Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.096 příspěvků, z toho 77096 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 9. ledna 2004 v 10:51
-
esox: diky, mrknu na nej, a co navijak?
- Pátek 9. ledna 2004 v 10:24® HaD
-
Vaclav: nezkoušel jsi to najít někde na internetu?
- Pátek 9. ledna 2004 v 9:48® MAF
-
Venca:Bingo!!
- Pátek 9. ledna 2004 v 9:31® HaD
-
Vydra: no asi ne, Ty tam pojedeš?
- Pátek 9. ledna 2004 v 8:32® Vaclav
-
Vsem: panove, mam trochu zvlastni prosbu. Pokud byste nekde v knihkupectvi ci antikvariatu narazili na basnickou sbirku „Kvety zla“ od Charlese Baudelaira, vemte mi ji, prosim. Ja tu svou nekdy pred tremi lety nekde potratil a od te doby ji nemohu sehnat. Dekuji.
- Pátek 9. ledna 2004 v 8:30® Vaclav
-
MAF: Pochopil jsem spravne, ze delas na Lochotine?
- Pátek 9. ledna 2004 v 0:47® jirka
-
fery: diky moc, ale loni tam byly zavody v lednu. Proč jsem se ptal? Pred nima tam nasypou dost duháků a clověk když se trefí tak si krásně zachytá
- Čtvrtek 8. ledna 2004 ve 21:25® Vydra
-
Dah:jedeš na závody na mrhal příští týden
- Čtvrtek 8. ledna 2004 v 17:49® esox
-
fery : myslim, že jsou dobrý Conolony od Abu, ňáký to UL by se ti mohlo šiknout. A naviják, no nevim, je toho moc, možná nějakej Penn, Schimano..
- Čtvrtek 8. ledna 2004 v 17:22
-
all-chtel bych si letos poridit novy prut na hodne lehkou vlacku na rekach a i stojaku a k tomu navijak, vite nekdo o necem osvedcenem?
- Čtvrtek 8. ledna 2004 v 15:40® MAF
-
Venda:Vítej chlape už jsem si říkal co je s tebou,samozřejmě 15. jsem ti k dispozici budu v práci tak se stav,moje oddělení je v 1. patře vchod B hned vedle výtahů je tam na dveřích velký znak nebezpečí radioaktivity a hláška těhotenství hlaste předem
. Od tesca je nejlepší ject tramvají č.1a vystoupit u Gery a dojít asi 400 metrů pěšky ke špitálu. Nebo jdi k rybářství k Frauzovi(tam to znáš) naproti přes cestu je Komerční banka(když budeš stát zády k obchodu pana Frauze tak vlevo a na křižovatce doprava 15 metrů dole je ta zastávka u muzea),kde za rohem(směrem k náměstí)je autobusová zastávka tady sedni na busík číslo 33 a ten jede přímo ke špitálu to bude asi nejlepší. Stav se budu tě čekat!
- Čtvrtek 8. ledna 2004 v 15:33
-
Ruda+Petra:Nevím ,nevím koukal jsem a počítal počet přízpěvků na MRKu a CHytej během jednoho dne a o vítězi bylo celkem jasno. Není normální a nestane se to jen tak,že se najednou sebere celá skupina lidí a odejde někam bez toho aniž by se před tím na tomto domluvili. Myslím že hlavním důvodem proč tyhle servery vznikají je komunikace mezi lidmi kteří mají něco společného a chtějí získat přátele a informace v oboru který je jim společný. Musím říct že jsem na Chytej poznal spoustu fajnových lidiček)u některých jsem měl štěstí poznat je osobně) a jsem za to opravdu rád,ale ty informace tu poslední dobou fakt netečou. Jasně mám na tom i svůj podíl,ale nějak mě vzalo chuť a vítr z plachet řešení problémů který s rybařinou moc a nebo vůbec nesouvisí. Chodil jsem si sem odpočinout a ne řešit problémy,kterých mám (jako ostatně každý z nás)dost v běžném životě. Snad proto ten útěk na MRK,samozřejmě se tím Chytej nezříkám,ale prostě mu dám chvilku na to aby ukázal že je lepší než MRk(a že býval o tom není pochyb).
- Čtvrtek 8. ledna 2004 v 11:44® Vaclav
-
MAF: Ve ctvrtek 15. ledna jedu se synem do Plzne na vysetreni v nemocnici na Lochotine. Jak se tam nejsnadneji od nadrazi (Tesca?) dostanu? A nemel bys dopoledne (cca 9.00) cas na kratke setkani?
- Čtvrtek 8. ledna 2004 v 11:44
-
jirka: nejakej zavod ma byt 3. nebo 10.4. 2004
- Čtvrtek 8. ledna 2004 v 11:42® Vaclav
-
Tak po vanocni pauze, rodinnych starostech a nebyvalem casovem zaneprazdneni (jsem neustale na cestach, az do vcerejska jsem navic delal i za dva nemocne kolegy – dnes uz delam jenom za jednoho) mam chvilku casu se pripojit na internet /tri tydny jsem na internetu nebyl/. Tak vam preji klidny letosni rok, asi to budeme vsichni potrebovat, protoze – jak to tak sleduji – se zdrazilo snad uplne vsechno (krome kaviaru), a spousta veci docela dost. Tak se drzme!
- Čtvrtek 8. ledna 2004 v 10:07® HaD
-
Ruda: kašli na to, každý má právo se rozhodnout…
- Čtvrtek 8. ledna 2004 v 7:41® Ruda
-
All: No musím bohužel konstatovat, že moje žena má pravdu. Akorát jste zachránili diskusi přívlač na MRKu protože když si odmyslím Vaše příspěvky a reakce na Vaše podněty vychází mi, že MRK je v diskusi bez Vás taky mrtvej.
- Čtvrtek 8. ledna 2004 v 0:58
-
Všem co utekli na MRK: Tak jsem se s Rudou probírala diskusí na MRKu (přívlač) a doufám že jste neutekli kvůli tomu , že si ženská dovolila napsat článek. Akorát nechápu co se tam dozvíte tak jiného v diskusi, když asi na dvě vyjímky na pěti stránkách diskutujete ve stejném osazení jako tady. No nechám to na Vašem svědomí, ale kasali jste se tady jak Davidovi pomůžete a keci, prdy, hovínka.
- Středa 7. ledna 2004 ve 23:42® Ruda
-
ALL: zdarec dámy a chlapi, tak co říkáte sněhové nadílce – zvedne se už konečně voda? Lyžuje tady někdo? Nenapsal by sem někdo zprávy o stavu sjezdovek v Česku?
- Středa 7. ledna 2004 ve 21:46® jirka
-
Nevíte prosím někdo kdy bude lednový pohár v přívlači na „Štěchovický“. Dík Jirka
- Středa 7. ledna 2004 v 16:14® HaD
-
fery: s Rudou to testujeme, tak snad brzy
- Středa 7. ledna 2004 ve 14:03
-
uz mate nekdo novy listek a byli jste na rybach?
- Středa 7. ledna 2004 ve 14:02
-
dah- kdy bude to forum funkcni?
- Středa 7. ledna 2004 v 9:48® HaD
-
jiris: chytej@chytej. cz
- Úterý 6. ledna 2004 v 19:32® jiris
-
DaH – To jsem posílal já, už jsem unavenej:)
- Úterý 6. ledna 2004 v 19:31® HaD
-
Jakej máš email?
- Úterý 6. ledna 2004 v 15:51® HaD
-
jiris: vím, že velký ryby nachytali po zahájení. Já tam byl na přelomu června a července.
- Úterý 6. ledna 2004 v 15:49® HaD
-
raduch: v této diskuzi to zatím možné není, ale připravuje se nové diskuzní fórum, kde ta možnost bude
- Neděle 4. ledna 2004 v 18:21® jiris
-
DaH – Jo a k těm kartám, šlo by tady udělat pár změn k lepšímu.
- Neděle 4. ledna 2004 v 18:19® jiris
-
Můžu vědět flek, bylo to za pilířem. Nebo v té zátočince? Škoda, že tento rok bylo tak sucho. Teklo pořád málo vody. TR a spol. tam pochytali nějaký sumce ze začátku sezóny a nevíš co tam dostali za candáty. V jakým jsi ho chytil měsíci?