Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 11. ledna 2010 ve 20:12® troutkiller
-
Neměl ste někdo v ruce novinku od Rapaly Maxrap?Viděl sem je už v některejch časákách ale v ruce sem to ještě nedržel
- Pondělí 11. ledna 2010 ve 20:07® troutkiller
-
sethy>
naše celosvazovka plus moravská 2600kaček!Celkem pakatel
- Pondělí 11. ledna 2010 v 19:48® sethy
-
troutkiller> kup, dojed, zachytame, morava je krasna a ta nasa povolenko stoji par korun:)
- Pondělí 11. ledna 2010 v 19:20® troutkiller
-
dam> Alda mně láme at si koupim i moravskou povolenku že mně vezme na Dyji a moravu
Tak nevim.
- Pondělí 11. ledna 2010 v 19:15® dam
-
troutkiller> radši ne killere
no já doufám, že to brzy rozmrzne a vyrazím na soukromák, ale musíme jim ty dírky dopřát, kšeft je kšeft
- Pondělí 11. ledna 2010 v 19:01® troutkiller
-
dam> To mi povídej!Já bych vláčel až bych brečel
Já už mám takovej absták že si koupim zas i tu pstruhovou povolenku
- Pondělí 11. ledna 2010 v 18:40® dam
-
troutkiller> tak hlavně, že vše šlape
…venku je hnus a mě začínaj svrbět ručičky, pořád koukám na nějaká Norska
- Pondělí 11. ledna 2010 v 18:33® troutkiller
-
dam> Rozumím,mám to samé s věcma na kolo
- Pondělí 11. ledna 2010 v 18:30® dam
-
troutkiller> vůbec nic…žádné nakupování, mám toho tolik, že nevím co s tím
- Pondělí 11. ledna 2010 v 18:20® troutkiller
-
dam> Co bylo za nové kousky na rybářském trhu?
- Pondělí 11. ledna 2010 v 18:17® dam
-
troutkiller> zdarec, cestu jsem přežil, ale ty večírky mě už nějak nedělají moc dobře
celý den trpím u prezentací
- Pondělí 11. ledna 2010 v 18:07® troutkiller
-
dam> Zdar trenére
Sem rád že si to přežil!Dneska sem pojížděl a nebylo to nic pěknýho
- Pondělí 11. ledna 2010 v 17:26profil byl smazán
-
sidonius> A)V tom případě podle tvého nákresu musíš měřit 5 metrů
))
- tahat kudlu na skálu vysokou 4 metry je taky blbost
C)kup si jinej a už nedělej takový krávoviny
)
- Pondělí 11. ledna 2010 ve 12:01® dam
-
troutkiller> zdarec, včera jsem to už nezvládl…firemní akce v Praze, nástup byl docela slušný a bolest všecho teď je taky slušná
- Pondělí 11. ledna 2010 v 8:22® sethy
-
sidonius> jeden blbej wobler, kašli na něho…
- Pondělí 11. ledna 2010 v 0:30® sidonius
-
flip, osprey-ta skála není vysoká 7 metrů, ta je tak 4 metry, jinak se v tom useku chytat nedá, jen ze strany, kde je kmen stromu, a tam se dá dostal jen v prsačkach, ale ty jsem u sebe bohužel neměl, ale napadá mě , a asi to tak i udělam, že najdu, nebo nastavím delší větve,aby to dostalo k tý větvi, a nakonec nějak přidelám ruční pilu a uříznu to, jinak fakt nevim, nebo ještě navázat nějakou menší kovovou kotvičku na konec horolezeckýho lana, hodin na větev a pohoupat se na ní(ne za krk:-d )ale tak, aby se zlomila vim, že jsem pičus, ale chtěl jsem si chytit a samouřejmě pustit tu štiku, která tam je
- Pondělí 11. ledna 2010 v 0:21profil byl smazán
-
No nic jdu spát-asi jste se páneškové minulé dny vysílili a sbíráte nová témata.
)
- Pondělí 11. ledna 2010 v 0:13® osprey
-
sidonius> Rybařina mě naučila jedno – člověk musí umět prohrávat. A to ti Flip potvrdí, že prohrávám zatraceně nerad a speciálně v oblasti záchrany nástrah.
- Pondělí 11. ledna 2010 v 0:01profil byl smazán
-
sidonius> jinak podle té fotky bych řekl že jsi dobrej píčus chytat na skále 7 metrů nad vodou
Tento příspěvek byl editován 10.1.2010 23:02:11 uživatelem .)
- Pondělí 11. ledna 2010 v 0:00profil byl smazán
-
sidonius> na tak jí holt odepíšeš a nebo těch 70 cm v prsačkách přebrodíš a z druhého břehu jí vyprošťovačem nástrah serveš dolů.
- Neděle 10. ledna 2010 ve 23:50® sidonius
-
osprey, no ono to není tak jednoduchý, rapala je omotáná kolem větve aspon 5× na 20 kg šňůře, a ta větev je ze břehu( na fotce v pravo, jak je ten panák) asi tak 8–10 metrů a ze země tak 7–9 metrů, a na takovou vzdálenost nevidím ty háčky téměř vůbec
- Neděle 10. ledna 2010 ve 23:47® osprey
-
Sidonius: Fotka musí být do velikosti 1600×1200 bodů, jinak ji to neschroupe…
Takhle u nás visela Rapala na kabelu nad řekou asi 15 let. První dva tři roky se ji různí nadšenci pokoušeli strhnout a tak tam pak visel takový krásný chumáč… Dokud neměnili kabel.
A co takhle dlouhý prut (boloňku) a ten trojhák tam pěkně opatrně dopravit a chytit za trojhák té Rapaly. Pak vyvléknout, boloňku odložit a trhat.
- Neděle 10. ledna 2010 ve 23:46® sidonius
-
flip- na to jsem taky myslel, ale jak píšu v tom dlouhým „dopise“, tak by asi lidi z organizace a majitel neměl moc velkou radost
, ale já bych ji teda měl a pořádnou
- Neděle 10. ledna 2010 ve 23:44® sidonius
-
tak, že by už?
- Neděle 10. ledna 2010 ve 23:43profil byl smazán
-
sidonius> zkus tohle
- Neděle 10. ledna 2010 ve 23:37® sidonius
-
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli a jaký máte fígl na sundávání woblerů se stromu. 27.12 jsem si dodatečně k Vánocům koupil několik RAPAL, den na to jsem je chtěl na řece vyzkoušet a X-RAP mi zůstal viset na tlustší větvi, ze které jsem to už nesetřásl, škubnul jsem s tim a rapalka se mi omotala aspon 5×okolo té větve, škubal jsem dál, a utrhl jsem ji s lankem i spletenkou na 20 kg, z předchozích zkušeností jsem to zkoušel sundat tak, že jsem si na sumčí prut navázal trojhák, a hodil to na tu větěv, zasekl jsem větev, omotál šňůru kolem klacku a táhl,( to jsem taky zkoušel a šňůra praskla a na tom stromě zůstal i ten trojhák(šňůra na 91 kg, přetrhl jsem ji a spadl za sebou do roští
) kdyby byla ta větev kousek nad zemí, tak tam vylezu, ale je tak aspon 7 metru nad zemí teda nad vodou, ale vody tam je tak 70cm, tak to by byl s mým štěstím tvrdý dopad na šutry dole. Ten strom nemá dole žádné větve, je to nějaký starý dub nebo buk, napadlo mě , že bych mohl tu větev ze země uříznout pilkou na nějaký tyči nebo klacku (nebo zrovna celý strom, ale to by ale lidi z organizace nebyli moc rádi
) , ale tak dlouhý klacek jsem nenašel, a snad bych ho ani neunesl, natož s nim řezat, nebo další nápad byl hodit přes tu větev dlouhý pevný lano, pověsit se na lano (já+ kámoš) a doufat, že praskne větev a ne lano, nebo že se lano nesklouzne po větvi a mi nesletíme po puse do řeky do ledové vody, tak mi prosím pomozte, nenechám ho tam chudáka viset jako oběšence celou zimu, chci na něj ještě v létě chytat díky moc za rady níže je obrázek jak to zhruva vypadá ve skutečnosti
- Neděle 10. ledna 2010 ve 23:37profil byl smazán
-
osprey> víš nevím jestli bych to dokázal-takhle na internetu člověk čte a sám příspívá k tomu jaké jsou to kurvy,ale potom ,když se mu dívá ze dvou metrů do očí musí obdivovat tu nádheru až se mu tají dech.Asi bych ho nedokázal zabít. Navíc čím dál si pokládám otázku-proč nenávidím něco co sem na tuhle zeměkouli taky patří,proč vyčítat nějakému tvoru hlad a že sežere rybu i když nemá jako já rybářský lístek.Kdo nám vlastně na zeměkouli přidělil právo rozhodovat o osudu jiných tvorů.Myslím že člověk -to je ta největší svině,kterou tahle zeměkoule nosila na hřbetě.
- Neděle 10. ledna 2010 ve 23:20® osprey
-
Flip> No vidíš – a kdybys místo navoněných hůlek od Dragonu nosil pořádného Ugly Stika, mohl jsi ho fláknout přes hřbet a zkožkovat.
Pokud to byl tuleň, ochranáři by nemohli říct ani popel. A ryby by ti poděkovaly.
- Neděle 10. ledna 2010 ve 23:14profil byl smazán
-
osprey> to nebyl vydrák-to byl tuleň
)
- Neděle 10. ledna 2010 ve 22:58® osprey
-
Flip: Ahoj. On člověk většinou potká odrostlá vydřata. S nástupem zimy je máma odvrhne a protože nemají vlastní teritoria, motají se kde se dá a loví i ve dne, někdy i ve městě. Já jednu takovou málem chytil na prut.
Ty jsi evidentně viděl pořádného vydráka…
No a s tou Lucinou je to pravda. Pes by musel být o hodně větší, aby měl jistotu, že vydru udolá.
Já teď vydru nějaký čas neviděl, zato mi dupou v noci nad hlavou kuny…