Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:37® dam
dam

PetrC> ještě jsem tam nebyl, takže mám vše také jen zprostředkova­né…navijáky dostávají záhul hlavně při vedení velkých rotaček v silném proudu, jinak samozřejmě zdolávání je záležitostí i prutu, Twin Power FC, myslel jsem si, že bude ideálním navijákem, ale už jsem byl vyveden z tohoto směru, bohužel musím věřit…

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:36® BigMike

Takže prostě koupím tellu a bude klid!!! Měl jí někdo víc jak měsíc než mu jí ukradli?

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:33® dam
dam

Tomik> jak ho znám, tak jo:-D udělám soupis a pošlu ti ho a třeba se spolu dohodnete

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:32® PetrC

dam> ano, přesně o tom barevnějším veselém světě to je. Ale jen teoreticky – bude hůř, hodně hůř…

Jo jo, jen si dej, také usrknu, aby se neřeklo.

:-) :-)

Chci se zeptat. Když se TAM zdolávají ryby, tak se zdolávají ne prutem, ale navijákem? Ptám se proto, protože jsi zmínil výměnu převodů. Jo a co je to FC?

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:32® acam

Ale ale, pánové … Já se živím jako programátor CRM SW a reklamy, které zde někteří z vás předvádějí specielně pro DAIWA znám např. v podání společnosti SAP, Microsoft, Oracle atd., atd. i když v souvislosti s úplně jinou komoditou ale myslím si o nich totéž co o tomto způsobu propagace DAIWA. Jak už zde PetrC naznačoval, jaké jsou relevantní důkazy k tomu, že DAIWA produkuje tak bezchybné výrobky jak zde někteří z vás hlásají?

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:29® Tomik
Tomik

dam> tak už se těším…:) Jarryn se k tobě staví asi brzo, ja doufam, že mi zbyde trocha času po zkouškovým (taky doufám, že mi to jarryn všechno nevyžere..:-D )

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:26® dam
dam

Tomik> no Jaryn se už hlásil, počítám s vámi, budou za lidovku a letos jsem opravdu vyřadil i zajímavější věci:-)

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:23® Tomik
Tomik

dam> Ty jsi zase vyřadil nějaky pruty?:) Že bych se někdy cestou stavil..:-D

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:18® dam
dam

PetrC> to je fakt, dobrá nálada by měla být celý rok, pak je život barvitější a zábavnější…taky se trochu cuknu, aby se neřeklo:-D

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:17® dam
dam

troutkiller> těch navijáků, které to tam celé zvládnou moc není, nejvíc prý vydrží Stella, takové FC je na výměnu převodů…no v Norsku taky vše nepřežije…chtěl jsem se zeptat jaké nástrahy jsi na tom jednodílu tahal?

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:09® troutkiller

dam> Pokud někde seženeš to XPčko od Daiwy tak ho kup,kámoš s nim byl v Mongolech a řikal že to byl jedinej navi na kterém nebyla v prudu znát 4 rotna!

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:08® PetrC

dam> přesně tak, mělo by být za každé situace náramně veselo. Nejen dnes (to zas bude vožralejch, ach jo…).

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:07® PetrC

troutkiller> v tom případě mi odpusť velké Pé a velké Cé.

;-) ;-)
Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:06® dam
dam

troutkiller> když on asi je hlavně s mrňousema, a i na mě to je už docela drsný…včera jsem mladýmu, 7 měsíců, dal do ruky prut i s navijákem, bafnul ho hned jak nějaký mazák, ale zajímal ho hlavně naviják, málem ho sežr..:-D v MG asi vybavení dostane na pr…, informací mám už spoustu, prodám pruty a koupím pořádný naviják9-)

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:03® dam
dam

PetrC> hlavně, že je veselo, dnes by mělo být dvojnásob:-D

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:03® troutkiller

PetrC> Velkej lovec velká písmena:-)

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:02® PetrC

troutkiller> aha. Pro příště si musím dát pozor…

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:02® troutkiller

dam> Mám pocit že Tajmeni je prověří dokonale:-) Já včera mluvil s Aldou a po telefomu sem mu poslal MMSku ryb co sme s kamarádama chytili za poslední tři dny!Pravil že ho seru!Asi mně nemá rád:-) :-)

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:01® dam
dam

troutkiller> lovec je moc silné slovo:-D dneska jsme nemohl najít ryby ani na tutovém místě, voda se zvedla na 5-ti násobný průtok, nakonec jsem je našel blízko břehu v malé hloubce, ale opravdu žádní obři, jen tloušti potěšili na 0,08:-)

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 17:01® PetrC

troutkiller> obávám se, že v mém případě žádné hopsání nepomůže.

Jo a není DAM jako dam.

;-) ;-)
Čtvrtek 31. prosince 2009 v 16:59® PetrC

dam> jsem v tom částečně nevinně.

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 16:59® troutkiller

PetrC> říká se o něm že nedávno pár ryb chytl:-) :-)

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 16:57® troutkiller

PetrC> Pokus se nadskočit:-) :-) DAM je ten lovec o přízpěvek níž:-)

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 16:54® dam
dam

PetrC> :-)

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 16:53® dam
dam

troutkiller> mimochodem, už mám dva ty jednodíly od Shima, jen jsem je nestihl nikde vyzkoušet

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 16:53® PetrC

troutkiller> nějak ti nerozumím. Až tu bude DAM? Měl jsem navijáky D.A.M Quick 1202 apod. a byly velmi povedené.

Nebo myslíš zdejšího člena? Aha, popletla mě velká písmena a navíc mám velmi dlouhé vedení… Jako že je dam vyfocen v časopisech? A co to znamená? Dotyčného neznám, takže nemohu vědět jak je na tom s časem.

Jo a na co se ho mám zeptat?

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 16:52® dam
dam

troutkiller> já mám toho do 9g, používám ho ale na větší nástrahy. Maká dobře ale má trochu mrtvý konec špičky, takže není zrovna na jemné chytání, chvilku mě trvalo něž jsem přišel jak na něj, padaly mi ryby…ale je dobře, že často cena nedělá kvalitu prutu

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 16:47® kaktus
kaktus

troutkiller> No tak je to dobrý

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 16:43® troutkiller

dam> Já mám ten Perseus na Pstruhy a je lepší než Speed od šíma:-) A byl skoro za darmo!

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 16:41® dam
dam

troutkiller> by ses divil, ale taky s nimi chytám a rád, jenže já mám opravdu velký potenciál ve vybavení, takže to dost střídám, protože každý prut a naviják mám na něco jiného, pokud nechytám z vody, tak mám sebou vždy 2–3 pruty…momentálně jsem vytřídil 13 proutků, které půjdou na prodej, na jaře zase obnovím:-)