Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 16. ledna 2010 ve 12:35® troutkiller

dam> Zdravíčko trenére:-)

Sobota 16. ledna 2010 v 8:24® dam
dam

hecht> naštěstí si jen málokdy kupuji něco za ceníkovou cenu:-) takže to je ještě přípustné

Sobota 16. ledna 2010 ve 2:50® hecht
hecht

dam> Co dodat, krásný, ne víc než krásný stroj.Ale při pohledu na cenu, jsem se letos poprvé pokřižoval. Takovou ligu já osobně nikdy chytat nebudu …

Sobota 16. ledna 2010 ve 2:44® hecht
hecht

pepa-č> ,,myšové rameno'', to je dobrý :-)

Pátek 15. ledna 2010 ve 23:44® sethy
sethy

skwor> kdo řikal něco o učení:)

Pátek 15. ledna 2010 ve 23:14profil byl smazán

BigMike> já měl jednou myšové rameno – jako je tenisový loket. Pak jsem si koupil jiný (vyšší) stůl.

Pátek 15. ledna 2010 ve 23:01® BigMike

Já mám naopak z práce s myší zocelené zápěstí!

Pátek 15. ledna 2010 ve 22:56® osprey
osprey

pepa-č> Každý ne. Viděl jsem ukrajinské dělníky, kteří zametli sami sebou:-)

Ale taky měknu. Dlouhodobý pobyt u monitoru mi nesvědčí. Bude potřeba potrénovat…

Pátek 15. ledna 2010 ve 22:56profil byl smazán

na pořádnou ponorku, je třeba pořádné torpédo :-)

foto/diskuze/privlac/2010/th-img30356.jpg
Pátek 15. ledna 2010 ve 22:55® BigMike

Jo hoši, jak jdou léta, začínám se tomu věnovat více intelektuálně:) Byly časy kdy jsem na pařezovkách tahal k vázkám pramici s 4 rybáři, dnes to s pocitem nadhledu ustřihnu u špičky a trošku více zapřemýšlím nad příštím hodem!:)Dost se mi na pařezovkách osvědčily povrchové vrtulkáče bez trojháčků. Záběr vidím, záběr cítím, al enemusím se pak s ničím přetahovat, natož řešit Chyť a pust! A vázky zpravidla také tak časté nejsou!

Pátek 15. ledna 2010 ve 22:46profil byl smazán

osprey> každý ukrajinský dělník by s ním zametl.

Pátek 15. ledna 2010 ve 22:43® osprey
osprey

pepa-č> Nazdar. Je měkkej, viď? :-)

Pátek 15. ledna 2010 ve 22:41® dam
dam

troutkiller> já jsem měl dnes v ruce u Hammera prut od Stdeňáka a musím a pomalu měním názor na jeho proutky…paráda…ji­nak už na nákupy kašlu, Norsko jsem na pár dní ukecal

Pátek 15. ledna 2010 ve 22:37profil byl smazán

BigMike> 2 hodiny? lopatu na tebe a osmihodinovou pracovní dobu a za pár měsíců… :-)

Pátek 15. ledna 2010 ve 22:34® troutkiller

BigMike> To je pravda jen do určité doby,nedělám si iluze že s těžkym cajkem vydržíš fungovat celej den:-(( Viz muj kámoš a Penn Spinfisher.

Pátek 15. ledna 2010 ve 22:30® troutkiller

dam> Je to tak!Já mám dva hodně kvalitní kousky a zatim se do ničeho v navi pouštět nehodlám:-) V prutech je to jiná tam budu něco do 40g od Daiwy pořizovat:-)

Pátek 15. ledna 2010 ve 22:27® dam
dam

troutkiller> tak je to určitě finanční extrém, ale pokochat se člověk musí…já si vystačím s Airity

Pátek 15. ledna 2010 ve 22:26® BigMike

troutkiller>: železo je železo:) Když máš přes 1q:))

Pátek 15. ledna 2010 ve 22:26® osprey
osprey

BigMike> Ten wobbler nesmí spadnout na tu rybu. Musíš ji o hodně přehodit a dovléct to k ní. Věřím, že jsou vody, kde štika schramstne 18 Magnum z dopadu, ale u nás moc ne.

Pátek 15. ledna 2010 ve 22:24® troutkiller

dam> Já sem ho měl v ruce taky ale ta cena mně donutila ho rychle pustit z ruky:-) :-) On by pro ukojení uchylky stačil i Steez bez carbonové cívky v lonském provedení!Je to jeko u kol carbon je moda a kdo ho nemá jako by nebyl:-((

Pátek 15. ledna 2010 ve 22:23® BigMike

pepa-č: rozumíme, moc dobře! Já tak trošku popichuji:) Já se na to asi nedovedu lépe zeptat, ale vlastně jsi to napsal výstižně, je to výzva, trošku filosofie, něco jiného. I když to fyzično na konci udice je pro mne to hlavní:) Také jsem kdysi „tahal“ velké váhy, byly to stovky tun, byla to výzva, ale jak šel čas, přišel jsem a přešel na jiné věci:) Já pruboval asi 2 hod. loni 18 cm woba a po 2 hod. jsem byl groggy, o ranním probuzení ani nemluvím:)Letos udělal asi 50g cejnka, ale když vidím ten gejzír jako po granátu po dopadu na vodu, pomalu si myslím, že být tam ryba, uteče na strom:)

Pátek 15. ledna 2010 ve 22:16® dam
dam

troutkiller> http://www.daiwa-cormoran.info/…ts-model.htm

Pátek 15. ledna 2010 ve 22:15® dam
dam

troutkiller> dneska jsem si točil s Existem, paráda…hmotnost skoro žádná:-)

Pátek 15. ledna 2010 ve 22:12® troutkiller

kaktus> Nevim nevim!Mně už Daiwiček prošlo rukama pár a se zmetkem jsem se ještě nesetkal.Firma jako Daiwa si tu kvalitu už ve vlastnim zájmu dokáže pohlídat a pokud ten navi nezprasíš vlastní vinou tak ti musí sloužit dlouhá léta!

Pátek 15. ledna 2010 ve 22:08® troutkiller

dam> zdar trenére:-)

Pátek 15. ledna 2010 ve 21:55profil byl smazán

BigMike> 14:26 – a co je výsledek u rybaření? Já chápu co je výsledek u slovní úlohy nebo fotbalového utkání. Ale u ryb? To je vysoká filozofie a každý to vnímá jinak. Tady bych byl opatrný, tenký led.

Mně jerkování baví, bo je to „dřina“ nikoli fyzická. ale na wob se dá ulovit i když to tupě taháš. Tahat to dobře už je věda. Ale stačí málo a nějaké „výsledky“ přidjou. U jerku ne. Tam musíš tvořit.

Např, já nikdy neměl záběr na Slidera. Neumím s ním, nelíbí se mi, nemáme se rádi. Je to osobní :-)) Umím ho vodit jen tupě levá prává, víc z něj nedostanu, on má ke mě odpor (a já k němu taky) A je to. Jiné jerky „mi jdou lépe“

To mě na tom láká, baví a zajímá.

Nejen „výsledky“ rozumíme si? (jerkování u mě tvoří jen zlomek přívlačových vycházek)

Tento příspěvek byl editován 15.1.2010 20:56:26 uživatelem .
Pátek 15. ledna 2010 ve 21:49® kaktus
kaktus

sethy> Asi to byl nepovedenec to se stát může

Pátek 15. ledna 2010 ve 21:44profil byl smazán

Jerkování – tak jak to vnímám já – není o lovu velkých ryb. (ne primárně) Ale je to technika založená na tom, že nástraha je velká a těžká. Od toho se vše odvíjí (co a kde a jak a proč děláš).

Když tohle zmizí už to není jerkování.

Třeba je to fajn, třeba je to i efektivní a zajímavé. Ale (pro mě) už je to jiná kategorie. Ne horší, ne lepší. Jiná.

70+ byly letos dvě. (na jerka jedna), che che. Ačkoli jsou to pro mě velké ryby, z vody jsem nevyndaval ani jednu, měřil jsem jen přiložením k prutu (mám na něm rysky :-) ), pokaždé jsem doufal po záběru, že bude mít aspoň o 40 víc. Neměla. Ty co měly, jsem si „nepřeměřil“ – jednou smůla, podruhé ruce volšový a zazmatkování.

Ale jsem běžec na dlouhé tratě a vyděržám :-)

Tento příspěvek byl editován 15.1.2010 20:45:39 uživatelem .
Pátek 15. ledna 2010 ve 21:43® skwor
skwor

sethy> To ses půl dne učil? :-) Tak a teď tu o Sněhurce :-D

Pátek 15. ledna 2010 ve 21:40® sethy
sethy

Mám to tu rád, pul dne jsem pryč a nic neuteče. Ne jak u sousedu. A to beze srandy.