Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 9. prosince 2009 ve 22:10® spike
-
osprey> jak jsi se tam dostal na to místo? A co jsi chytl? U nás nikdo neví kolik je hloubka na tom revíru. Někdo říká 10 já říkám 15m. Časem až bude echolot si to tam proklepnu. Celkem mě to zajímá
- Středa 9. prosince 2009 ve 22:03® osprey
-
spike> Brodil jsem se na pískovně v místech, kde se 30 m od břehu láme dno ze 70 cm do 12 m. Vedle tebe je voda žlutá, před tebou černá. Tam jsem si to hodně hlídal.
Tady jsem doufal, že to dokážu – taky jsem se tam dostal, nástrahu uvolnil a jak jsem byl o wobblera těžší, tak už mě ten šutr asi neunesl a vydrolil se.
- Středa 9. prosince 2009 ve 22:01® Sander
-
osprey > myslím to jak jsme tam nad ním hned po příjezdu stáli a podělal na co sáhl
- Středa 9. prosince 2009 ve 22:00® osprey
-
Sander> Myslíš, jak jsme mu udíleli ty nezištné a cenné rady, díky nimž zaznamenal tolik úžasných a skvělých úspěchů?
- Středa 9. prosince 2009 ve 21:59® spike
-
osprey> to u nás kdyby ses brodil na stojáku tak se z 1m hloubky propadneš do 2 až 3m takže by jsi zmizel a posléze vyplaval. Stalo se mě o tak ale ne při chytačce nýbrž při letní koupačce. Je to voda jak jsem již psal v mém prvním článku.
Tento příspěvek byl editován 9.12.2009 21:00:17 uživatelem spike. - Středa 9. prosince 2009 ve 21:56® Sander
-
osprey > Tomáš měl vidět Brčka na nedávném JČ srazu, pak by pochopil výraz slova „rozhozen“
- Středa 9. prosince 2009 ve 21:54® osprey
-
spike> Aspoň vidíš, o co jsi přišel. Teď když je zima, tak takové blbosti nedělám, ještě bych nastydl…
Prutos: Slovo rozhozen se dá vnímat mnoha způsoby. Já byl na těch okounech rozhozen jak seno na louce. Do tebe nevidím.
Ta koupačka s foťákem byla dost všední věc. Prostě jsem tam najednou zajel o dvacet čísel víc, musel jsem se otočit a s prutem v ruce uplavat asi tři metry, abych se postavil. Celkem nuda – tedy pro diváka.
- Středa 9. prosince 2009 ve 21:44® spike
-
osprey> v srpnu jsem na chytej ještě nebyl
Tento příspěvek byl editován 9.12.2009 20:45:08 uživatelem spike. - Středa 9. prosince 2009 ve 21:41® Prutos
-
osprey> Nevím jestli rozhozený, možná jen méně soutěživý než si myslíš. Ale nějaký zpomalený jsem ten den byl. Dodnes mě mrzí, že jsem neviděl jak ses učil plavat v broďákách. Ale možná pak dobře…asi bych se musel smát a ty byl mě pak neměl rád
- Středa 9. prosince 2009 ve 21:30® osprey
-
Prutos> Totéž ty na těch okounech. A rozhozený jsi byl, jinak bys letěl prochytat cokoli, co jsme ještě neproházeli a vysmahl bys ty dvě, co mi vzaly na popa, když jsem se sušil.
Ostatně na těch okounech jsem se totálně nechytal. Tam jsi byl ty nebo Petr pořád o krok napřed.
- Středa 9. prosince 2009 ve 21:20® Prutos
-
BlueShark> Mě neděkuj.
- Středa 9. prosince 2009 ve 21:20® Prutos
-
osprey> Nápodobně. Ovšem rozhodit mě, se ti nepovedlo-přechytat jo
a to silně
- Středa 9. prosince 2009 ve 21:18® osprey
-
spike> Co na tom bylo napínavého – kdybys pořádně četl chytej, tak jsi už od srpna věděl, že s ním fotím dál
Připouštím, že jedna dvě zajímavé myšlenky v tom článku jsou. Hlavně ta o té iniciativě. Ten, kdo se rozhoduje rychleji, loví víc a dokáže ty druhé pěkně rozhodit. Dobré bylo, že jsem si to během těch dvou dnů vychutnal z obou stran.
Tento příspěvek byl editován 9.12.2009 20:31:18 uživatelem osprey. - Středa 9. prosince 2009 ve 21:12® spike
-
osprey> jak jsi psal ted do prosincového o tom jak přijel prutos:) bylo to celkem napínavé jak dopadne foták.
- Středa 9. prosince 2009 ve 21:08® osprey
-
BlueShark> Guide Select Viper schvaluju. Dobrá volba. Chytal jsem s ním na srazu (zapůjčen od Flipa) a popasoval se tam se štikou 83 cm. Dobré to bylo, na takovou tu střední gumovačku je víc než vyhovující.
Který můj výplod tě v Kajmanovi zaujal?
- Středa 9. prosince 2009 ve 20:52® spike
-
BlueShark> jj ten je dobrý taky jsem si nedávno početl
- Středa 9. prosince 2009 ve 20:11® BlueShark
-
Jinak musím pochválit moc hezký Mírův článek v Kajmanovi, jsem se zažral v buse
a samozřejmě Prutosovi díky
- Středa 9. prosince 2009 ve 20:10profil byl smazán
-
plavanou,plavanou-tu já mám nejradši
)Rohlík forever!!!
- Středa 9. prosince 2009 v 19:55® Scanix
-
BlueShark> ale jo, zatim tomu veris
- Středa 9. prosince 2009 v 19:21® BlueShark
-
Scanix: Už jsem Ti odpovídal pár měsíců zpět, ano
Je to akční no, ale plavaná atd taky, všechno to chce
- Středa 9. prosince 2009 v 18:18® Scanix
-
BlueShark> ja se nesmeju, jen se usmivam nad tim, jak jsem te vzdy tlacil k vlacce, ze je to uplne jina zalezitost nez si zabobkarit a to i treba s feederem. Kazdopadne jsi k tomu pricichl a ted jsi v tom
- Středa 9. prosince 2009 v 15:14® BlueShark
-
Tak jsem se v práci prokousal těma 5ti stránkama povídání o candátech a všem možném. BigMike fakt pěkně popsal situaci. Ač vláčím nově a to cca vláčecí půlsezónu, viděl jsem u kamaráda candáta přes 70 na gumu a nádhera. Už to byl motor, co mě žene dál. Troufám si říct, že příští rok do toho půjdu hlava nehlava a přitlačím na chytání před stmíváním a po. Nakoupím Dragon Select Guide Viper a bude to lítat (doufám). Letos to beru jako takové rozházení a spíš jsem prahl po okounech a to se když to tak vezmu docela povedlo. Je čas se ućit a pokračovat dál a dál…
Scanix se určitě teď směje, ale třeba zrovna moje fotka příští rok s pěkným uvláčeným candátem bude zdobit sekci „Z LOVU“, nechme se překvapit… (letos jsem na prutu jednoho pěkného měl, dle tahu odhad 60+ ale vypadl…) Těch malých bylo dost…
Tento příspěvek byl editován 9.12.2009 14:18:16 uživatelem BlueShark.Hlavně šlo o to se prokousat těma nástrahama a už trošku vím co jak se vodí, na jaké nástrahy se zaměřit při nákupu atd a to je to hlavní
- Úterý 8. prosince 2009 ve 23:27® dam
-
troutkiller>
, každý máme své koníčky
- Úterý 8. prosince 2009 ve 23:26® troutkiller
-
Zdravim všechny lovce a mažu do nory
- Úterý 8. prosince 2009 ve 23:20® troutkiller
-
dam> Já vim!Hérečky,Pí…ní,Filmování
- Úterý 8. prosince 2009 ve 23:17® dam
-
troutkiller> má toho hodně, spíš dopadnou dírky
- Úterý 8. prosince 2009 ve 23:14® troutkiller
-
dam> Já sem s ním domluvenej na společnej lov na Orlasu ale pořád nám do toho něco leze
říkal že vezme pár kámošu a zalovíme!Tak uvidíme
- Úterý 8. prosince 2009 ve 23:08® dam
-
troutkiller> no už se mu tam moc nechce, byl tam asi desetkrát, ale láká ho naše lokalita a termín a mě jeho zkušenosti, bo jsem naprostý zelenáč…máme spolu pár věcí společných
- Úterý 8. prosince 2009 ve 23:06® dam
-
K.O.D> Perseuse znám dobře, na toho jsem koukal, ale to není zrovna rajčák, s ním je krásné chytání, jen nevím, jestli by to mongolsko utáhl, ještě mám možnost ho vyzkoušet, loni jsem jich na výstavě v Brně prodal asi deset
- Úterý 8. prosince 2009 ve 23:04® dam
-
K.O.D> to já vím, ale chce to stejně ošahat, já je taky zrovna nemusím…ovšem mají docela dobře vyvedené těžiště, sice víc na loďku, ale nejsou tak únavné při celodenním lovu, nemusí se s nimi vynaložit taková páka, jako se 2,4–2,7m…jetě mám kupu času, ale je zajímavá cena v poměru s upotřebením