Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 5. ledna 2010 ve 23:07® Koudy
-
sethy> a jo vlastně,už letos…to vždycky trvá než si zvyknu
- Úterý 5. ledna 2010 ve 23:02® HaD
-
Flip: dej mi aspoň rok a zkusím něco našetřit
- Úterý 5. ledna 2010 ve 23:00® Char
-
osprey> Vonderod- toje on, tuším že ho mám ve 2,4 nebo dokonce 2,6 a větší gramáži, zas taková hadice to neni, jsou mnohem horší. Na tu dobu to byl pokrok
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:58® sethy
-
Koudy> ja uz radeji letos:)
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:53® Koudy
-
sethy> jo cena je příjemná,barvy pěkné…ale jak říkám,osobně jsem na ně ještě nechytal ale jeví se moc dobře…na příští sezonu asi smáky vyzkouším
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:52® osprey
-
Char> Wonderoda z Druchemy dělaného v licenci Shakespeare jsem měl jako první vláčák – ohebná hadice 180 cm do 20 g.
Hned první rok jsem na něj udolal štiku 79 cm a pak jsem dlouhé roky nemohl dostat větší.
Tenhle prut se opravdu zlomit nedal – spíš bys na něm uvázal uzel. Ovšem očka byla strašná…
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:39® jižan
-
osprey> to víš, že mám, Dnes jsem přerovnal nástrahy, sepsal co chybí a začínám šetřit. Taky jsem koukal do kouta po feedru, ale dost tu mrzne a tak vlastně není kam jít.
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:38® Char
-
osprey> co se týče Shakespearu, mám prut vyráběný druchemou ve spoluprási ze shakesp. Dutý dvoudíl který má ve vrchním dílu vlepenou plnou špičku, koupen tuším 1985, při jedmé úhořvípravě s Hechtem na Jistec mi na něj padla silidní větev na sušení věcí a nad rukojetí se podélně rozštípl což jsem opravil epoxidem a nitý v několika vrstvách. Dodnes ho požívám k plné spokojenosti. Jeden z mích oblíbených klacků který neskutečně vydržel a vytahal hafo ryb. Na Sháčka jsem v podstatě slyšel samou chválu takže bych se toho nebál.
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:34® sethy
-
Koudy> Dík, mě se některy kopyta hodně libi a smačky jsou asi nejlevnejší u nas na trhu, tak proč je taky nezkusit:)
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:31® Koudy
-
sethy> gumy jsem ohmatával jen na krámě a vypadaly na omak dobře.A posledně když jsme byli s petrem procházkou na rybách tak říkal že šlapou dobře…na smáčky jsme ho viděli lupat parmy.
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:21® sethy
-
Změna téma. Co ty dragoňácky gumy zkoušel je někde, pokud jo tak které a jake jsou? Některá kopyta a smačky mě lákají, ale nechce se mi brat „na zkoušky“ ty baliky po 20kusech.
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:19® skwor
-
sethy> To ne, jenom jsem od přírody zvědavý tvor
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:19profil byl smazán
-
skwor> asi jako každý rok k nám dorazí až v květnu.
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:18® sethy
-
skwor> Máš toho málo:)
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:14® skwor
-
Flip> Nevíš, kdy draci vylezou s novinkama 2010? Na polském webu už mají nové navijáky, pruty vyhlížím marně.
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:11® acam
-
Flip> Jo na Ohři budou převážně douháci a na těch jezírkách nevím ale to je dobře, to bude překvapení
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:11® sus1
-
Flip> Jasný,je zatim čas.
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:10profil byl smazán
-
sus1> budeš ale muset počkat do konce sezony až je trochu ojedu a nebo ti něco postavím-zkouším teď něco v jednodíle 205 cm-tak dám zprávu až to bude hotové.
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:10® spike
-
osprey> otěch pstruhovkách. U babičky je jedna pstruhovka kde se ryby moc nesadí. letos na celou řeku dali 100kg pstruha. A tlak rybářů příliš velký není.
Jinak co se těch barev týče měl jsem za to že pstruzi jdou hlavně po bílé nebo žluté.
Tento příspěvek byl editován 5.1.2010 21:10:56 uživatelem spike. - Úterý 5. ledna 2010 ve 22:09profil byl smazán
-
acam> berkley nymph-klidně flou barvy nebo oranžáda,dokonce i buzerantfarbe fachčí.A nebo ty smáčky.Ale přímo na zahájení s rotačkama nikdo chybu neudělal.Tam dokonce nachytají i ti které u vody po zbývající sezonu neuvidíš s teleskopákama a 4 kama rotnama.Doufám teda že jde řeč o Granuláčích.
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:08® sus1
-
Flip> Jasně ,ty samé ale levnější
Máš moje symfonie.
P.S. Dragon není???
Tento příspěvek byl editován 5.1.2010 21:09:13 uživatelem sus1. - Úterý 5. ledna 2010 ve 22:08® sethy
-
Fugas> ale moc tomu nedám tak 300kilaku týdně (teda né ted pres zimu) behem dravcu uz jen tak 2× týdne po 50kilákách někde v kopcích:)
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:07® acam
-
osprey> Tak jo, díky za rady. Budu chytat na Ohři (jsou tam P úseky) a pak na horách na takových těch jezírkách, na to se těším nejvíc, vypadá to tam nádherně, je to v lese …
Tento příspěvek byl editován 5.1.2010 21:08:42 uživatelem acam. - Úterý 5. ledna 2010 ve 22:06® osprey
-
jižan> Koho to sem čerti nesou?
Ještě nemáš abstinenční příznaky? Já už musel dneska točit navijákama v obchodě. Tím to zpravidla začíná…
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:05profil byl smazán
-
sus1> ano byly hned pryč,ale není problém sehnat něco jiného.A nebo i ty samé.
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:04® acam
-
jižan> Zkusím a budu vyprávět
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:04® osprey
-
acam: Na zahájení jsou obvykle pstruhovky dost ve zmatku (i když jak kde). Vysadí se duháci a siveni, všude je plno lidí, domácí ryby jsou z toho často paf a většinou ten zahajovací den moc nejdou. K tomu často ještě teče sněhová voda (pokud je daný revír někde v podhůří).
Smák není špatná volba. Samozřejmě ten první den bys uspěl třeba i s rotačkami, ale na ty chytám hodně málo – protože mají trojhák. Když už trojhák, tak spíš použiju wobbler.
Zkus různé menší gumovosti, zamačkej protihroty. Potočmeni půjdou spíš na přírodnější věci, často tmavé a vysazené ryby zpočátku i na šílené barvy. Brzy toho ryby budou mít před očima tolik, že už bude záležet na tom, co dokážeš vymyslet.
Hodně top jsou hand made věci z peří a srsti.
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:03® spike
-
Fugas> nejenom vláčkař
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:02® jižan
-
acam> se smákem neprohloupíš, přidal bych nějakou nymfu od Berkley a ono se něco splete uvidíš
- Úterý 5. ledna 2010 ve 22:00® sus1
-
Flip> Ty už si ty proutky prodal??