Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 5. února 2010 v 19:23® troutkiller

dam> Já sem vezl kluka do Budějek na hokej a vrátil sem se dřív:-)

Pátek 5. února 2010 ve 14:29® PetrC

Prutos> kdepak, jako obsluha jsi zklamal. Samozřejmě, může se stát cokoliv, ale když máš šňůru s takovými parametry, měl bys k ní použít adekvátní prut a naviják. Případně se přizpůsobit nejslabšímu článku, což jsi neučinil.

;-) ;-)

Proč myslíš, že by se měl výskyt bobra regulovat? Kvůli čemu? Kvůli stromům? Kvůli nám?

;-) ;-)

Někdo používá Slammera, někdo ne. Někdo na to přišel, někdo na to přijde a někdo na to nepřijde. Přijde na to…

:-) :-)
Pátek 5. února 2010 v 11:22® dam
dam

troutkiller> nepřeháníš to takhle po ránu:-O

Pátek 5. února 2010 v 10:26® sus1

Libor> Tu zná každej,neni na tom co fotit.:-)

Pátek 5. února 2010 v 10:24® Libor
Libor

sus1> tak vyfoť pořádně ještě tu caldii, ať tu nejsou pořád stejný fotky z obchodů. Hezky zepředu, zezadu.:-)

Pátek 5. února 2010 v 9:40® sus1

Libor> CrossFire 3000X.Kluk s tim tak nějak začíná a ani nevim,jestli ho bude bavit,tak sem nechtěl kupovat hned nějakou bombu.Uvidí se. Já pro sebe Caldii.:-)

Pátek 5. února 2010 v 6:50® troutkiller

Libor> Ten Speed 50–100g ve 2.70 maji na Gamamarusáckejch stránkách za necelé 3000kč a já ho mužu jen doporučit:-) Loni pár metráku sumcu vyndal z vody.

Čtvrtek 4. února 2010 ve 23:10® osprey
osprey

Libor> Proto jsem ti ho ukazoval. Je to dobrá tyčka. Ale pod 4000,– nebude. A pak ještě dostatečně bytelný naviják.

Koupí toho Penna jsem z toho vybruslil velmi levně. A myslím si, že je to odolnější a výkonnější prut.

Čtvrtek 4. února 2010 ve 23:05® Libor
Libor

osprey> ale ten sumčí speed by byl na větší klasický woblery dobrej..

Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:58® osprey
osprey

Libor> Zrovna ty víš, že jsou místa, kde sumci vyžadují důkladný cajk.

pepa-č: Až budem v létě u vody, jako správní kluci si přeměříme klacky:-))

Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:34® Libor
Libor

A když zrovna štiky preferují malé nástrahy, můžete zkusit 12cm slidera.:-)

Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:32profil byl smazán

osprey> teď mě napadá, že KingKong by byl skvělým jménem pro prut. Stavěné pruty si pojmenovávám bojovými a hrůzostrašnými názvy :-)

Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:30profil byl smazán

osprey> a na mém třímetrovém bidle by pan Bubka překonal laťku ve výši tvého prutu jak prd. A to je zásadní kritérium.

Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:29profil byl smazán

osprey> prut na kingy? A na kingkongy?

Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:18® Prutos
Prutos

osprey> Ono, praktické to opravdu je. A při té vzdálenosti se to nechá…

Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:16® osprey
osprey

Prutos> Snažili jsme se to vozit. Ale dostupná vozidla nemají dost velkou kapacitu a strašně se kolem toho nadělá. Tak jsme to pořešili takhle. Dvakrát do roka se část vsi zasměje:-))

Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:14® osprey
osprey

pepa-č> Ano, tady ti odpovím. K sousedům chodím nezávazně pokecat, zásadní věci řeším zde.:-)) A už to tu padlo.

Penn Millenium Baitcast Salmon 270 cm / 60 – 120 g

Prut na Kingy s dolním dílem masivním tak, že v něm málem zapomněli nechat díru. Ale jinak je celkem zvladatelný. Pocitově asi jako to tvé třímetrové bidlo.

Tento příspěvek byl editován 4.2.2010 21:14:30 uživatelem osprey.
Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:13® Prutos
Prutos

osprey> Dvakrát do roka je dobrý akorát tak na to, aby ti to důrazně připomnělo, jak v těch meziobdobích troskovatíš. Měla by ti ta louka růst rychlejc :-) Ale nástup na scénu to byl pěkný…chlapa s tak velkym pytlem (na zádech) zas dlouho neuvidim :-)

Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:08profil byl smazán

osprey> co máš? nenapínat, odpovídat!

Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:03® osprey
osprey

Prutos> Mám i méně klackoidní klacky:-) Ostatně jeden jsi viděl v akci. Takže rybu do 120 cm řešit nemusím. Ale vím o pár místech s velkými rybami. A když už tam pojedu, tak se s tím nebudu párat.

Navíc, dvakrát do roka pilně trénuju, aby mi svalstvo neochablo – s kosou v sadu. Nějaké vláčení je proti tomu brnkačka.

Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:54® Prutos
Prutos

osprey> Nejen ruka :-) To zvaž dobře…nejednou jsem strhal i viděl strhat prutem šńůru na 50lb. Žádný z těch klacků nebyl tak klackoidní jako ten tvůj :-)

Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:39® osprey
osprey

Prutos> Já jsem zvědav na svou aktuální tyč. Bude z ní bolet ruka, ale dobře to vyvážili a ten multík naštěstí neváží moc. Ještě zvážím, co tam namotám.

Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:37® Prutos
Prutos

osprey> Se současným stejně. Držim a nepustim…dokud to někde nepraskne :-) On ten prut nebyl žádný párátko a redoš se při souboji taky nerozpad…ani nezasek, ani nevrzal. To až pak :-)

Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:35® dam
dam

troutkiller> já už 7.dubna…ale to před odjezdem bude stát za to

Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:34® troutkiller

Pánové jdu chrnět zítra vezu kluka v pět do Budějek na tréning:-((

Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:34® Prutos
Prutos

PetrC> Jako obsluha jsem rozhodně nezklamal…břemeno jsem z vody dostal :-) A že mě to stálo motátko? Se ztrátama se počítá. Tu 0,25 FL jsem tam opravdu dávat neměl…bo když někam dám kotevní lano, tak chci v případě potřeby využít jeho potenciál.Jenže v tomto případě to neustál naviják. 0,25 FL už nepoužívám…mám Power Pro (65lb :-)

Bobr je krásné zvíře, je radost je téměř každou vycházku pozorovat. Někdy i pár metrů. Menší radost mám z těch mizejících stromů,co kdysi lemovaly řeku. Bobr už nemá proč být chráněn. Spíš by se měl regulovat. Regulovat..ne vyhubit :-)

„Ano, určitě by i tomuto navijáku pár metrových sumců rozhodilo sandál, ale to většině smekacích navijáků, a proto používáme co? No?“

Proto používáme Slammera :-)

Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:34® dam
dam

osprey> klidně to tam nahaž, stejně už asi není co krmit…ptáci je vyzobali

Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:27® troutkiller

dam> V Květnu trenére!V Květnu:-) Léčebna Averoy střední Norsko:-)

Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:25® osprey
osprey

troutkiller> To je víceméně normální stav věci. Já si nedávno koupil krmení. Mám radost, že mám čím krmit a až ho naházím do řeky, můžu si udělat radost znova…

Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:24® dam
dam

troutkiller> já jsem zrovna přemýšlel, kam se na pár dní ztratit, vypnout mobil a nedělat vůbec nicpivo