Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.096 příspěvků, z toho 77096 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 12. ledna 2004 ve 12:00® Ruda
-
Václav: Udělám proto vše, ale jak říkám momentálně se nestýkáme. Našel jsi ty moje fotky z Norska nebo jsou na smetišti dějin?
- Pondělí 12. ledna 2004 v 11:59® Ruda
-
MAF: Z toho sekání mám taky strach, ale snad se to praxí dá dokupy, ale to zdolávání – to bude sen. Jedete pro Ty proutky do Unie nebo domácí zdroje?
- Pondělí 12. ledna 2004 v 11:33® MAF
-
DaH:Jak pravil mistr BASSík.(a samozřejmě Arizonská pěnice)…:„to je on mého srdce ąampion“.
- Pondělí 12. ledna 2004 v 11:14® Bass
-
DaH: 2,7 m a 28 g. Nádherná věc
)
- Pondělí 12. ledna 2004 v 9:33® HaD
-
Vaclav: už je to dost let, co jsem ji četl, ale moc se mi líbila
- Pondělí 12. ledna 2004 v 9:32® HaD
-
MAF: jaký gramáže Serie One budete brát, smím-li se tázat?
- Pondělí 12. ledna 2004 v 8:31® Vaclav
-
DaH: Konkretne tuto knihu nikoliv, i kdyz uz mi ji zena dlouho slibuje. O Dalím vím o trech knihach, dve jsou aktualne na pultech…
- Pondělí 12. ledna 2004 v 8:30® Vaclav
-
Ruda: Jo, to bys byl hodny, vubec by mi nevadilo, ze je to od tve tchyne, cha, cha…
- Pondělí 12. ledna 2004 v 7:57® MAF
-
Ruda:Pištu jsem neviděl dobře přes měsíc,ale budu za ním muset zajít pokud budu chtít něco uvázat na zahájení je nejyšší čas vzhledem k dodacím lhůtám
a to ho budu muset denně popohánět a doufat že budu mít štěstí,zeptám se ho ale víš jak to s vámi dopadlo loni.
- Pondělí 12. ledna 2004 v 7:48® MAF
-
Ruda:No já se musím taky pochlubit v únoru si jdem s BASSíkem objednat proutky Serie One od pana Berkleye…
- Pondělí 12. ledna 2004 v 7:46® MAF
-
Ruda:No vidím že se chystáš na lipánky dokonale,musím říct že jsem na „dvojku“mušák chytal asi dvakrát a měl jsem ze začátku velký problém seknut rybu,ale když jsem potom zjistil jak na to byla to paráda,citíš tam opravdu každý pohyb ryby což je naprosto skvostný a o pohybu much ani nemluvím. No já abych přiznal barvu tak polsední dobou čtu hodně „nechutný věci“např. Zodiaca nebo Zátah na ďábla což jsou knihy o masových vrazích,abych to uvedl na pravou míru masoví vrazi jako fenomén mě velmi zajímají a musím říct že mám celkem slušnou sbírku knížek na tuhle tématiku,apropo když poslouchám muziku jakou poslouchám není divu že inklinuji k podobným tématům
- Pondělí 12. ledna 2004 v 0:46® Ruda
-
MAF: Ještě jednu věc jsem zapoměl! Dle mojich propočtů se ještě tak maximálně 3–4× vyspím a přijde mi ten MOREWEL aftma 2 ,váha 55g, + dvojková šňůra . Já už to fakt nevydržím. Jo a když jsem se na něj informoval tak jsem se spojil taky s konkurencí a je fakt, že to byla rychlost jak zareagovali tamní draci. Takže se tomu taky nevyhýbám aby si někdo nemyslel.
- Pondělí 12. ledna 2004 v 0:33® Ruda
-
MAF: Teď jsem našel, tvůj starší příspěvek nám manželům a myslím, že pleny nebudeš potřebovat jak si napsal jinde. Osobně s Tebou souhlasím a máš samozřejmě tudíž pravdu. Já jsem tím jenom chtěl podotknout, že úroveň diskuse u konkurence jste zvedli hlavně Vy odtud. Všicni si dobře pamatujem úroveň diskusí u konkurence ještě před necelým rokem. Slušná tam byla pouze moucha. Prostě jsem měl jenom dojem jako by chytej. cz najednou pro Vás vůbec neexistovalo(teď nemyslím tebe) a to je trochu rána pod pás.
- Pondělí 12. ledna 2004 v 0:03® Ruda
-
MAF: Hraješ si často na Opilý koráb? Co Pišta, bude něcíčko do zahájeníčka. Jinak mojí láskou jsou spíše písně a verše od Jimíčka Morrisoníčka. Řekl bych taková jejich volná pokračováníčka . Jo to fakt můžu kteroukoliv denní i noční hodinu i místo budíčka .
- Neděle 11. ledna 2004 ve 20:26® Ruda
-
Václav: Květy zla – má moje zlá tchýně ve dvou vydáních, pokud mne ještě někdy pustí přes práh (už 1/2 roku jsem s ní nepromluvil), tak Ti jednu publikaci štípnu ona to vedle těch sebraných spisů od Gottwalda stejně nepozná – megera komančská
- Neděle 11. ledna 2004 v 18:44® HaD
-
Něco obdobného se taky stalo na Lužnici na Majdaleně u mých rodičů na chatě. Část Lužnice byla hodně po povodních poničená a vloni to opravili, tzn. že jeden úsek, původně velmi pěkný je teď čistá regulačka. Ale musím po pravdě přiznat, že je to jen krátký úsek a že to udělali vcelku dobře… To o čem tady ale píše Martin je hrůza
Zkusil bych Min. ž. prostředí.
- Neděle 11. ledna 2004 v 18:38® jiris
-
Takové vykurven… řeky proběhlo u nás minulej rok. Zůstalo dva metry vysoké koryto s průměrnou hloubkou 5–10 cm. Jedině by řeka šla zachránit přes zelené (ochrana přírody) pokud by se prokázal výskyt chráněných živoč. např. vranka atd. Omlouvám se, že jsem byl na začátku sprostý, ale to by byl asi každý kdyby tu říčku viděl!
- Neděle 11. ledna 2004 v 16:36
-
Martin, mirmen- tak to je fakt sila, co tu popisujete
- Sobota 10. ledna 2004 ve 20:27® jiris
-
„jdou“
- Sobota 10. ledna 2004 ve 20:27® jiris
-
All – jak Vám jsou lovy?
- Sobota 10. ledna 2004 ve 14:56® MARTIN
-
Mirmen: To je dozajista trefa do černého. V současné době se za povodně schová úplně všechno.Řekl bych, že vodní zákon a vyhláška ministerstva zemědělství zveřejněná na internetových stránkách Povodí Labe je v souvislosti jak se tato firma chová vůdči tokům a jak je spravuje úplným výsměchem. V souvislosti z Doubravou, ale dala ze státních dotací , které je třeba neprodleně utratit , ukousnout i jiné stavební firmě ( nehledejme příbuzenské svazky – jistě vyhrála konkurz) . Tato firma nemá popuze bagr Komatsu, který jezdí po dně, ale i motorové pily který odklidí každý strom (i za korunou hrází , aby se tudy lépe projíždělo nákladákům odvážejícím zeminu) a bagr, který který odlízí z hrází travní drn spolu s cca 4O cm zeminy. To vše s požehnáním odboru životního prostředí v Kolíně,který jak se zdá naprosto ignoruje zde přítomná hnízdiště volavek, chráněné škeble , raky , ryby a o lidech kterým se to nelíbí ani nemluvím. Navíc vytváří takové erozní podmínky pro případnou velkou vodu, že lze vážně pochybovat o smyslu celé akce.
- Sobota 10. ledna 2004 v 0:21® mirmen
-
Martin: průser je, že se náš stát vyhýbá podpisu Aarhuské úmluvy, která zaručuje práva zájmových sdružení a seskupení k vyjadřování se k zásahům do přírody. Povodí Labe v Hradci Králové koupilo nějaký Komatsu, či jak se ta potvora jmenuje, bagr co jezdí po dně. Samozřejmě, jestliže se to má zaplatit, tak to musí odmakat bagrohodiny na dnech řek. A jak bude probíhat zdůvodňování práce bagrů?? Hádejte. Samozřejmě, že v rámci PROTIPOVODŇOVÝCH OPATŘENÍ. Myslím si, že spojením regionální moci ( hejtmani a jejich squadra) a zájmů regionálních firem a „managementu“ obcí, kteří by nejraději viděli jen koryta odvádějící vodu co nejrychleji z krajiny, dojde k další fázi devastace zbytků jakžtakž přírodní krajiny.
- Pátek 9. ledna 2004 ve 23:13® Vydra
-
Dah:jo jedu tam,teoreticky to chci spojit s návštěvou u tebe
- Pátek 9. ledna 2004 ve 22:03® MARTIN
-
Pánové a dámy, kdo znáte řeku Doubravu? V současné době probíhá v, úseku obce Záboří nad Labem v délce cca 7 km od vtoku do Labe údržba koryta prováděná jejím správcem . Ten má sice na tuto činnost všechna potřebná razítka včetně místě příslušného " výtečně pracujícícho odboru ochrany životního prostředí ",ale z krásné řeky za něm zůstává holá zablácená pláň bez jediného stromu a travního drnu,cosi na způsob železničního koridoru. Pod pláštíkem údržby toku je zde prováděna totální devastace unikátního ekosystému, který se zde za dlouhá léta vytvořil. S rybama a přírodou je amen. Kdo můžete, zapalte svíčku a vzdejte čest Ministerstvu životního prostředí. Nebo poraďte.
- Pátek 9. ledna 2004 v 15:56® HaD
-
Vaclav: četl jsi knížku o Dalím „Tajný život Salvátora Dalí“?
- Pátek 9. ledna 2004 ve 14:45® Vaclav
-
DaH: Ne, to jsem nezkousel.
- Pátek 9. ledna 2004 ve 14:44® Vaclav
-
MAF: Proklete basniky ja mohu, mam je predepsane od doktora. A taky surrealisticke malire, tedy Dalího a jeste nekolik malo dalsich.
- Pátek 9. ledna 2004 ve 13:00® HaD
-
Vaclav: nezkoušel jsi to najít někde na internetu?
- Pátek 9. ledna 2004 ve 12:54® MAF
-
Venca:Vidím ľe máme spolu daląí společnou váąeň:Prokleté básniky
- Pátek 9. ledna 2004 ve 12:51® jirka
-
fery: Prut Penn Milenium 10–30 nebo Pron 10–30 a naviák Penn Prion mel na ně akci ADLER. www. adler-dobruska. cz, nebo pokud je moznost tak Penn nemecko jsou tam lepší ceny a to dost podstatně.