Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 20. prosince 2009 ve 22:18profil byl smazán

osprey> kde si to vyčetl?-přečti si definici lovu na umělou mušku.Občas je potřeba se i jako admin vzdělávat samostudiem:-)) )

Tento příspěvek byl editován 20.12.2009 21:19:25 uživatelem .
Neděle 20. prosince 2009 ve 22:16profil byl smazán

Sander> takže ti to zopakuju-pokud se mi bude jevit jako hodný platí pravidlo o plavané-pokud v tom uvidím neplechu použiju pravidlo o přívlači-tož tak:-)) )A pro zatvrzelé grázly vozím sebou v golfu dost věcí co by se nechalo nazvat bordelem a znáš to o tom nepořádku na místě lovu.Jedna fotka v digitálu a už se vezeš:-)) S debilem ojebávající RŘ je potřeba bojovat stejnou ráží kamonů:-)) )

Neděle 20. prosince 2009 ve 22:11® osprey
osprey

Flip> Mouchu přece můžeš aktivně vodit.

Jediné, co bych tam ošetřil, je velikost mouchy. Dejme tomu od 5 cm je nástraha na mušáku určena k lovu dravců a nesmí se na ni v době jejich hájení chytat.

Jinak se přece může muškařit na každé vodě, která není hájená.

Neděle 20. prosince 2009 ve 22:10® Sander
Sander

Flip > povím na to to samé co předtím, dle BP se ničeho nedovoleného nedopouští, nic o hloubce nebo zátěži tam nepohledáš.

Neděle 20. prosince 2009 ve 22:08® osprey
osprey

Flip> Tohle jsem nepochopil. Když přehloubíš, pořád je to plavaná – dokud ti záběr ukazuje splávek. Přehloubená sestava s nástrahou na dně je běžná, neřku-li základní věc – i na plavačkových závodech.

Neděle 20. prosince 2009 ve 22:06profil byl smazán

osprey> ale podle výkladu přívlače o aktivním vedení nástrahy bych to musel posbírat všem muškařům žehlícím na P stojákách po 1,9-což asi dobře nejde-ale už mi mocipáni slíbili,že na tom zapracují.

Neděle 20. prosince 2009 ve 22:04profil byl smazán

Sander> Dám ti ještě jeden příklad-to co napsal Acam se ti taky nejevilo jako košer-představ si,že takovej vůl tam dá nad olůvko splávek přehloubí sestavu tímpádem to bude ležet taky na dně. Podle pravidla o plavané nedělá nic špatného-co na to teď povíš?:-) Jak říkám je to složité.

Neděle 20. prosince 2009 ve 22:00® osprey
osprey

Flip: Jo, jednoznačnost a nemožnost nějakých postranních výkladů je důležitá.

Je to jako s tou mouchou a přívlačí. Kdyby někdo jasně řekl, že moucha je s mušákem, kolečkem a lajnou, bylo by to jasný.

A takových věcí je víc – však to znáš.

Neděle 20. prosince 2009 ve 21:52® Sander
Sander

Flip > ano, tahle odpověď je mi sympatická. Dík.

Neděle 20. prosince 2009 ve 21:50profil byl smazán

Sander> omyl-to je právě ten bordel po kterém teď jdu-asi sleduješ moji causu o lovu na přívláč na Pstruhovkách.Sice neděláš nic proti lovu na umělou mušku,ale zároveň naplňuješ skutkovou podstatu lovu přívlačí. S tou plavanou je to podobné-taky neděláš nic proti tomu předpisu o plavané,ale zároveň se to nechá vyložit jako přívlač. proto chci aby už v tom konrčně jednou bylo jasno. Na jednom polu poctivec Sander chytá na rohlík-na druhém polu nějakej kreten tahá pd splávkem umělinu a nebo rousnici .A oba dva v souladu s plavanou.Tož asi tak.

Neděle 20. prosince 2009 ve 21:47® acam

Flip> Tak to je mi víc než jasný :-D

Neděle 20. prosince 2009 ve 21:43® Sander
Sander

Flip > nějak mi z toho ale vychází, ža pokud dotyčný použije povolenou nástrahu, defakto s tím splávkem neprůstřelný bude.

Neděle 20. prosince 2009 ve 21:41profil byl smazán

acam> musíš se smířit s tím,že peníze vládnou světu-s tím nic neuděláš.

Neděle 20. prosince 2009 ve 21:39profil byl smazán

Sander> No právě proto to píšu-pokud budu jako RS tvrdit,že jsi to aktivně vedl neobstojíš s tím co je tam napsáno-já v tom prostě budu vidět přívlač a to stačí.Protože by si každej kdo dá na udici splávek myslel,že je neprůstřelnej.-jak říkám je to na posouzení.

Neděle 20. prosince 2009 ve 21:36® acam

osprey> Já žiju ve světě jménem realita …, ona ta část bohatých už si dávno dělá relativně, co chce. Takhle by alespoň část peněz doputovala relativně tam kam má.

Neděle 20. prosince 2009 ve 21:34profil byl smazán

osprey> neznám takovej případ-pokud je opravdu vážnej průser-tak při odeslání na JČUS Tomášovi připíšu ,že není radno spěchat-potom to dostane na stůl Pepík Klement a než se to vyřeší jsou z toho minimálně 3 měsíce.

Neděle 20. prosince 2009 ve 21:32profil byl smazán

acam> no já bych byl tvrdší-uděláš vědomě průser?Dostaneš flastr ,že se z toho posereš.Výsledek by byl i finanční i vychovněj.

Neděle 20. prosince 2009 ve 21:32® Sander
Sander

Flip > to se hrubě pleteš. Cituji:

„Při lovu na plavanou může osoba provádějící lov pohyb nástrahy aktivně ovlivňovat.“

Neděle 20. prosince 2009 ve 21:30® Krokodyldandy

acam> Právě že vím co se děje u nás…vlastně všude

Neděle 20. prosince 2009 ve 21:30profil byl smazán

Sander> pokud si myslí někdo,že to nějak ojebe a hledá díry může.Je to vždy na té RS jak k tomu přistoupí.Nějaké pindy o aktivním vedení mě nezajímají.Podle tohoto kriteria bych musel sebrat povolenku třeba tobě když chytáš na rohlík a občas nadržíš a nebo zatáhneš.

Neděle 20. prosince 2009 ve 21:28® acam

Krokodyldandy> A ty myslíš, že se to neděje? Mohl bych vyprávět, čeho jsem každoročně svědkem u vody. Takhle by to bylo alespoň trochu legitimní.

Neděle 20. prosince 2009 ve 21:26® osprey
osprey

acam> To by si část bohatých dělala relativně co by chtěla a ti chudší prostě přišli o noty.

Ono v reálu je to taky často tak, že chlapík jeden týden přijde o povolenku a druhý týden je zpátky.

Flip: Hlavně by se k tomu nesměl chtít vyjádřit jako onen jistý:-)

Neděle 20. prosince 2009 ve 21:25® Sander
Sander

acam > to snad ani ne. To by mohl kdokoliv žehlit štiky v době tření, doufat že na něj nikdo nepřijde a když ano, nanejvýš přijde o body a může žehlit dál. To se mi moc nelíbí.

Neděle 20. prosince 2009 ve 21:25® Krokodyldandy

acam> zase něco jak je zvykem v této republice?Máš prachy-tak zaplať a budeš z toho venku.

Neděle 20. prosince 2009 ve 21:23® acam

Flip> Já jsem trochu tolerantnější. Zavedl bych něco jako bodový systém s tím, že by se mohl hříšník vyplatit. Stylem…, zachtělo se ti chytat např. štiky v dubnu? OK … ale to budeš mít za hodně!

S utržených peněz bych zarybňoval mimo plán … nebo tak něco. Kdo by nechtěl platit pokuty, ten by přišel o noty.

Neděle 20. prosince 2009 ve 21:15® Sander
Sander

Flip > souhlasím.

Neděle 20. prosince 2009 ve 21:12profil byl smazán

Sander> záleží na posouzení-nicméně vzhledem k tomu,že taková tabulka není-je v mých rukách abych si o tom udělal závěr.Pokud uznám,že vláčí,tak naval noty a pak si klidně stěžuj.

Neděle 20. prosince 2009 ve 21:08profil byl smazán

acam> jako RS bych mu sbalil noty a ani by nemrkl okem.

Neděle 20. prosince 2009 ve 20:56® acam

Sander> Podle mě jsou to hned dva přestupky najednou. Zaprvé přívlač v dubnu a zadruhé lov na dva pruty v kombinaci s přívlačí.

Neděle 20. prosince 2009 ve 20:48® acam

osprey> No to je právě to, že neměl permanentně jeden prut v ruce a jen pocukal. Střídal oba pruty cca. v 20 – 30sec intervalech ale vždy byl jeden prut ve vidličce.

Tento příspěvek byl editován 20.12.2009 19:51:49 uživatelem acam.