Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 5. ledna 2010 v 18:39® osprey
-
Flip> Co bys jezdil na Maledivy, máš Velké divy za barákem
Jo, dnes jsem si půjčil ten Pánkův plátek a viděl tvé dílo ve finální podobě. Vypadá to slušně.
- Úterý 5. ledna 2010 v 18:37® skwor
-
Flip> 25 hodin denně? To znamená i přes oběd?
- Úterý 5. ledna 2010 v 18:35profil byl smazán
-
HaD> to DVD ani ne, ale kdyby šlo o zájezd na Maledivy,tak fotím a píšu 25 hodin denně-aj článek bych vypotil.
Tento příspěvek byl editován 5.1.2010 17:35:58 uživatelem .))
- Úterý 5. ledna 2010 v 18:31® PetrC
-
Koumes> když tedy dáš přednost vlasci, jaký k tomu máš důvod?
No a když dáš přednost šňůře, co tě k tomu vede?
- Úterý 5. ledna 2010 v 18:28® osprey
-
Koumes> Budeš se divit, ale tuhle rubriku táhne asi deset lidí. A ne každý večer mají náladu řešit, jestli je barva CLN lepší než RSFH. Stačí abys nadhodil téma a on se s tebou někdo začne bavit. Ale pokud si ti lidičkové nesplknou občas jen tak, půjdou prač a nebude tu nic.
Už jsme tu měli doby, kdy tu byly dva živé vstupy za večer. Teď tu začíná konečně být živo. A až tu bude moc živo, začne se to postupně přelévat do různých fór a otázek.
Takže za mě – já jsem rád, že to tu žije a chodí sem lidi, i když to občas někam zahne. Protože bez trochy srandy a odlehčení skončíme tam, kde už jsme jednou byli.
Jo – vlasec nebo šňůra, to je v mnoha ohledech zásadní otázka. A tím, jak na ni odpovíš, o sobě řekneš mnohem víc, než by se na první pohled zdálo.
Tento příspěvek byl editován 5.1.2010 17:31:09 uživatelem osprey. - Úterý 5. ledna 2010 v 18:13® Koumes
-
PetrC> To je dilema,protože záleží kdy a kde a za jakých podmínek.Dále zda jde o lehkou přívlač,nebo těžkou (u moře,sumcařina)tam zaručeně šňůru.Dále podle světelných podmínek a přikalené vodě.Je hodně faktorů, které na to mají vliv při rozhodování.O tom by se dala napsat celá kniha.Doufám,že to není cílem naší debaty, nebo mne tu chcete zkoušet z různých technik rybařiny?
- Úterý 5. ledna 2010 v 18:04® džigit
-
Koumes> nápad,v Rusku snad,tam nemaj ani ryby co žrát
Tento příspěvek byl editován 5.1.2010 17:05:05 uživatelem džigit.U nás by Ti ho po prvním nahození někdo ukrad…
- Úterý 5. ledna 2010 v 18:00® sus1
-
Koumes> A cena takové návnady?Tohle hodim dvakrát do vody a ryby jsou o kilometr dál.
Tento příspěvek byl editován 5.1.2010 17:02:07 uživatelem sus1. - Úterý 5. ledna 2010 v 17:54® Koumes
-
sus1> Tak páni rybáři,co na to říkáte? Když při přívlači vyzkoušíte všechny blinkry,twistry,woblery a pořád to nejde,tak takový blištivý fotoaparát přijde vhod.Je to doslova dvojsečná zbraň.Nejprve na něj rybu vylovíte a pak si jí s ním vyfotíte,takže máte hned úlovek dvakrát.Není to supr výbava na přívlač?
- Úterý 5. ledna 2010 v 17:48® PetrC
-
Koumes> s tím fotoaparátem jsi měl skvělý nápad. Jak a kdy jsi na to přišel?
A stejně jako kolega sus1 se nechám nasměrovat v přívlači novým směrem.
Optám se tě: máš raději vlasec nebo šňůru? Proč vlasec a ne šňůru a naopak.
- Úterý 5. ledna 2010 v 17:36® sus1
-
Koumes> Jasně,tak se ptej?Zatim,co seš tady ,tak ses na nic nezeptal.
V tomhle věku máš určitě spoustu zkušeností a byla by škoda si je nechat pro sebe?!Určitě někomu,třeba i mě pomůžeš vláčku někam nasměrovat a dělat zase něco jinýho,než doposud.
- Úterý 5. ledna 2010 v 17:36® Koumes
- PetrC> Tak dobře,víš čemu se říká „ruská třpytka“? Je to
granát,ale ta už vyšla z módy co jsou rusové pryč. Teď frčí novější
typ podívej se na,
- Úterý 5. ledna 2010 v 17:18® PetrC
-
Koumes> nebuď bambula, nikdo tady nikomu místo nezabírá.
Anebo jinak, jak ti šla dnes přívlač? Tento týden ti dravci tak nějak… Tak to tu rozpumprdlíkuj a můžeme žvanit o přívlači a dravcích. Rád si s tebou vyměním zkušenosti.
- Úterý 5. ledna 2010 v 17:09® Koumes
-
HaD> Máš pravdu,viz tato rubrika,týká se"přívlače a dravců",ale místo kostruktivní diskuse,s výměnou zkušeností k této problematice se tady plká o všem možném.Příkladem je včerejší den 4.1.kdy na několika stránkách účastníci(sus1,PetrC,Flip,Denim00)vedou plané řeči o smajlících,fishbonech,feedrech,červech, erekci,apod.Tímto zabírají místo těm,kteří by si rádi vyměnili zkušenosti na určené téma.Vždyť existuje rubrika „Všeobecná diskuse“,nebo „Feeder“,tak proč si nejdou pokecat tam? Holt někteří neumějí číst a nectí ani pravidla pro přispívání do diskuse.Na pokecání je též ICQ,nebo SKYPE.Toto je server pro opravdové milovníky rybaření a tak by jsme se měli k němu chovat a né jej zaplňovat nic neříkajícím odpadem,tak jako někteří „taky rybáři“na březích našich vod.HaDe musíš pro ně zavést novou rubriku: „Na pokecání“!!
Tento příspěvek byl editován 5.1.2010 16:14:44 uživatelem Koumes. - Úterý 5. ledna 2010 v 16:50® skwor
-
.
Tento příspěvek byl editován 5.1.2010 15:52:45 uživatelem skwor. - Úterý 5. ledna 2010 v 16:37® PetrC
-
acam> hele, tak to tedy ne, ty sem budeš psát jen samé hezké a veselé a na mou osobu jen ty nejkrásnější a nejmilejší a nejúžasnější a nejzamilovanější a nejzelenější příspěvky.
Tak to ti určuju já, já nejlepší a nejmoudřejší a nejšikovnější a nejkrásnější a nejinteligentnější ze všech inteligentních inteligentů v celém Chytej.
Je ti to jasné?
- Úterý 5. ledna 2010 v 16:32® PetrC
-
Flip> ty jeden dědku, ty den ode dne víc a víc dětinštíš. Navíc jsi byl přistižen jak navádíš nebohé nebožáky k půlení panen.
No a už máš zabaleno? A co Stella? A co krabice od banánů? Máš jich dost? No a co dál?
- Úterý 5. ledna 2010 v 16:28® PetrC
-
sethy> mohl bych napsat, že i v mém případě šlo o špatný kus, ale nenapíšu. Důvodem proto je to, že jakýkoli jakýkoli naviják, který jsem od nich měl byl naprostý klump. Mám to nafocené.
Mě právě Stradic s přední a z Japonska silně zklamal. A nejen Stradic.
- Úterý 5. ledna 2010 v 15:49® HaD
-
Flip> Hele neodmlouvej, až se zase konečně potkáme, dostaneš čepici, v které Ti horko nebude
Každopádně fishbony nejsou myšleny jako důvod pro navštěvování serveru ale spíše bonus pro aktivní návštěvníky. Bohužel se to i zneužívá a místy neprospívá. Vím to. Nicméně třeba DVD o Maledivách bys za fishbony směnil, nebo ne?
)
- Úterý 5. ledna 2010 v 15:14® acam
-
PetrC> Hle já si sem budu psát, co uznám za vhodný a ty mě nebudeš určovat co mam nebo nemam.
- Úterý 5. ledna 2010 v 15:08profil byl smazán
-
HaD> Maťák mi za to nedá nic a od tebe nechci taky nic-narazit si čepici s logem Chytej na rybách,tak si připadám jak s ušankou v parném létě a tak velký triko na mně stejně nemáte abych měl co na sebe až polezu pod auto.Ne,ne,ne-to není ten pravej důvod k návštěvě rybářského serveru.A navíc při těch pokutách za sprostá slova ty bonbony vždycky stejně nějak projebu
)
- Úterý 5. ledna 2010 ve 14:58profil byl smazán
-
Tak jsem si chtěl pokecat,ale když je tady ten šmejd PetrC,tak to nechám až na večer a půjdu si raději chvilku vyžehlit uši
)
- Úterý 5. ledna 2010 ve 14:52® sethy
-
PetrC> Ja nic proti shimu nemam, jen tenhle kousek me zklamal (mohl to být i špatnej kus). On by asi vydržel dýl, ale nechtěl jsem ho zničit a raděj ho přenechal na jinou praci než vláčku. Při vláčce s SSR5 v prudu se prostě zasekaval a nešlo točit…
Na stadica s přední si zatím nemůžu stěžovat, to ukáže až čas.
- Úterý 5. ledna 2010 ve 14:28® PetrC
-
sethy> je zajímavé, že všem, co poslední dobou remcají na šimáno, toto vydrželo maximálně tři měsíce.
Ale jo, věřím tomu, protože mám tu samou zkušenost. Jen jsem o ní začal psát v době, která neměla pro pravdu o šimánu krapek pochopení. Byl jsem nucen žít na okraji společnosti…
- Úterý 5. ledna 2010 ve 14:21® sethy
-
PetrC> Fakta, twin, bojovka – měl jsem 3 měsíce lehká vláčka, a začal se zadrhavat, mít ho dýl šel pod kytičky:)
Tento příspěvek byl editován 5.1.2010 13:21:58 uživatelem sethy. - Úterý 5. ledna 2010 ve 14:16® PetrC
-
Pánové, pouze fakta. Vše ostatní, jako názory vyčtené v katalozích anebo jak jedna paní povídala, jsou jen canci nejen tady probírané stále dokola…
- Úterý 5. ledna 2010 ve 13:58® acam
-
Kubajs> Pokud se rozhoduješ mezi Twinem s bojovkou a Aspire s bojovkou, tak jednoznačně Aspire. Ale byl jsem informován, že se prý často k sobě nějak přilepí ty brzdící podložky u bojové brzdy a pak s tím jsou problémy. Ale já osobně s tím zkušenosti nemám …
- Úterý 5. ledna 2010 ve 13:07® Kubajs
-
sethy:projedu forum a pak napíšu mezi čým se rozhoduju a snad někdo poradí
- Úterý 5. ledna 2010 ve 12:58® sethy
-
Kubajs> ja nevím, nemám s něma zkušenosti. Ale tak levnej reel bych si nekoupil. Rači bych koupil přední brzdu, ale zas ten aspire za tu cenu nevypada spatne a na lehkou vlačku by měl vydržet.
- Úterý 5. ledna 2010 ve 12:53® Kubajs
-
sethy:jo je hezkej ale fakt si nějak nemůžu vybrat dost se mi líbí toto http://www.santec-fishing.cz/…rtsman-SW620 pak black arc ale na toho jsem pak nečetl zrovna nejlepší ohlasy taky se mi moc líbí exage rb nebo abu garcia cardinal ale nemůžu se rozhodnout už jen v tom že mezi těmito navijáky cena skáče neskutečně ze 700až na 2500