Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 2. února 2010 v 18:02® sethy
sethy

PetrC> To snad ani není možné. Než ty, nikdy :-93;

Úterý 2. února 2010 v 18:00® PetrC

sethy> ne, ale budeš všechno vědět a budeš chytřejší než já. A to se nesmí…

:-) :-)
Úterý 2. února 2010 v 17:49® Sander
Sander

Ty jo, dneska jsem zjistil jak snadné je sehnat náhradní cívky k Red Arcům. Stačí jen umět česky :-)

Úterý 2. února 2010 v 17:49® sethy
sethy

osprey> Jasny chápu. Já si ale neumím představit že s ním vláčím sumíky každej den a že jsem toho schopnej :-D Ale mít takový prut do extrémů v zaloze, proč ne :-)

Úterý 2. února 2010 v 17:29® osprey
osprey

sethy> Bude. Ale s proutkem do 60 g už u nás dost lidí vyhořelo. Navíc tenhle klacek je tak tuhý, že je použitelný i pro lov na přirozenou nástrahu, kdyby na něj někdy došlo. Samozřejmě ne na dvoumetrové ryby.

A pokud někdy pojedu na jih (třeba abych Davidovi na Pádu chytal nástražky :-) ), tak pojede se mnou.

Tento příspěvek byl editován 2.2.2010 16:30:58 uživatelem osprey.
Úterý 2. února 2010 v 17:24® sethy
sethy

osprey> Jo na ten uz jsem se dival loni v brne, ale prisel mi moc tezkej…to buded drina:)

Úterý 2. února 2010 v 17:17® osprey
osprey

PetrC, sethy: Penn Millenium Baitcast Salmon 270/ 60 – 120 g.

Bude mi trochu těžký, ale prutů na metrového sumíka mám dost. Tohle je prut na Kingy a v mém případě na vousáče, kteří to normálním vláčkařům trhají. Vím, že ho mockrát prokleju, ale jednou to přijde…

Úterý 2. února 2010 v 17:16® sethy
sethy

PetrC> budu brzo starej ja vim :-)

Úterý 2. února 2010 v 17:13® skwor
skwor

osprey> Teď je v plánu feeder, toho skelouše se kupovat nechystám (ale koukat se musí průběžně:-) ).

Úterý 2. února 2010 v 17:13® PetrC

sethy> nebuď zvědavej…

Úterý 2. února 2010 v 17:12® PetrC

osprey> milý Míro, něco jsem zahlédl u sousedů…

A koupil jsi jeden z těch, na které jsme koukali? Také jsem uvažoval, že bych do jednoho tam toho z těch několika šel, ale ta délka 205cm mě zrazovala. A že se někteří vystavovatelé ještě ukázali? Sice žádní podstatní, ale ukázali se, že? Viděl jsem obrázky…

Jo a zdravím tě!

Úterý 2. února 2010 v 17:09® sethy
sethy

osprey> jaky, jaky :-)

Úterý 2. února 2010 v 17:04® osprey
osprey

PetrC> Pisci, nazdar. Ty to ještě nevíš, ale až se to dozvíš, určitě mě pochválíš.

Koupil jsem si na výstavě prut. O seřazenosti jeho oček a umístění korku nelze pochybovat:-)

Úterý 2. února 2010 v 16:58® PetrC

skwor> a to jsi ještě v ruce nedržel catanu bx (úžasně červený telespin), legendu, které není rovno, která má vždy očka v zákrytu a korek na svém místě.

Úterý 2. února 2010 v 16:56® osprey
osprey

skwor> Ono je možné, že si do té doby sáhneš na Daiwu nebo Sportex, případně nějakého nového Draka a přestane se ti stýskat.

Tyhle značky na výstavě zatraceně chyběly.

Úterý 2. února 2010 v 16:52® skwor
skwor

osprey> Uvidíme, jsem na to celkem zvědavý.

Úterý 2. února 2010 v 16:46® osprey
osprey

skwor> I já něco zaslechl. Otázka ale není korková rukojeť, ale blank. Ten nový Skelouš ho má silnější a delší modely jsou těžší než bývaly. I očka váží o něco víc (kdo nevěří, co udělá s prutem váha a rozmístění oček, ten ať zajde k někomu, kdo pruty staví a vyzkouší si to).

Takže nám nezbyde než čekat až ho někdo, kdo má připojení na net uchopí do ruky a podá reference. Doufám jen, že to nebude malej úžasňák:-)

Úterý 2. února 2010 v 16:42® sus1

osprey> Díky.

Úterý 2. února 2010 v 16:41® sus1

olda> Za půlku,ale v eurech.:-))

Úterý 2. února 2010 v 16:36® skwor
skwor

Pro oživení – zalechl jsem cosi o Berkley skeletor special edition (návrat ke korkové rukojeti). Nevíte o tom něco? Pro ten prut mám celkem slabost, rád bych se dozvěděl víc.

Úterý 2. února 2010 v 16:34® sethy
sethy

osprey> Chapu, bylo tu mrtvo.

Úterý 2. února 2010 v 16:31® osprey
osprey

sethy> Asi tak. Ale jak jsem tak nahlížel do vitrín, tak mě to tintítko zaujalo. Navíc jsem to sem psal, abych trochu postrčil diskuzi.

Úterý 2. února 2010 v 16:17® sethy
sethy

osprey> V pohode, nemyslel jsem to nejak spatne :-) Já jich pár měl, ale prodal jsem je a to samé čeká i 7cm, nemám pro ně využití.

Úterý 2. února 2010 v 16:14® olda
olda

sus1> tak ho kup a potom mi ho za půlku prodáš,určitě se domluvíme :-D

Úterý 2. února 2010 v 16:06® osprey
osprey

Sethy: Nehádám se. Já ji viděl poprvé v životě. On to není wob z kategorie, která by mě nějak hodně zajímala a tak jsem jeho existenci nějak nezaregistroval.

Úterý 2. února 2010 v 16:02® osprey
osprey

sus1> Tu Destinku ve 240 cm znám velmi dobře a kdybych si tiskl peníze, stojí mi doma. Je to hodně povedený prut a v té cenové relaci mnoho lepších neseženeš. Není tak vyhnaná do špice jako Teamy, je dostatečně rychlá i výkonná a pocitově je to velmi příjemný prut.

Úterý 2. února 2010 v 11:22® džigit

Stále slyším chválu na Skelouše/8–32 g/,prej sežeň si toho s korkovou rukojetí.Je to skutečně taková bomba?A je mezi starým a novým typem rozdíl.Když,tak jaký a zda jej teda shánět?Dík

Úterý 2. února 2010 v 10:32® sethy
sethy

Tomik> Ja je měl taky, ale už je to pár let…to už je fakt moc maly. Jo jarryn je extremista, chytat sumiky cíleně na UL:-D

Tento příspěvek byl editován 2.2.2010 09:32:59 uživatelem sethy.
Úterý 2. února 2010 v 8:54® Fugas

sus1> osobně ho neznám, ale slyšel jsem na něj hodně pozitiv. Údajně delikátní pstruhovej proutek.

Úterý 2. února 2010 v 8:17® sus1

Znáte někdo tenhle prut? http://www.rsp-fishing.cz/…m-2-14g-akce