenašel:-((

Pondělí 8. února 2010 ve 22:43® osprey
osprey

gomz> Já vůbec nekritizuju. Byl jsem s tím, jak ten wob chodil spokojen. Jen jsem blbec dal na jerka obyčejnou karabinu a otevřel jsem ji a navíc s rybou. Jel jsem to jen pár hody otestovat, ale se záběrem jsem počítat mohl. Mrzí mě to ještě teď.

Ptám se v souvislosti s úplně jinými věcmi. Dá se to vyvážit po vyzkoušení ve vodě? Asi jo, ale jak dlouho pak ta balza schne?

Pondělí 8. února 2010 ve 22:43® gomz
gomz

a opravdu musim PODEKOVAT skworOVI za jeho hlasku

Pondělí 8. února 2010 ve 22:41® gomz
gomz

slibuji-pokusim se o jeste vyssi pevnost povrchovou v ramci cele me vyroby wobku, ale nevim , co to udela s hmotnosti, potapivosti…

Pondělí 8. února 2010 ve 22:39® sethy
sethy

osprey> Vím vím, pár kousku od Ondry doma mám:) To byla tehdá asi špatně označená serie, měl jsem je ja prutos i jiris a všechny plavaly ikdyž měly na zádech „S“. Spíš mě překvapilo, že i ty co jsem od Salmáku dostal byly každej jinak vyváženej.

Pondělí 8. února 2010 ve 22:37® sethy
sethy

gomz> Ono nekdy ty „neprofi“ woby jsou daleko lepší než profi.

Pondělí 8. února 2010 ve 22:36® gomz
gomz

osprey> toho co jsi poslal „do vecnych lovist“byl dost pretizeny-uznam, ale je otazka, jaka je poptavka.

Pondělí 8. února 2010 ve 22:35® gomz
gomz

osprey> jiste. dovazuji vzdy az po dvakrat natiranem a brousenem povrchu…byt by me to stalo treba 5 kousku jen tak- co se tyka vyroby.

Pondělí 8. února 2010 ve 22:28® osprey
osprey

gomz> A je reálné zkusit vyvážení na ještě nebarveném wobu a případně dovážit? Nevím, jak balza saje a jak rychle schne. Ber to jako dotaz laika.

Pondělí 8. února 2010 ve 22:25® gomz
gomz

skwor> DEKUJI

Pondělí 8. února 2010 ve 22:25® gomz
gomz

sethy> nebudu nikdy tvrdit neco o profi- nejde to i kdybych chtel a se rozkrajel-proste pokud nemam „profi“ material se muzu i PO…t, ale nikdy nemam sanci nekam dosahnout, diky nedostatecnemu mnozstvi „profi“ mat.a priplatit?nejsem blazen…radeji dovazovat-jeste- byt bych byl ochoten zaplatit mi nikdo nenabidnul material na stavbu, ktery by mel stejnou hustotu.(mereno nehtem co tvori drazku pricne materialem).je to pitoma merka, ale vim, co od mat, cekat…

Pondělí 8. února 2010 ve 22:24® skwor
skwor

osprey> Gomzova 5cm slidera jsem měl v ruce rok před tím, než s nimi přišlo Salmo. A chod byl srovnatelný, ne-li vyváženější.

Pondělí 8. února 2010 ve 22:23® osprey
osprey

sethy> Divný. Mě plovoucí Slidery plavou a potápivé se potápějí… Co já bych dal za to, kdyby ty, co jsem uprásknul, plavaly:-)

Ale vyvážit woba není prča a o gomzových výtvorech můžu prohlásit, že chodí dobře.

Pondělí 8. února 2010 ve 22:18® sethy
sethy

džigit> Mě jich rukama taky moc neprošlo a to vím o vodě kde jsou.

Pondělí 8. února 2010 ve 22:17® sethy
sethy

gomz> presne tak:) uz se na ne taky moc tesim, a nejaky Salmo se muze jit zahrabat. A co se týče vyvážení: měl jsem X slideru, všecky byly označené jako potápivé a všecky plavaly, jelikož to v Mavepu nikdo nebyl ochotný řešit, napsal jsem přímo do Salma, ti se na nic neptali a poslali mi jednou tolik slideru zadara plus nějaký blbosti. Všecky jsem je rozbalil a naházel do umyvadla a co myslis? Jeden plaval, druhej šel ke dnu jak šutr, třetí se vznášel nade dnem…takže o nějaké „profi“ třídě nemůže být řeč.

Pondělí 8. února 2010 ve 22:14® gomz
gomz

mimochodem jsem zjistil- teda pokud to nekdo sleduje, ze 3stanOVI 4cm delky woby a potapive uz mam davno zmaknute.jen musim 3stanOVI nechat jeho seriovku-tolik kousku na pohled stejnych asi JA nikdy neudelam(pokud vezmu v potaz i ty na sraz chytejaku).....

Pondělí 8. února 2010 ve 22:12® džigit

sethy> já měl v ruce okyše kolem 40 naposledy před 30 lety na Lužnici :-) zatím jen závidím a zbrojím.A taky doufám,že ještě někdy chytím :-D

Pondělí 8. února 2010 ve 22:10® gomz
gomz

sethy> … vOKU???? spis asi-nevim mi to nejak unika.asi bude zrada i to, ze dodavatele balsy NIKDY nejsou schopni dodat material o stejne hustote-a tam je problem s dovazenim…koupis desku nebo treba 3 o stejne kvalite a stejne nemas sanci dle dovazeni udelat stejny kus, byt mas stejne vse ostatni.....proto NIKDY asi nebudu mit moznost dostat se di profi tridy… je mi to jedno…radeji bubu vyrabet neokoukane nastrahy se „svym“ chodem…

Pondělí 8. února 2010 ve 22:09® sethy
sethy

Koudy> To byla jedna jedina težce vydřená ryba z té vody (loni), byl jsem tam snad 30× a když nepočítám pár pruhatců kolem 15–20cm…

Měl bych ho raději na jiném proutku.

Tam u Vás jich máte Xkrát tolik.

Pondělí 8. února 2010 ve 22:06® Filip00
Filip00

Ahoj používáte někdo woblery od firmy Yo-Zuri?

Pondělí 8. února 2010 ve 22:06® Koudy
Koudy

sethy> jj,okouna jsem tady zaregistroval…pěkný:-) já se letos přes 40 nedostal…teda asi,neměřil jsem:-) ale ono už je to asi jedno jestli 38 nebo 39 nebo 40:-) i když ta hranice svoji magičnost má…;-)

Pondělí 8. února 2010 ve 22:03® sethy
sethy

gomz> Jako spravnej woblero-vyrabeč bys to měl mít už v oku:-93;

Pondělí 8. února 2010 ve 22:02® sethy
sethy

Koudy> Ja ho dostal v pulce prosince, takze u vody byl cca 5krat a krom osobaku okouna jsem na nej nedostal nic.