Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 13:25® olda
-
sus1> no cena pro mně dobrá tak ho u Brauna osáhnu a uvidím,já bych ho potřeboval půjčit k vodě,mám obavu že v krámně toho já moc nepoznám
- Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 13:18® sus1
-
olda> Neni,je to pěkný.
Měl jsem ho půjčenej na nějakej čas a chytání s nim se mě líbilo.
- Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 13:10® olda
-
himano Catana BX Spinning délka 240cm zátěž 5–20g přátelé rybařiny, není toto moc velká žvejka při záseku ?
- Čtvrtek 28. ledna 2010 v 1:58® PetrC
-
osprey> že bych byl až tak pod drobnohledem tolika očí? Na to jsem nepomyslel…
Takže se mám ještě na co těšit, takže budu ještě mockrát překvapen a udiveně zírat… Tak to jsem moc, moc rád. Ach jo.
Obávám se, že to tady hodně skomírá a není tu moc snahy to tu trochu oživit, ale na druhou stranu na tvých slovech o zapadnutí textu něco bude… Ale co je větší zlo???
Jsi odolný jedinec a taková akce tě přece nevyvede z rovnováhy, že? Pokud budeš vystavován, davy na tebe budou hledět jako na… No, jak by na tebe mohli koukat – hezky, přece… Pokud budeš vystavovat, budeš zajisté obletován na tebe hledícími jedinci, co na tebe budou čučet – opět hezky…
Najdeme se, věřím tomu. Určitě mě nepřehlédneš.
- Čtvrtek 28. ledna 2010 v 1:31® kukkyn
-
skwor> kluku jedna usata
- Čtvrtek 28. ledna 2010 v 0:51® osprey
-
jižan: Zdar. Já si ji cvaknul jednou, asi na 50 m. Ale při jiné příležitosti mi málem sebrala rybu z prutu.
Rysa jsem neměl to štěstí potkat, ale našel jsem jeho stopy před několika lety až u nás nedaleko Písku. Pěkné tlápy. Ty se nespletou.
- Čtvrtek 28. ledna 2010 v 0:49® osprey
-
PetrC> Prostý lid sleduje každý tvůj krok, každé slovo, ba i každou nevyřčenou myšlenku skrytou mezi řádky… Aby pak nevěděli, jaký chytáš vlasec. Navíc zde se nestane, aby myšlenka zapadla v moři jiných.
Jinak se morálně srovnávám s tím, že budu na výstavě. Nevím, jestli budu vystavovat nebo budu vystavován nebo budu koukat, jak vystavují jiní, ale prostě tam budu. Pokusím se tě neprošvihnout.
- Středa 27. ledna 2010 ve 22:14® PetrC
-
Fugas> je to jednoduché, tou dobou jsem laškoval s mouchou.
Hergot, to jsem tak profláknutej? To snad není možné!
- Středa 27. ledna 2010 ve 22:03® jižan
-
Sander> tady jde o to jí vůbec vyfotit, myslím, že to se nepovede každému. Já jednou na Malši koukal na Rysa, byli jsme od sebe tak 15 metrů, byl nádherný, ty uši, no prostě krása. Teď mám jen vzpomínky, jak jsem se pohnul byl fuč.
- Středa 27. ledna 2010 ve 22:01® Fugas
-
PetrC> naprostej souhlas!!
Ale jak můžeš vědět kolik měla dvacítka? Já myslel že pod 0.30 nejdeš - Středa 27. ledna 2010 ve 21:54® Sander
-
jižan > dík, ale to s pěknou fotkou nemá moc společného, nebylo světlo a vydra daleko. Přiblížil jsem se nakonec možná blíž než 20m, ale když jsem chtěl zaostřit, zrovna dojedla a vklidu hupsla pod led.
- Středa 27. ledna 2010 ve 21:51® jižan
-
Sander> pěkné foto té vydry, co já jich tady u nás viděl, ale nějak se nechtěji nechat fotit holky jedny chlupatý.
- Středa 27. ledna 2010 ve 21:44® Sander
-
velosmh > spíše se zeptej v kaprařině, tam to asi používaj víc.
Také nemám rád návody.
- Středa 27. ledna 2010 ve 21:40® velosmh
-
Sander>jo návod to má v angličtině to by tak nevadilo,ale ja myslel,že mě to někdo řekne jako by po (lopatě).
- Středa 27. ledna 2010 ve 21:33® Sander
-
velosmh > možná se ptám blbě – balení neobsahovalo návod k použití?
- Středa 27. ledna 2010 ve 21:32® PetrC
-
Fugas> vždyť dvacítka měla tuším udávanou nosnost kolem dvou kil. Jenže tato nosnost byla (je) reálná a ne ta, kterou natiskne kdejaký Číňan.
A byl to Šiman.
A zlaté časy to byly!
- Středa 27. ledna 2010 ve 21:32® velosmh
-
Dobrý den všem,koupil jsem si lowrance x126 a přiznám se nevim si sním moc rady,našel by se někdo kdo by mě to vysvětlil? Předem moc děkuji. Pepa ML.Boleslav.
- Středa 27. ledna 2010 ve 21:13® Fugas
-
Maximu chameleon jesm v devadesátých letech používal a často na ten vlasec v dobrém vzpomínám. Sice neměl bůhvíjakou udávanou nosnost, ale v praxi držel víc jak všelijaké supervlasce a hlavně dlouho vydržel! Kupoval jsem v Plzni, jen nevim jestli u Šimana nebo Frause. Jó to byly zlatý časy…
- Středa 27. ledna 2010 ve 21:01® PetrC
-
sethy> s tím prutem jsem trochu zaškobrtnul, protože bych si nikdy prut, který si neosahám, nekoupil. Ale naviják jo, stejně tak vlasce a ostatní drobnosti.
A že nás diskriminují, že? To je samý smekáč, ale co my… Přesto je to risk. Prut ti nemusí sednout a co pak.
- Středa 27. ledna 2010 ve 20:57® PetrC
-
sethy> to máš sice pravdu, ale dnes odpoledne jsem o sobě skutečně vážně pochyboval. Ale byla prdel.
Přesně tak, byla by škoda, kdybys to nedodělal.
- Středa 27. ledna 2010 ve 20:40® sethy
-
PetrC> Leda tak, ale prut se mi obednavat bez osahani nechce, ikdyz asi to tak dopadne. To co bych chtel se u nás prodává jen na smekáč.
- Středa 27. ledna 2010 ve 20:38® sethy
-
PetrC> A kdo z nás rybářu je normální? Já o sobě někdy vážně pochybuju
Je o všude, vím, vím, nejsu na tom zdaleka nejhůř. Ten rok už tam dokopu, byl bych blbej kdyby ne.
- Středa 27. ledna 2010 ve 20:36® PetrC
-
sethy> obávám se, že u nás na ní nenarazíš. Ale v Německu ano, a to není daleko.
No počkej, když si budeš objednávat třeba naviják a prut, tak si nech přibalit i jednu maximu.
- Středa 27. ledna 2010 ve 20:34® PetrC
-
sethy> ale jo, bylo veselo. Někdy se ale musím zamyslet, jestli jsem normální…
Tak to vidíš, a to není jen fakulta, na kterou chodíš. Je to všude. Hlavně se nedej zviklat. Pak frnk do světa na zkušenou a …
- Středa 27. ledna 2010 ve 20:30® PetrC
-
Libor> pozor, takové prasknutí ti může zamotat celý život.
- Středa 27. ledna 2010 ve 20:18® sethy
-
PetrC> A narazím na tu maximu někde u nás? Vlasec ze zahraničí fakt kupovat nebudu
- Středa 27. ledna 2010 ve 20:16® sethy
-
PetrC> Už jsem se tím prokousla, a celkem jsem se pobavil, raci tam ani nebudu psat že na jerky mam 0,50 nebo to „vydrák“ nerozchodi:) To mi povídej, když po druháku odešel, nebo spíš byl vyštván, ten kdo dal náš obor dohromady, šlo to od desití k pěti (nebo spíš k nule) no a pak nám oznámili, že nám neotevřou navazující, prý možná za rok:) Tak jsem musel změnit obor a to že uplně…
- Středa 27. ledna 2010 ve 20:16® Libor
-
PetrC> až do posledního prasknutí co nejvíc
- Středa 27. ledna 2010 ve 20:13® PetrC
-
Libor> otázkou je, co od vlasce očekáváš.
- Středa 27. ledna 2010 ve 20:12® Libor
-
Co se vlasců týče, naposledy jsem používal levnou značku Raptor. Vydrží překvapivě dost.