Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 9. prosince 2009 ve 22:10® spike
spike

osprey> jak jsi se tam dostal na to místo? A co jsi chytl? U nás nikdo neví kolik je hloubka na tom revíru. Někdo říká 10 já říkám 15m. Časem až bude echolot si to tam proklepnu. Celkem mě to zajímá

Středa 9. prosince 2009 ve 22:03® osprey
osprey

spike> Brodil jsem se na pískovně v místech, kde se 30 m od břehu láme dno ze 70 cm do 12 m. Vedle tebe je voda žlutá, před tebou černá. Tam jsem si to hodně hlídal.

Tady jsem doufal, že to dokážu – taky jsem se tam dostal, nástrahu uvolnil a jak jsem byl o wobblera těžší, tak už mě ten šutr asi neunesl a vydrolil se.

Středa 9. prosince 2009 ve 22:01® Sander
Sander

osprey > myslím to jak jsme tam nad ním hned po příjezdu stáli a podělal na co sáhl :-)

Středa 9. prosince 2009 ve 22:00® osprey
osprey

Sander> Myslíš, jak jsme mu udíleli ty nezištné a cenné rady, díky nimž zaznamenal tolik úžasných a skvělých úspěchů?

Středa 9. prosince 2009 ve 21:59® spike
spike

osprey> to u nás kdyby ses brodil na stojáku tak se z 1m hloubky propadneš do 2 až 3m takže by jsi zmizel a posléze vyplaval. Stalo se mě o tak ale ne při chytačce nýbrž při letní koupačce. Je to voda jak jsem již psal v mém prvním článku.

Tento příspěvek byl editován 9.12.2009 21:00:17 uživatelem spike.
Středa 9. prosince 2009 ve 21:56® Sander
Sander

osprey > Tomáš měl vidět Brčka na nedávném JČ srazu, pak by pochopil výraz slova „rozhozen“ ;-)

Středa 9. prosince 2009 ve 21:54® osprey
osprey

spike> Aspoň vidíš, o co jsi přišel. Teď když je zima, tak takové blbosti nedělám, ještě bych nastydl…

Prutos: Slovo rozhozen se dá vnímat mnoha způsoby. Já byl na těch okounech rozhozen jak seno na louce. Do tebe nevidím.:-)

Ta koupačka s foťákem byla dost všední věc. Prostě jsem tam najednou zajel o dvacet čísel víc, musel jsem se otočit a s prutem v ruce uplavat asi tři metry, abych se postavil. Celkem nuda – tedy pro diváka.

Středa 9. prosince 2009 ve 21:44® spike
spike

osprey> v srpnu jsem na chytej ještě nebyl

Tento příspěvek byl editován 9.12.2009 20:45:08 uživatelem spike.
Středa 9. prosince 2009 ve 21:41® Prutos
Prutos

osprey> Nevím jestli rozhozený, možná jen méně soutěživý než si myslíš. Ale nějaký zpomalený jsem ten den byl. Dodnes mě mrzí, že jsem neviděl jak ses učil plavat v broďákách. Ale možná pak dobře…asi bych se musel smát a ty byl mě pak neměl rád :-)

Středa 9. prosince 2009 ve 21:30® osprey
osprey

Prutos> Totéž ty na těch okounech. A rozhozený jsi byl, jinak bys letěl prochytat cokoli, co jsme ještě neproházeli a vysmahl bys ty dvě, co mi vzaly na popa, když jsem se sušil.

Ostatně na těch okounech jsem se totálně nechytal. Tam jsi byl ty nebo Petr pořád o krok napřed.

Středa 9. prosince 2009 ve 21:20® Prutos
Prutos

BlueShark> Mě neděkuj.

Středa 9. prosince 2009 ve 21:20® Prutos
Prutos

osprey> Nápodobně. Ovšem rozhodit mě, se ti nepovedlo-přechytat jo :-) a to silně :-)

Středa 9. prosince 2009 ve 21:18® osprey
osprey

spike> Co na tom bylo napínavého – kdybys pořádně četl chytej, tak jsi už od srpna věděl, že s ním fotím dál:-)

Připouštím, že jedna dvě zajímavé myšlenky v tom článku jsou. Hlavně ta o té iniciativě. Ten, kdo se rozhoduje rychleji, loví víc a dokáže ty druhé pěkně rozhodit. Dobré bylo, že jsem si to během těch dvou dnů vychutnal z obou stran.

Tento příspěvek byl editován 9.12.2009 20:31:18 uživatelem osprey.
Středa 9. prosince 2009 ve 21:12® spike
spike

osprey> jak jsi psal ted do prosincového o tom jak přijel prutos:) bylo to celkem napínavé jak dopadne foták.

Středa 9. prosince 2009 ve 21:08® osprey
osprey

BlueShark> Guide Select Viper schvaluju. Dobrá volba. Chytal jsem s ním na srazu (zapůjčen od Flipa) a popasoval se tam se štikou 83 cm. Dobré to bylo, na takovou tu střední gumovačku je víc než vyhovující.

Který můj výplod tě v Kajmanovi zaujal?

Středa 9. prosince 2009 ve 20:52® spike
spike

BlueShark> jj ten je dobrý taky jsem si nedávno početl

Středa 9. prosince 2009 ve 20:11® BlueShark
BlueShark

Jinak musím pochválit moc hezký Mírův článek v Kajmanovi, jsem se zažral v buse :-) a samozřejmě Prutosovi díky :-)

Středa 9. prosince 2009 ve 20:10profil byl smazán

plavanou,plavanou-tu já mám nejradši:-)) )Rohlík forever!!!

Středa 9. prosince 2009 v 19:55® Scanix
Scanix

BlueShark> ale jo, zatim tomu veris ;-)

Středa 9. prosince 2009 v 19:21® BlueShark
BlueShark

Scanix: Už jsem Ti odpovídal pár měsíců zpět, ano :-)) Je to akční no, ale plavaná atd taky, všechno to chce :-)

Středa 9. prosince 2009 v 18:18® Scanix
Scanix

BlueShark> ja se nesmeju, jen se usmivam nad tim, jak jsem te vzdy tlacil k vlacce, ze je to uplne jina zalezitost nez si zabobkarit a to i treba s feederem. Kazdopadne jsi k tomu pricichl a ted jsi v tom :-)

Středa 9. prosince 2009 v 15:14® BlueShark
BlueShark

Tak jsem se v práci prokousal těma 5ti stránkama povídání o candátech a všem možném. BigMike fakt pěkně popsal situaci. Ač vláčím nově a to cca vláčecí půlsezónu, viděl jsem u kamaráda candáta přes 70 na gumu a nádhera. Už to byl motor, co mě žene dál. Troufám si říct, že příští rok do toho půjdu hlava nehlava a přitlačím na chytání před stmíváním a po. Nakoupím Dragon Select Guide Viper a bude to lítat (doufám). Letos to beru jako takové rozházení a spíš jsem prahl po okounech a to se když to tak vezmu docela povedlo. Je čas se ućit a pokračovat dál a dál…

Scanix se určitě teď směje, ale třeba zrovna moje fotka příští rok s pěkným uvláčeným candátem bude zdobit sekci „Z LOVU“, nechme se překvapit… (letos jsem na prutu jednoho pěkného měl, dle tahu odhad 60+ ale vypadl…) Těch malých bylo dost… ;-) Hlavně šlo o to se prokousat těma nástrahama a už trošku vím co jak se vodí, na jaké nástrahy se zaměřit při nákupu atd a to je to hlavní :-)

Tento příspěvek byl editován 9.12.2009 14:18:16 uživatelem BlueShark.
Úterý 8. prosince 2009 ve 23:27® dam
dam

troutkiller> :-D , každý máme své koníčky

Úterý 8. prosince 2009 ve 23:26® troutkiller

Zdravim všechny lovce a mažu do nory:-)

Úterý 8. prosince 2009 ve 23:20® troutkiller

dam> Já vim!Hérečky,Pí…ní,Fil­mování:-) :-)

Úterý 8. prosince 2009 ve 23:17® dam
dam

troutkiller> má toho hodně, spíš dopadnou dírky:-D

Úterý 8. prosince 2009 ve 23:14® troutkiller

dam> Já sem s ním domluvenej na společnej lov na Orlasu ale pořád nám do toho něco leze:-(( říkal že vezme pár kámošu a zalovíme!Tak uvidíme:-)

Úterý 8. prosince 2009 ve 23:08® dam
dam

troutkiller> no už se mu tam moc nechce, byl tam asi desetkrát, ale láká ho naše lokalita a termín a mě jeho zkušenosti, bo jsem naprostý zelenáč…máme spolu pár věcí společných

Úterý 8. prosince 2009 ve 23:06® dam
dam

K.O.D> Perseuse znám dobře, na toho jsem koukal, ale to není zrovna rajčák, s ním je krásné chytání, jen nevím, jestli by to mongolsko utáhl, ještě mám možnost ho vyzkoušet, loni jsem jich na výstavě v Brně prodal asi deset9-)

Úterý 8. prosince 2009 ve 23:04® dam
dam

K.O.D> to já vím, ale chce to stejně ošahat, já je taky zrovna nemusím…ovšem mají docela dobře vyvedené těžiště, sice víc na loďku, ale nejsou tak únavné při celodenním lovu, nemusí se s nimi vynaložit taková páka, jako se 2,4–2,7m…jetě mám kupu času, ale je zajímavá cena v poměru s upotřebením