Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 22. prosince 2009 ve 21:31® osprey
osprey

Flip> Pocit morálního vítězství taky není k zahození.

Tak on nám to kolega Scanix vláčel? :-)

Úterý 22. prosince 2009 ve 21:26profil byl smazán

osprey> tuto odpověď museli nejdřív odsouhlasit jeho nadřízení-parádní ostuda,ale donutil jsem je přiznat,že napsali hovadiny a předělat je-jsem docela spokojenej -alespoň v tomhle bodě:-)) )

Úterý 22. prosince 2009 ve 21:24® osprey
osprey

Flip> Když to čtu, myslím, že bys měl toho týpka rovnou utopit.

Celá ta věc totiž vyznívá v tom smyslu, že člověk tak dalece vláčí, jak moc má dobrýho právníka…

Úterý 22. prosince 2009 ve 21:23profil byl smazán

jižan> můžeš mi vysvětlit proč děláš rozdíl mezi zažranou rybou,kterou zabiješ a sežereš a s tou, která to má za krajíček a sežereš ji stejně:-)) )Jinak zdravím

Tento příspěvek byl editován 22.12.2009 20:24:34 uživatelem .
Úterý 22. prosince 2009 ve 21:20profil byl smazán

To all-pro ty kdo nechodí na Mrk-finální stanovisko ČRS pro rok 2010 o přívlači na P vodách po 1,9.Na péřové a chlupaté nástrahy.

Vážený pane Filipe,

jsme si vědomi určitých nejasností při výkladu lovu na umělou mušku a přívlačí na P revírech ve vztahu k používání lur, streamerů. Do doby, než se otevře novela přílohy č. 7 k vyhlášce 197/2004 Sb., která se týká povolených způsobů lovu ryb na udici, je v kompetenci jednotlivých ÚS případné podmínky lovu ryb na umělou mušku a přívlačí upřesnit v rámci bližších podmínek výkonu rybářského práva. Jednotlivé US se bohužel nedokázaly shodnout na společných bližších podmínkách na P revírech. Podle našeho názoru byste měl v případě, že při kontrole po 1.9.2009 na P vodách naleznete člověka, který loví Vámi popsaným způsobem (lura + přívlačový prut a navíják) takového člověka upozornit, že naplňuje ustanovení o lovu přívlačí a měl byste takového člověka vyzvat, aby tímto způsobem již nelovil. Kdyby se u tohoto člověka činnost opakovala, mohl by to být důvod k zadržení povolenky. V případě rozporu při projednání přestupku by musel o rozhodnout soud.

Pavel Vrána

Tento příspěvek byl editován 22.12.2009 20:20:39 uživatelem .
Úterý 22. prosince 2009 ve 20:15® osprey
osprey

jižan> V tom máš pravdu. Ze mě mluví jen nedostatek času. A pak – opravdu nemám rád ten přístup, kdy se hodí do vody ryba a čeká se, jestli ji něco sežere.

Je to holt těžký. Na rybu 120+ bych do živé asi šel, ale nechat malého kluka rovnou dřepnout ke kačeně mi přide jako blbost.

Měl by chytat se splávkem a lehčí položenou, učit se hladat ryby, zdolávat, zacházet s nimi apod.

Navíc jak napsal, že se nechce nic učit, jen chce napíchnout plotici… :-)

Úterý 22. prosince 2009 v 19:57® jižan

osprey> stejně si myslím, že hodně záleželo kdo tě na rybku učil, někdo preferoval čas na zažrání, někdo,můj otec, chomoutek a časný zásek. Jestli se tedy malej úžasňák rozhodl chytat na rybku, je třeba mu poradit tak aby to pro všechny bylo ok, protože když mu neporadíme my, může narazit na borce, který má rád důkladné,pověstné cigárko, zažrání:-(

Úterý 22. prosince 2009 v 19:55® spike
spike

sethy> jsem na tom stejně zkusil jsem, chytl jsem vyfotil jsem, změřil jsem, pustil jsem, a nebavilo radši vláčím i když zatím se mi štiky uhybají.

Úterý 22. prosince 2009 v 19:51® sethy
sethy

skwor> jen ho nech at to zkusi a uvidi. Ja se těšil až budu mít 15 a budu taky moc chyta na rybku. Zkusil jsem, nebavilo, zustal jsem u vláčky:)

Úterý 22. prosince 2009 v 19:48® petrcech
petrcech

osprey> Aha, já nevěděl že to posunuli, ale na živou rybku chytat nechci.

Úterý 22. prosince 2009 v 19:41® osprey
osprey

malej.uzasnak> Mimochodem – donedávna se do patnácti na živou nesmělo. A bylo to dobře.

Úterý 22. prosince 2009 v 19:40® osprey
osprey

malej.uzasnak> Zabodneš háček do plotice a hodíš ji do vody – napadlo tě, co budeš dělat pak? Pak budeš muset sedět a čekat, až připlave štika a sežere ji. Není to nuda?

Úterý 22. prosince 2009 v 19:40® malej.uzasnak

skwor> =-|

Úterý 22. prosince 2009 v 19:21® skwor
skwor

malej.uzasnak> Žádnej učenej z nebe nespadl. Učíme se všichni, celý život. S rybkou ti tu nikdo neporadí.

Úterý 22. prosince 2009 v 19:20® Sander
Sander

malej.uzasnak > docela úchylnej chtíč.

Úterý 22. prosince 2009 v 19:16® malej.uzasnak

skwor> ja nechci valáčet ani to neumim ja chci jenom jak zabodnout háček do plotice atd..........­........

Úterý 22. prosince 2009 v 19:12® skwor
skwor

malej.uzasnak> Nijak, už ti to psali. Běž vláčet.

Úterý 22. prosince 2009 v 18:56® malej.uzasnak

muzu se zeptat jak by mela vypadat montáž na štiku v písníku – jak do rybyčky zapíchat háčky

Úterý 22. prosince 2009 v 18:36® jižan

osprey> jestli mi věříš tak nemusíš:-)

Úterý 22. prosince 2009 v 18:33® osprey
osprey

jižan> Hele, já nevím, ani jestli mi přišel plat, natož peníze za smáky. Fakt. Mám se podívat?

Úterý 22. prosince 2009 v 17:58® jižan

osprey> co banka, vše OK ?

Pondělí 21. prosince 2009 ve 21:11® acam

osprey> Já jsem jen o pár let starší než ty. Obávám se, že naší generaci to dobré z té demokracie už asi nezastihne. Ale na zemi jsou i mnohem horší místa (viz. Afrika). Tak tady budeme chodit na ryby a ono se to zatím všechno nějak přežene … :-D

Pondělí 21. prosince 2009 v 19:25® crazykapr
crazykapr

kostnak> To je jasný :-) Díky

Pondělí 21. prosince 2009 v 19:22® Jak.novi
Jak.novi

malej.uzasnak> Osprey to napsal za mně.

Pondělí 21. prosince 2009 v 19:18® kostnak
kostnak

crazykapr> hlavne na pretekoch, kvoli rychlosti zdolavania a nasmerovania ryby do podberaku. a potom je uz z toho clovek taky zblbnuty, ze i v „civilnej“ rybacke zacne preferovat kratke pruty.

Pondělí 21. prosince 2009 v 19:11profil byl smazán

osprey> jako s ženskejma,ale ženský si to posichrovaly oddacím listem:-)) )

Pondělí 21. prosince 2009 v 19:04® osprey
osprey

Flip: c) je jasná volba :-) V tom jedu celý život.

Pondělí 21. prosince 2009 v 18:38profil byl smazán

To all-není spokojenost jako spokojenost:-)) ) a) Jsem s ním nad míru spokojenej- překlad- nekoukám po lepším b)jsem s ním spokojenej-překlad -no za ty prachy to docela ujde,ale asi by chtělo něco lepšího c)musím s ním být spokojenej překlad ryby chytá a když už jsem tu sračku koupil vyhazovat jí nebudu.:-)) ))

Pondělí 21. prosince 2009 v 18:25® sus1

Kubajs> Jasan.:-)

Taky sem pro kratší proutek.:-)

Pondělí 21. prosince 2009 v 18:12® osprey
osprey

malej. úžasňák: Vlasec 0.22 mm, na konec lanko 30 cm s karabinkou, do toho 10 cm dlouhá guma (twister, kopyto) na hlavě 5 – 10 g podle hloubky, kde budeš chytat.