Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 26. ledna 2010 v 11:14® troutkiller
-
dam>Je to jak s kolama
Je třeba pořád zkoušet nové věci
- Úterý 26. ledna 2010 v 10:01® dam
-
troutkiller> kšeftaři
- Úterý 26. ledna 2010 v 8:36® troutkiller
-
hecht> Neni problém
Pokud se ti bude pasovat byl jednou u vody a je za dvojku k mání
- Úterý 26. ledna 2010 v 0:47® hecht
-
troutkiller> Nepůjčil bys mi ho do ruky toho GS boxera na zkoušku ? Nemám si to kde osahat, a za Procházkou je to po čertech daleko… Písek mám u huby, teda vlastně u úst. Jinak teda mě tejkon v hlavě straší ta Destinka 270cm 10–35g s jednodílnou rukojetí.
- Úterý 26. ledna 2010 v 0:43® džigit
-
hecht> na to nekoukej,hobby není rybářský obchod,tam jsou schopni napsat cokoli a hlavně prodat.Já sem dal ten odkaz omylem,když jsem hledal a měl to otevřené vícekrát.Nějak mi blbnnul noťas,tak jsem byl rád za toto.Nabízí ho na Topfishing http://www.topfishing.eu/…-15-40g.html
- Úterý 26. ledna 2010 v 0:31® hecht
-
džigit> Teda to jsou hlody v popisce toho prutu ,,pohodlně s nimi ulovíte cejna, candáta, makrelu, tresku, štiku a podobně. Jsou složeny ze dvou dílů o stejné délce'' Zjistil jsem že nutně potřebuji prut, se kterým pohodlně ulovím cejna a bude mít dva díly stejně dlouhé
- Úterý 26. ledna 2010 v 0:09® PetrC
-
osprey> takže se ve čtvrtek kolem poledního srazíme? Třeba i s kusem hardware v packách. Jsem pro.
Ano, je-li vše jak má být, je i klacek z vrby potěšením pro ruce lovce. A sklolaminát je fajn. Mám ho rád pro jeho pomalost.
No jo, to bylo asi v době, kdy měl mladej Vágner třecí vyrážku i na „svých“ prutech.
Ale pozor, řeči jak je Sportex těžký neberu. Tyto narážky jsem slýchával už před dvaceti roky. Až ti Pepa nějaký postaví, tak se ti postavÝ… nejeden chlup na těle.
Jen si rýpej, mám to rád.
- Pondělí 25. ledna 2010 ve 23:34® osprey
-
PetrC> Potkám se rád a rád podebatuju i nad nějakým kusem cajku.
On dobře udělaný prut je dobře udělaný prut – ať bambus nebo laminát nebo uhlík, všechno má něco do sebe, když se to udělá dobře.
Akorát ti povím o svém prvním setkání se Sportexem. Bylo to tři metry dlouhé, strupaté jak plotice ve tření, jedno očko na každých 100 g váhy a na tom napsáno něco o speciálu na sumčí přívlač v edici od Kuby Vágnera… U ceny jsem si myslel, že se o nulu spletli
Ten poslední odstavec ber s nadsázkou. I já si musím rýpnout
- Pondělí 25. ledna 2010 ve 23:22® PetrC
-
osprey> ale jsi. To tu ví kde kdo, ale možná se uvidíme v Letňanech a urychlíme kde co…
Dragon nemám ani jeden a jak jsem psal, tak jsem zatím neměl v ruce jediný jejich prut, který by mě oslovil. Také si na žádný klacek nestěžuji, a je mi jedno, jestli stojí pár stovek nebo … Pokud mi sedne, tak neřeším nepodstatné. Poslední dobou mám slabost na pruty ze sklolaminátu.
- Pondělí 25. ledna 2010 ve 23:17® PetrC
-
Prutos> ále… Multiplikátorové jsou taky módní záležitost. Co nevidět své rozprodám a dám se na lov přívlačí bičem.
Dragónové jsou divní, ale PENNové jsou celkem dobří. Za tu cenu hodně muziky.
- Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:53® osprey
-
PetrC> Já ještě vyzrálý nejsem. Budeš mě muset někde vyhledat a když nic víc, tak aspoň kopnout do řiti, což mé celkové vyzrávání zajisté urychlí.
Jinak nějaké Dragony doma mám a nestěžuju si… Já si ostatně nestěžuju na žádný klacek. Když už dostal tu důvěru a může se mnou bydlet v jednom pokoji, většinou není důvod si na něj stěžovat.
- Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:50® Prutos
-
PetrC> a multíky .-) Abys nemyslel…mám i jiné pruty než ještěry. Třeba ten …Penn…taková tyčka k rajčatům :_)
- Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:44® PetrC
-
Jak.novi> neboj, nenaložil. Sice vypadám přísně a asi i přísně píšu, ale jsem hodnej strejda, co nosí po kapsách bonbóny…
- Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:37® Jak.novi
-
PetrC> Ani ne. Nemáš rád Dragony, tak bys mi ještě naložil
- Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:34® PetrC
-
skwor> věřím, že oba jednou vyzrajete a budete vyzrálí, tak jako třeba někdo… No… Však ty víš…
Dobrou…
- Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:32® PetrC
-
Jak.novi> mám rád žhavé diskuze. Vážně! Ale tuto jsem jaksi nečetl.
Je to myslíš chyba?
- Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:27® dam
-
troutkiller> nevím jaké jsi dobil pozice, ale dobrou, dobrou všem
- Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:25® skwor
-
PetrC> Jsem poctěn
Draka jsem měl ještě před vypuknutím té mánie (stejně jako Prutos), čili v tom tlačení nebude. Jdu spát, mějte se.
- Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:24® Jak.novi
-
PetrC> To byla sranda. Dnes tu proběhla žhavá diskuze o jednom z jejich prutů.
- Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:24® PetrC
-
Prutos> aha, ale u tebe a škwora udělám výjimečnou výjimku, ale skutečně výjimečně. Mám vás kluci rád.
- Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:22® PetrC
-
Jak.novi> co mám proti dragonům? Kromě toho, že mi ani jeden jejich prut, co jsem měl v ruce, nesedl, tak ještě co nevidět přibude averze skrz jejich davové tlačení někam, kam skutečně nedosáhnou. Tak jako před cca 15 lety šimáno.
- Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:18® troutkiller
-
dam> Což to já taky ale nejdřív si musim vypěstovat náhradníka kterj podrží 14 dnu dobité pozice
Trenére a ostatní lovci loučím se a mažu chrnět!Dobrou
- Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:16® skwor
-
dam> Beru to spíš jako společenskou akci, čili každého virtuálního známého uvidím rád
Budu se těšit a pár věcí si tam u Vás prohlédnu.
- Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:15® skwor
-
Prutos> Klasickou UL už skoro nelapu, když chci chytat jemněji, tak to odnese 3–14g TD a teď když se mi vrátil Pižoň, bude zase občas nasazen ten. Tournament tahám jenom na duháky na soukromáky.
Tento příspěvek byl editován 25.1.2010 21:15:38 uživatelem skwor. - Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:15® dam
-
skwor> rád tě uvidím
- Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:14® dam
-
troutkiller> no já to zatím moc se šéfem neřešil, prostě si vezmu dovolenou
- Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:13® Prutos
-
skwor> Popravdě i u mě zahálí. Ale spíš tím že v ho v téhle kategorii nahradily výkonější kousky.
- Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:10® skwor
-
dam> Budu se tam motat asi v sobotu dopoledne.
Prutos> Tak tak
Teď už ten nejstarší skoro nepoužívám, změnil jsem styl lovu a nemám pro něj moc využití.
- Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:09® Prutos
-
PetrC> No, nějaké mám…ale už dost dlouho. To to ještě nebyl módní trend. Viď škwore
- Pondělí 25. ledna 2010 ve 22:07® troutkiller
-
dam>To je pech
mně by šéf zamordoval!Těžko kousal to Norsko!