Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 9. ledna 2010 ve 14:16® troutkiller

PetrC> Poslední MP co se měl byl ABU a to jak občas čtu neni žádná sračka:-)

Sobota 9. ledna 2010 ve 14:13® PetrC

troutkiller> jaký mechanismus máš na mysli?

Cože? Po každé výměně nástrahy znovu nastavuješ brzdu? Pokud není rozdíl v deseti a více gramech, je chyba někde jinde. Zkus změnit výrobce MP.

;-) ;-)
Sobota 9. ledna 2010 ve 14:10® PetrC

Flip> a jéje, neměl bys podléhat názorům jiných a dát na vlastní rozum. Anebo jsi také čtenář katalogů a hltáš všechno co tam vytisknou? Vždyť lžou jak když tisknou…

Sobota 9. ledna 2010 ve 14:08® PetrC

Flip> to tedy nejsi, ale když chceš, tak umíš dávat i pozor. tak si s ním už nehraj a čti…

To není žádná kláda, to je můj „nejjemnější“ klacík co jsem kdy. Takže to je UL a ty tomu nerozumíš.

;-) ;-)

Jo a chci tě vidět, jak s MP odhodíš pět a méně gramů. Na to se klidně přijedu podívat. Dáme si i závody! Neboj, vyhraješ.

Sobota 9. ledna 2010 ve 14:07® troutkiller

PetrC> Mně se na tom líbí že by to mělo mít nějakej mechanizmus na upravu odhozové brzdy,co se týče hmotnosti nástrahy!To je to co mně štve uplně nejvíc:-(( Při každé vým.woba přeštelovávat brzdu!

Sobota 9. ledna 2010 ve 14:03® PetrC

troutkiller> jo, ta vínová klasika od Daiwy je hezká, ale proč zrovna ji? O peníze nejde, stejně tak o gravírování.

Ach jo, ale jak chceš. Je to tvé prádlo.

;-) ;-)
Sobota 9. ledna 2010 ve 14:01® PetrC

džigit> osobně bych šel nejdřív klasické přívlače a až jak se ti to zalíbí, tak bych šel do jerků. A rovnou do něčeho těžšího.

Totiž, Salmo se umí rozhýbat samo a je proto zbytečné kupovat jednoúčelový prut. navíc na jerky dost jemný. No a to Salmo utáhneš i na MP prutu pro běžnou přívlač.

Sobota 9. ledna 2010 ve 13:56profil byl smazán

PetrC> nakonec se na tom shodnu i s někteými renomovanými výrobci -viz všimáňo a jejich značení prutu-UL,L,MH,H atd.

Sobota 9. ledna 2010 ve 13:55® PetrC

džigit> tý jofka, to je síla! Takže magor odjel a ticho po pěšině?! Hlavně, že netekla krev!

Sobota 9. ledna 2010 ve 13:54profil byl smazán

PetrC> no asi nejsem v obraze ale kláda 5–20g není v žádném případě UL. Osobně UL jsou u mne pruty do 10 gramů-popřípadě klacky typu WP.

Sobota 9. ledna 2010 ve 13:52® PetrC

Flip> hele dědku, kdybys neprospal posledních několik dnů, tak bys byl v obraze.

Ano, píšu o UL a před pár dny jsem se tě tady na něco ptal. Jenže ty mě máš na háku, a tak jsem si poradil po svém. Koupil jsem si klacík na UL přívlač s MP a vypadá, že to s ním bude veselé.

Doufám, že to ve zdraví rozdýcháš. Jo a ještě hulíš?

;-) :-)
Sobota 9. ledna 2010 ve 13:51® troutkiller

PetrC> Neser:-) :-) Mně se nejvíc zamlouvá MP Daiwa Milioner nebo tak nějak.Sice stojí ranec ale někde sem četl že ti na ní vyrejou nápis jakej chceš!Takové Daiwa from troutkiller zní božsky:-) Právě sem si ucákl:-)

Sobota 9. ledna 2010 ve 13:50® džigit

PetrC> to je právě problém,třeba se mi baculky od Salma přejí a budu hledat něco jiného,ale o tom chci diskutovat.Klidně do mně,já si to přesiju :-D Berme to tak,že by to byly nástrahy ± okolo 10 cm

Tento příspěvek byl editován 9.1.2010 12:51:01 uživatelem džigit.
Sobota 9. ledna 2010 ve 13:48profil byl smazán

troutkiller> by ses divil:-)) )

Sobota 9. ledna 2010 ve 13:47® PetrC

skwor> to doufám. Už si to plánujeme několik let.

Samozřejmě, MP ti půjčím a určitě do půl roku budem vybírat vercajk. Třeba šimáno…

:-) :-)
Sobota 9. ledna 2010 ve 13:46® troutkiller

sethy> Kde je Daiwa už memužou bej spory:-) :-)

Sobota 9. ledna 2010 ve 13:45® PetrC

džigit> přece ty mini wobblery nevyhodím. Válí se mi doma bez užitku, MP na UL také mám, tak co mohu ztratit. Maximálně těch pár korun za prut.

Sobota 9. ledna 2010 ve 13:45® džigit

PetrC> v listopadu.Jel jsem překalibrovat alkotester a nebyla mi dána přednost.Odnesly to posuvky a viník v … odjel

Sobota 9. ledna 2010 ve 13:44® skwor
skwor

sethy> Jo, preventivně sebou vezmu peníze na zaplacení nového návinu :-D

Sobota 9. ledna 2010 ve 13:44profil byl smazán

PetrC> hele nelakuj je tady pokud jde řeč o klasícké UL o mikromrdkách,kdy nástrahu o váze jednoho gramu musíš házet sakra ostrým švihem,aby jsi nahodil-tak s MP jsi odvařenej.S tím by si akorát prásknul jako bičem a vyseknul si voko

Tento příspěvek byl editován 9.1.2010 12:46:24 uživatelem .
Sobota 9. ledna 2010 ve 13:44® sethy
sethy

troutkiller> že váháš, specialitka co vyřeší všechny spory šimanistu a daiwaků:)

Sobota 9. ledna 2010 ve 13:43® PetrC

džigit> cože? Málem jsi boural? Tý brďo, hlavně, že jsi v pořádku!

Jo, zima je na přemýšlení ideální. Navíc mám i čas na údržbu, tak se občas namažu i s nimi (navijáky). Koukl jsem se na proutek, cos ho hodil do placu a nevím. Nemám Dragony rád, ale třeba budeš spokojen. Budeš lovit s jerky? Jen s jerky?

Sobota 9. ledna 2010 ve 13:42® troutkiller

sethy> Nějaká nová spešl značka:-)

Tento příspěvek byl editován 9.1.2010 12:43:05 uživatelem troutkiller.
Sobota 9. ledna 2010 ve 13:42® sethy
sethy

skwor> jezis to bude motanice:-D

Sobota 9. ledna 2010 ve 13:41® skwor
skwor

PetrC> Jestli v létě konečně klapne ta společná rybačka (věřím, že jo), tak si MP na pár náhozů půjčím. V životě jsem to neměl v ruce, ale cosi lákavého tam bude.

Sobota 9. ledna 2010 ve 13:40® džigit

PetrC> já bych asi taky UL s multíkem nevolil,spíše chci povodit ty nádherný tlouštíky od Salma :-D Teď budu bojovat s chvějivkou a miminkama :-D

Tento příspěvek byl editován 9.1.2010 12:42:27 uživatelem džigit.
Sobota 9. ledna 2010 ve 13:38® sethy
sethy

troutkiller> Daimano

Sobota 9. ledna 2010 ve 13:38® PetrC

Kubajs> no právě, také tomu nerozumím. Proto dělám hlouposti.

Ale vždy jsem v koutku duše měl touhu zkusit UL přívlač, tak se uvidí.

Sobota 9. ledna 2010 ve 13:37® troutkiller

Zdarec lovci:-) Tak jak?Daiwa nebo Shimano:-) :-)

Sobota 9. ledna 2010 ve 13:34® džigit

PetrC> Já k němu přišel náhodou.Málem jsem rozbil Volfa/VW Multi…/ a šel jsem se uklidnit do „rybárny“ a tam jsem ho prubnul a…a bylo.K němu Spro Blue Arc a hurá k vodě a to byl konec listopadu.Krásné počasí,u vody liduprázdno-prostě nádhera.No a tak to vlastně začalo.Teď přemýšlím, v zimě je na to dostatek času. Hodím proutek k diskuzi http://www.rsp-fishing.cz/…1-81m-25-60g