Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 24. ledna 2010 v 19:54® Jak.novi
Jak.novi

Pptřeboval bych poradit s vláčákem na sumce za dobrou cenu. Nevíte o něčem?

Neděle 24. ledna 2010 v 19:51® dam
dam

troutkiller> jakmile si dáš pár piv, tak už to není o biku:-D

Neděle 24. ledna 2010 v 17:46® troutkiller

dam> Já to chtěl spojit s tím kolem:-) Jinak ty ryby samo platí!

Neděle 24. ledna 2010 v 16:34® dam
dam

troutkiller> nebude lepší radši chytat fišky? chlast je sice slast, ale .....

Neděle 24. ledna 2010 v 16:30® troutkiller

dam> Tulamore neni špatná:-) Alepivo je tekutej chleba:-)

Neděle 24. ledna 2010 ve 13:52® dam
dam

troutkiller> no to uvidíme, ale docela snese…ovšem ty rána…já si dám radši jégra nebo dudlemore9-)

Neděle 24. ledna 2010 ve 12:55® troutkiller

dam> Ty moraváci sou divnej národ:-) :-) At si do sebe leje co chce!Hlavně aby byl schopnej řídit bika:-)

Neděle 24. ledna 2010 ve 12:36® dam
dam

troutkiller> třeba to domluvíme, jediný co je se mnou špatný, je topivo , vypiju dvě a nemám je kam dát a Aldu jsem snadpivo ani neviděl pít…ale má rád zelenou, fůůůj:-D

Neděle 24. ledna 2010 ve 12:27® troutkiller

dam> Tak se domluvte a něco podniknem:-) Na kole se mnou jezdí mistr světa v kuchařině mám spoustu kámošu po hospodách kolem Orlíku!Mužem ráno vyrazit a jezdit po pivu až do večera:-) Kámoš má chatu na Podskalalí a neni problém jí zachvátit na vejkend:-)

Neděle 24. ledna 2010 ve 12:18® dam
dam

troutkiller> možná si tam k vám taky najdu cestu, když bude dobrý průvodce a loď, tak se nebránímpivo

Neděle 24. ledna 2010 ve 12:17® dam
dam

troutkiller> věřím, že to může být fajn, jen na to vzít ten víkend8-(

Neděle 24. ledna 2010 ve 12:03® džigit

olda> není zač :-) Až spustí nové stránky,prej bude i katalog s cenama a bude i česky!

Neděle 24. ledna 2010 v 11:45® olda
olda

džigit> moc děkuji za tvůj čas a odpověď

Neděle 24. ledna 2010 v 11:42® troutkiller

dam> Já sem jeden čas i závodil:-) Pak sem si ze stehení kosti udělal lego a bylo po:-(( Ted už jezdim jen na pivko a pokoukat po lese:-) Mám v plánu jeden den Aldu vzít kolem Orlasu na kole a druhej den na ryby!Takovej pohodovej vejkend:-)

Neděle 24. ledna 2010 v 11:38® dam
dam

balda9> tak ať slouží:-)

Neděle 24. ledna 2010 v 11:38® dam
dam

troutkiller> no on docela trénuje, maká každej den…musí se udržovat ve formě, už mu vane na pade:-D to Mong. asi pojede, ale s jinou skupinou v létě. Docela mě to mrzí, protože si máme o čem povídat, je to výborný parťák pro každou legraci…já jsem si koupil nové oblečení, tak na jaře taky začnu…prřed 15-ti lety jsem jezdil každý den a postupně to sláblo

Neděle 24. ledna 2010 v 11:33® balda9

dam> Už sem si obědnal ten novej proutek…

Neděle 24. ledna 2010 v 11:18® troutkiller

dam> Tak z toho si nic nedělej:-) V dílně mi stojí celkem slušnej full ale naposled sem na něm seděl v srpnu:-(( Včera sem na něj koukal a přemejšlel sem kde se to startuje:-) :-) Musim brnknout Aldovi a domluvit s ním rybářsko bikerskej vejlet do Písku!Jak sem viděl jeho bike budu trpět jak zvíře:-) :-) Na kole i na rybách!

Neděle 24. ledna 2010 v 11:15® džigit

olda> okopírovaná odpověď: Cena jest taka jak napisałem MINI 15zł, OWAD 16–17zł, Cefalus 17zł, NA ZAMÓWIENIE 20–25zł (wszystko mozna się dogadać)

Neděle 24. ledna 2010 v 11:13® dam
dam

troutkiller> slovo biker na mě moc už nesedí, umřu v prvním kopci:-D spíš hodně špatný cyklista:-)) ale bývávalo to podstatně lepší

Neděle 24. ledna 2010 v 10:51® troutkiller

dam> Když sem s nim naposledy mluvil tak sem mu poslal fotku candošu a okounu co sme chytily na Orlasu:-) řekl že na Mong kašle a přijede na Orlík:-) Jak si psal o té bundě tak sem postřehl že si taky biker:-)

Neděle 24. ledna 2010 v 10:46® skwor
skwor

dav> Ve 180ce mají teď za slušné ceny ty nové modely. To už je na mě krátké, těch 210cm je minimum a i to se k vodě koukne málokdy.

Neděle 24. ledna 2010 v 10:38® dam
dam

troutkiller> tlemil se jak malej kluk:-D vypadá to, že se mnou nepojede do M., pojede přímo pan Procházka, majitel

Neděle 24. ledna 2010 v 10:37® dam
dam

Arnej> investice to sice je, ale podle chlapů z Tilaku, vydrží minimálně 10 let při nepřetřžitém používání, 15 let při běžném použití, za ty roky si koupíš několik bund a bude tě to stát mnohem víc a účel a funkce je to hlavní, co rybář potřebuje. Já ji používám i na kolo. Má výhodu v prodlouženém zadním dílu a dobře chrání záda. Mám i kalhoty a ty zase mají vyvýšený díl na záda, taky super věc

Neděle 24. ledna 2010 v 10:27® olda
olda

džigit> jaké jsou cenové relace těch wobů stepanowa ? nikde jsem to při své šikovnosti nenašel .

Neděle 24. ledna 2010 v 10:01® troutkiller

dam> Zdar trenére:-) Co je ne mém nicku tak k smíchu?Vždyt je takovej čistě chytpustáckej:-) :-) :-) Já to aldovi vysvětlim:-)

Neděle 24. ledna 2010 v 9:57® Arnej
Arnej

a v létě místo termoprádla používám funkční oblečení. Problém je pouze s tou bundou. Vím, že si sice připlatím, ale ta investice se zcela jistě vyplatí.

Neděle 24. ledna 2010 v 9:53® Arnej
Arnej

dam> Termoprádlo používám od craftu a jako izolační vložku mám od north face fleesovku. S tou bundou je to problém. Vlastním model od hannahu, ale je to opravdu nic moc. Proto se koukám po něčem jako je Tilak.

Neděle 24. ledna 2010 v 9:40® dam
dam

dam> ještě jedna důležtá věc, pokud si pořídíš gore-texovou bundu, tak i vesta by měla být z podobného materiálu. Je škoda, aby bunda fungovala a vesta byla plná odpařené vody a nebo opačně promoklá a těžká

Neděle 24. ledna 2010 v 9:38® dam
dam

Arnej> já už ho mám 4 roky, jsem v něm prakticky denně, absolutně bez problémů, nosím ho i v létě, pokud jsem někde ve stínu, jen to chce se vybavit termoprádlem, v létě mám lehoučké termotriko, v zimě klasicky 3 vrstvy, nebo dvě. Nepromokne, neprofoukne a perfektně odvádí. Oproti G4 má lepší sepnutí kapuci