Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 16. ledna 2010 ve 12:35® troutkiller
-
dam> Zdravíčko trenére
- Sobota 16. ledna 2010 v 8:24® dam
-
hecht> naštěstí si jen málokdy kupuji něco za ceníkovou cenu
takže to je ještě přípustné
- Sobota 16. ledna 2010 ve 2:50® hecht
-
dam> Co dodat, krásný, ne víc než krásný stroj.Ale při pohledu na cenu, jsem se letos poprvé pokřižoval. Takovou ligu já osobně nikdy chytat nebudu …
- Sobota 16. ledna 2010 ve 2:44® hecht
-
pepa-č> ,,myšové rameno'', to je dobrý
- Pátek 15. ledna 2010 ve 23:44® sethy
-
skwor> kdo řikal něco o učení:)
- Pátek 15. ledna 2010 ve 23:14profil byl smazán
-
BigMike> já měl jednou myšové rameno – jako je tenisový loket. Pak jsem si koupil jiný (vyšší) stůl.
- Pátek 15. ledna 2010 ve 23:01® BigMike
-
Já mám naopak z práce s myší zocelené zápěstí!
- Pátek 15. ledna 2010 ve 22:56® osprey
-
pepa-č> Každý ne. Viděl jsem ukrajinské dělníky, kteří zametli sami sebou
Ale taky měknu. Dlouhodobý pobyt u monitoru mi nesvědčí. Bude potřeba potrénovat…
- Pátek 15. ledna 2010 ve 22:56profil byl smazán
-
na pořádnou ponorku, je třeba pořádné torpédo
- Pátek 15. ledna 2010 ve 22:55® BigMike
-
Jo hoši, jak jdou léta, začínám se tomu věnovat více intelektuálně:) Byly časy kdy jsem na pařezovkách tahal k vázkám pramici s 4 rybáři, dnes to s pocitem nadhledu ustřihnu u špičky a trošku více zapřemýšlím nad příštím hodem!:)Dost se mi na pařezovkách osvědčily povrchové vrtulkáče bez trojháčků. Záběr vidím, záběr cítím, al enemusím se pak s ničím přetahovat, natož řešit Chyť a pust! A vázky zpravidla také tak časté nejsou!
- Pátek 15. ledna 2010 ve 22:46profil byl smazán
-
osprey> každý ukrajinský dělník by s ním zametl.
- Pátek 15. ledna 2010 ve 22:43® osprey
-
pepa-č> Nazdar. Je měkkej, viď?
- Pátek 15. ledna 2010 ve 22:41® dam
-
troutkiller> já jsem měl dnes v ruce u Hammera prut od Stdeňáka a musím a pomalu měním názor na jeho proutky…paráda…jinak už na nákupy kašlu, Norsko jsem na pár dní ukecal
- Pátek 15. ledna 2010 ve 22:37profil byl smazán
-
BigMike> 2 hodiny? lopatu na tebe a osmihodinovou pracovní dobu a za pár měsíců…
- Pátek 15. ledna 2010 ve 22:34® troutkiller
-
BigMike> To je pravda jen do určité doby,nedělám si iluze že s těžkym cajkem vydržíš fungovat celej den
Viz muj kámoš a Penn Spinfisher.
- Pátek 15. ledna 2010 ve 22:30® troutkiller
-
dam> Je to tak!Já mám dva hodně kvalitní kousky a zatim se do ničeho v navi pouštět nehodlám
V prutech je to jiná tam budu něco do 40g od Daiwy pořizovat
- Pátek 15. ledna 2010 ve 22:27® dam
-
troutkiller> tak je to určitě finanční extrém, ale pokochat se člověk musí…já si vystačím s Airity
- Pátek 15. ledna 2010 ve 22:26® BigMike
-
troutkiller>: železo je železo:) Když máš přes 1q:))
- Pátek 15. ledna 2010 ve 22:26® osprey
-
BigMike> Ten wobbler nesmí spadnout na tu rybu. Musíš ji o hodně přehodit a dovléct to k ní. Věřím, že jsou vody, kde štika schramstne 18 Magnum z dopadu, ale u nás moc ne.
- Pátek 15. ledna 2010 ve 22:24® troutkiller
-
dam> Já sem ho měl v ruce taky ale ta cena mně donutila ho rychle pustit z ruky
On by pro ukojení uchylky stačil i Steez bez carbonové cívky v lonském provedení!Je to jeko u kol carbon je moda a kdo ho nemá jako by nebyl
- Pátek 15. ledna 2010 ve 22:23® BigMike
-
pepa-č: rozumíme, moc dobře! Já tak trošku popichuji:) Já se na to asi nedovedu lépe zeptat, ale vlastně jsi to napsal výstižně, je to výzva, trošku filosofie, něco jiného. I když to fyzično na konci udice je pro mne to hlavní:) Také jsem kdysi „tahal“ velké váhy, byly to stovky tun, byla to výzva, ale jak šel čas, přišel jsem a přešel na jiné věci:) Já pruboval asi 2 hod. loni 18 cm woba a po 2 hod. jsem byl groggy, o ranním probuzení ani nemluvím:)Letos udělal asi 50g cejnka, ale když vidím ten gejzír jako po granátu po dopadu na vodu, pomalu si myslím, že být tam ryba, uteče na strom:)
- Pátek 15. ledna 2010 ve 22:16® dam
-
troutkiller> http://www.daiwa-cormoran.info/…ts-model.htm
- Pátek 15. ledna 2010 ve 22:15® dam
-
troutkiller> dneska jsem si točil s Existem, paráda…hmotnost skoro žádná
- Pátek 15. ledna 2010 ve 22:12® troutkiller
-
kaktus> Nevim nevim!Mně už Daiwiček prošlo rukama pár a se zmetkem jsem se ještě nesetkal.Firma jako Daiwa si tu kvalitu už ve vlastnim zájmu dokáže pohlídat a pokud ten navi nezprasíš vlastní vinou tak ti musí sloužit dlouhá léta!
- Pátek 15. ledna 2010 ve 22:08® troutkiller
-
dam> zdar trenére
- Pátek 15. ledna 2010 ve 21:55profil byl smazán
-
BigMike> 14:26 – a co je výsledek u rybaření? Já chápu co je výsledek u slovní úlohy nebo fotbalového utkání. Ale u ryb? To je vysoká filozofie a každý to vnímá jinak. Tady bych byl opatrný, tenký led.
Mně jerkování baví, bo je to „dřina“ nikoli fyzická. ale na wob se dá ulovit i když to tupě taháš. Tahat to dobře už je věda. Ale stačí málo a nějaké „výsledky“ přidjou. U jerku ne. Tam musíš tvořit.
Např, já nikdy neměl záběr na Slidera. Neumím s ním, nelíbí se mi, nemáme se rádi. Je to osobní
Umím ho vodit jen tupě levá prává, víc z něj nedostanu, on má ke mě odpor (a já k němu taky) A je to. Jiné jerky „mi jdou lépe“
To mě na tom láká, baví a zajímá.
Nejen „výsledky“ rozumíme si? (jerkování u mě tvoří jen zlomek přívlačových vycházek)
Tento příspěvek byl editován 15.1.2010 20:56:26 uživatelem . - Pátek 15. ledna 2010 ve 21:49® kaktus
-
sethy> Asi to byl nepovedenec to se stát může
- Pátek 15. ledna 2010 ve 21:44profil byl smazán
-
Jerkování – tak jak to vnímám já – není o lovu velkých ryb. (ne primárně) Ale je to technika založená na tom, že nástraha je velká a těžká. Od toho se vše odvíjí (co a kde a jak a proč děláš).
Když tohle zmizí už to není jerkování.
Třeba je to fajn, třeba je to i efektivní a zajímavé. Ale (pro mě) už je to jiná kategorie. Ne horší, ne lepší. Jiná.
70+ byly letos dvě. (na jerka jedna), che che. Ačkoli jsou to pro mě velké ryby, z vody jsem nevyndaval ani jednu, měřil jsem jen přiložením k prutu (mám na něm rysky
), pokaždé jsem doufal po záběru, že bude mít aspoň o 40 víc. Neměla. Ty co měly, jsem si „nepřeměřil“ – jednou smůla, podruhé ruce volšový a zazmatkování.
Ale jsem běžec na dlouhé tratě a vyděržám
Tento příspěvek byl editován 15.1.2010 20:45:39 uživatelem . - Pátek 15. ledna 2010 ve 21:43® skwor
-
sethy> To ses půl dne učil?
Tak a teď tu o Sněhurce
- Pátek 15. ledna 2010 ve 21:40® sethy
-
Mám to tu rád, pul dne jsem pryč a nic neuteče. Ne jak u sousedu. A to beze srandy.