Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 25. prosince 2009 ve 20:42® sus1
-
Flip> Že by se to tejkalo Dragonů???
Tento příspěvek byl editován 25.12.2009 19:43:00 uživatelem sus1.Jen se neboj,já už se na tebe vyprdnu,piš co chceš.
- Pátek 25. prosince 2009 v 19:05® dam
-
Flip> no tam bych řekl, že neuspěješ, ale to je pouze můj soukr názor
- Pátek 25. prosince 2009 v 18:42profil byl smazán
-
dam> Ok.proto s tou ULM (ultramickomrdes)nebudu zde opruzovat.
- Pátek 25. prosince 2009 v 18:13® dam
-
Flip> máš to tam, upozorňuji, že jsem zaměřím Ul a střed, ta těžší není zrovna moje nejsilnější stránka
- Pátek 25. prosince 2009 v 18:10® dam
-
troutkiller> místo by se ještě asi našlo, Alda už jede jen proto, že jedeme na toto místo a v daný čas…no budu se muset začít pouhlížet po pořádných woblerech, pár jich mám, ale něco musím dokúpit
- Pátek 25. prosince 2009 v 18:08® dam
-
HaD> jaký já su technyk
- Pátek 25. prosince 2009 v 17:24profil byl smazán
-
HaD> jo to beru,ale zase aby nás třeba Susík nenapálil ,že ty vymoženosti snobistického charakteru neslouží pro širokou veřejnost globálního zaměření-proto ta opatrnost
Tento příspěvek byl editován 25.12.2009 16:26:04 uživatelem .)
- Pátek 25. prosince 2009 v 16:19® HaD
-
Flip> technické dotazy sem patří!
- Pátek 25. prosince 2009 v 15:41® skwor
-
Flip> Jasný, doufám, že se u Mirka za rok zase ukážeš. Ať ta pruhatá padesátka příští rok konečně padne
- Pátek 25. prosince 2009 v 15:34profil byl smazán
-
skwor> jasný -ještě neumíráme-určitě ještě nějakou společnou šupinu dáme-ať ti Lukáši pořádně zpívají brzdy v nové sezoně.
- Pátek 25. prosince 2009 ve 14:22® skwor
-
Flip> V tom alkohol nebyl (ten může za to co píšu dneska
), jenom jsem po těch dvou dnech fesťáku byl rád, že si můžu v klidu sednout a odpočívat
Tam jsem nepil.
- Pátek 25. prosince 2009 ve 13:33profil byl smazán
-
osprey> Míro,hodně dobrá práce s tím atlasem-jseš borec.
- Pátek 25. prosince 2009 ve 13:29profil byl smazán
-
skwor> zbraní máš jak ve skladech Nato a když se máš účastnit pořádného rybolovu,tak se ožereš jako carskej oficír a nikam nejdeš
))
- Pátek 25. prosince 2009 ve 13:27profil byl smazán
-
BigMike> u nás dary od Ježíška podobné-narozdíl od tebe ovšem v tabákovém provedení
)
- Pátek 25. prosince 2009 ve 13:26profil byl smazán
-
dam> zdravím extraligu-psal jsem ti osovbku,abych tu neotravoval s technickejma dotazama, až si najdeš čas-tak si to přečti-dík.
- Pátek 25. prosince 2009 ve 12:43® troutkiller
-
dam> Zdar reprezentační
Já nasušim nějaké groše a zeptám se Aldy jestli by mně taky nevzal když už je tam víc než doma
Do Noru se těším moc!Jede tam celkem pohodová partička ta o prdel nebude nouze
- Pátek 25. prosince 2009 v 11:19® denim00
-
já uš se jenom těším na 16.4 moje oblibene datum jen nwm jak to dopadne minulý rok nic moc ale ty ostatní nadhera
jo a nevite co na okouny nejakeho woblera hezkeho dik
- Pátek 25. prosince 2009 v 11:14® dam
-
troutkiller> nazdar pane, ty jedeš do Norska? budu jen závodět, příští rok musím vynechat…ale vynahradím si to v Mong. s Aldou
také jsem si nadělil, dva ty jednodíly, Stage a Airity
- Pátek 25. prosince 2009 v 0:33® džigit
-
skwor> prosím,co je to za fusky?Neni vidět název
- Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 22:25® troutkiller
-
skwor> 10 koupíš a 15 urveš to znám
Já ted řeším nějakej multít od Daiwy na norsko
No řeším spíš čekám až Martin v lednu otevře a naburácím pro něj
- Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 22:21® skwor
-
BigMike> Asi u vietnamců
troutkiller> Ještě mám na seznamu asi 10–12 kousků, co během roku chci dokoupit. Pak budu zhruba na stovce a asi si dám na chvíli pokoj
- Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 22:10® troutkiller
-
skwor> Pěkný
U mně už by se ježíšek opakoval
Pokud Salmo a Rapala neudělaji něco nového už nemám pomalu co nakupovat
- Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 22:03® BigMike
-
Mimochodem, k rybařině jsem nedostal nic – ono je toho za celý rok i tak dost:)) Hlavně jsem dostal moře alkoholu – rodina ví jak mě občas upoutat k „teplu“ domova:)))
- Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 22:01® BigMike
-
Koukal jsem na tu debatu ohledně „Lovu na umělou mušku v rybářských revírech mimopstruhových a pstruhových“ Pokud to někdo takto provozuje nemá to dle definice nic společného s přívlačí!!! Přívlač je definována naprosto jinak! Je jasné, že je to jedna a tatáž činnost, ale záleží jak to kdo pojmenuje!!!!!!! Když to takto provozuji a přiznám, že provozuji „Přívlač“ – mohu být postihnutý, pokud si budu stát za tím, že provozuji „Lov na umělou mušku“ – může mi každý trhnout nohou!!! Mezi námi, není takových moc, tak bych to přehlížel a čekal jen na to, že „lov na umělou mušku“ a „lov muškařením“ bude specifikován naprosto jednoznačně!!! Jen za použití muškařského prutu, muškařské šňůry a muškařského navijáku! Pak ať si s tím někdo přívlačí (vláčí) či muškaří jak chce! A ani si nedovedu představit, že někdo loví umělou muškou a muškařením na 100% bez aktivního vedení nástrahy!!!
Abych vás podpořil v dalším študování Bližších podmínek, je povolená hlubinná přívlač na řece?!:))
- Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 21:43® BigMike
-
Skwor: nádherné ponožky, kde je Ježíšek sehnal?
- Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 21:39® skwor
-
troutkiller> http://chytej.cz/…img29770.jpg
- Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 21:16® troutkiller
-
osprey> Tak ježich nakupoval v japonsku
Mára dostal Daiwičku 2.70m 3–18g.Jasnej Okounovej zabiják
- Čtvrtek 24. prosince 2009 v 17:44® osprey
-
Než zasednu ke kaprovi a salátu, dovoluju si popřát všem chytejákům krásné a pohodové svátky a ten nejlepší možný rok 2010, jaký si každý může přát. Mějte se.
- Čtvrtek 24. prosince 2009 v 17:22® HaD
-
Nejrozsáhlejší ATLAS RYB na československém internetu!
Po dlouhých přípravách jsme zavedli novou rubriku „Atlas ryb“ z pera M. Horáčka – Ospreye, který naleznete v záložce „Encyklopedie“. Mělo by se jednat o nejrozsáhlejší dílo na československém internetu a budeme jej nadále rozšiřovat. Současně s Atlasem ryb mírně „faceliftujeme“ design serveru s důrazem na vyniknutí obsahu a příjemnějšího pobytu u nás.
Hezké vánoce!
tým CHYTEJ.cz
- Čtvrtek 24. prosince 2009 v 11:48® troutkiller
-
Zdravím všechny lovce ,přeju co nejvíc zdraví a rybářskejch dárku pod stromečkem