Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 20:14® sus1
-
Dneska přišel pošták,podal mě krabku a odjel.Když sem ji rozbalil,bylo tam tohle.
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 20:13® PetrC
-
Prutos> to není o tom jestli mám nebo nemám pravdu. Jde mi o to, že je nepravděpodobné zničit naviják běžným užíváním. Samozřejmě se najdou výjimky, sám jsem jednu měl.
Ano, když ti konečně zabere vytoužená ryba, kolikrát jsi na to svou výbavou připraven? Nejsem sám, kdo má pocit, že zákon schválnosti vždy schválně zasáhne v pravou chvíli.
Ano, určitě by i tomuto navijáku pár metrových sumců rozhodilo sandál, ale to většině smekacích navijáků, a proto používáme co? No? Přesto jsem si jist, že tento naviják těžší přívlač po několik sezon zvládne. A že jsi použil 0,25mm FL? Nemyslím si, že je to blbost, ale jsem přesvědčen, že jsi jako obsluha zklamal na celé čáře.
A zase mám pravdu, já jsem tak dobrej…
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 20:10® džigit
-
petrcech> mrkni na Ryobi Zauber http://www.topfishing.eu/…----511.html .Ten už by měl vydržet
- Čtvrtek 4. února 2010 v 19:57® osprey
-
Prutos: Á, legendární story o tom, jak Red Arc k úrazu přišel…
Zajímalo by mě, jak bys ho zdolával se svým současným cajkem
- Čtvrtek 4. února 2010 v 19:57® balda9
-
Prutos> Tak to ti blahopřeju to se stává málokdy…
- Čtvrtek 4. února 2010 v 19:53® Prutos
-
balda9> vyštracháno, zkopíruju to sem…třeba to některé škodiče pobaví
® Prutos Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 8.7.2006 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem měl dnes jeden z mých „supr“ dnů. S Vydrýskem jsme se vydali prozkoumat novou lokalitu. Po pár hodinkách trhání a navazování se na světlo přišly podívat jen dva malí candoši. Zlatý hřeb ovšem přišel kolem čtvrt na jedenáct, kdy se moje rapalka zastavila tam, kde by žádná vázka být neměla. Po záseku následovala série tvrdých kopanců a dle mého mínění slušný sumík zalehl u dna. Po chvíli ovšem sám vyplaval k hladině, kde začal dělat neuvěřitelný bordel. Zkamaný,jsem úlovek přehodnotil na podseknutého tolstolobika a dál odvracel divoké výpady. Po necelých deseti minutách už mi ležel zdánlivě vyčerpaný úlovek pod nohama. Vydrýsek s podběrákem byl už dávno připraven, zbývalo ještě zjistit kde sedí háčky. Vyrýsek zapíná čelovku o oba se netačíme divit. Z vody na nás udiveně čučí bobr jak sele! Co teď?! Myšlenku na vylovení a osvobození přerostlého potkana, s vidinou pokousaných údů, okamžitě zavrhuji. Své oblíbené Rapalky se ovšem nehodlám vzdát bez boje. Chytám cívku a zrádnému hlodavci se nástrahu pokouším vyrvat ze zadní packy. Místo háčku ale povoluje uzel a bobr je i s nástrahou v prdeli. Teda v řece. Pekelně nasraný na vodní havěť s placatým ocasem okamžitě končím lov.
Edit: Překlapěč mi z navijáku upad až při další vycházce
- Čtvrtek 4. února 2010 v 19:48® Prutos
-
PetrC> Zas máš pravdu. Ale, myslel jsem spíš na to, co se stane, když ti konečně zabere vytoužená ryba. Pár metrových sumíků by mu asi rozhodilo sandál. Jinak to byl navijáček za ty prachy dost dobrý. Odpravil jsem ho vlastní blbostí..tu 0,25mm FL jsem nań dávat neměl
- Čtvrtek 4. února 2010 v 19:23® PetrC
-
Prutos> no nazdar a nazdar. To víš, radím kudy chodím.
Nemohu souhlasit s tím, že by to red arc nevydržel těžší přívlač. Jde o to, co si lze pod pojmem těžší přívlač představit.
Sice tento naviják nevlastním, ale domnívám se, že ho wobblery okolo 12cm/2Og jen tak nerozhodí. Jasně, pokud s nimi bude lovit v prudkém proudu, tak se o nějakou tu sezonu jeho životnost zkrátí.
- Čtvrtek 4. února 2010 v 19:22® balda9
-
Prutos> Mužu se zeptat co se ti s tím bobrem přihodilo??
- Čtvrtek 4. února 2010 v 19:19® Prutos
-
Libor> jakýsi text jsem o tom tehdy, ještě za čerstva vyplodil…ve „z lovu“ bude ještě i dohledatelný. Dodnes ty chlupaté bestie nemám rád. Stromy kácí, sumce plaší, navijáky ničí
Tento příspěvek byl editován 4.2.2010 18:20:14 uživatelem Prutos. - Čtvrtek 4. února 2010 v 19:16® petrcech
-
Prutos> Ok, rudouch to nebude.
- Čtvrtek 4. února 2010 v 19:06® Libor
-
Prutos> já naštestí tahám bobry minimálně jednou za 40let, takže v poho
Tento příspěvek byl editován 4.2.2010 18:07:08 uživatelem Libor.Stejně bys o tom měl napsat článek.. .
- Čtvrtek 4. února 2010 v 19:04® Prutos
-
PetrC> Tě pic, radiči
Petrcech: Kdepak, rudochna na těžkó dřinu nebrat. Jak píše Kouďák,stačil jeden bobr a bylo po redoškovi. A to tak že to nerozdejchal.
- Čtvrtek 4. února 2010 v 17:12profil byl smazán
-
Sander> ahá, tvůj musím taky nalakovat – nestíhám nic. Ale neboj P zahájení je ještě daleko
- Čtvrtek 4. února 2010 v 17:06® Koudy
-
petrcech> Red Arc na těžší přívlač to nevím…záleží jak často a jak moc ho budeš zatěžovat…třeba se k tomu vyjádří prutos, ten ho na těžší vláčku používal…než přišel „démon bobr“
- Čtvrtek 4. února 2010 v 16:46® PetrC
-
petrcech> zdravím tě. Neboj se, Red Arc to zvládne a pokud jde o MP, tak záleží jen na tobě a tvých možnostech.
Samozřejmě, až přijde vhodný čas, tak to probereme do detailu.
Neděkuj, nemáš za co.
- Čtvrtek 4. února 2010 v 16:41® petrcech
-
PetrC> Ahoj, přemýšlel jsem o tom multíku, letos bych ještě zůstal u normálního smekáče.
Do MP bych šel až později, určitě na Tebe nezapomenu a něco spolu vybereme jak Jsi říkal. Zatím bych ale chtěl zůstat u smekáče. Díky
- Čtvrtek 4. února 2010 v 16:36® PetrC
-
petrcech> určitě jo, ale měl bych strach, aby to vydržel. Přesto bych ho s klidem použil, protože to zvládne levou zadní, ale bacha, mám obavu, že je na těžší přívlač nevhodný.
- Čtvrtek 4. února 2010 v 16:34® petrcech
-
balda9> Dík, asi do něj půjdu.
- Čtvrtek 4. února 2010 v 16:30® balda9
-
petrcech> Já myslim že se nemusíš bát, měl by to v poho vydržet…
- Čtvrtek 4. února 2010 v 16:14® petrcech
-
Ahoj všichni, chtěl bych se Vás zeptat jestli by Red Arc vydržel i těžší vláčku, mám na mysli woblery kolem 20g 12cm. Původně jsem chtěl slammra, je těžší, takže ho vynechám, zdřejmě to bude Spheros od Shimana.
- Středa 3. února 2010 ve 21:48® osprey
-
pepa-č> Tak to ti to jde jak mě ty woby – taky jeden čeká na lak
Ale snažím se pracovat, dokud je takhle ošklivo. Až bude líp, rád bych měl čas na ryby.
No a mezi tím vším rozstřikuju kaluže po celém městě.
- Středa 3. února 2010 ve 21:46® Sander
-
pepa-č > můj je ten čekatel, nebo už se lesknem?
- Středa 3. února 2010 ve 21:45profil byl smazán
-
osprey> jeden čeká na lak – musím připojit motor ke stolici (stavěcí) – mám motůrek z kopírky. A čekám na lepší počasí – výpary, větrání, mráz – nejdou k sobě. všichni jsou na mě hodní
- Středa 3. února 2010 ve 21:40® osprey
-
pepa-č> A hele návštěva z temnot. Jak se daří ctěné choti, dceři a čertům?
A máš už vyvázaný aspoň jeden prut? Já už tuhle zimu jeden postavil – na dírky
- Středa 3. února 2010 ve 21:38profil byl smazán
-
BigMike> ten wobler je mistr světa v cyklistice?
- Středa 3. února 2010 ve 21:22® troutkiller
-
BigMike> Pěknej štybar
- Středa 3. února 2010 ve 21:21® osprey
-
Koukám, že jsem propásl vzácnou návštěvu – a hned trojnásobnou. Jenže holt prostým chatováním si na chleba nevydělám
- Středa 3. února 2010 ve 21:03® skwor
-
Záloha zaplacena, 2.7. vyrážíme na sever.
- Středa 3. února 2010 ve 20:52® džigit