Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 29. prosince 2003 ve 21:06® HaD
-
fery: no comment!
- Pondělí 29. prosince 2003 ve 20:39
-
videli jste tuhle stranku? : www. grupposiluro. it (asi paty odkaz) -netusil jsem, ze je Vagner nas prezident
- Pondělí 29. prosince 2003 ve 12:58® HaD
-
Ruda: no možná Tě trumfnu, před lety jsem takhle dostal zánovní koště
- Pondělí 29. prosince 2003 ve 12:35® Ruda
-
All: Já jsem letos také žádného mníka po třech úspěšných letech nedostal, ale chytilo se u nás několik jeseterů m. Jinak jsem včera zakončil sezonu asi po 90 minutách konečně táhlý záběr na feeder a asi po 2 min jsem zdolal 3 kg klacek to není špatný na feeder a 0,10 vlasec ne?
- Pondělí 29. prosince 2003 v 11:54® HaD
-
perseus: slyšel jsem o několika chycených v létě!!! na Nežárce
- Neděle 28. prosince 2003 ve 22:02® mirmen
-
Dnes Labe 31, cca 400 m pod soutokem s Orlicí. Jeden prut na živou, druhý prut na ocásek na dno. Cca 3 hodiny, prochytán úsek asi 120 – 150 metrů toku, bez záběru. Občas manévry – po řece dolů dost ledových ker, od pár desítek cm až po několikametrové kusy.
- Neděle 28. prosince 2003 ve 21:41@ Big Mike
-
Mník je v již.Čechách celoročně hájen
............................................................ Tak dnes asi naposled na Orlíku. A vlastně letos i poprvé. Jeli jsme s předsedou a klukama kouknout na stav vody v horní části, na bývalý jez a elektrárnu pod Doubravou. Stav dle pamětníků, které jsme tam potkali, ještě nižší, než když tekla řeka. Asi kilák nad jezem mě zarazil bunkr z první republiky střílnama obrácený k řece a na druhý břeh. Nechápu. Ale k věci. Pod jez se nedá dostat, voda de na bejvalé turbíny a boční šlajsnou do řeky pod jez. Jez jak novej, pěkná stavbička. Bejvalá el. Rozstřílená – tam musí být pod vodou dravců!!! Sumečci si dozajista v té změti betonu, drátů, průlezů připadají jak doma. Kde je jim dnes konec. Stavba nyní asi 6 m nad vodou. Jo, pod koncem vpravo hlubší voda. Za hodinku prochytávání já na gumy nic a předsedy kluk na rybku – 28cm potočáka!!! Údě jedno, šel zpět. Pak jsme se přesunuli asi 400 m výše proti proudu, kde byla za zákrutou slušná hloubka a já tam za asi 3 hodinky vytáhl na gumy 4 cejny. 15, 20, 30 a 40 cm. Jasně že podseklé. Divná přívlač. Pak začal ponořený vodní stupeň Kořensko odpouštět vodu. Od dravce jeden chatrný záběr na rybku a jinak už nic. Všude po březích plno lidí, asi 10 rybářů na dravce – nikdo nic. Co jsem tedy viděl. Zítra kouknu na Lužnici, za jedním mostním pilířem jsem tuhle objevil pěknou rejhu ve dně a co hlavního, široko daleko zamrznuto. Zabrodím a uvidím. Huráááááá na ně!!!!!
- Sobota 27. prosince 2003 ve 22:25
-
lidi, chytil jste nekdo letos mnika?
- Sobota 27. prosince 2003 v 17:44® raduch
-
Skalka – Ohře 19 celá zamrzlá a tak procházka pod vojenským statkem. Později přívlač na gumy po Ohře 18 až k Čov v Chebu a bez záběru. U Zlatáku jedny z posledních závodů
bobkařů a měli tam i pár hezkých plotic asi na salát. Štikaři na vláčenou taky nic,ale to počasíčko paráda.
- Sobota 27. prosince 2003 v 17:21® HaD
-
led drží, to je OK, ale dneska jsem byl na ledě od 10:00 do teď a ani záběr!!! Bylo nás na ledě asi 10 a celkem byli asi 4 záběry (okouni 28 a 35 a štička). Docela bída, jdu se nějak zahřát, ani skoro nemůžu psát!
- Sobota 27. prosince 2003 v 0:55® mirmen
-
sorry, nahozeny dva pruty, ani na jeden záběr
- Pátek 26. prosince 2003 ve 23:51® Láďa
-
Ruda:Vůbec jsem se na ně nedostal. Na víc tady v Praze bylo jasno a mrazivo a k tomu ještě ty svátky,takže návštěvy hřbitovů a příbuzných a na ryby pramálo času. Zítra jedu s klukem zavláčet na Labe,tak uvidíme.
- Pátek 26. prosince 2003 ve 23:38® Ruda
-
Láďa: Co dělají mníci? Jestli bude ta obleva tak je šance, alespoň teoretická.
- Pátek 26. prosince 2003 ve 23:33® Ruda
-
mirmen: Ty čísla- trvalo mi dost dlouho než jsem tu šifru rozluštil. Pak to jeden na živou jeden na mrtvou (furt jsem bádal jestli mluvíš o candoších nebo co?)a najednou bez záběru už jsem fakt asi přetaženej a pomalu chápu. Já chodim od prosince jenom s jedním a v pohodě bez záběru si vystačím, ale zítra se pokusím nafeedrovat alespoň jednu na rozlučku.
- Pátek 26. prosince 2003 ve 23:24® mirmen
-
Orlice1–12,30–15,00 jeden na živou , druhý na dno na mrtvou, bez záběru. Voda pod místní elektrárničkou směrem k soutoku s Labem není zavřena, pouze u břehu s klidnějším tokem již několik metrů ledový lem. Zatím se stále dá chytat na rozhraní nejhlubšího proudu a klidnější vody. O pár set metrů níže pod soutokem už z levého břehu led sahá až do třetiny šíře řeky. Několik rybářů asi o dvě stě metrů níž, zda úspěšně-nevím. Snad ještě pár míst do konce roku bude možné navštívit. ( místy proud nese až k břehu kusy ledu či tříšť, které několikrát strhly splávek z úchytu-kroužku).
- Pátek 26. prosince 2003 ve 23:06® Ruda
-
All: Před malou chvilkou jsem dočetl článek mé ženy, fakt jsem neměl ani odvahu to otevřít. Vůbec jsem nevěřil, že by byla schopná to poslat, tady je jasně vidět, že žena i fotbal nemají logiku. Napřed splašený trenky vyhrajou zlatej míč a teď tohle. Ne fakt jsem úplně normální – no tak se doma válí spousta rybářské literatury a materiálu a tak. No ale koš taky vynáším, luxuju i do marketu trefim.
- Pátek 26. prosince 2003 ve 23:00® Ruda
-
DaH : No nevím jestli je led 8 cm už dost ono zaleží spíš na ploše jak se to rozloží ta váha a taky stačí aby led neležel na vodě a si tam. No i tak lovu zdar, taky bych to někdy rád zkusil. Co máš pověšeno na marmyšce jako posilovač?
- Pátek 26. prosince 2003 ve 22:57® Ruda
-
Jiris: Rozmyslel – rozhodně ho chci. Jsem naprosto zamilován, jedině snad, že by se ozval nějaký stavitel prutů a za stejný peníz postavil něco podobného ovšem originál. Tak co pánové stavitelé troufne si někdo.
- Pátek 26. prosince 2003 ve 22:17® jiris
-
Ruda – už jsi se rozmyslel s tím More-velem? Na mrku nám jej dost sepsuli, že?:)
- Pátek 26. prosince 2003 ve 21:58® Ruda
-
Jirka: Tady se dozvíš o všem! Ovšem od Tebe víme jenom , že jdeš zpátky k Vltavě. To je dost málo na pokecání.
- Pátek 26. prosince 2003 v 11:57® HaD
-
ale aspoň nebyla taková zima
- Pátek 26. prosince 2003 v 11:56® HaD
-
tak jsem se ráno na dvě hodinky vypařil, měl jsem zase jeden záběr a zase mi to ukousla
(
- Pátek 26. prosince 2003 v 11:55® HaD
-
Vydra: díky za přání. byl jsem opatrný…
- Čtvrtek 25. prosince 2003 ve 23:34® Vydra
-
Tak všechno nejlepší a moc se nevožer
- Čtvrtek 25. prosince 2003 v 19:12® HaD
-
Dneska jsem byl na dírkách. Byl jsem tam sám (asi moc velká zima a strach ze síly ledu-je OK už má cca 8 cm). Za tři hodiny na ledě v 15ti stupňovém mrazu jen dva záběry. Jeden hned po příchodu (nestihl jsem povolit, takže nic) a těsně před odchodem mi štika (asi slušná) ukousla dvoukilový lanko těsně u karabinky (bylo 25 cm dlouhý!!!). Teď oslavím narozeniny, zítra návštěva rodičů manželky a pozítří bude odveta
- Čtvrtek 25. prosince 2003 v 19:12® HaD
-
jirka: povídej a přeháněj
- Čtvrtek 25. prosince 2003 v 10:32® Mirek
-
mirmen: Ale má to vliv na oči. Omluva za to velké M.
- Čtvrtek 25. prosince 2003 v 10:31® Mirek
-
Mirmen: Tobě také. Z prohýbajících se stolů mám divoké sny, ale žlučník je držák.
- Čtvrtek 25. prosince 2003 v 6:32® mirmen
-
Příjemné prožití Vánoc, nechť se stoly prohýbají a žlučník to snese
- Středa 24. prosince 2003 v 19:48® Mirek
-
Láďa: Můj e-mail zůstává stejný. Ježíšek už u nás byl a jsme všichni spokojeni. Snad jenom to zdraví kdyby se zlepšilo.