Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 12. ledna 2010 v 18:52® PetrC

tarn> jenže jsem celoroční teoretik. V tom se od davu odlišuji. Teoreticky jsem to s tou teorií nikdy nepřehnal. Ale jak jsem již psal, je to pouze má teorie.

Teoreticky je nesmysl, aby jeden bezdomovec umřel hlady, když teorie říká, že na dvě osoby bez domova připadají dva chleby.

:-) :-)
Úterý 12. ledna 2010 v 18:51® BigMike

Takže na to ovládání je praktičtější ho mít „na očích“ než neprakticky pod prutem, jo? A očka jsou pak prostě nelogicky logicky nahoře! Hmmm…

Úterý 12. ledna 2010 v 18:49® sethy
sethy

džigit> Ten rozemeijer jsem v ruce měl (ale opět jen na kramě) a nějak se tam vše klepalo, tak jsem ho ani podrobněji neprohlížel. Ale kdo ví, třeba by to na funkce nemělo vliv. To už se mi zdálo o hodně lepší ten jejich klasickej MP, kterej stoji jeste min nez corvalus od shima a vypada lip (i co se nastaveni týče). Ale record to neni.

Úterý 12. ledna 2010 v 18:48® PetrC

BigMike> je to proto, že tento způsob upevnění umožňuje pohodlné ovládání a očka vzhůru jsou jasný důkaz toho, že jsou popřeny veškeré zákony logiky o přetáčivých silách.

Takže je to dobrota, která v kombinaci s trnem přináší jistý druh uspokojení.

Úterý 12. ledna 2010 v 18:46® sethy
sethy

osprey> Jo otázka jerkbait, tam by už někdo mohl opravit ty cbyky v zadani:) Jo to vydím jako dobrý řešení.

Úterý 12. ledna 2010 v 18:46® osprey
osprey

BigMike: Vždyť jsi to držel – přetáčelo se ti to? Ten důvod je, že když bude ten krám pod prutem, nedosáhneš na cívku palcem. Prostě se ti rapidně zhorší ovládání té věci.

Úterý 12. ledna 2010 v 18:44® osprey
osprey

sethy> No, máme tady Jerkbait otázku. Ale ono to dopadne jinak.

Já budu hledat, pátrat a zkoušet, načež o tom napíšu článek. Dole mě Pisci zjezdí jak malýho hada (ne HaDa, jenom hada) a já pak jen do začátku vyedituju větu: Tyhle moje s…y nečtěte, prohlédněte si fotky a sjeďte dolů na to, co tam napsal PetrC.

A bude.

Úterý 12. ledna 2010 v 18:44® tarn
tarn

skwor> Já ještě ani neuklidil věci z auta :-)) ))

Úterý 12. ledna 2010 v 18:43® tarn
tarn

PetrC> teď v zimě jsme asi teoretik kde kdo a kdo kde. Teorie je dobrá pokud se to nepřežene. To by potom mohlo dopadnout jak u těch dvou bezdomovců co má jeden dva chleby a druhej nic. teoreticky mají dva chleby na dva lidi, ale prakticky jeden umře hlady :-)

Úterý 12. ledna 2010 v 18:41® skwor
skwor

tarn> Teď to tady celkem žije, přišel jsi v dobré době :-) Jinak dneska jsem rozbalil dva deep runner Shad rapy :-) Něco do tůní je potřeba :-)

Úterý 12. ledna 2010 v 18:41® PetrC

Jo, čištění je součást života. Kde kdo se volizuje i mezi nohama.

A kdo nečistí, jako by nežil a navíc kecá.

Úterý 12. ledna 2010 v 18:41® BigMike

A nedá mi to i když už to tady jistě bylo – proč je MP upevněn vzhůru nohama na prutu, proč má prut očka nahoru? Zákonitě působí přetáčivé síly a nedělá to asi dobrotu,ne? A ten trn na lepší chycení na tom nic nemění, nebo jo?

Úterý 12. ledna 2010 v 18:40® PetrC

sethy> důležité je, že už oba víme. A třeba se i shodneme. A třeba jen v něčem.

Úterý 12. ledna 2010 v 18:39® PetrC

tarn> tak to jsi tedy také teoretik, co rád čte nebo naslouchá. Toho si cením a jsem rád, že i když nešťourám, tak nacházím – to dá rozum, že?

Úterý 12. ledna 2010 v 18:38® sethy
sethy

Taky čístím, téměř po káždém lovu (především v kalné moravě). Vajíčka ne, to mě čeká ted, celkové rozebrání a pročistění všech strojů. To sem zvědav, kolik jich dám zas dohromady :-) btw. škoda že tohle nepodstatné povídaní o MP zapadne v téhle diskuzi, že třeba není v nějaké otázce. Někomu by se to mohlo někdy hodit.

Tento příspěvek byl editován 12.1.2010 17:40:43 uživatelem sethy.
Úterý 12. ledna 2010 v 18:36® PetrC

osprey> Míra je šikulín, to se ví. Udělat to šestkrát? I kdyby lepé divé děvy stokrá že jo, tak už jsem v letech a jsem rád, za každé jednou.

Ale jo, přemýšlím nad tím. Takže třeba možná ano. Tak to by mě dost štvalo a asi by mi to nedalo a odpovídal. Jenže bych si udělal nějaký mustr a šetřil tak zbytky svého času.

Už jsem to někde psal, vůbec nejsem veselá kopa, jsem absolutně neveselý jedinec, ale na druhou stranu velký teoretik. No, občas bych vám tady do hlavy tloukl (samozřejmě v dobrém, ale vážně).

;-) ;-)

Uvidíme, nespěchej na mě, musím mít pocit, že mám dost času.

Úterý 12. ledna 2010 v 18:35® sethy
sethy

PetrC> Aha, jasné už si rozumíme:)

Úterý 12. ledna 2010 v 18:35® tarn
tarn

skwor> No nazdar, musel jsem i k sousedům. :-))

Úterý 12. ledna 2010 v 18:33® skwor
skwor

tarn> Ahoj, to jsou k nám hosti :-)

Úterý 12. ledna 2010 v 18:32® tarn
tarn

PetrC> Já ho neznám, ale asi to bude taky nějakej šťoura. Jenže když nic neztratíš tak potom nemůžeš ani nic najít, to dá rozum. :-)

Úterý 12. ledna 2010 v 18:30® PetrC

osprey> nic se neděje a něco na tom bude.

Úterý 12. ledna 2010 v 18:28® PetrC

tarn> rozebírání MP při údržbě je naprosto bezpečné. Nic neztratíš.

Jo, tak za šťouru jsem nejen doma. Šťourám se rád, uspokojuje mě to a vím, že když se šťourám, tak nezlobím.

To bych toho, co napsal, že nešťourej, budeš šťoura, chtěl vidět.

Úterý 12. ledna 2010 v 18:24® osprey
osprey

PetrC> Míra má praxi v oboru vzdělávání a výchovy. Takže ví, že jednou nestačí. Budeš to muset udělat tak šestkrát a prokládat fotkami lepých děv a ono to postupně bude akceptováno.

Víš kolikrát jsem dostal osobku, kde se mě někdo ptal na něco, co jsem předtím už šestkrát někde napsal?

Neklesej na mysli, jsi vnímán jako multíkový mág a veselá kopa k tomu, ty nám to do hlavy vtlučeš:-)

Anebo taky ne:-)

Úterý 12. ledna 2010 v 18:22® PetrC

džigit> přesně tak, o tom to je.

Salmo není špatné a občas ho použiji. Ale ne ta mrňata.

;-) ;-)
Úterý 12. ledna 2010 v 18:20® PetrC

Flip> ale ano, on vydrží, ale vydrží víc, když se o něj postaráš.

Nevšiml sis, že když s ním pracuješ, že z něj stříká voda? Že z něj i kape? Člověče, kam se to koukáš, když se s ním u té vody mazlíš? Jo a písek pěkně škrábe…

Ale ta údržba je minutovou záležitostí. Voda, která s v něm nahromadí, nejen že je špinavá, ale vyplavuje mazivo… Nečetl jsi, co jsem u sousedů na toto téma psal a fotil? Člověk se s tím morduje a dává si záležet a ve finále je to k hovnu – nikoho to nezajímá (Míra nebude mít radost).

Úterý 12. ledna 2010 v 18:20® tarn
tarn

osprey> :-)) ) no ahoj, včera mi to sem nechtělo pustit a poslalo mi to autorizaci až dnes :-)

Úterý 12. ledna 2010 v 18:18® osprey
osprey

PetrC> Omlouvám se, já ho přehlédl, jsem zvyklý na velké T.

tarn: Tož vítej tu v tym pelechu. A díky za návštěvu.

Úterý 12. ledna 2010 v 18:14® tarn
tarn

PetrC> tak pokud Ti po šťourání na stole zbude stejný počet kusů jako před šťouráním, tak je to asi v pořádku. Já se nešťourám, jednak by mne měli za šťouru a hlavně si nejsem jistý zda bych dosáhl optimálního výsledku co se kusů týče. navíc jeden dost rozumnej člověk povídal, že co není rozbitý nespravuj :-)) ))

Úterý 12. ledna 2010 v 18:13® PetrC

osprey> určitě ne, Tarn píčoviny nečte, protože je tvoří, tak jak tvrdí Flip, píčus… (No, to napsal myslím včera.)

Úterý 12. ledna 2010 v 18:11® PetrC

tarn> jasně, že často vyšťourám ryze ryzí přírodní hovno…