Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 6. ledna 2010 ve 22:04® troutkiller

sethy> Tak já to vezmu dvakrát:-)

Středa 6. ledna 2010 ve 21:59® troutkiller

osprey> OK pojerkujem:-) Jak přijedem z noru tak to pořeším:-)

Středa 6. ledna 2010 ve 21:58® sethy
sethy

troutkiller> neboj kdyz ju nevezme osprey urcite se najde nekdo jinej:) nejakej dalsi multik by se hodil:)

Středa 6. ledna 2010 ve 21:56® osprey
osprey

troutkiller> No Daiwu – stejně jiný mít nebudeš.

Ale mám jich už jaksi dost, už ten poslední byl nad plán.

Ale mohli bychom pojerkovat spolu – tam u vás je řeka rozlitější a je tam víc vhodných míst. Navíc v létě bych měl mít výkonnější dopravní prostředek než ten, s nímž jsi mě naposled viděl.

Středa 6. ledna 2010 ve 21:51® denim00
denim00

dam> zdar

Středa 6. ledna 2010 ve 21:48® troutkiller

dam> Zdar trenére!Pro jakou?

Středa 6. ledna 2010 ve 21:47® dam
dam

troutkiller> ahoj fišmene, zítra si jdu taky pro jednu

Středa 6. ledna 2010 ve 21:41® troutkiller

osprey> Uvidim zda proběhne pokus číslo dvě!Pokud to zase neklapne jakou značku by si rád:-) :-)

Středa 6. ledna 2010 ve 21:35® osprey
osprey

troutkiller> Na jerky tě to asi nemine. Když to vezmeš dostatečně zostra, musel bys mít svůj smekáč hodně málo rád, abys po těch peckách do řadiče radši nepořídil MP.

Středa 6. ledna 2010 ve 21:26® troutkiller

osprey> To šímo znám:-) Když už to vejce zachvátim tak na jerky,tam je ta váha cca stejná:-)

Středa 6. ledna 2010 ve 21:21® osprey
osprey

troutkiller> Určitě jsou to nádherné kousky, ale chováním to bude to samé, co už znáš. Vyměníš nástrahu (zejména za lehčí) a musíš poštelovat odhozovku…

Mě se nízkoprofilové multíky moc líbí (mám i jakési zelené Sh. Bantam Curado – asi jsi ho někde viděl:-) ), ale nějak ujíždím na jednoduchosti té staré kulaté konstrukce. Proto jsem neodolal, když jsi se zbavoval té sestavičky loni v létě.

Středa 6. ledna 2010 ve 21:10® troutkiller

osprey> Sealine na pilker!Vláčet budu s klasikou:-) Ale o tom vajíčku uvažuju taky,Daiwa dělá krásný:-)

Středa 6. ledna 2010 ve 21:06® osprey
osprey

troutkiller> Vláčecí nebo taková ta hrubší třída spíš už na pilker?

Mě se normální C3 od Abu docela zamlouval na těžší gumy. Krásně se udržuje kontakt se dnem (povolíš palcem cívku, necháš nástrahu klesnout, pohneš kličkou, zaklapne to). Na takový to pocukávání při driftu fajn věc.

Středa 6. ledna 2010 ve 21:01® troutkiller

osprey> Dyt jo!Dneska to vodnesl multík na moře:-)

Středa 6. ledna 2010 ve 21:00® osprey
osprey

troutkiller> Já si taky nějakou koupím a založíme Daiwatým:-)

Se smekáčema už tě asi nedohoním, tak na mě v nejhorším zbydou multíky…

Středa 6. ledna 2010 ve 20:58® troutkiller

Tak dneska sem došel ukojit splín a v rybokrámu sem nechal peníz za další Daiwu:-) Na druhou stranu dneska to tolik nebolelo:-)

Středa 6. ledna 2010 ve 20:34® acam

Sander> Počasí by řešily adekvátní zásoby ale jako kluk už se bohužel cítit nikdy nebudu a to je ten naprosto základní problém.

Není totéž orat pole s kravkou ve dvaceti jako v padesáti nebo dokonce v šedesáti atd. Neboj, to pochopíš jako já, tak po čtyřicítce :-)

Středa 6. ledna 2010 ve 20:24® Sander
Sander

acam > což o to, nemoc, úraz atp. by byl jistě problém, ale tím největším problémem by bylo počasí co je teď venku. Leda bys doma pěstoval trávu a byl nad věcí :-)

Jako kluci jsme tohle v létě zkoušeli, si vzpomínám, jak jsme na kafemlejnku mleli pšenici (mouka), pak z toho dělali těsto a placky nad ohněm. K tomu ryby, houby, kradené brambory a ovoce, spaní pod širákem a naprostá volnost. Hezký časy.

Tento příspěvek byl editován 6.1.2010 19:25:12 uživatelem Sander.
Středa 6. ledna 2010 ve 20:18® osprey
osprey

acam> Tomu se říká civilizace:-)

Já uvázl někde mezi tím a dobou kamennou. Potíž je, že ta civilizace je strašně návyková…

Středa 6. ledna 2010 ve 20:06® acam

osprey> Já vím, mám auto ale byl bych radši, kdybych ho nepotřeboval, jenomže to je nereálný. Vlastně ono by to šlo ale to bych nesměl být posera. Říkal jsem si, že bych si pořídil nějakou chaloupku někde dál od lidí a žil z toho co si vypěstuju a tak. Cožpak o to, ono by to šlo ale jen do té doby dokud by mi nic nebylo. Nemoc, úraz a člověk by byl víš kde viď. Takže mám radši to auto, tu práci, ten nájem, ty účty, ty pojištění a všechny ty povinnosti co k tomu patří … =-|

Středa 6. ledna 2010 v 19:50® osprey
osprey

acam> To mi povídej. Ale stává se to nutností – z mnoha důvodů.

Středa 6. ledna 2010 v 18:34® acam

osprey> Auto …, tak to budeš mít zas ještě o další povinnosti navíc …

Středa 6. ledna 2010 v 17:41® džigit

osprey> já ten naviják bral jako jednoduchý a poctivý kus železa za solidní peníz.

Středa 6. ledna 2010 v 16:38® osprey
osprey

noname> Omlouvám se, pokusil jsem se ti dát to Texy do pořádku. Kdyžtak si to vyedituj, abys věděl, kde byla chyba.

denim00> Ono to auto bude. Už brzy. Stárnu a množí se povinnosti…

Středa 6. ledna 2010 v 16:37® Koudy
Koudy

Flip> na hartě se mi taky líbí i když jednou(27.12.) tam moc pěkně nebylo…zamrzl mi celý naviják:-D ale když vyjde počasí je tam nádherně…co se týče ryb,něco jsem tam taky chytl ale nic světoborného:-(( a co se týče chlastu…byť bych i chtěl tak parťák nechlastá a opíjet se sám…to je na pikaču:-/

Středa 6. ledna 2010 v 16:33® denim00
denim00

osprey> jj

Středa 6. ledna 2010 v 16:31@ noname

** já taky auto nepotřebuju**

Tento příspěvek byl editován 6.1.2010 15:36:17 administrátorem osprey.
Středa 6. ledna 2010 v 16:23® osprey
osprey

denim00> Nejezdím na ryby jen na kole. Někdy taky vlakem nebo pěšky. A mám spoustu hodných kamarádů, co mě občas svezou – třeba Flipa:-)

A co se týše prachů, které jsem v životě vydělal, věř, že jsem je neprochlastal. Ale na tu plechovou věc na kolečkách nikdy nebylo a dlouhá léta mi skoro nechyběla. Rozhodně ne natolik, abych za ni platil všechno, co se musí.

Středa 6. ledna 2010 v 16:16® PetrC

Flip> milý, zkušený, krásný a neodolatelný kolego v nejlepších letech – má firma Dragon v nabídce sklolaminátový klacíček určený pro přívlač?

Děkuji za tvůj vzácný čas, který mi svou odpovědí věnuješ a zároveň děkuji za tvou snahu vyhovět nemilému, nezkušenému, nekrásnému a neneodolatelnému zjevu v nejhorších letech.

Středa 6. ledna 2010 v 16:14® denim00
denim00

Flip> jj taky si to myslim