Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.096 příspěvků, z toho 77096 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 13. ledna 2004 ve 13:19® MAF
-
DaH:Super článek fakt kvalita,ouplně mě svrběly dlaně když jsem to četl. pokud budeš posílat to cd BASSovi tak já si ho od něj půjčím,on bude jistě rád a za patřičný obolus mi ho pronajme
- Úterý 13. ledna 2004 ve 13:15® MAF
-
Ruda:Tak ho půjdeš zkusit na mimopstruhovku hned jak se oteplí že?:_)je to parádní záležitost já být Mirkem tak ti uříznu kus větvě osadím to vočkama a vydávám to za originál!
- Úterý 13. ledna 2004 ve 13:14® MAF
-
Karlos:Jo kamaráda je to doma měl jsem problémy to vůbec sestavit.-)a to jsem ještě ani nezačal motat,říkáš sebrat Pištovi kšeft?kámo to nepůjde protože ty jeho ruce a hlavu nikde neseženu.-)
- Úterý 13. ledna 2004 ve 12:42® Ruda
-
Maf: Tak už ho mám doma. Je to fakt paráda ani mi ho Mirek nechtěl dát.
- Úterý 13. ledna 2004 v 11:16® HaD
-
RUDA: mluvil jsi s Tomem? Dohodli jste se?
- Úterý 13. ledna 2004 v 11:16® HaD
-
OLDA, mirmen: jsem možná tak trochu barbar, ale já feedruji s winkelpickerovým prutem 300cm (TRABUCO). Je sice hodně jemnej, ale díky tomu ho můžu používat i na chytání s marmyškou, ultralehkou přívlač a i třeba na chytání „z ruky na cit“. Naviják mám taky malej (myslím 20–30). Vlasec většinou 0,14–0,18, koncový krmítko, nebo jen zátěž a dva paternosterový návazce (jeden cca 15cm, druhý cca 10cm). Do krmení je dobrý dát bílý červi a pak na něi i chytat (to jsem okoukal od známého). Dá se na to chytit téměř všechno, vč. malých sumečků
)
- Úterý 13. ledna 2004 v 11:08® HaD
-
BASS: myslím si, že to rozhodně stojí za to, jet tam jen na candáty a bassy. Jak jsem psal, tak jsme měli rel. málo času a candátům jsem se věnoval naprosto minimálně a basům v podstatě vůbec. Záleží co Tě baví. TR tam třeba jel lovni hlavně na candáty, s tím že sumce bude chytat jen chvílemi a nakonec chytal v podstatě jenom sumce. Někdo tam zase jede jen na kpry. Takže fakt záleží na každém. No a když se trefíš termínově, tak chytáš candáty „na hod“ a s bassama se taky vyblbneš. Jinak je pravda, že tam jezdí spoustu lidí jenom na bassy (poznají se většinou podle lodí, většinou luxusních, mají 1–2 echoloty, 1–2 elektromotory-prostě nářez). A cesta? Hmmm, celkem dlouhá, ale za tu rybařinu se to dá vydržet.
- Úterý 13. ledna 2004 v 10:37® Bass
-
DaH: Akorát jsem dočetl ten článek. Paráda. Mě ale samozřejmě nadchly především bassíci. Někdo řiká, že je to problém je tam nachytat, někdo tam zase jezdí jenom na ně a nestěžuje si. Jak to teda je ? Vyplatí se tam vyrazit jenom na bassy a na candáty ? Ala ta cesta, to musí bejt očistec, co ?
- Úterý 13. ledna 2004 v 8:55® Vaclav
-
mirmen: Ja si uvedomuji, ze opravdu vybornych prutu je na trhu vicero. Taky nechytam jen na Antares (mam zatim jen jeden), ale i na jine znacky. A je dost mozne, ze tak, jak jde vyvoj kupredu, objevi se drive nebo pozdeji nova bomba. A pak zatouzim po te bombe. To je pochopitelne. A urcite je dobre, ze trh je pestry a nestagnuje. Jen rikam, ze Antares je opravdu „zradlo“, cimz nerikam, ze jina „zradla“ nejsou k mani.
- Pondělí 12. ledna 2004 ve 22:50@ Karlos
-
MAF:Tak už máš svěráček?!!Sebereš Pištovi kšeft???
)
- Pondělí 12. ledna 2004 ve 22:45® mirmen
-
OLDA: fídr je pohoda. nejuniverzálnější pro většinu situací je 360 cm medium. Pak jen volba navijáčku ( vzhledem k chytání na slabší průměry vlasců, případně pletenek) o cívce 30, případně 40. Dle libosti přední či zadní brzda. Někteří zastávají názor, že je dobré volit s volnoběžkou ( nebudeš za prutem plavat). Chce to prut šetřit před pomlácením v báglu ( lepší je skládat a navazovat u vody a na transport zase složit, prut mít obalen nebo v pouzdru). Vhodná je investice do přední vidličky( motýlek), protože přední část prutu má očka drobná a blízko sebe a malý průměr blanku prutu, přeci jen s motýlem prut tolik netrpí jako když sekáš z hluboké vidličky na klasickou kaprařinu. Nejlépe, když Tě na ryby někdo vezme a pár praktických rad Ti dá přímo na břehu.
- Pondělí 12. ledna 2004 ve 22:36® mirmen
-
to Václav : zkus se podívat na nejlepší fídrový prut roku 2003 v Anglii( od firmy Preston, jakol loňský model byl teď zlevněn z původních 179 na 129 liber). Vyhrál i nad Anateresem. jinak další fajn značky: Drennan, Maver.
- Pondělí 12. ledna 2004 v 19:48® HaD
-
OLDA: mě se to taky líbí
- Pondělí 12. ledna 2004 v 19:32@ olda
-
Všude píšou jak je to pěkný chytání co ty na to
- Pondělí 12. ledna 2004 v 19:28@ olda
-
JÁ TO CHCI SKUSIT KOUIL JSEM SI KNIHU ALE ZNAŠ TO
- Pondělí 12. ledna 2004 v 18:58® HaD
-
Ruda: mrkni mail
- Pondělí 12. ledna 2004 v 18:29® HaD
-
olda: co Tě zajímá, já jsem takovej feedrovej amatér, RUDA taky lecos ví a má „praksi“…
- Pondělí 12. ledna 2004 v 18:27® HaD
-
BASS: už jsem to video pro vás stříhnul
- Pondělí 12. ledna 2004 v 17:36
-
dah – tak sem precetl ten clanek a musim rict, ze to asi byla sila na ten vlacak , co?
- Pondělí 12. ledna 2004 v 15:45® HaD
-
BASS: už je tam!
- Pondělí 12. ledna 2004 v 15:00@ olda
-
A hoj pánové nevíte kde se dá dovědět něco vice o lovu feedrem . Pokud si nekoupim knihu
- Pondělí 12. ledna 2004 ve 14:19® HaD
-
BASS: to CD vám pošlu, ale musíte mi dát adresu. Trochu ho teda sestříhnu (nemusíte vidět jak jsme se tam opájeli
). Článek bude velmi brzy!
- Pondělí 12. ledna 2004 ve 13:42® Bass
-
DaH: MAFián je rychlej jako světlo
Já to CD chci taky ! A kde máš ten článek ? Ten teprve sepisuješ ?
- Pondělí 12. ledna 2004 ve 13:29® HaD
-
MAF: když budeš chtít, tak Ti ho pošlu
- Pondělí 12. ledna 2004 ve 13:10® Vaclav
-
MAF: Vidis, ja si po lonsku chci letos koupit druhy Antares, tentokrat delsi a v jine gramazi. S tim prvnim maximalni spokojenost, uz si neumim predstavit, ze nekdy budu chytat na jine pruty.
- Pondělí 12. ledna 2004 ve 13:09® Vaclav
-
Ruda: Ja je ani nehledal, abych byl uprimny, proste nestiham a na spoustu veci ted zapominam. Od 1. ledna navic v Chebu vedu rybarské krouzky pro deti, tak musis jeste vydrzet, ja si to nekdy dam rozkazem a prohrabu se krabicemi, i kdyz to neustale oddaluji. Zatim jsem nikdy zadne fotky neztratil, tak jsem presvedcen, ze ani po tomto stehovani.
- Pondělí 12. ledna 2004 ve 13:04® MAF
-
DaH:BASSík už jeden vlastní takže mě s ním tak trošku seznámil,je to vážně prodloužená ruka rybáře,bezkonkurenční ať si kdo chce co chce říká
to video by mě docela zajímalo…
- Pondělí 12. ledna 2004 ve 13:02® MAF
-
Ruda:Razíme k západním sousedům,50% je 50% to je bez debat.-). Jo to zdolávání nemá chybu to je fakt pohádka počkej budeš co cejtit až v palcích u nohou
- Pondělí 12. ledna 2004 ve 12:14® HaD
-
BASS, MAF: dobrá volba, a až si přečtete nový článek o mé návštěvě Ebra, poběžíte pro něj ten samej den !!!!! a pokud vám to nebude stačit, pošlu vám cédéčko s videem, kde ten prut uvidíte v takové akci o které se drtivé většině rybářů jen sní
- Pondělí 12. ledna 2004 ve 12:03® Ruda
-
MAF: Mne zajímá taky krev, ale spíš letecké války – hlavně ta první světová a teď je také konečně možné sehnat něco o německých letcích.