Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 8. ledna 2010 ve 21:50® skwor
-
osprey> Pokud jde o pruty, tak jo.
- Pátek 8. ledna 2010 ve 21:41® osprey
-
skwor> Když ty chceš všechno rychle…
- Pátek 8. ledna 2010 ve 21:04® Kubajs
-
skwor:jo??tak líbí se mi více proutků například nějaké dragony,jeden robinson se mi docela zalíbil v obchodě a už zminovanej ULX ALE NEMÁM KDE HO VYZKOUŠET
- Pátek 8. ledna 2010 ve 21:00® skwor
-
Kubajs> Technium je nechutně pomalý. Kamarád má 2,1m 2–10g a byl jsem z něj silně zklamaný.
- Pátek 8. ledna 2010 ve 20:50® Kubajs
-
spike:jak jsem už psal na smáčky toho moc nemám a ani je moc neovládám a když to vedu dobře tak se mi ten chod prostě nelíbí a co se mi nelíbí to prostě nefunguje
- Pátek 8. ledna 2010 ve 20:26® spike
-
Kubajs> jo jasné s těma rotnama, já chcu smáčkovat hlavně kvůli okounům které mám oblíbené a podle ohlasů rybářů na ně skvěle reagují. Sem tam zajedu zavláčet i duháky.
- Pátek 8. ledna 2010 ve 20:21® Kubajs
-
spike:jo rotačka to je nástaha na kterou se daří všude a když se nedaří nedělám si hlavu s tím že špatně vodím ještě teda nevim co budu kupovat za prut ale bude spíš na rotačky a menší woblerky takže chvějivku už opravdu docela se mi líbí technium od shimana ve 2,1 nebo Cormoran ULX uvidíme co ohmátnu a pak se uvidí
- Pátek 8. ledna 2010 ve 20:17® spike
-
Kubajs> já budu ted na jaro zbrojit na smáčkování- prut a nějaké smáčky, a k narozkám dostanu sadu rotaček(kolem 10ks)
- Pátek 8. ledna 2010 v 19:24® troutkiller
-
Hodím sem nejnovější přírustek do rodinky Daiwa
- Pátek 8. ledna 2010 v 19:18® troutkiller
-
Zdar lovci!Tady to vypadá že všichni zapadly ve sněhu
- Pátek 8. ledna 2010 ve 2:01® hecht
-
osprey> Jo, ale jen s podpisem redaktora.Tomu žádná slušná ryba nemůže pak odolat.Jdu chrnět, vstávám nechutně brzo, a muším se jet podívat, jestli je to pořád ještě stověžatá
- Pátek 8. ledna 2010 v 1:47® osprey
-
hecht> A co mám dělat, když ho vcelku neprodávají. Je smutné, když najdu v obchodě slušný prut po kouskách a sedm bazmeků, které se mi ekluje vzít do ruky…
Jestli někam pojedem, jen počkej, budeš chtít taky takový.
- Pátek 8. ledna 2010 v 1:44® hecht
-
osprey> Děroprut ne, ale hromadu dílů do Lega ano
- Pátek 8. ledna 2010 v 1:23® osprey
-
hecht> Jo – a nechceš mi toho vajgla rovnou nalepit na zeď?
Mimochodem, viděl jsi můj děroprut? Už se začíná rýsovat…
- Pátek 8. ledna 2010 v 1:19® hecht
-
osprey> Tak tak, nenech se rozhodit. Hoši v MB, DĚLAJ DOBRÉ KÁRY ! Pokud někdo říká že ne, tak chci pro to tvrzení rozumné argumenty.Služebně mám se Škodovkama ve čtyřech modelech najeto okolo 400 000 km.Nebýt toho že moje konto je čisté jak slovo boží, tak jsem letos obměnil i soukromý park ( Opla za Škodu). Bohužel muší naše Astra sloužit až do úplného roztrhání.
- Pátek 8. ledna 2010 v 1:09® hecht
-
osprey> osprey> Tý demo jízdy se zůčastním. Počkáme na sobotu, až napadne to bílé Sandeří pápěří a na silnici se vytvoří ta kluzká vrstva ujetého sněholedu. Rozjedeš to z kopce, kde to liškou po léta zasmrádalo a já ten vajgl hodím do zatáčky pod rohlíkárnou. Pak už jenom zavoláme do Písku, ať začnou míchat sádru a drama jako od Hitchcocka může začít
Vajgl seženem i bez Flipa, ten ať radši přijede, až Ti slezou otoky a odřeniny. Sázka je sázka…
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 23:30® PetrC
-
Flip> tak na dvou frontách? Jen do mě, do dobráka od kosti, co nikdy křivého slova na tvou hlavu nevyřkl.
Byla mi položena otázka? Byla! A jako kladný hrdina jsem odpověděl? Ano, jsem kladný hrdina! Přidal jsem pro potěchu oka krásný obrázek? Přidal! Jebeš mě za to? Jebeš! Mám já to zapotřebí? Mám!
Tak to vidíš…
Jo a ta fotka už tady někde je.
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 23:24® osprey
-
Sander> Víš, ptal jsem se mnoha lidí. Bylo to moc hezké srovnávat, jak to kdo vidí. A nakonec jsem se rozhodl, že mi do toho nemá kdo kecat
Mám ještě jeden cizí model v záloze, třeba to padne na něj.
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 23:19® Sander
-
osprey > to rodné pouto tě koukám ještě neopustilo
Vážně, to první vypusť…
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 23:15® osprey
-
Flip> Mám i horáka
Já vlastně mám čtyři kola už léta, akorát mi jaksi nedrží fyzicky pohromadě…
Sander: Ano i ne. Momentálně pomýšlím na hezčí o trochu méně starej a nerezavějící krám… leč pořád z MB.
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 23:08® Sander
-
osprey > to je slušný, vážně, milimetrová přesnost s tak úzkými plášti
Už ti někdo rozmluvil ten vošklivej, starej a rezavějící kombipekáč z MB?
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 23:05profil byl smazán
-
osprey> no ale taková žába na silnici při zhoršené viditelnosti byla na galuskáči docela průser
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 23:02® osprey
-
Sander> No právě – sedíš nalevo, abys viděl do silnice, škarpu nevidíš, odhad nemáš…
Mých pětatřicet ryze jednostopých let se na mě podepsalo. Na kole ti přejedu i vajgla a ještě si budeš moct vybrat kterou půlku
Pokud by došlo na demonstraci, bude mi ctí, pokud Flip dodá doličný předmět.
Tento příspěvek byl editován 7.1.2010 22:04:12 uživatelem osprey. - Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 23:00profil byl smazán
-
osprey> ale auto má zase své přednosti ve výhledu dozadu- narozdíl od kola nemusíš zpětné zrcátko vozit přivázané na krku
Tento příspěvek byl editován 7.1.2010 22:02:21 uživatelem . - Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 22:58® Sander
-
Flip > Fáčko jezdí už přes rok někde v Kamenickém Šenově. Ale na začátek kamarádský povoz
osprey > výhled je tam nádhernej, ale moc se nekochej, ať tě nemusí každou chvíli tahat ze škarpy
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 22:58profil byl smazán
-
PetrC> jseš horší manekýn jak jeden nejmenovaný mediální borec.jde řeč o drátech před vrtiklacky a ty tam hned flákneš jerka a naviják.Až bude diskuze o lankách tak jako zátiší použiješ čeřen a řízkovnici
)
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 22:53® osprey
-
Flip: Jestli myslíš ten propan, tak my ho neplatíme. My platíme za odběr tepla v pravidelných měsíčních splátkách. Když se nám zdá, že je toho v nádrži málo, zavoláme a firma doleje.
Levné to není, ale v říjnu zatopíš, naprogramuješ a v dubnu to vypneš. Takové fóry jako že kotel začne topit půl hodiny před tím, než se rodina probudí, to je dost příjemná věc.
A za komfort se platí. To je stejné jako s HM osmdesátkou.
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 22:49® osprey
-
Sander> Tak si ho šetři, v pondělí odřu Golfa s Lkem na střeše, to bude, myslím, stačit
Z ježdění strach nemám, ale než si zvyknu na ten blbý výhled…
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 22:49® PetrC
-
Flip> člověče, nosíš vůbec ty brýle? Ne, ty jsi je zase někde položil a nevíš kde, že. Dědku, ty dědkovatíš…
Ale jo, jsi dobrý, když jsi rozeznal Abu od jerkodrátů.
Vím, občas si zaskuhrám nad tebou, nad rybou, nad obědem, ale na tebe nemám. (S tím časem samozřejmě.) A neškleb se.
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 22:48profil byl smazán
-
Sander> máš pořád Škodapower Fa-čko?
Tento příspěvek byl editován 7.1.2010 21:48:56 uživatelem .