Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 5. února 2010 v 19:23® troutkiller
-
dam> Já sem vezl kluka do Budějek na hokej a vrátil sem se dřív
- Pátek 5. února 2010 ve 14:29® PetrC
-
Prutos> kdepak, jako obsluha jsi zklamal. Samozřejmě, může se stát cokoliv, ale když máš šňůru s takovými parametry, měl bys k ní použít adekvátní prut a naviják. Případně se přizpůsobit nejslabšímu článku, což jsi neučinil.
Proč myslíš, že by se měl výskyt bobra regulovat? Kvůli čemu? Kvůli stromům? Kvůli nám?
Někdo používá Slammera, někdo ne. Někdo na to přišel, někdo na to přijde a někdo na to nepřijde. Přijde na to…
- Pátek 5. února 2010 v 11:22® dam
-
troutkiller> nepřeháníš to takhle po ránu
- Pátek 5. února 2010 v 10:26® sus1
-
Libor> Tu zná každej,neni na tom co fotit.
- Pátek 5. února 2010 v 10:24® Libor
-
sus1> tak vyfoť pořádně ještě tu caldii, ať tu nejsou pořád stejný fotky z obchodů. Hezky zepředu, zezadu.
- Pátek 5. února 2010 v 9:40® sus1
-
Libor> CrossFire 3000X.Kluk s tim tak nějak začíná a ani nevim,jestli ho bude bavit,tak sem nechtěl kupovat hned nějakou bombu.Uvidí se. Já pro sebe Caldii.
- Pátek 5. února 2010 v 6:50® troutkiller
-
Libor> Ten Speed 50–100g ve 2.70 maji na Gamamarusáckejch stránkách za necelé 3000kč a já ho mužu jen doporučit
Loni pár metráku sumcu vyndal z vody.
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 23:10® osprey
-
Libor> Proto jsem ti ho ukazoval. Je to dobrá tyčka. Ale pod 4000,– nebude. A pak ještě dostatečně bytelný naviják.
Koupí toho Penna jsem z toho vybruslil velmi levně. A myslím si, že je to odolnější a výkonnější prut.
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 23:05® Libor
-
osprey> ale ten sumčí speed by byl na větší klasický woblery dobrej..
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:58® osprey
-
Libor> Zrovna ty víš, že jsou místa, kde sumci vyžadují důkladný cajk.
pepa-č: Až budem v létě u vody, jako správní kluci si přeměříme klacky
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:34® Libor
-
A když zrovna štiky preferují malé nástrahy, můžete zkusit 12cm slidera.
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:32profil byl smazán
-
osprey> teď mě napadá, že KingKong by byl skvělým jménem pro prut. Stavěné pruty si pojmenovávám bojovými a hrůzostrašnými názvy
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:30profil byl smazán
-
osprey> a na mém třímetrovém bidle by pan Bubka překonal laťku ve výši tvého prutu jak prd. A to je zásadní kritérium.
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:29profil byl smazán
-
osprey> prut na kingy? A na kingkongy?
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:18® Prutos
-
osprey> Ono, praktické to opravdu je. A při té vzdálenosti se to nechá…
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:16® osprey
-
Prutos> Snažili jsme se to vozit. Ale dostupná vozidla nemají dost velkou kapacitu a strašně se kolem toho nadělá. Tak jsme to pořešili takhle. Dvakrát do roka se část vsi zasměje
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:14® osprey
-
pepa-č> Ano, tady ti odpovím. K sousedům chodím nezávazně pokecat, zásadní věci řeším zde.
A už to tu padlo.
Penn Millenium Baitcast Salmon 270 cm / 60 – 120 g
Prut na Kingy s dolním dílem masivním tak, že v něm málem zapomněli nechat díru. Ale jinak je celkem zvladatelný. Pocitově asi jako to tvé třímetrové bidlo.
Tento příspěvek byl editován 4.2.2010 21:14:30 uživatelem osprey. - Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:13® Prutos
-
osprey> Dvakrát do roka je dobrý akorát tak na to, aby ti to důrazně připomnělo, jak v těch meziobdobích troskovatíš. Měla by ti ta louka růst rychlejc
Ale nástup na scénu to byl pěkný…chlapa s tak velkym pytlem (na zádech) zas dlouho neuvidim
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:08profil byl smazán
-
osprey> co máš? nenapínat, odpovídat!
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:03® osprey
-
Prutos> Mám i méně klackoidní klacky
Ostatně jeden jsi viděl v akci. Takže rybu do 120 cm řešit nemusím. Ale vím o pár místech s velkými rybami. A když už tam pojedu, tak se s tím nebudu párat.
Navíc, dvakrát do roka pilně trénuju, aby mi svalstvo neochablo – s kosou v sadu. Nějaké vláčení je proti tomu brnkačka.
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:54® Prutos
-
osprey> Nejen ruka
To zvaž dobře…nejednou jsem strhal i viděl strhat prutem šńůru na 50lb. Žádný z těch klacků nebyl tak klackoidní jako ten tvůj
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:39® osprey
-
Prutos> Já jsem zvědav na svou aktuální tyč. Bude z ní bolet ruka, ale dobře to vyvážili a ten multík naštěstí neváží moc. Ještě zvážím, co tam namotám.
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:37® Prutos
-
osprey> Se současným stejně. Držim a nepustim…dokud to někde nepraskne
On ten prut nebyl žádný párátko a redoš se při souboji taky nerozpad…ani nezasek, ani nevrzal. To až pak
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:35® dam
-
troutkiller> já už 7.dubna…ale to před odjezdem bude stát za to
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:34® troutkiller
-
Pánové jdu chrnět zítra vezu kluka v pět do Budějek na tréning
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:34® Prutos
-
PetrC> Jako obsluha jsem rozhodně nezklamal…břemeno jsem z vody dostal
A že mě to stálo motátko? Se ztrátama se počítá. Tu 0,25 FL jsem tam opravdu dávat neměl…bo když někam dám kotevní lano, tak chci v případě potřeby využít jeho potenciál.Jenže v tomto případě to neustál naviják. 0,25 FL už nepoužívám…mám Power Pro (65lb
Bobr je krásné zvíře, je radost je téměř každou vycházku pozorovat. Někdy i pár metrů. Menší radost mám z těch mizejících stromů,co kdysi lemovaly řeku. Bobr už nemá proč být chráněn. Spíš by se měl regulovat. Regulovat..ne vyhubit
„Ano, určitě by i tomuto navijáku pár metrových sumců rozhodilo sandál, ale to většině smekacích navijáků, a proto používáme co? No?“
Proto používáme Slammera
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:34® dam
-
osprey> klidně to tam nahaž, stejně už asi není co krmit…ptáci je vyzobali
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:27® troutkiller
-
dam> V Květnu trenére!V Květnu
Léčebna Averoy střední Norsko
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:25® osprey
-
troutkiller> To je víceméně normální stav věci. Já si nedávno koupil krmení. Mám radost, že mám čím krmit a až ho naházím do řeky, můžu si udělat radost znova…
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:24® dam
-
troutkiller> já jsem zrovna přemýšlel, kam se na pár dní ztratit, vypnout mobil a nedělat vůbec nic