Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 18. prosince 2009 ve 22:00® osprey
-
Lidi, já su takové kariérista…
Jestli mi to někdo závidí, měl by se mrknout, co tady páchám za vašimi zády. A čas mi běží. Mrcha.
Flip: Petře, jistota mého povolání, se pomalu stávala jistotou, že to neskončí dobře. Člověk má jen jedny nervy.
Tady vím, co dělám a to, co udělám jeden den, zůstává druhý den udělané.
- Pátek 18. prosince 2009 ve 21:25® Libor
-
Flip> jasně, myšleno jako kamarádské rýpnutí
- Pátek 18. prosince 2009 ve 21:21® Sander
-
Flip > souhlas.
- Pátek 18. prosince 2009 ve 21:19profil byl smazán
-
Libor> ten karierista vyměnil jistotu svojí profese za nejistotu v oblasti toho co miluje-za čož má můj neskonalej obdiv,páč většina z nás by to neudělala.
- Pátek 18. prosince 2009 ve 21:01® Libor
-
Flip> kdybys susáka-jedna znal (nebo ho četl) déle, pochopil by jsi že to tak zlé není. Osprey je imunní a dokáže se elegantně bránit
Ale trefil jsi do černého, několik let se tu možná sus1 snažil být redaktorem a pak přišel jeden kariérista a pozice je fuč… muhehehe
- Pátek 18. prosince 2009 ve 20:58profil byl smazán
-
osprey> správně-základ je nikoho do ničeho nenutit-nechtějí si povídat-jejich chyba.Časem přijdou sami na to,že takovej pokec s kamarádem na rybách,nebo i na počítači s jiným rybářem člověku dodá energii do dalších lovů a třeba na to bude i časem vzpomínat.Díky fenoménu MRku jsem poznal dost správnejch chlapů.
- Pátek 18. prosince 2009 ve 20:46® osprey
-
Flip> Asi malá náhražka skutečného kvasu panujícího v tvém hájemství. Třeba se ostatní při pohledu na nás dva rozhoupou k větší aktivitě
Robur: Tam je neomezený prostor. Naper to tam, já si to přeberu. Aktuálně jedu v něčem jiném. Ideálně jsem to měl mít před týdnem, reálně to vidím za týden
Neboj, na tebe si čas najdu. Vždycky jsem si ho našel.
Tento příspěvek byl editován 18.12.2009 19:46:41 uživatelem osprey. - Pátek 18. prosince 2009 ve 20:18® Robur
-
Osprey, na seznam ti posílám fotky, tak začni stahovat, ať se dílo podaří, čekám zde na odpověď, abych ti nezacpal schránku
- Pátek 18. prosince 2009 ve 20:16profil byl smazán
-
osprey> ale zkouší to něžně pořád
)
- Pátek 18. prosince 2009 ve 20:08® osprey
-
Flip> Těžko říct. Možná je to i skutečnost, že dík své pozici mám v našich dialozích lehce navrch
Ale my se nešetříme vzájemně…
Tento příspěvek byl editován 18.12.2009 19:09:45 uživatelem osprey. - Pátek 18. prosince 2009 v 19:39profil byl smazán
-
sus1> jedna technická-nevlezl ti Osprey na nějakou parketu na niž jsi měl zálusk?Nejsem tady moc často nicméně mi ná základě tvých některých příspěvků připadá ,že ti něco leží v žaludku,co nemůžeš ohledně toho Ospreye natrávit-ale třeba se pletu.
- Pátek 18. prosince 2009 v 19:12® osprey
-
sus1> Popsat nezaujatě a objektivně takovou personu, to by ode mě vyžadovalo špičkový literární výkon. A na to bych se musel napřed dva dny pořádně vyspat
Ostatně zase už používáš svou typickou argumentaci. Jestliže jsem Flipovi napsal A, proč bych měl tobě napsat B? Jak vidíš, Flip si ode mě žádné upřesnění nežádá. Komunikace nás dvou proběhla celá a bez závad.
- Pátek 18. prosince 2009 v 19:00® sus1
-
Flip> To už jsem udělal,chtěl jsem slyšet něco od někoho,kdo ho zná osobně.
Necháme toho,tolik peněz nemam aby osprey mluvil.
- Pátek 18. prosince 2009 v 18:51profil byl smazán
-
sus1> víš on ten Mirek je ve své podstatě slušnej chlap,kterej dodržuje jistá nepsaná pravidla .Takže bez účasti dotyčné osoby nerad hovoří o jejích-slušně řečeno kvalitách.
Tento příspěvek byl editován 18.12.2009 17:51:49 uživatelem .Proto doporučuju si najet na Mrk do karty Japčák-vyhledat jeho příspěvky a dostaneš tak zhruba 20 procentní přehled o tom jaké jest to unikum.
)
- Pátek 18. prosince 2009 v 18:27® sus1
-
osprey> No právě.
Já taky čoveče raději tíhnu k těm starším než naopak.Ale když už si řek o tom člověku A, tak bys taky měl říct B.
Tento příspěvek byl editován 18.12.2009 17:28:32 uživatelem sus1. - Pátek 18. prosince 2009 v 18:21® osprey
-
sus1> Nebylo. Tohle by bylo hodně drahý
- Pátek 18. prosince 2009 v 17:57® sus1
-
osprey> Já z tebe nechci nic vyrážet,mě bude stačit,když to normálně napíšeš.
Tento příspěvek byl editován 18.12.2009 16:58:25 uživatelem sus1.Já vim,ty si tetko zvyklej psát za peníze,tohle by bylo zadarmo,no??!
- Pátek 18. prosince 2009 v 16:17® osprey
-
sus1> Když mi bylo třináct, možná bys ze mě tímhle způsobem něco vyrazil
- Pátek 18. prosince 2009 v 15:54® sus1
-
osprey> Výmluva,máš strach na reakce,teda pokud bys jen nechválil.
- Pátek 18. prosince 2009 ve 14:52® osprey
-
Flip> Tak jest. Ale závidíme vám ho
Sus1: Mám bohužel jiné starosti než se pokoušet vylíčit osobu tak jedinečnou, vzácnou a neopakovatelnou
- Pátek 18. prosince 2009 ve 13:19profil byl smazán
-
osprey> Japčáka raději rozebirat až po 22.hodině
)
- Pátek 18. prosince 2009 ve 12:55® sus1
-
osprey> Já to chci slyšet od tebe.
Našel jsem.
- Pátek 18. prosince 2009 v 11:01® osprey
-
sus1> To by dalo na celou knihu. Prutos přítele Japčáka zná poměrně dobře a Flip, jemuž jsem příspěvek adresoval, více než dobře.
Tobě, jenž jsi mimo mísu, stačí hledat na síti – myslím, že nemusíš chodit daleko.
- Pátek 18. prosince 2009 v 8:35® sus1
-
osprey> U nás je jap(b)čák mošt z jablek.
Ten pán sem taky chodí nebo je to tvuj nějakej známej??Trochu (nejen)mě toho pána přibliž, v čem je jedinný.Díky.
- Pátek 18. prosince 2009 v 0:12® Prutos
-
osprey> Koupil bych, nutkání mám. Ale prakticky vzato mě do toho vůbec nic netlačí. Kolovrátků mám dost a všecky zatím fungují. Spíš uvažuju, že posháním třetí cívku ke slammerovi. Po trpké zkušenosti z podzimka pociťuju, že občas je třeba nasadit monofil.
- Pátek 18. prosince 2009 v 0:07® osprey
-
Prutos> Jasnačka. Musíš holt rozfoforvat to, co se ti povedlo během podzimu nasyslit. Asi by sis měl koupit tu Daiwu
- Čtvrtek 17. prosince 2009 ve 23:45® Prutos
-
osprey> Aspoň že jste se,narozdíl od vládi, byli schopni dohodnout. Šetřit na výdajích třeba…i když zrova šetření tu krizi nerozhýbe.
- Čtvrtek 17. prosince 2009 ve 23:33® osprey
-
Prutos> Ty bláho – víš co by to bylo kdybychom neměli územní plán? To by to mohl nějaký traktorista celé zaorat a nikdo by si ani nevšim
Taky jsme schválili obecní rozpočet a za ty prachy by se srovnala se zemí tak Vonáskovic stodola
- Čtvrtek 17. prosince 2009 ve 23:15® Prutos
-
osprey> Hoj. Copak ona byla i varianta ves srovnat se zemí?
- Čtvrtek 17. prosince 2009 ve 21:54® osprey
-
Prutos: Ahoj. Už jsem zase tady. Tak jsem odhlasoval, že naše ves bude stát i za rok a přinesl jsem si domů… další práci
Flip: Možná to tu máme trochu vědecké. To víš, chybí nám osobnosti, které se od toho dokážou odpoutat a vzlétnout k výšinám. Takovej Japčák je jen jeden