Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 26. ledna 2010 v 11:14® troutkiller

dam>Je to jak s kolama:-) Je třeba pořád zkoušet nové věci:-)

Úterý 26. ledna 2010 v 10:01® dam
dam

troutkiller> kšeftaři:-D

Úterý 26. ledna 2010 v 8:36® troutkiller

hecht> Neni problém:-) Pokud se ti bude pasovat byl jednou u vody a je za dvojku k mání:-)

Úterý 26. ledna 2010 v 0:47® hecht
hecht

troutkiller> Nepůjčil bys mi ho do ruky toho GS boxera na zkoušku ? Nemám si to kde osahat, a za Procházkou je to po čertech daleko… Písek mám u huby, teda vlastně u úst. Jinak teda mě tejkon v hlavě straší ta Destinka 270cm 10–35g s jednodílnou rukojetí.

Úterý 26. ledna 2010 v 0:43® džigit

hecht> na to nekoukej,hobby není rybářský obchod,tam jsou schopni napsat cokoli a hlavně prodat.Já sem dal ten odkaz omylem,když jsem hledal a měl to otevřené vícekrát.Nějak mi blbnnul noťas,tak jsem byl rád za toto.Nabízí ho na Topfishing http://www.topfishing.eu/…-15-40g.html

Úterý 26. ledna 2010 v 0:31® hecht
hecht

džigit> Teda to jsou hlody v popisce toho prutu ,,pohodlně s nimi ulovíte cejna, candáta, makrelu, tresku, štiku a podobně. Jsou složeny ze dvou dílů o stejné délce'' Zjistil jsem že nutně potřebuji prut, se kterým pohodlně ulovím cejna a bude mít dva díly stejně dlouhé :-)

Úterý 26. ledna 2010 v 0:09® PetrC

osprey> takže se ve čtvrtek kolem poledního srazíme? Třeba i s kusem hardware v packách. Jsem pro.

Ano, je-li vše jak má být, je i klacek z vrby potěšením pro ruce lovce. A sklolaminát je fajn. Mám ho rád pro jeho pomalost.

No jo, to bylo asi v době, kdy měl mladej Vágner třecí vyrážku i na „svých“ prutech. :-) :-)

Ale pozor, řeči jak je Sportex těžký neberu. Tyto narážky jsem slýchával už před dvaceti roky. Až ti Pepa nějaký postaví, tak se ti postavÝ… nejeden chlup na těle.

:-) :-)

Jen si rýpej, mám to rád.

Pondělí 25. ledna 2010 ve 23:34® osprey
osprey

PetrC> Potkám se rád a rád podebatuju i nad nějakým kusem cajku.

On dobře udělaný prut je dobře udělaný prut – ať bambus nebo laminát nebo uhlík, všechno má něco do sebe, když se to udělá dobře.

Akorát ti povím o svém prvním setkání se Sportexem. Bylo to tři metry dlouhé, strupaté jak plotice ve tření, jedno očko na každých 100 g váhy a na tom napsáno něco o speciálu na sumčí přívlač v edici od Kuby Vágnera… U ceny jsem si myslel, že se o nulu spletli :-))

Ten poslední odstavec ber s nadsázkou. I já si musím rýpnout:-)

Pondělí 25. ledna 2010 ve 23:22® PetrC

osprey> ale jsi. To tu ví kde kdo, ale možná se uvidíme v Letňanech a urychlíme kde co…

Dragon nemám ani jeden a jak jsem psal, tak jsem zatím neměl v ruce jediný jejich prut, který by mě oslovil. Také si na žádný klacek nestěžuji, a je mi jedno, jestli stojí pár stovek nebo … Pokud mi sedne, tak neřeším nepodstatné. Poslední dobou mám slabost na pruty ze sklolaminátu.

Pondělí 25. ledna 2010 ve 23:17® PetrC

Prutos> ále… Multiplikátorové jsou taky módní záležitost. Co nevidět své rozprodám a dám se na lov přívlačí bičem.

Dragónové jsou divní, ale PENNové jsou celkem dobří. Za tu cenu hodně muziky.

;-) ;-)
Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:53® osprey
osprey

PetrC> Já ještě vyzrálý nejsem. Budeš mě muset někde vyhledat a když nic víc, tak aspoň kopnout do řiti, což mé celkové vyzrávání zajisté urychlí.:-)

Jinak nějaké Dragony doma mám a nestěžuju si… Já si ostatně nestěžuju na žádný klacek. Když už dostal tu důvěru a může se mnou bydlet v jednom pokoji, většinou není důvod si na něj stěžovat.

Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:50® Prutos
Prutos

PetrC> a multíky .-) Abys nemyslel…mám i jiné pruty než ještěry. Třeba ten …Penn…taková tyčka k rajčatům :_)

Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:44® PetrC

Jak.novi> neboj, nenaložil. Sice vypadám přísně a asi i přísně píšu, ale jsem hodnej strejda, co nosí po kapsách bonbóny…

Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:37® Jak.novi
Jak.novi

PetrC> Ani ne. Nemáš rád Dragony, tak bys mi ještě naložil :-))

Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:34® PetrC

skwor> věřím, že oba jednou vyzrajete a budete vyzrálí, tak jako třeba někdo… No… Však ty víš…

Dobrou…

Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:32® PetrC

Jak.novi> mám rád žhavé diskuze. Vážně! Ale tuto jsem jaksi nečetl.

Je to myslíš chyba?

Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:27® dam
dam

troutkiller> nevím jaké jsi dobil pozice, ale dobrou, dobrou všem

Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:25® skwor
skwor

PetrC> Jsem poctěn :-) Draka jsem měl ještě před vypuknutím té mánie (stejně jako Prutos), čili v tom tlačení nebude. Jdu spát, mějte se.

Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:24® Jak.novi
Jak.novi

PetrC> To byla sranda. Dnes tu proběhla žhavá diskuze o jednom z jejich prutů. :-)

Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:24® PetrC

Prutos> aha, ale u tebe a škwora udělám výjimečnou výjimku, ale skutečně výjimečně. Mám vás kluci rád.

Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:22® PetrC

Jak.novi> co mám proti dragonům? Kromě toho, že mi ani jeden jejich prut, co jsem měl v ruce, nesedl, tak ještě co nevidět přibude averze skrz jejich davové tlačení někam, kam skutečně nedosáhnou. Tak jako před cca 15 lety šimáno.

Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:18® troutkiller

dam> Což to já taky ale nejdřív si musim vypěstovat náhradníka kterj podrží 14 dnu dobité pozice:-) Trenére a ostatní lovci loučím se a mažu chrnět!Dobrou

Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:16® skwor
skwor

dam> Beru to spíš jako společenskou akci, čili každého virtuálního známého uvidím rád :-) Budu se těšit a pár věcí si tam u Vás prohlédnu.

Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:15® skwor
skwor

Prutos> Klasickou UL už skoro nelapu, když chci chytat jemněji, tak to odnese 3–14g TD a teď když se mi vrátil Pižoň, bude zase občas nasazen ten. Tournament tahám jenom na duháky na soukromáky.

Tento příspěvek byl editován 25.1.2010 21:15:38 uživatelem skwor.
Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:15® dam
dam

skwor> rád tě uvidím:-)

Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:14® dam
dam

troutkiller> no já to zatím moc se šéfem neřešil, prostě si vezmu dovolenou

Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:13® Prutos
Prutos

skwor> Popravdě i u mě zahálí. Ale spíš tím že v ho v téhle kategorii nahradily výkonější kousky.

Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:10® skwor
skwor

dam> Budu se tam motat asi v sobotu dopoledne.

Prutos> Tak tak :-) Teď už ten nejstarší skoro nepoužívám, změnil jsem styl lovu a nemám pro něj moc využití.

Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:09® Prutos
Prutos

PetrC> No, nějaké mám…ale už dost dlouho. To to ještě nebyl módní trend. Viď škwore :-)

Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:07® troutkiller

dam>To je pech:-(( mně by šéf zamordoval!Těžko kousal to Norsko!