Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 22:18profil byl smazán
-
osprey> kde si to vyčetl?-přečti si definici lovu na umělou mušku.Občas je potřeba se i jako admin vzdělávat samostudiem
Tento příspěvek byl editován 20.12.2009 21:19:25 uživatelem .)
- Neděle 20. prosince 2009 ve 22:16profil byl smazán
-
Sander> takže ti to zopakuju-pokud se mi bude jevit jako hodný platí pravidlo o plavané-pokud v tom uvidím neplechu použiju pravidlo o přívlači-tož tak
)A pro zatvrzelé grázly vozím sebou v golfu dost věcí co by se nechalo nazvat bordelem a znáš to o tom nepořádku na místě lovu.Jedna fotka v digitálu a už se vezeš
S debilem ojebávající RŘ je potřeba bojovat stejnou ráží kamonů
)
- Neděle 20. prosince 2009 ve 22:11® osprey
-
Flip> Mouchu přece můžeš aktivně vodit.
Jediné, co bych tam ošetřil, je velikost mouchy. Dejme tomu od 5 cm je nástraha na mušáku určena k lovu dravců a nesmí se na ni v době jejich hájení chytat.
Jinak se přece může muškařit na každé vodě, která není hájená.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 22:10® Sander
-
Flip > povím na to to samé co předtím, dle BP se ničeho nedovoleného nedopouští, nic o hloubce nebo zátěži tam nepohledáš.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 22:08® osprey
-
Flip> Tohle jsem nepochopil. Když přehloubíš, pořád je to plavaná – dokud ti záběr ukazuje splávek. Přehloubená sestava s nástrahou na dně je běžná, neřku-li základní věc – i na plavačkových závodech.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 22:06profil byl smazán
-
osprey> ale podle výkladu přívlače o aktivním vedení nástrahy bych to musel posbírat všem muškařům žehlícím na P stojákách po 1,9-což asi dobře nejde-ale už mi mocipáni slíbili,že na tom zapracují.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 22:04profil byl smazán
-
Sander> Dám ti ještě jeden příklad-to co napsal Acam se ti taky nejevilo jako košer-představ si,že takovej vůl tam dá nad olůvko splávek přehloubí sestavu tímpádem to bude ležet taky na dně. Podle pravidla o plavané nedělá nic špatného-co na to teď povíš?
Jak říkám je to složité.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 22:00® osprey
-
Flip: Jo, jednoznačnost a nemožnost nějakých postranních výkladů je důležitá.
Je to jako s tou mouchou a přívlačí. Kdyby někdo jasně řekl, že moucha je s mušákem, kolečkem a lajnou, bylo by to jasný.
A takových věcí je víc – však to znáš.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 21:52® Sander
-
Flip > ano, tahle odpověď je mi sympatická. Dík.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 21:50profil byl smazán
-
Sander> omyl-to je právě ten bordel po kterém teď jdu-asi sleduješ moji causu o lovu na přívláč na Pstruhovkách.Sice neděláš nic proti lovu na umělou mušku,ale zároveň naplňuješ skutkovou podstatu lovu přívlačí. S tou plavanou je to podobné-taky neděláš nic proti tomu předpisu o plavané,ale zároveň se to nechá vyložit jako přívlač. proto chci aby už v tom konrčně jednou bylo jasno. Na jednom polu poctivec Sander chytá na rohlík-na druhém polu nějakej kreten tahá pd splávkem umělinu a nebo rousnici .A oba dva v souladu s plavanou.Tož asi tak.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 21:47® acam
-
Flip> Tak to je mi víc než jasný
- Neděle 20. prosince 2009 ve 21:43® Sander
-
Flip > nějak mi z toho ale vychází, ža pokud dotyčný použije povolenou nástrahu, defakto s tím splávkem neprůstřelný bude.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 21:41profil byl smazán
-
acam> musíš se smířit s tím,že peníze vládnou světu-s tím nic neuděláš.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 21:39profil byl smazán
-
Sander> No právě proto to píšu-pokud budu jako RS tvrdit,že jsi to aktivně vedl neobstojíš s tím co je tam napsáno-já v tom prostě budu vidět přívlač a to stačí.Protože by si každej kdo dá na udici splávek myslel,že je neprůstřelnej.-jak říkám je to na posouzení.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 21:36® acam
-
osprey> Já žiju ve světě jménem realita …, ona ta část bohatých už si dávno dělá relativně, co chce. Takhle by alespoň část peněz doputovala relativně tam kam má.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 21:34profil byl smazán
-
osprey> neznám takovej případ-pokud je opravdu vážnej průser-tak při odeslání na JČUS Tomášovi připíšu ,že není radno spěchat-potom to dostane na stůl Pepík Klement a než se to vyřeší jsou z toho minimálně 3 měsíce.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 21:32profil byl smazán
-
acam> no já bych byl tvrdší-uděláš vědomě průser?Dostaneš flastr ,že se z toho posereš.Výsledek by byl i finanční i vychovněj.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 21:32® Sander
-
Flip > to se hrubě pleteš. Cituji:
„Při lovu na plavanou může osoba provádějící lov pohyb nástrahy aktivně ovlivňovat.“
- Neděle 20. prosince 2009 ve 21:30® Krokodyldandy
-
acam> Právě že vím co se děje u nás…vlastně všude
- Neděle 20. prosince 2009 ve 21:30profil byl smazán
-
Sander> pokud si myslí někdo,že to nějak ojebe a hledá díry může.Je to vždy na té RS jak k tomu přistoupí.Nějaké pindy o aktivním vedení mě nezajímají.Podle tohoto kriteria bych musel sebrat povolenku třeba tobě když chytáš na rohlík a občas nadržíš a nebo zatáhneš.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 21:28® acam
-
Krokodyldandy> A ty myslíš, že se to neděje? Mohl bych vyprávět, čeho jsem každoročně svědkem u vody. Takhle by to bylo alespoň trochu legitimní.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 21:26® osprey
-
acam> To by si část bohatých dělala relativně co by chtěla a ti chudší prostě přišli o noty.
Ono v reálu je to taky často tak, že chlapík jeden týden přijde o povolenku a druhý týden je zpátky.
Flip: Hlavně by se k tomu nesměl chtít vyjádřit jako onen jistý
- Neděle 20. prosince 2009 ve 21:25® Sander
-
acam > to snad ani ne. To by mohl kdokoliv žehlit štiky v době tření, doufat že na něj nikdo nepřijde a když ano, nanejvýš přijde o body a může žehlit dál. To se mi moc nelíbí.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 21:25® Krokodyldandy
-
acam> zase něco jak je zvykem v této republice?Máš prachy-tak zaplať a budeš z toho venku.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 21:23® acam
-
Flip> Já jsem trochu tolerantnější. Zavedl bych něco jako bodový systém s tím, že by se mohl hříšník vyplatit. Stylem…, zachtělo se ti chytat např. štiky v dubnu? OK … ale to budeš mít za hodně!
S utržených peněz bych zarybňoval mimo plán … nebo tak něco. Kdo by nechtěl platit pokuty, ten by přišel o noty.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 21:15® Sander
-
Flip > souhlasím.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 21:12profil byl smazán
-
Sander> záleží na posouzení-nicméně vzhledem k tomu,že taková tabulka není-je v mých rukách abych si o tom udělal závěr.Pokud uznám,že vláčí,tak naval noty a pak si klidně stěžuj.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 21:08profil byl smazán
-
acam> jako RS bych mu sbalil noty a ani by nemrkl okem.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 20:56® acam
-
Sander> Podle mě jsou to hned dva přestupky najednou. Zaprvé přívlač v dubnu a zadruhé lov na dva pruty v kombinaci s přívlačí.
- Neděle 20. prosince 2009 ve 20:48® acam
-
osprey> No to je právě to, že neměl permanentně jeden prut v ruce a jen pocukal. Střídal oba pruty cca. v 20 – 30sec intervalech ale vždy byl jeden prut ve vidličce.
Tento příspěvek byl editován 20.12.2009 19:51:49 uživatelem acam.