Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 25. prosince 2009 ve 20:42® sus1

Flip> Že by se to tejkalo Dragonů???:-)) Jen se neboj,já už se na tebe vyprdnu,piš co chceš.:-))

Tento příspěvek byl editován 25.12.2009 19:43:00 uživatelem sus1.
Pátek 25. prosince 2009 v 19:05® dam
dam

Flip> no tam bych řekl, že neuspěješ, ale to je pouze můj soukr názor

Pátek 25. prosince 2009 v 18:42profil byl smazán

dam> Ok.proto s tou ULM (ultramickomrdes)ne­budu zde opruzovat.

Pátek 25. prosince 2009 v 18:13® dam
dam

Flip> máš to tam, upozorňuji, že jsem zaměřím Ul a střed, ta těžší není zrovna moje nejsilnější stránka:-D

Pátek 25. prosince 2009 v 18:10® dam
dam

troutkiller> místo by se ještě asi našlo, Alda už jede jen proto, že jedeme na toto místo a v daný čas…no budu se muset začít pouhlížet po pořádných woblerech, pár jich mám, ale něco musím dokúpit

Pátek 25. prosince 2009 v 18:08® dam
dam

HaD> jaký já su technyk:-| :-D

Pátek 25. prosince 2009 v 17:24profil byl smazán

HaD> jo to beru,ale zase aby nás třeba Susík nenapálil ,že ty vymoženosti snobistického charakteru neslouží pro širokou veřejnost globálního zaměření-proto ta opatrnost:-)) )

Tento příspěvek byl editován 25.12.2009 16:26:04 uživatelem .
Pátek 25. prosince 2009 v 16:19® HaD
HaD

Flip> technické dotazy sem patří! :-)

Pátek 25. prosince 2009 v 15:41® skwor
skwor

Flip> Jasný, doufám, že se u Mirka za rok zase ukážeš. Ať ta pruhatá padesátka příští rok konečně padne :-)

Pátek 25. prosince 2009 v 15:34profil byl smazán

skwor> jasný -ještě neumíráme-určitě ještě nějakou společnou šupinu dáme-ať ti Lukáši pořádně zpívají brzdy v nové sezoně.

Pátek 25. prosince 2009 ve 14:22® skwor
skwor

Flip> V tom alkohol nebyl (ten může za to co píšu dneska:-) ), jenom jsem po těch dvou dnech fesťáku byl rád, že si můžu v klidu sednout a odpočívat :-) Tam jsem nepil.

Pátek 25. prosince 2009 ve 13:33profil byl smazán

osprey> Míro,hodně dobrá práce s tím atlasem-jseš borec.

Pátek 25. prosince 2009 ve 13:29profil byl smazán

skwor> zbraní máš jak ve skladech Nato a když se máš účastnit pořádného rybolovu,tak se ožereš jako carskej oficír a nikam nejdeš:-)) ))

Pátek 25. prosince 2009 ve 13:27profil byl smazán

BigMike> u nás dary od Ježíška podobné-narozdíl od tebe ovšem v tabákovém provedení:-)) )

Pátek 25. prosince 2009 ve 13:26profil byl smazán

dam> zdravím extraligu-psal jsem ti osovbku,abych tu neotravoval s technickejma dotazama, až si najdeš čas-tak si to přečti-dík.

Pátek 25. prosince 2009 ve 12:43® troutkiller

dam> Zdar reprezentační:-) :-) Já nasušim nějaké groše a zeptám se Aldy jestli by mně taky nevzal když už je tam víc než doma:-) Do Noru se těším moc!Jede tam celkem pohodová partička ta o prdel nebude nouze:-)

Pátek 25. prosince 2009 v 11:19® denim00
denim00

já uš se jenom těším na 16.4 moje oblibene datum jen nwm jak to dopadne minulý rok nic moc ale ty ostatní nadhera :-D jo a nevite co na okouny nejakeho woblera hezkeho dik

Pátek 25. prosince 2009 v 11:14® dam
dam

troutkiller> nazdar pane, ty jedeš do Norska? budu jen závodět, příští rok musím vynechat…ale vynahradím si to v Mong. s Aldou9-) také jsem si nadělil, dva ty jednodíly, Stage a Airity

Pátek 25. prosince 2009 v 0:33® džigit

skwor> prosím,co je to za fusky?Neni vidět název :-D

Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 22:25® troutkiller

skwor> 10 koupíš a 15 urveš to znám:-) Já ted řeším nějakej multít od Daiwy na norsko:-) No řeším spíš čekám až Martin v lednu otevře a naburácím pro něj:-)

Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 22:21® skwor
skwor

BigMike> Asi u vietnamců :-D

troutkiller> Ještě mám na seznamu asi 10–12 kousků, co během roku chci dokoupit. Pak budu zhruba na stovce a asi si dám na chvíli pokoj :-)

Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 22:10® troutkiller

skwor> Pěkný:-) U mně už by se ježíšek opakoval:-) Pokud Salmo a Rapala neudělaji něco nového už nemám pomalu co nakupovat:-((

Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 22:03® BigMike

Mimochodem, k rybařině jsem nedostal nic – ono je toho za celý rok i tak dost:)) Hlavně jsem dostal moře alkoholu – rodina ví jak mě občas upoutat k „teplu“ domova:)))

Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 22:01® BigMike

Koukal jsem na tu debatu ohledně „Lovu na umělou mušku v rybářských revírech mimopstruhových a pstruhových“ Pokud to někdo takto provozuje nemá to dle definice nic společného s přívlačí!!! Přívlač je definována naprosto jinak! Je jasné, že je to jedna a tatáž činnost, ale záleží jak to kdo pojmenuje!!!!!!! Když to takto provozuji a přiznám, že provozuji „Přívlač“ – mohu být postihnutý, pokud si budu stát za tím, že provozuji „Lov na umělou mušku“ – může mi každý trhnout nohou!!! Mezi námi, není takových moc, tak bych to přehlížel a čekal jen na to, že „lov na umělou mušku“ a „lov muškařením“ bude specifikován naprosto jednoznačně!!! Jen za použití muškařského prutu, muškařské šňůry a muškařského navijáku! Pak ať si s tím někdo přívlačí (vláčí) či muškaří jak chce! A ani si nedovedu představit, že někdo loví umělou muškou a muškařením na 100% bez aktivního vedení nástrahy!!!

Abych vás podpořil v dalším študování Bližších podmínek, je povolená hlubinná přívlač na řece?!:))

Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 21:43® BigMike

Skwor: nádherné ponožky, kde je Ježíšek sehnal?

Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 21:39® skwor
skwor

troutkiller> http://chytej.cz/…img29770.jpg

Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 21:16® troutkiller

osprey> Tak ježich nakupoval v japonsku:-) Mára dostal Daiwičku 2.70m 3–18g.Jasnej Okounovej zabiják:-) :-)

Čtvrtek 24. prosince 2009 v 17:44® osprey
osprey

Než zasednu ke kaprovi a salátu, dovoluju si popřát všem chytejákům krásné a pohodové svátky a ten nejlepší možný rok 2010, jaký si každý může přát. Mějte se.

Čtvrtek 24. prosince 2009 v 17:22® HaD
HaD

Nejrozsáhlejší ATLAS RYB na československém internetu!

Po dlouhých přípravách jsme zavedli novou rubriku „Atlas ryb“ z pera M. Horáčka – Ospreye, který naleznete v záložce „Encyklopedie“. Mělo by se jednat o nejrozsáhlejší dílo na československém internetu a budeme jej nadále rozšiřovat. Současně s Atlasem ryb mírně „faceliftujeme“ design serveru s důrazem na vyniknutí obsahu a příjemnějšího pobytu u nás.

Hezké vánoce!

tým CHYTEJ.cz

Čtvrtek 24. prosince 2009 v 11:48® troutkiller

Zdravím všechny lovce ,přeju co nejvíc zdraví a rybářskejch dárku pod stromečkem:-)