Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 17. ledna 2010 ve 12:28® prudky.m

Posílám pár fotek z malých vodních elektráren, je to celkem masakr.

foto/diskuze/privlac/2010/th-img30404.jpgfoto/diskuze/privlac/2010/th-img30405.jpgfoto/diskuze/privlac/2010/th-img30406.jpg
Neděle 17. ledna 2010 ve 12:23® BigMike

Když vás tady tak čtu – dej pánbu za tu přestávku do 16.6., u některých jen do 16.4.:))) Také jsem rád, že mohu zacelit šrámy, užít trošku nervů s rodinkou, lehce psychicky odpočinout od vody a co si budeme povídat, i ti dravečci mají právo na psychický i fyzický relax:) Dodělávám úlovkáče. Je tu jeden, má na místní povolenku letos 45 štik, 17 candátů. Nej štika 82, nej. candoš 60.

Jinak za všechny celkově nej. štika měla 112 cm, candát 80 cm a sumík 172cm.

Neděle 17. ledna 2010 v 11:06® troutkiller

dam> S tím že budeš pořád pryč musela počítat:-) Když do toho šla tak to musela vědět:-) :-)

Neděle 17. ledna 2010 v 10:55® dam
dam

troutkiller> já jezdím v zimě hodně opatrně, několikrát jsem si to zkusil na okruhu a vím, že nemá smysl dělat machra, protože i v tomto jsou ti i ty nejlepší zimáky skoro na nic, pokud jedeš nepřiměřeně, a taky stárnu a začínám se na silnici trochu bát jiných…jinak rotačky se nekonají, protože jsem nasliboval domácí úpravy a manželka je poslední dobou velmi neústupná:-D jsem pořád pryč

Neděle 17. ledna 2010 v 10:52® dam
dam

Tomik> nejjednodušší to je v Litomyšli

Neděle 17. ledna 2010 v 10:50® troutkiller

dam> Tak až pojedeš tak opatrně!At se ti nic nestane!S kým bych si psal a z koho bych tahal rozumy:-) :-)

Neděle 17. ledna 2010 v 10:39® Tomik
Tomik

dam> I kdyby to zítra nedopadlo, tak se nic nestane…co tak slýchám od spolužáků, tak jim chybí zkoušek třeba pět…:-) Aspon budu mít víc času se to naučit..:)

PS: nevíš, kde by se daly sehnat rybky na dírky?:)

Neděle 17. ledna 2010 v 10:32® dam
dam

Tomik> no, můžeš to tak vzít, ale škola je trochu důležitější než ryby…ale co bych já ti radil, hlavně ať to zítra nějak ukecáš

Neděle 17. ledna 2010 v 10:13® Tomik
Tomik

dam> zkouška zbývá už jenom jedna, mám ji zítra a umím pěkný h.vno, ale což, zkouška je od slova zkoušet ne??:) Nějak na učení nebyl čas, furt se vrtám v americkejch eshopech a přemýšlím, co si nechám od tetky přivést..:-D

Neděle 17. ledna 2010 v 10:06® PetrC

fishing USA> přihoď nějakou fotku. Fotek není nikdy dost.

Jinak přeji hezký den a pozdravuj Jitku.

Neděle 17. ledna 2010 v 9:54® dam
dam

troutkiller> tak už taky sneží, ale vodorovně, to zase bude mazec:-(( ráno jedu na školení do absolutní divočiny

Neděle 17. ledna 2010 v 9:39® dam
dam

troutkiller> tady zatím jen fučí, byl jsem nasypat ptákům a nechtěl bych být v jejich peří:-D dneska musím udělat jednu prezentaci, snad ji stihnu do oběda, a pak se pustím do rotaček, ty co se mi nebudou líbit, tak je předělám

Neděle 17. ledna 2010 v 9:19® troutkiller

dam> Dobré ráno?Kouknu z okna a lituju že sen se nenarodil jako medvěd:-) Padá sníh a chvílema dost hustě!

Neděle 17. ledna 2010 v 9:02® dam
dam

troutkiller> no nekecej, dobré ráno:-) já tradičně nic nedospal

Neděle 17. ledna 2010 v 8:40® troutkiller

Zdal lovci:-) Spací deficit uspěšně dospán tak hurá na řešení rybářskejch problému:-) :-)

Sobota 16. ledna 2010 ve 23:37® osprey
osprey

fishing USA> Denny, mrkni se, prosím tě do naší všeobecné diskuze – příspěvek 16.1. 22:29.

Kolega by asi rád Slammera z původní řady. Já myslím, že Slammer „Made in USA“ je už asi minulost.

Sobota 16. ledna 2010 ve 23:28® osprey
osprey

fishing USA> Omlouvám se, že jsem tě promeškal:-) Snažil jsem se být chvíli s rodinou. Většinou jsem po večerech u compu.

Ona ta vaše anabáze po Státech je svým způsobem úžasná. V dobrém i zlém, je to zajímavý příběh a doufám, že bude mít šťastný konec zase tady u nás.

Orlík se poslední dobou trochu lepší:-)

Sobota 16. ledna 2010 ve 22:56® fishing USA

Tomik> to bych te asi nepotesil,tam kde jsme driv chytali jsme prakticky nefotili a mou nej mam z kuchyne,vlastne za deset let jsem vzal od vody pouze dve stiky,jinak se vse poustelo.Ale to u nas plati i o jinych rybach,vcetne kapru.Pokud to nechce nejaky kamarad na jidlo,tak chytame vyslovene pro poteseni z lovu.Jediny druh jsme brali vic a to byl kostlin.

Sobota 16. ledna 2010 ve 22:28® dam
dam

Tomik> tak jak zkoušky?

Sobota 16. ledna 2010 ve 22:22® Tomik
Tomik

Hoď sem foto nějaké americké zubatky..:-)

Sobota 16. ledna 2010 ve 22:12® fishing USA

osprey> davat fotky jerku je asi zbytecne.Na netu je jich dostatecne mnozstvi.Ja se k tomuto zpusobu lovu dostal vlastne diky jednomu z vas.Prestoze jsem vzdy preferoval vetsi a velke nastrahy,tak jerkovani pro me bylo neco,cemu jsem postupem doby prichazel na chut.Vzpominam jak jsme pred lety stali s Jitkou u bedny plne jerku,ktere byly v 50% sleve a rikal jsem,ze se vubec nedivim,ze ty osklive dreva nikdo nekupuje,dneska bych si dal par facek,ze jsem je nenakoupil :-) No uz je to hodne davno a od te doby jsem par jerku protahnul vodou.Presto,ze tady je to dost rozsireny zpusob lovu,tak jsem videl velmi malo rybaru takhle chytat,ale to je dane samozdrejme tim,ze vetsina lidi chyta z lode.Casem clovek prichazi na to,ze jerkovani neni jen jednotvarne „cukani“ prutem i kdyz nepopiram,ze i tak jsem mel dost zaberu.Dobre to napsal Pepa o tom,ze jerkovani je o velkych nastrahach,s tim musim souhlasit,vlastne to s malyma ani neumim,ale ja rikam,ze to neumim se zadnyma.Myslim,ze jsem toho napsal az az,tak zase nekdy priste.

Sobota 16. ledna 2010 ve 22:11® dam
dam

skwor> jdu taky, dobrou

Sobota 16. ledna 2010 ve 22:10® skwor
skwor

dam> Uvidíme...... Bude to moje první zahraniční rybačka. Jdu zalehnout, není mi dvakrát dobře. Měj se.

Sobota 16. ledna 2010 ve 22:08® dam
dam

skwor> já Švédsko moc neznám, vždy jen projíždím, ale kámoši jezdili na Alandy spoustu let a už se zařekli, že už nejedou, už to není co bývalo…ale líbilo se mi to Laponsko na DVD, to je zajímavé

Sobota 16. ledna 2010 ve 22:06® skwor
skwor

dam> Ty jsme zamítli hned. Kluci dostali v CK tip na revír Giman. Ten název mi do té doby ale nic neříkal.

Sobota 16. ledna 2010 ve 22:01® dam
dam

skwor> osobně bych vynechal Alandy

Sobota 16. ledna 2010 ve 21:59® dam
dam

troutkiller> dobrej nápad, dobrou:-)

Sobota 16. ledna 2010 ve 21:57® skwor
skwor

dam> Díky, potřeboval jsem si to ověřit. V létě se tam nejspíš vydám, tak zjišťuju všechno důležité.

Sobota 16. ledna 2010 ve 21:54® troutkiller

dam> Já vím:-(( Trenére jdu chrnět at dospím včerejší deficit:-)

Sobota 16. ledna 2010 ve 21:53® dam
dam

skwor> do Švédska nepotřebuješ pas, stačí občanka