Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 12. ledna 2010 v 18:10® PetrC

tarn> tak rád si přečtu něco zajímavého – názor druhých a dost často náhled do jeho „duše“.

Ale údržba, které se věnuje část návodu je dle mého gusta. Rád se šťourám…

:-) :-)
Úterý 12. ledna 2010 v 18:10® džigit

PetrC> vždyť to jsou takové veselé rybářské příhody,navody,po­pichy a vo vo tom to přeci je :-) Jinak tloušíci od Salma mi jdou k tělu,kluci jedni sympatičtí :-D

Úterý 12. ledna 2010 v 18:09profil byl smazán

tarn> práskači!:-)) ))

Úterý 12. ledna 2010 v 18:08® tarn
tarn

Flip> jenom nekecej, pokaždý se s tím doma mazlíš a domlouváš tomu, aby se příště choval u vody jak se patří a koukal tahat nějakou fišku. někdo tomu říká údržba a někdo zase je na to ujetej jak fetišista na latex :-)) ))))))))

Úterý 12. ledna 2010 v 18:06profil byl smazán

PetrC> to s ním chytáš pod vodou?sakra přece ta mašina musí být stavěná aby vydržela pár kapek a pokud nevydrží,tak šup s ní do popelnice.Neříkám třeba písek,to je svinstvo a pokud ho obalím jako řízek ,pak ano čistím,ale po každém lovu od vody?To bych musel být na palici takovej verk opečovávat.

Úterý 12. ledna 2010 v 18:04® PetrC

džigit> takovéhle pohrávání je přece příjemné a dost často končí radostí. Děláš dobře, alespoň se snadněji za pár měsíců rozhodneš.

No a vesměs jsou naše názory pozitivní, ne? Tak není co řešit…

;-) ;-)
Úterý 12. ledna 2010 v 18:04® osprey
osprey

PetrC> Myslíš, že si to sem Tarn přijde přečíst? :-)

Flip: Ten si cestičku najde. V nejhorším pod jinou identitou. Dokonce bych řekl, že už tu někde je. Podívej se opatrně za monitor:-)

Úterý 12. ledna 2010 v 18:01® tarn
tarn

PetrC> Já radši nečtu ty teorie vůbec, protože na těch návodech sedí tlupa projektantů co v praxi neuměj zašroubovat žárovku, tlupa marketingových kouzelníků co by prodali i mrtvému kočárek a tlupa právníků aby jsi je nemohl žalovat až zjistíš že s pozlaceným cajkem chytneš stejně ryze přírodní hovno. :-)

Úterý 12. ledna 2010 v 17:59® PetrC

osprey> jen po každém lovu, kdy je plný vody, a ta je plná svinstva, a to je na bobana.

Ono je to s tou údržbou trochu složitější. Někdo na ní prdí a „nic“ se neděje, no a někdo to moc prožívá, a také se nic neděje. Ale jo, děje…

Úterý 12. ledna 2010 v 17:59profil byl smazán

osprey> viděl jsi film Zítra to zas roztočíme…jak tam Kopeckej leštil pořád dokola toho Spartaka s nápisem jezdím na Castrol a měl ujeto pouze 15 km z autosalonu?Někoho mi to připomíná jenom si nemůžu vzpomenout koho:-(( Aha už to mám jednoho aparáta z Mrku nejakej Piscičápus-bo tak nějak.Máš kliku ,že sem neleze-to by si teprve zažil divíčko:-)) )

Úterý 12. ledna 2010 v 17:57® PetrC

tarn> něco na tom bude, protože by sis to určitě nevycucal jen tak z prstu.

Hergot, ty máš velkou pravdu, jenže nauč teoretika nečíst kdejakou tentonoc, že?

Úterý 12. ledna 2010 v 17:53® džigit

PetrC> já si neustále pohrávám s myšlenkou na zakoupení MP+prutu.Zatím je času dost,tak si vás tady čtu a koukám na názory.Díky i za to/odpovědi/ :-)

Úterý 12. ledna 2010 v 17:52® PetrC

Flip> a když něco nevíš, tak víš, že se na mě můžeš obrátit s klidným svědomím, že vím, že víš kulový a proto se mě ptáš, abys konečně věděl a nemusel pobíhat nahý po břehu se svým klackem v ruce a hulákat, že máš takový zvláštní pocit tam dole… (Možná sedum statečnejch, ale spíš píčovina)

Úterý 12. ledna 2010 v 17:51® osprey
osprey

PetrC> No, půlit to co chvíli, na to se nedostává času. Ale nasucho ty kafemlejnky taky nebyly…

Snad je příští rok zaměstnám víc.

Úterý 12. ledna 2010 v 17:50® tarn
tarn

PetrC> A to se Ti ještě nedoneslo, že návod se používá až v posledním záchvěvu zoufalství, když všechny ostatní pokusy selžou ? S návodem to umí každej jouda. To jo, to by se to machrovalo podle návodu :-)) ))))))))

Úterý 12. ledna 2010 v 17:47® PetrC

osprey> ano, tím mám na mysli to, co uvádí výrobce v návodu. U sousedů jsem tenkrát nafotil a popsal mou verzi údržby, která se v podstatě moc neliší, ale…

Úterý 12. ledna 2010 v 17:47profil byl smazán

PetrC> no to je právě to co nevím-vždy si v takovéhle situaci vzpomenu na chlápka,kterej skákal nahej mezi kaktusy a když se ho ptali proč to dělá,řekl že z toho má takovej zvláštní pocit:-)) )))(Sedm statečnejch)

Úterý 12. ledna 2010 v 17:44® PetrC

džigit> neznám, takže nevím. Musel bych ho vyzkoušet. Nejde totiž o tvar těla, či barvu nebo výrobce. Nejdůležitější je podle mě jak jde MP nastavit. Hlavně jemnost mechanické brzdy, někdy hraje výraznou roli provedení řadiče apod.

Třeba bude dobrý a budeš spokojen a bude ti sloužit desetiletí bez problémů.

Úterý 12. ledna 2010 v 17:39® PetrC

Flip> občas nad tím uvažuji, protože i u toho SN kolikrát záda bolí.

Tak mi tedy napiš své vysvětlení, proč to tak praktikuje většina lovců. Jsem zvědav, jaká sprosťárna z tebe vypadne…

Úterý 12. ledna 2010 v 17:36® PetrC

Flip> ále prosím tě, penisti tomu nerozumí a ať si to drží jak chtějí. Stejně umějí jen pinkat a pobíhat před síťkou.

A jak jsem již psal, hra druhou rukou je o větší rozkoši.

Při náhozu mi maximálně jednou za sezónu (no tak víckrát, no) zabere keř stojící zamnou anebo trávy (no dobře, tak i strom a občas i nějaký čumil, co čumí s nohama rozkročenýma od ucha k uchu…).

Ano, jsem téměř částečný invalida, ale zbytek světové rybářské populace invalidní není. A moc se tomu netlem, víš, že to na mě neplatí.

:-) :-) Neumím toho silně se smějícího smajlu, tak máš smůlu!

Úterý 12. ledna 2010 v 17:32® osprey
osprey

PetrC> Tím ošetřením myslíš zhruba to, co je uvedeno v pokynech od výrobce?

Úterý 12. ledna 2010 v 17:30® osprey
osprey

džigit> Běžná produkce posledních let. Rozemeier je značka, která (mám pocit) sama nevyrábí, ale nechá si vyrábět. Kde, to je jasné.

Když budeš hodně hledat, možná najdeš multíky, které jakoby tomuto z oka vypadly, jen s jiným nápisem.

Ale chytatelné to je.

Úterý 12. ledna 2010 v 17:28® PetrC

sus1> takže mám raději zůstat u grafického projevu? Ani se nedivím, kdo to má po mě číst…

;-) :-)
Úterý 12. ledna 2010 v 17:26® PetrC

sethy> nejde mi o rychlost rozpůlení MP, které je v případě vajec rychlejší, ale jde mi provedení přístupu k cívce, tak jak jsem níže napsal. Problém vidím v tom, že po čase vzniknou vlivem opotřebení vůle a nastane problém s vycentrováním cívky. No, je to řetězová reakce: cívka mimo osu – uložení v ložiskách – následně pastorek – samotný převod – cívka dře o rám (ale toto je až poslední fáze) – MP končí ve smetí.

Prostě bajonet je na hovno. Klasika je klasika. Přesto je to jen o názoru jednoho jediného uživatele, takže se může diskutovat. Jo a osobně půlím MP po každém lovu aby vyschl a mohl být následně ošetřen.

Úterý 12. ledna 2010 v 17:01® džigit

Ahoj odborníci.Copak mi povíte o tomhle?Pro začátek…Přemýš­let,nebo zavrhnout?

foto/diskuze/privlac/2010/th-img30285.jpg
Úterý 12. ledna 2010 v 16:25profil byl smazán

PetrC> navíc u tebe se člověk nemůže divit ničemu-ty si přehazuješ z jedné paže do druhé i ten smekáč:-)) )) Tuhle tvoji teorii nežeru:-)) ))

Úterý 12. ledna 2010 v 16:04profil byl smazán

PetrC> a nebo taky ne-přesvědč tenistu aby podával levou rukou a zbytek hrál druhou.pokud v okamžiku náhozu přijde pořádnej záběr tak ti ta kláda při přehozu vyrazí zuby:-)) )Tak takhle teda ne.:-(( -leda že by ty MP byly určeny invalidům,jako je to v tvém případě,tak je potom agitace zdravých jedinců z tvé strany zcela zbytečná:-)) )

Tento příspěvek byl editován 12.1.2010 15:08:18 uživatelem .
Úterý 12. ledna 2010 ve 14:28® sus1

PetrC> Takhle to stačí.:-)

Úterý 12. ledna 2010 ve 14:22® sethy
sethy

PetrC> Nevím, kde se stala chyba, ale alespon u shimana to vic jak 3 vteriny netrva, rozhodne rychlejsi nez u klasiky.

foto/diskuze/privlac/2010/th-img30280.jpgfoto/diskuze/privlac/2010/th-img30281.jpgfoto/diskuze/privlac/2010/th-img30282.jpg
Úterý 12. ledna 2010 ve 14:12® PetrC

sus1> :-) :-)

Ale graficky to ještě moc neumím. Ale naučil jsem se před týdnempivo .