Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 1. ledna 2010 v 18:17® skwor
-
troutkiller> To už je jiná cenová relace
Nejdražší co mám doma je původní skeletor, za který jsem dal 4600,–
- Pátek 1. ledna 2010 v 18:09® troutkiller
-
skwor> Já od té doby co přišlo na trh Infinity-Q už na Speedy vubec nechytám.Mám rád rychlejší pruty a Daiwa mi dokonale sedí!Od šíma má třeba Cardiff a ten je super!Jen má na muj vkus krátkou rukojet
- Pátek 1. ledna 2010 v 18:03® skwor
-
troutkiller> Mě se původní model celkem líbil. A vzhledem k tomu, že u příštího vláčáku asi opustím moji oblíbenou firmu, budu se rozhodovat pro jeden z nich.
- Pátek 1. ledna 2010 v 17:53® troutkiller
-
skwor> Já jo,hned z jara jako novinku
Je proti BX o hodně rychlejší
BX mám 4 a krom 50–100 na sumce jsou to žvejky na gumky.
- Pátek 1. ledna 2010 v 17:50® skwor
-
Měli jste v ruce nový Speed master AX? Je tam kromě vzhledu nějaký rozdíl oproti starší verzi?
- Pátek 1. ledna 2010 v 17:48® troutkiller
-
dam> Ahoj trenére
Zase sem na tebe koukal na DVD a potřeboval bych poradit ohledně prutu do norska
- Pátek 1. ledna 2010 v 16:05® dam
-
Looser> pro srovnání bych si podržel Jaxona Perseuse do 9g a Pezona 2–7g, ale s protaženým vlascem
- Pátek 1. ledna 2010 v 15:58® dam
-
Looser> to je těžké porovnat, protože moc neznám pruty norstreamu v podobné cenové relaci, ale ten Cormorán je velmi pěkný prut, chytal jsem s ním a nejeví se vůbec špatně
- Pátek 1. ledna 2010 v 15:41® proutnik
-
tak a uz zase mame na 6 mesicu utrum :,–(
- Pátek 1. ledna 2010 ve 12:22® skwor
-
Looser> Díky. Krátký prut na UL mi momentálně chybí (i když UL jsem poslední dva roky chytal minimálně, takže bez něj přežiju) a docela šilhám právě po ULX.
- Pátek 1. ledna 2010 v 11:59® Looser
-
dam> Rádo se stalo.Jak prosím vychází z porovnání s těmito klacíky Cormoran ULX?Měl jsem tu čest potkat vaši grupu tam odkud jsou fotečky na Fish-pro.Takovej otrapa ve woodland bundě
- Pátek 1. ledna 2010 v 11:46® dam
-
Looser> díky za zprávu, měl jsem horší zprávy, bude na co koukat
- Pátek 1. ledna 2010 v 10:13® BigMike
-
Vítejte v novém roce! Kde všichni jste? Dravci už jsou hájeni:)))
- Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 23:22® Looser
-
skwor> Jede i www.norstream.cz Je tam kontakt,telefon funguje.Po novým roce bude v Praze kšeft.Cena v Czk dle aktuálního kursu.Známej na to taky ulít.Měl Stage v ruce a jde do něj.Prej ultimativní záležitost.
- Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 22:15® PetrC
-
dam> to tedy ano! Kamarád má dceru, znám ji od narození a teď jí bylo sedmnáct, takže asi vím co tě čeká a nemine.
Děkuji za přání a přeji ti hlavně zdraví a tolik ryb, kolik jich zvládneš. Co nezvládneš ty, to zvládne tvá dcera!!!
- Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 22:11® PetrC
-
petrcech> nemáš za co. Také ti děkuji – za přání.
Užij si večer a celý příští rok ve zdraví!
- Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 22:08® dam
-
PetrC> ooojééé, to se mám na co těšit
Přeji také jen to nej a hlavně spoustu klidohodin na rybách. Zítra všem ahoj.
- Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 22:01® petrcech
-
PetrC> Díky už odtud mizím jsem zaneprázněný. Díky za rady. Šťastný nový rok a ať se daří!!!!!!
- Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 22:00® PetrC
-
dam> oni dorostou. A neboj, tam i tam… Tedy vyjma tvé dcery – té přeji hodně vousatých (ryb???)…
- Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 21:58® PetrC
-
petrcech> aha, tak to vidíš. Jsem skutečně bez přehledu. No, ona vrhací zátěž neříká nic o tom, jestli ten který prut zvládne ten který wobbler. Jsou pruty 30 – 60g a pruty 30 – 60g. Jedním odhodíš i 60g a druhý při náhozu té samé hmotnosti třeba i zlomíš.
MP jsem vyřešili…
Prut s gramáží 100 a více gramů využívám de facto na rybách denně. Sice ne v kuse, ale mám ho vždy s sebou.
Počkej, třeba za pár let…
- Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 21:57® dam
-
PetrC> jen ty vousy musí někomu dorůst
- Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 21:56® dam
-
skwor> je fakt škoda, že to nelze omakat
- Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 21:45® petrcech
-
PetrC> to není prut, ale wobler. Jen mě zajímalo jestli prut do 50 nebo 60g zvládne ty hlubokoplavoucí woby, myslím ty s těma dlouhýma lopatkama co ve vodě kladou velký odpor.
MP vybereme až to bude aktuální, souhlasím.
Ten prut s gramáží přes 100+g bych využil. Ale asi né tak často, já mám nejraději nástrahy do 15cm.
- Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 21:38® PetrC
-
petrcech> proč bys to u nás v Česku nevyužil? Nebyl bys ani první a ani poslední.
Za otázky se nemáš proč omlouvat. Jen se ptej – až budeš pokládat divné otázky, tak se odpovědí nedočkáš.
Tebou uvedený prut neznám, takže nemohu odpovědět. Tedy pokud nechceš abych střílel od boku.
No a MP vybereme až to bude aktuální. Jo?
- Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 21:33® petrcech
-
PetrC> No třeba se tam dostanu, ale nevím jesli bych to hodně využil, hlavně tady v Česku. Promiň mi ty otázky, MP zdřejmě vybereme později, ale k prutu mám dnes již poslední dotaz. Zvládl by prut Killera od W.F.C, shad rapa, tail dancer a další hlubokoplavoucí woby? kladou ve vodě slušný odpor.
- Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 21:32® PetrC
-
dam> to ano, mají podobné chutě pro pruty a dokonce stejnou figuru.
- Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 21:31® skwor
-
dam> Á, mám to
- Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 21:31® dam
-
skwor> no lhal bych, že občas si někde nepomůžu, ale ono není nikdy nic úplně zadarmo
- Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 21:30® dam
-
skwor> pokud jsi to rozklik, tak je tam vše, nejde to poslat v odkazu, zkoušej a uvidíš
- Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 21:26® skwor
-
dam> Kéž by mě platili
Tohle je spíš charitativní činnost