Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 12. ledna 2010 v 11:29profil byl smazán

osprey> právě se nacházíš ve střední fázi-já už jsem v té poslední:-)) ) První je ta že máš na začátku hovno a začneš hromadit technické prostředky-v té střední začneš zkoumat a zkoušet a začneš mamonit další a další věci s ohledem na vyzkoušení a ze zvědavosti-v té poslední se těch všelijakejch nadbytečnejch krámů začneš zbavovat a začneš vzpomínat na dobu kdy jsi byl na začátku a stačilo ti to.:-)) ))

Úterý 12. ledna 2010 v 9:05® sethy
sethy

PetrC> Vidíš a ja třeba abučka mám (ikdyž ne v takovem počtu jak ty), chytám s něma rád, ale s vajíčkama se mně chytá líp a i víc mě to baví. A o tom to je. Ale ano, Abu na mě působí dojmem že vydrží o pár let déle:)

Tento příspěvek byl editován 12.1.2010 08:10:04 uživatelem sethy.
Úterý 12. ledna 2010 ve 2:54® PetrC

osprey> neříkám, že je to až taková srágora, to ne, ale klasika, kterou Abu vyrábí desítky let je a bude vždy nad věcí. Ambasadeur byl, je a bude věčný. Vše ostatní jsou jen jeho napodobeniny s jepičím životem.

A když srovnáš poměr mezi cenou, výkonem a životností – prostě není co řešit. A o financích to není, kdyby mne nadchla třeba Calcutta DC, tak do ní vlítnu.

;-) ;-)
Úterý 12. ledna 2010 v 1:21® sethy
sethy

Hele v bazaru je one-two-three:-) a kdyby někdo nevěděl co to je tak: „skládací naviják, který má vestavěný naviják a nastavení tuhosti a pozor je k tomu i krabička plná lur“ To sou věci:-|

Úterý 12. ledna 2010 v 0:43® osprey
osprey

PetrC> My víme, že tobě dá Calais spát úplně v pohodě:-)

Mě taky. To, co mám doma, mi zcela stačí.

Úterý 12. ledna 2010 v 0:36® sethy
sethy

Flip> Ja třeba twina vždy chtěl, a nebýt mého pomalého, ale jistého přechodu na MP jel by dnes, i přes mírnou vůli na kličce se mnou domu. At si riká kdo chce co chce, i kdyby se mel treba rozpadnout:)

Úterý 12. ledna 2010 v 0:34® sethy
sethy

osprey> Amen

Úterý 12. ledna 2010 v 0:30® PetrC

Sice jen melu, ale tady se toho dnes večer namlelo požehnaně…

Úterý 12. ledna 2010 v 0:21® osprey
osprey

sethy> Calais je vlajková loď Šíma a ať si mele kdo chce co chce, je to jeden z nejlepších kolovrátků na téhle planetě.

Otázka je, nakolik ho člověk využije. Spíš je to jedna z těch nádherných hraček, co jednomu nedají spát.

Úterý 12. ledna 2010 v 0:19profil byl smazán

sethy> já na krámě nepoznám osobně nic,takže nejsem znalec-podle prvního dojmu bych si TWP nikdy nekoupil a dneska jich mám 6-vůbec jsem posera-vždy koupím až něco,co je prověřeno bojem.U prutu je jiná,tam se řídím pocitem.Navíc o MP vím absolutní kulový a nedokážu říct jestli je dobrej a nebo špatnej i když s ním budu hodinu lovit.

Tento příspěvek byl editován 11.1.2010 23:22:23 uživatelem .
Úterý 12. ledna 2010 v 0:02® sethy
sethy

osprey> Samozřejmě souhlasím, ale i tak srovnal jsem curado s calais (Flipe, pravda jen na pulte) a ten cenovy rozdíl tam byl znát, asi jak když si zatočím (jen na pultě-Flipe pro tebe) např. s exage a twinem.

Ano, smekáč je univerzálnější, ale jak jednou vztoupiš a chytne tě to…

Tento příspěvek byl editován 11.1.2010 23:04:05 uživatelem sethy.
Úterý 12. ledna 2010 v 0:00® sethy
sethy

Flip> na pulte nijak:) Mysleno spíš tak, že na mě ještě nikdy žádnej navijak (MP ani smekáč) neudělal tak dobrej prvni dojem:) Se znalci jako ty se nemůžu rovnat:-1 a to bez legrace.

Pondělí 11. ledna 2010 ve 23:55® Jak.novi
Jak.novi

sethy> Jojo vláčecí multík je pohoda. Mám pouze jeden od DLT Ninju, což je menší multík za slušný peníz a chytá se mi sním dobře (i když je pravda moc ho nevyužiji). Párkrát jsem si zachytal s Corvalusem od Shíma.

Tento příspěvek byl editován 11.1.2010 22:59:22 uživatelem Jak.novi.
Pondělí 11. ledna 2010 ve 23:42® osprey
osprey

Flip> Na bojišti lehko nebude. Nenarodil jsem se pro tenhle způsob dopravy. Ale poctivě se snažím.

Pondělí 11. ledna 2010 ve 23:41® osprey
osprey

sethy> Hlavní rozdíl je převodová skříň. Moderní low profile multíky mají převodovou skříň jinak dimenzovanou – převody jsou větší a víc zakleslé podél rukojeti prutu (takový ten válcovitý objemný kus multíku co zasahuje až pod blank). Dá se tak snáz dosáhnout vyšší převodový poměr a celkově jsou ta kola větší. Tak tohle já tam nemám.

Co se týče chodu, uvědom si, jak je ten převod jednoduchý (v podstatě dvě ozubená kola proti sobě) – a v jednoduchosti je síla. On je ten dojem z multíku na dobrém prutu opravdu silný. Tak silný, že jsem nakonec neodolal.

Ale smekací naviják je daleko univerzálnější.

Pondělí 11. ledna 2010 ve 23:40profil byl smazán

osprey> těžce na cvičišti-lehko na bojišti.:-)

Pondělí 11. ledna 2010 ve 23:37profil byl smazán

sethy> á pánešek je znalec-jak se to pozná na pultě jestli je ten kolovrátek dobrej?:-)) )

Pondělí 11. ledna 2010 ve 23:34® sethy
sethy

osprey> jo ty mas curado bantam:) ale netusim jakej je rozdil mezi bantam a klasickym curadem. Tocil jsem si calais a to byla lahoda, vsecky smekace se muzou jit bodnout:-D

Pondělí 11. ledna 2010 ve 23:32® osprey
osprey

Flip> No – já jsem si lepší začátek za volantem nemohl přát:-)

Pondělí 11. ledna 2010 ve 23:31® osprey
osprey

sethy> Curado bych taky někde našel, ale asi starší. Též je na něm napsáno Made in Japan. Ale víc multíků už opravdu nemám a krom jednoho jsou ze druhé ruky.

Jejich čas ještě přijde.

Pondělí 11. ledna 2010 ve 23:28profil byl smazán

osprey> já už to tak neberu-vozím lopatu-dvakrát jsem se dneska vykopal a pokračoval dál:-)) )

Zase dnes nemáme u nás lepší téma ,tak si jen tak povídáme:-)) )

Pondělí 11. ledna 2010 ve 23:18® sethy
sethy

osprey> Daiwu jsem chtel, ale japončicky curado se mi libilo vic:)

Tento příspěvek byl editován 11.1.2010 22:19:28 uživatelem sethy.
Pondělí 11. ledna 2010 ve 22:49® osprey
osprey

sethy> Loni jsem do rybařiny celkem investoval, letos už to nepůjde. Předpokládám, že máš Daiwu. Já zůstanu u svých C3 a Rekorda. Loni jsem jim moc nedal, ještě že HaD protáhl toho Rekorda po Laponsku.

Tento příspěvek byl editován 11.1.2010 21:49:26 uživatelem osprey.
Pondělí 11. ledna 2010 ve 22:44® sethy
sethy

osprey> Ceny krasny, ale nejak moc me ty smekace neoslnili, byl jsem oslnen mulitkem, jeden sel se mnou domu, na druhy bych asi jen tak nenasetril:)

Pondělí 11. ledna 2010 ve 22:42® osprey
osprey

sethy> Krásné ceny. Ale musím to vydržet:-) Loni jsem koupil multík a dva smekáče – všechno má své meze.

Pošlu susovi osobku. Tohle nesmí prospat.

Pondělí 11. ledna 2010 ve 22:36® sethy
sethy

zprava pro sus1:) twin power FB 2500 made in japan 3900Kč. Daiwa caldia 3500 cena 3800Kč. Dnes jsem je videl (i tocil), kde to uz jsem resili, ted uz je to na tobe:)

Pondělí 11. ledna 2010 ve 22:36® osprey
osprey

Flip: Vaše invence a kreativita je vskutku pozoruhodná. Deset lidí jako ty a vypadalo by to tu sakra jinak.

Apropo – to jste řešili na síti nebo zas máš doma někoho z tlupy?

Jo a do třetice – dneska jsem si připadal jako ty, když jezdíš po své práci :-)

Pondělí 11. ledna 2010 ve 22:14profil byl smazán

osprey> Teď jsme u nás řešili jak lze pozvednout návštěvnost těchto rubrik-doporučujeme také vyrobit slipy,nebo trenky s nápisem chytej.cz.-Jenom se nemůžeme domluvit jestli by bylo dobré,aby ten nápis byl na přední straně a tím pádem si ho měl na… a nebo vzadu u prd..... :-)) ))

Pondělí 11. ledna 2010 ve 21:26® dam
dam

troutkiller> Alda tě láká a vloni tam snad ani nebyl:-D

Pondělí 11. ledna 2010 ve 21:12® jarad

osprey>Zdravím,nej­sem si jistý co by pes udělal s vydrou,ale máme doma pár pitbulů a jednou nás probudilo štěkání.Na stromně seděl tchoř chtěl jsem ho schodit lopatou a fena že si pohraje.Raději jsem jí odvedl do kotce a tchoře nechal utéct,byl by to tvrdý soupeř:)Řval jak paviján :-)