Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 19. prosince 2009 v 18:55® osprey
osprey

sus1> Když ty nevidíš jemné niance v rozhovoru. Několikrát ti bylo jemně naznačeno, kam až je tázaný ochoten s odpovědí zajít.

A když jsme u toho rýpání – kdo neumí ani učit, ten jen hlídá:-)

Sobota 19. prosince 2009 v 18:48® sus1

Flip> S těma penězma to byla sranda.Jestli bylo trapné?to si každej odpoví sám,já teda v tom trapného nic nevidim.

Flip>>Mohl mě napsat do osobky.Je mě jasný,že tady veřejně nic nebude psát,to by snad neudělal nikdo.Nechtěl jsem žádnej podrobnej popis,jen info,co je to za pána,nic víc.Jak sem již napsal,nebudu se na nic ptát,pokud to nebude na mě.

Tento příspěvek byl editován 19.12.2009 17:53:47 uživatelem sus1.
Sobota 19. prosince 2009 v 18:47profil byl smazán

sus1> ono se opravdu blbě mluví o druhých za jejich zády a Osprey se toho drží,tak mu to nemusíš mít za zlé.Kdyby jsi napsal mně ,to co jemu,tak bych asi taky reagoval podtrážděně.Když to napíšeš o těch penězích jednou-OK je to for,ale když vzápětí za okamžik podruhé-tak to opravdu vypadá jako provokace.

Tento příspěvek byl editován 19.12.2009 17:48:33 uživatelem .
Sobota 19. prosince 2009 v 18:45profil byl smazán

sus1> Osprey-Já vim,ty si tetko zvyklej psát za peníze,tohle by bylo zadarmo,no??!:-))

a za chvíli tohle: Necháme toho,tolik peněz nemam aby osprey mluvil

to věru zajímavá slušnost a možná i lehce trapná:-((

Sobota 19. prosince 2009 v 18:43® sus1

Flip> Ne, jenom já tobě.:-) Takhle nějak jsem si totiž představoval odpověd.;-) Ale neni představa jako představa,vid??:-)

Tento příspěvek byl editován 19.12.2009 17:46:13 uživatelem sus1.
Sobota 19. prosince 2009 v 18:43® Sander
Sander

Robur > prodej prasečkina se mě jakožto rybáře netýká :-)

Vlastně předloni jo, ale tím prodávajícím jsem byl já :-) Tři dny v mrazu na náměstí, never móre…

Tento příspěvek byl editován 19.12.2009 17:43:43 uživatelem Sander.
Sobota 19. prosince 2009 v 18:42® Sander
Sander

Flip > dvě hodiny? To vidím tak na dvacet minut, pokud vůbec najdu místo na nához. Dneska jsem viděl řeku a čekal jsem to lepší.

Sobota 19. prosince 2009 v 18:40® Robur
Robur

Sander, co blbneš, uže se prdávají kapřoni

Sobota 19. prosince 2009 v 18:39profil byl smazán

Sander> dneska jsem aj já byl žehlit a okyšový masox-len ty centimetre chýbaly-no ale nemusím mít všechno-a stačilo tak 124 minut a domů do tepla:-)

Sobota 19. prosince 2009 v 18:38profil byl smazán

sus1> si tady děkujete za odpovědi-to dobrý!!:-)) )

Sobota 19. prosince 2009 v 18:38® Sander
Sander

Zanechte už té rýpavé atmosféry a radši mi začněte nadávat do bláznů, protože já chci zítra vyžehlit rybu! Všechno pod ledem, netuším kam a na co, ale šupina na sněhu bude.

Sobota 19. prosince 2009 v 18:35® sus1

osprey> Nemá nic:-D

A nebo – Kdo neumí,ten učí.:-D

Sobota 19. prosince 2009 v 18:33® osprey
osprey

sus1> Ono ti odpovězeno bylo – ale kdo chce moc…

Sobota 19. prosince 2009 v 18:24® sus1

A to sem se jen slušně zeptal,co je to za člověka(Japčák) a jak to dopadlo.8-(

Flip>>Musim tě pochválit,odpověděl jsi mě.Díky.:-)

Sobota 19. prosince 2009 v 18:15® sus1

osprey> Píšu po druhé – nejsem uraženej.:-))

Přesně tak,plky.Konec.

Sobota 19. prosince 2009 v 17:55® osprey
osprey

trhlinaa> Zdravím, mistře.

Taky jsem si musel vylistovat, kdopak se nám to sem vloudil. Tebe jsem věru nečekal. O to příjemnější to bylo překvapení.

Budeš tu s námi večer co večer, dokud nás vypadlé připojení nebo náhlá srdešní příhoda nerozdělí?

Anebo jen prolétáš?

Sobota 19. prosince 2009 v 17:52® osprey
osprey

sus1> Co ti mám napsat. Ty mě taky neznáš.

To, co tu předvádíme, jsou oboustranné plky. Od mojí sebechvály až po tvoji uraženost.

Neřeš to a zkus kecat o něčem jiném. :-)

Sobota 19. prosince 2009 v 17:43® Prutos
Prutos

Sander> No jo, to je možný. Znám, ale od sebe je nepoznám :-)

Sobota 19. prosince 2009 v 17:42® sus1

osprey> Opravdu mě neznáš,nejsem a ani nemam proč bejt uraženej.;-)

Sobota 19. prosince 2009 v 17:32® Sander
Sander

Prutos > omyl, jeho brácha má určitě o centimetr delší, a toho znáš také, ne? :-D

Sobota 19. prosince 2009 v 17:16® Prutos
Prutos

trhlinaa> Nazdár. Nedalo mi to se nepodívat kdo se za tím trhlým nickem schovává… a von to nejfousatější rybář co znám :-)

Sobota 19. prosince 2009 v 17:09® trhlinaa
trhlinaa

nazdar Míro. Jak se ti vede?

Sobota 19. prosince 2009 v 15:23® osprey
osprey

sus1> Nechválím se, i když ty to tak zřejmě vidíš.

On tvé rýpání leckdo nepochopí. Pak chvíli tvrdíš, že jde o legraci, následně vmeteš člověku do tváře něco o sebechvále a nakonec se tváříš uraženě.

Tak si to nějak přeber. Já to klidně můžu brát jako legraci a hru. :-)

Sobota 19. prosince 2009 ve 13:41® sus1

Flip> Vůbec ne,nikam mi nevlez a v žaludku už vůbec ne.:-))

osprey>> Už se nebudu příště na nic ptát,pokud to nebude adresováno na mě.Co dovede jedna otázka udělat??!!:-) ,,Ostatně zase už používáš svou typickou argumentaci" – zase se chválíš.Jak je známo,samochvála smr…ale jak komu.

Libor>> :-))

Sobota 19. prosince 2009 v 1:49® Libor
Libor

BigMike> je to tak příteli , jenže Ty jsi udělal jinou zásadní a fatální chybu – narodil jsi se pozdě:-) , měl jsi se narodit cca 10let před panem Laurim Rapalou :-) , dobrou

Tento příspěvek byl editován 19.12.2009 00:51:59 uživatelem Libor.
Sobota 19. prosince 2009 v 1:28® BigMike

Hecht: poddat:)) Když jsem sem tak nakoukl! Neříkám, že jsem rozený češtináč, ale… No jo, i mně občas také ujede ruka:))

Osprey: jakou jsi měl aprobaci?

All: joooo, v životě je to tak skoro většinou – co mě baví, to mě neuživí a živí mě to, co mě nabaví:)) Hlavně aby to živilo aspoň trošku dobře:)) Pokud člověk nemá kámoše (spolužáka, známého atd.) na správném místě, je to asi vždy o něčem jiném než bychom si přáli a představovali!!!

Sobota 19. prosince 2009 v 0:07® osprey
osprey

hecht> A hele. Pán se též zdá být realistou. Buď zdráv, kolego.

Představ si, že Orlík ještě nezamrz a od úterka se má dokonce oteplit.

Takže jedna optimistická věc – o svátcích, budeš-li chtít, si ještě nahodíš.

Pátek 18. prosince 2009 ve 23:55® hecht
hecht

osprey> Uveď mi prosím alespoň jednu oblast, týkající se našeho života v téhle krásné nezkorumpované republice, kde se to neřítí v prdel. Nemusíš odpovídat hned, máš půl roku na promyšlení otázky, než se dáš podat :-)

Pátek 18. prosince 2009 ve 22:05® osprey
osprey

Flip> Bojím se, že pokud to nebude tam, kde jsem měl přátele, dám asi přednost lopatě. Dokud to záda vydrží. Nějak se to v tom školství sere čím dál víc.

Pátek 18. prosince 2009 ve 22:02profil byl smazán

osprey> vždyť si říkal ,že se lopaty nebojíš:-)) )Ba ne zcela vážně- myslím,že do školství se můžeš vrátit vždycky.