Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.096 příspěvků, z toho 77096 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 4. ledna 2004 ve 13:32® raduch
-
Pro správce a všechny ,co to zajímá. Chtěl bych se zeptat,zda by byl problém udělat vstupní kartu,abych neměl problém zjistit s kým diskutuji a odkud je. Něco podobného funguje na MRKu a je to vcelku k věci. Jenom nápad a chtěl bych ktomu nějakou diskusi jestli by se to osvědčilo i ostatním. Jsem tu novej a tak nevím s kým mám tu čest. Zdar
- Sobota 3. ledna 2004 ve 23:07® HaD
-
ALL: díval jsem se do statistiky návštěvnosti a rekordní návštěvnost byla 25.12.2003 – v den mých narozenin. Díky všem, kdo se o to zasloužili, byl to moc hezký dárek!
- Sobota 3. ledna 2004 ve 23:04® HaD
-
jiris: díky, bylo to na řece Dyji pod NM, myslím na Rapalu Fat Rap 7 cm, snažil jsem se o sumce-žádný záběr a protože po vzoru TR občas nosím dva vláčáky (jeden na sumce a jeden jemnější) tak přišel při „odlehčovacích“ hodech tenhle canďour, časem ho dám do fotogalerie
- Sobota 3. ledna 2004 ve 20:42® raduch
-
fery- Na ST2 vysílali něco podobného jako drápalík na ČT 1 ale v rámci šetřrní tento pořad prý ruší a tak si udělali stránku www a začínají i s novým časopisem. Zatím jsou ve zkušební lhůtě a tak budeme napjatě čekat.
- Sobota 3. ledna 2004 v 19:36® jiris
-
DaH – pěkné články, můžu se zeptat na co jsi chyt toho candáta? A jestli to byla řeka nebo stoják. Pokud se nebojíš z masaření tak jméno?
- Sobota 3. ledna 2004 v 11:52® HaD
-
Ruda: dostal jsi e-mail?
- Pátek 2. ledna 2004 ve 23:20® Vydra
-
Dah : OK ozvu se až se vrátíš
- Pátek 2. ledna 2004 ve 22:29® HaD
-
docela to šlo
v neděli, pondělí a úterý jsem mimo ČR
- Pátek 2. ledna 2004 ve 21:40® Vydra
-
DaH:ještě nevím mám v pondělí volat do budějovic tak uvidím. Jak jsi ustál ten náročný týden?
- Pátek 2. ledna 2004 ve 20:41
-
raduch: co to je? novy casak?
- Pátek 2. ledna 2004 ve 20:31® raduch
-
Chlapi,na Slovensku něco nového casopis.-rrr. sk . Na začátek to není špatný a tak je tady nová konkurence. Necháme se překvapit. Zdar
- Pátek 2. ledna 2004 v 18:37® HaD
-
Vydra: kdy se tedy zastavíš?
- Pátek 2. ledna 2004 v 18:10® HaD
-
fery: mě letos hodně potěšil uvláčený candát 86 cm
- Pátek 2. ledna 2004 v 17:00
-
maf: no to je prece jasny
- Pátek 2. ledna 2004 ve 13:53@ Karlos
-
MAFiozo:Tak jak jsi se loučil se Starým rokem,krvesaj byl?
- Pátek 2. ledna 2004 ve 13:35® MAF
-
Fery:Co si představujeą pod slovem"pořádný"myslím si ľe je to hodně individuální,kaľdý máme tu la»ku nasazenou různě vysoko,pro někoho je parádní úlovek jelec 43cm chycený na Ul proutek a vlasec 0.10 a druhý nad tím mávne rukou a bere pouze kousky od 80 cm výąe
- Pátek 2. ledna 2004 ve 12:11
-
CHYTIL JSTE NEKDO VLONI NECO PORADNEHO?
- Čtvrtek 1. ledna 2004 v 17:47
-
tak jsem se probral deliria a preju vam aby ste letos neco poradneho chytili!
- Čtvrtek 1. ledna 2004 v 16:40® HaD
-
Big Mike: Tobě taky vše nej, hlavně té svěžesti!
- Středa 31. prosince 2003 ve 23:21@ Big Mike
-
Co máte proti W? Dyť to byl slušnej muzikant! Sám velká Adolf využíval jeho hudbu ve svých oblbovacích plánech. Jo, Norimberk, to byly pochody
Nebo myslíte toho sumcobijce?
- Středa 31. prosince 2003 ve 23:19@ Big Mike
-
Zdárek……. Byl jsem včera naposled u vody. Brodil v dírách pod jezy, za mostními pilíři a prd. Akorát jsem zjistil, že jsem si při tom udělal nepatrnou dirku na nártu a doslova se naposledy vykoupal, byť jen pravou nožku. Ale měl jsem tak z brodění zmrzlé nohy, že jsem to zjistil až doma. Zkrátka a dobře, letos jsem měl naposledy proutek v ruce a dnes jsem se mohl celý den v klidu věnovat vyhrabování a vymetání sněhu
Bolí celé tělo, zlatá celodenní přívlač. Tož braši, zahájení se blíží, budu muset začít spřádat plány na dravečky. …………………………………. Přeji všem v tom novém sudém roku(sudé roky moc neboduji) hodně zdravíčka, moře ryb, sexuální svěžest a plno porozumění a tolerance od těch našich drahých poloviček. Petrův zdar!!!
- Středa 31. prosince 2003 v 15:59® Mirek
-
Všem: Vše nejlepší do Nového Roku. Hodně ryb na udicích, hezké zážitky od našich vod a hodně spokojenosti v osobním i pracovním životě.
- Středa 31. prosince 2003 ve 12:47® HaD
-
právě jsem se rozloučil s vodou, bohužel to bylo jednostranné-záběr nebyl
- Středa 31. prosince 2003 ve 12:46® HaD
-
Ruda: hmmm, a jak se tedy chová k ženám?
- Středa 31. prosince 2003 v 7:52® Ruda
-
All: Opravdu je Vágner naším presidentem. No tak to budu asi emigrovat z politických důvodů, třeba na Saharu tam asi chytím víc ryb než tady pod vládou rybomila. Je to ten člověk co uvazuje ryby drátem nebo lanem a tvrdí, že se chová k rybám lépe jak k ženám ne? Bože nebo Marxi proč nás tak tresceš!!!
- Úterý 30. prosince 2003 ve 22:03® HaD
-
Vydra: jo, těch 7 dní je vždycky trošku náročnějších. Díky za přání, Tobě přeju taky vše nej do Nového roku a snad chytíme trochu víc než letos
- Úterý 30. prosince 2003 ve 20:34® Vydra
-
DaH: David koukám že to máš náročný :vánoce,narozeniny,svátek,silvestr, takže všechno NEJ NEJ atd. atd. atd. atd.
- Úterý 30. prosince 2003 ve 20:16® HaD
-
jiris: díky
- Úterý 30. prosince 2003 ve 20:00® jiris
-
DaH – vše nej… k svátku.
- Úterý 30. prosince 2003 ve 13:04
-
raduch-je to docela sila, co?