Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.096 příspěvků, z toho 77096 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 21. ledna 2004 v 9:29® Bass
-
Václav: Tak to si na tom dobře kamaráde, protože já když jsem to tam viděl poprvé, tak to ve mně zanechalo, řekl bych až rýhy !!
)
- Středa 21. ledna 2004 v 9:25® Bass
-
DaH: Mail došel, dík. Teď už vidim, že jsem měl na mysli uplně něco jiného. Omrknu to a potom Ti dám vědět, ale jak jsem na to tak zběžně koukal, tak to vypadá velmi solidně, To by se chytit mělo.
- Středa 21. ledna 2004 v 9:03® Vaclav
-
BASS: Fakt je, ze tam MAFa neustale s necim „otravovali“ – aby se mrknul na tamto, aby vystridal kolegyne, ktere museji na obed… Ale i tak tech sedm hodin v pracovni dobe, co jsme tam spolu pojidali zakusky, popijeli nejdrazsi brazilskou kavu a hovorili o prutech atd. ve mne zanechalo hlubokou stopu…
- Středa 21. ledna 2004 v 7:48® MAF
-
BASS:Počkej,počkej vo čom to tady povídáš,myslíš tím to pracoviště kde nemáš ani chvilku abys něco popil,něco pojedl a o tom že bys chodil na net ani nemluvě
- Úterý 20. ledna 2004 ve 22:42® mirmen
-
olda:do toho se časem dostaneš. Brát vodě ryby jako krmivo pro zvířata je čuňárna. Co se týká mé vlastní spotřeby, tak mi to vychází tak jedna ryba týdně ( v průměru).
- Úterý 20. ledna 2004 v 19:56@ olda
-
mirmen chce to hlavne naučit se na řece rozpoznat záběr nebo jenom otření větve nebo nečeho o vlasec . Na stojaté vodě to bude trochu jednoduší zatim jsem na to chytal jednou ale mám jasno jak budu chytat celej rok , nejsem masař takže hlavně si ty holky pěkně povodit . Jednou jsem vyděl chlapa ""rybáře"" jak nes plnou igelitku cejnu domu tak jsem se ho ptal co bude dělat s tolika a on že to má pro kočky to je jako s těma sumcema nechaj je uvázaný kuli fotce za prachy
- Úterý 20. ledna 2004 v 17:33
-
chose-vazani ryb je blbost, nevim co ostatni tady, ale urcite si nikdo treba pstruha neuvazuje, tak proc to delat u sumcu?
- Úterý 20. ledna 2004 v 16:26® HaD
-
BASS: poslal jsem Ti e-mail
- Úterý 20. ledna 2004 v 15:35® Bass
-
Václav: Uplně přesně vím o čem mluvíš. Už jsem u něj byl párkrát a taky sem byl vždy královsky přivítán. Ta jeho zašívárna tam, nemá chybu
- Úterý 20. ledna 2004 v 15:23® Vaclav
-
MAF: U nas doma je to vzacne vyrovnane – oba spime u otevreneho okna (i v zime). Ale jinak to tak funguje, to mas pravdu. Nebyl ted na Stechovicich zavod. Pry se tam chytil jeden siven, bylo tam 16 zavodniku.
- Úterý 20. ledna 2004 ve 14:51® MAF
-
Venca:Znáš to ,to je věčný boj mezi otužilými chlapi a zimomřivými ženami
a my jako gentlemani většinou ustoupíme(k naší škodě
v sobotu možná vyrazím do Štěchovic pokud seženu nějaký info o tom jak to tam vypadá.
- Úterý 20. ledna 2004 ve 14:36® Vaclav
-
MAF: To nebylo spatne prostredi, jen to vedro… V sobotu jsem opet v Plzni – pracovne.
- Úterý 20. ledna 2004 ve 13:19® MAF
-
Venda:Počkej opatrně stou chválou,jsem z toho celej v rozpacích.-),doufám,že příští schledání bude někde v příjemné kavárničce a ne v tomhle sterilním špitálním prostředí
.
- Úterý 20. ledna 2004 ve 13:07® Vaclav
-
BASS:: Na stare kafemlejnky u MAFa never… Ve ctvrtek mne kralovsky prijal ve sve nemocnicni rezidenci, a to i s mym synem, pro kterého tam kolektiv jeho spolupracovnic mel nachystane hracky z Kinder vajicek. Z toho si sam udelas obrazek, ze kdyz tam maji plnou krabici hracek, tak tam musi mit i lepsi pristroje nez jak tvrdi MAF…
- Úterý 20. ledna 2004 ve 13:04® MAF
-
BASS. Zvláštní je že když píšu na MRKu z toho starýho vehiklu tak se to zobrazuje normálně,bez chyb. ha a teď kde je mrtvej šafář?!
- Úterý 20. ledna 2004 ve 13:01® MAF
-
BASS:No jak tak na to koukám bude to vážně třeba,jak to píšu z toho starýho kafemlejnku tak to takhle vypadá
mají tam být samozřejmě Štěchovice. nechceš nám dát nějakej sponzorskej dar,dal si si na ten novej komp cedulku :daroval mistr BASS .-))
- Úterý 20. ledna 2004 ve 12:51® HaD
-
tak nějak
)
- Úterý 20. ledna 2004 ve 12:40® Bass
-
MAF: Řekni prosim tě vrchnímu, ať už ti konečně koupí novej comp. Jde to s tebou fakt z kopce
)
- Úterý 20. ledna 2004 ve 12:30® MAF
-
Fąem:Nemáte někdo náhodou aktuální informace o tom jak to vypadá s podmínkami k rybolovu na ątěchovické p.?díkanec
- Úterý 20. ledna 2004 v 10:48® HaD
-
chosé: sám jsem to nikdy nevyzkoušel, takže praktickou zkušenost nemám a ani to nemám v úmyslu. Názory na uvazování se dost různí. Zda je lepší dát sumce do „tunelu“ nebo na provaz je otázka. Každý ze způsobů má svoje pro a proti, každopádně k určitému poškození ryby dojde vždy a rozhodně se silně stresuje. To fyzické poškození asi dá rel. snadno určit, ale míra stresu těžko. A právě mnohdy následkem stresu (+fyz. poškození) ryba může zhynout a to se nemusí stát hned, ale např. až za pár dní (to nevím, jen se domnívám-nejsem odborník biolog) a tak leckdo, kdo uvazuje, tvrdí, že žádný sumec nezhynul. Ale to přece nikdo přesně neví. Rozhodně když má rybář v úmyslu rybu pustit, měl by to učinit hned a bez zbytečných odkladů a rozhodně ji netýrat kvůli focení. Pokud mu na té fotce tak záleží, tak jí má udělat hned. Pokud si rybu chce ponechat, tak krátkodobé (několik hodin) „věznění“ chápu, ale několik dní je už pr. na
- Úterý 20. ledna 2004 v 10:32® HaD
-
jiris: tak mi ty odkazy pošli, nebo je můžeš samozřejmě v DOWNLOADS sám zadat…
- Úterý 20. ledna 2004 v 9:20® Bass
-
jiris: Mě by to video taky moc zajímalo. Jaká je tématika ?
- Úterý 20. ledna 2004 v 9:15® Bass
-
DaH: Díky moc. Už se těšim až se třesu
- Pondělí 19. ledna 2004 ve 20:08® mirmen
-
chosé: připadá mi to zbytečné. Na jedné straně chápu, že trofejní rybu si che lovec vyfotit, protože vzpomínky hřejí a i o mnoho let později foto přivolá a připomene krásu lovu. Jenže – co na to ryba? Sám bych k tomu nesáhl, i při fotu s bleskem se dá alespoň něco zachytit, byť ne tak dokonale, jako za plného slunečního svitu. Většinou profíci, kteří jsou spjati sponzorsky s výrobci náčiní, návnad apod. potřebují dokumentovat pro natáčení videopořadů, snímky do časopisů či pro reklamní kalendáře firem aj. Záleží jim na ostrosti snímů a prto uchovávají rybu i při porušení RŘ. Zcela odlišnou motivaci pak mají ti, kdo chtějí ze sumce mít živou konzervu do doby, než ukončí několikadenní pobyt a rybu si odvezou.
- Pondělí 19. ledna 2004 ve 20:05® jiris
-
mohl bych ti dát odkazy.
- Pondělí 19. ledna 2004 v 19:59® esox
-
chosé–nikdy sem to v praxi nevidel, ale podle me je to bejkarna. nesouhlasim s tim a navic je to proti ryb. radu!!!!
- Pondělí 19. ledna 2004 v 19:22® Chose
-
4all- Co si myslíte o uvazování ryb, zejména sumců? Mě to přijde jako dost velká prasárna. To že, ti co to používají, vyprávějí báchorky o tom jak to rybám nevadí a snaží se tak ospravedlnit své chování, mi přijde jako alibismus. A to že pak rybu pustí? No kvůli fotce jí tak trápit? Máte s tím nějaký zkušenosti a co si o tom myslíte?
- Pondělí 19. ledna 2004 v 18:49® mirmen
-
olda: ono to chce hledat tišinky, při zvednuté ledové vodě se ryba nebude chtít zbavovat energie tím, že by se prala s proudem, bude využívat možnosti, kde jen občasným pohybem ploutve bude držet místo, někde v zákrytu, využívat spodní proud aj. A navíc – když takové místo najdeš ( prohlubeň třebas pod 100–200 metrů dlouhým úsekem se stejnou hloubkou), tak chvíli trvá(většinou), než po prohození na dno začnou sbírat. Jestliže budeš mít „lehkou“ kouli krmení ( bez zátěže kamenem nebo hlínou), tak se Ti může stát, že Ti větší proud návnadu odplaví a pak budeš zbytečně chytat na místě, kde návnada není a kam se zatoulá max. nějaký opozdilec nebo samotář z hejnka. Když už místo v lednu prohodíš a nebere to tam a ty se přesuneš o kus dál, tak není od věci se třebas za půl,třičtvrtě hodinky vrátit. Mezitím se situace mohla změnit. Já mám dcela výhodu, protože v Hradci Králové protékají dvě řeky (Labe,Orlice) středem města. cestou z práce domů jdu třiřtvrtě km podél řeky, vidím, kde to bere( známí). Mám za ty roky osvědčená místa, kde úspěšnost návštěvy vychází tak na 70–80%, proto se nemusím tak trápit při hledání ryb. Je dobré měřit hloubku a sledovat, jak se chovají nečistoty nesené řekou, číst vodu.
- Pondělí 19. ledna 2004 v 18:39® HaD
-
jiris: a jaký? máš nějaký?
- Pondělí 19. ledna 2004 v 18:23® jiris
-
DaH – jo řekl, nemoh by jsi dat do downloudu nějaký videjko?
sím