Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 3. ledna 2010 v 0:40® osprey
-
spike> Vždyť se klidně zúčastni. Třeba se tam naučíš spoustu věcí.
Já se pokusím chytit na jaře jednoho duháka, kterého jsem viděl loni v létě. A na toho budu muset mít sakra kliku…
- Neděle 3. ledna 2010 v 0:35® spike
-
osprey> já nechci vyhrát mě stačí jen zůčastnit se a nebýt poslední. I když poslední vždy někdo musí být.
- Neděle 3. ledna 2010 v 0:25® osprey
-
spike> Já ty opravdové taky ne. Ale je tam spousta lidí, vylosuješ si flek a chytáš jen vocamcaď pocamcaď, pak si ho několikrát vyměníš. Pokud chceš vyhrát, musíš se rychle a dobře rozhodovat, nedělat chyby, všechno dělat rychle a zůstat klidný a soustředit se na věc. Když máš kliku, můžeš vyhrát.
Já vyhrál sám nad sebou, rozhodl jsem se rychle a dobře, chytám tam, kde nikdo není, jsem klidný a soustředím se na věc… Stačí mi jedna ryba – když je to ta správná.
- Neděle 3. ledna 2010 v 0:19® spike
-
osprey> aha já ještě závody nikdy nezažil. Nevím jaké to je.
- Neděle 3. ledna 2010 v 0:19® osprey
-
Fugas> Mám taky Byrona – starý model Brown, stejná gramáž, délka 250 cm. Marmyšky a gumy na hlavách 0.7 – 2 g jsou jeho denní chleba (těch pár dní v roce, kdy s ním vláčím).
- Neděle 3. ledna 2010 v 0:15® osprey
-
spike> Rád bych chyběl. Můj často deklarovaný odpor k závodům je všeobecně znám. Loni na podzim jsem se nechal k jednomu závodění strhnout a dodnes se stydím za to, jak jsem tahal okounky a počítal milimetry.
Mým cílem je chytat krásné a zajímavé ryby – klidně jednu za vycházku. Milimetry a gramy jdou mimo mě. O tom moje rybařina není.
- Neděle 3. ledna 2010 v 0:13® denim00
-
® Fugas dobrou
- Neděle 3. ledna 2010 v 0:10® Fugas
-
osprey> dík, asi půjdu do nejakého Byronu. Dle parametrů na netu, to ani neni moc těžký http://www.byron.cz/shop/index.php?…. Jdu bydlet, dobrou
- Neděle 3. ledna 2010 v 0:09® denim00
-
ja sem rad ze mi tata koupil nejaky privlacak shimano za 2000 slape dobre pruzny ale naviak mam mivardi a blbe mi slape bojovka tk to me docela sere jinak sem snim spokojeny ale vubec nwm jak se menuje
- Neděle 3. ledna 2010 v 0:07® spike
-
osprey>
jakto ty jako redaktor tam budeš chybět? já nevím jestli se zůčastním. Vše záleží jak dopadne v březnu to smáčkování. jestli nějaké pstruhy vůbec přemluvím, pak by se vidělo podle situace
- Sobota 2. ledna 2010 ve 23:59® osprey
-
Fugas> Já tohle řeším pickerem a celkem mi vyhovuje. Je to trošku těžší než vláčák speciál, ale tem můj proutek si s malými nástrahami docela rozumí a pracuje ve velkém rozsahu, takže urvat s ním rybu je dost těžká věc a to i s vlascem 0.10 mm.
spike: Tak si to užij. Až pojede David smáčkovat do Jestřabic, dobrovolně se nabídnu, že mu budu hlídat server
Tento příspěvek byl editován 2.1.2010 22:59:45 uživatelem osprey. - Sobota 2. ledna 2010 ve 23:46® Fugas
-
osprey> dobrá, taky řeším prut na mikro nástrahy. mám v merku Cormoran carb-o-star asi za litr, ale taky uvažuju o pickeru. Zabil bych 2 mouchy jednou ranou. Sice je to kompromis, ale budu se tomu věnovat okrajově a nechci do toho cpát moc peněz. Plkal bych víc, ale na ryby neni moc času, tak moc nemám o čem
Tento příspěvek byl editován 2.1.2010 22:48:21 uživatelem Fugas. - Sobota 2. ledna 2010 ve 23:45® spike
-
osprey> hlavně mé oblíbené okouny a sem tam duháky v jestřabkách v prutu mám jasno a mám domluvenou i dobrou cenu na koupi. V brzké době si koupím nějaký základ od redbasa a v březnu prubnu duháky a pak možná i jestli bude 2 ročník smáčkování chytej na nástrahy.cz tak bych se možná zůčastnil.
- Sobota 2. ledna 2010 ve 23:40® osprey
-
Fugas> Nefandi – plkej!
spike: Proč ne. Co tam u vás chceš smáčkovat?
A hergot – víš, že já asi žádný smáčkovací prut nemám? Tahám to na pickeru nebo různých prutech na lehkou vláčku, z nichž všechny pamatují dobu, kdy jsem ani nevěděl, co to ten smáček je.
A co se týče aktivita na serveru – normálka. Nedá se chytat, nezbývá než žvanit.
- Sobota 2. ledna 2010 ve 23:32® Fugas
-
osprey> já vím a fandím, jen tak dál!
- Sobota 2. ledna 2010 ve 22:50® spike
-
osprey> stejně je to zajímavé mrzne, sezona dravců má na půlroku pauzu a nejvíc žije diskuze přívlač a dravci. Jinak na jaro budu pořizovat právě prut na smáčkování.
- Sobota 2. ledna 2010 ve 22:40® osprey
-
Fugas> A bude hůř
Jenže to bylo cílem, vnést sem pořádnou porci života. Dík lidem jako je Flip, dam, troutkiller, acam a další už to tu začíná šlapat.
- Sobota 2. ledna 2010 ve 22:38® osprey
-
Flip> Koupil jsem nový prut skoro okamžitě a dochytal s ním sezónu. Z Prochajdy jsme to tahali asi ještě půl roku po NCC, kde jsem mu předal ten zlomený k opravě.
Pak jsem měl chvíli dva a teď má ten novější Prutos.
Takže svým způsobem jsi měl pravdu.
- Sobota 2. ledna 2010 ve 22:38® Fugas
-
kruci, tady se ten vlak rozjíždí! kdo se tim má prohlodávat, na tolik příspěvků nejsem zvyklej
- Sobota 2. ledna 2010 ve 22:28profil byl smazán
-
Looser> jestli máš zájem tak to vyřešíme přes soukromé zprávy.Abychom tu nedělali bazar
- Sobota 2. ledna 2010 ve 22:26profil byl smazán
-
Looser> není-akcí jsou stejné.Volnej ještě je.
- Sobota 2. ledna 2010 ve 22:26profil byl smazán
-
osprey> aha já myslel,že jsi koupil celej novej prut-takže jsem v obraze.
- Sobota 2. ledna 2010 ve 22:15® Looser
-
Flip> Ahoj.Je ULX ve 240 ještě volnej?Asi bych ho vzal.Je o moc pomalejší než 210?
- Sobota 2. ledna 2010 ve 22:13® osprey
-
Flip> Tu špičku mám – Prochajda mi na ní vyměnil koncové oko a dodal mi k ní nový spodní díl. Takže kdybych ti ji prodal, musel bys vymyslet, co bych pak dělal s tím spodkem
- Sobota 2. ledna 2010 ve 22:10profil byl smazán
-
osprey> jestli máš ještě tu špičku od Teamu,tak jí koupím-mám tu jeden spodek na kterej by pasovala-každá koruna dobrá a když jí nevzužiješ je škoda aby tam ležela.
- Sobota 2. ledna 2010 ve 22:08profil byl smazán
-
osprey> a nebo tam nacpat svářecí drát
)
- Sobota 2. ledna 2010 ve 21:50® osprey
-
Flip> Navrhuju vyměnit jeden díl – blank
- Sobota 2. ledna 2010 ve 21:39® dam
-
troutkiller> no nevím co by jsi říkal na můj Stage ve 2,00?
- Sobota 2. ledna 2010 ve 21:38® dam
-
Flip> na není čas a místo na nějaké pomalé zdolávání, beru to tak, že někomu sedí a někomu ne
- Sobota 2. ledna 2010 ve 21:33profil byl smazán
-
osprey> Šrámkův DAMM mám rozebranej na stole a ještě jsem nevymyslel jak ho předělat.