Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 8. prosince 2009 ve 23:04® troutkiller
-
dam> Ten se k těm Mongolum už nastěhuje
Já ho mám strašně rád je to takovej pohodář jak většina Moraváku!
- Úterý 8. prosince 2009 ve 23:02® K.O.D
-
dam> Perseus do 19g.
- Úterý 8. prosince 2009 ve 23:01® dam
-
troutkiller>
on pije ale jen zelenou, fůůůj, známe se strašně dlouho a asi pojedeme spolu
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:59® K.O.D
-
dam> Jsou to klasické Bassové pruty,rychlé při záseku ale to zdolávání mě moc nesedí. Ten jednodíl a ta délka ,je to rychle rybu z vody ven. Na řeku do Mongolska bych si ho nevzal. Ale co povídám ,nemůžu radit když jsem tam nebyl. Je super na jezero z loďky.
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:59® troutkiller
-
dam> Trefa
Já se s Aldou seznámil přez kola a náhodou z něj vypadlo že taky trochu chytá ryby
Kecal!Byl mi podezřelej hned první den když do dílny naburácel se dvěma kýblema od Primalexu plnejma Slivky
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:55® dam
-
K.O.D> projel jsem katalog Jaxonu a nic jsem neobjevil, ale zajímavý Jerk, který jsem už chytal, má Robinson
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:54® dam
-
Jak.novi> ještě jsem ho neviděl, možná o vánocích
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:53® dam
-
troutkiller> myslíš Zábojků? no na moři žádná sranda, hlavně , když mi fest ucházel, každých 10 minut jsem jezdil pro dávku vzduchu
voda měla 5stupňu, znám lepší zábavy
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:53® gomz
-
K.O.D> diky za „nezatraceni“…
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:50® Jak.novi
-
dam> DVD o Norsku bylo super
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:46® troutkiller
-
dam> Je fakt že ten šílenec na boatu na moři mně docela pobavil
Rád bych to jednou prubnul bo kamarád Aleš Z.známej lovec mně letos docela nalomil!
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:44® dam
-
osprey> ona by to měla být na první pohled taková tyčka k rajčatům, která snese 14 dní tahat rotny č.4–5 v hodně silném proudu, ale i tak se bude chovat poměrně citlivě a hlavně mě po dnu chytání neupadnou ruce a neodejdou záda
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:43® K.O.D
-
gomz> Nemůžu posoudit co neznám,to co jsem zde psal o voblerech od Daiwy je jen první dojem. Koupil jsem si už moc nepoužitelnejch voblerů,prutů i navijáků abych dal jen ne první dojem. Proto nemůžu pravdivě odpovědět na otázku domácích výrobců. Jedině co ti můžu za letošek doporučit je Illex. Voby od Daiwy budeme moc hodnotit až příští rok po 16.4.
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:42® jižan
-
osprey, scanix > pár candátů už jsem zdolal a taky jsem si myslel, že už něco o nich vím, ale čím víc jsem si myslel, tím víc jsem od nich dostal na frak. Jedno, ale můžu napsat, když už jednou jdou, tak je snáz ulovíš než velkou štiku, to ale nejprve taky musíš vystihnou vše jak psal BigMike a tím se vlastně dostáváme na začátek
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:42® dam
-
troutkiller> nekaž si večer
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:42® dam
-
K.O.D> děkuji moc, vím, že to byly nějaké podobné gramáže, jsou to vlastně jakoby jerkové pruty, musím se poohlédnout, ale ty Sh. by byly dostačující, kdyby něco, písni mi do osobky, případně mobil, rád bych si o tom popovídal
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:38® osprey
-
gomz> Produkce z továren, které mají vlastní vývoj, je obvykle nad úrovní malovýrobců (anebo se malovýrobce strašně nadře a nedoceňuje svoji práci). Fabriky, co mydlí kopie něčeho, co ani nevědí, k čemu se to přesně používá, dělají z větší části levný ksindl, i když občas se jim taky něco povede.
Výrobky z malých sérií ale mohou být jiné, zajímavé, neokoukané a někdy i tím, že nechodí strojově dokonale, mohou být v očích ryb zajímavější. Rozhodně dokáže řada malovýrobců vyrobit plnohodnotné a chytající nástrahy – ty ostatně taky.
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:37® Scanix
-
BigMike> pekna vize, to by mohlo probehnout i u nas a masajum by mohla zaskocit kost a bylo by to v klidu
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:36® troutkiller
-
dam>Trenére právě na tebe koukám na DVD z Norska
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:30® gomz
-
BigMike> to posledni si taky preji:kormoráni dostanou nemoc šílených ptáků, vydry vzteklinu a vyžerou se mezi sebou, norci se upijí a volavky sežerou krtci
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:28® K.O.D
-
dam> 7–22g,cena kolem 2000,– Nedržel jsem to v ruce ale prej je to jiné než ta 210. A ta je hodně povedená. Jinak pěknej jednodíl dělal i Jaxon.
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:27® gomz
-
K.O.D> pardon, ani mi nejde o to se navazet…
cetl jsem prispevek BigMikeHO(jeste ted si utiram oci a na cestu nevidim) a je mi z toho taky smutno, ale nejak nemam poctit, ze bych dostal srozumitelnou odpoved.
klidne mi, prosim pisni na OSOBNI zpravu, DEKUJI.
panove, ja taky vytahl PANA candata pred povolenim pro dravce- lovit.na cca 16 silon a polykacek hacek o silnejsim prumeru dratu za jednu supinku za tylem.
metr mi ukazal 89cisel, ale byl ponekud zatocen v podberaku-mozna by na rovine udelal i 92cm.vaha(rucni a asi ani moc presna(pruzina) cca 6,5–6,8kg)…
NE NENI to nic(ulovek) nemam se cim chvalit a ani si to nepreji.
jde mi o srovnani- pokud to jde tvorba „v hektarech a samodoma“ dekuji…
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:26® troutkiller
-
dam> KOD jich pár na krámu měl a všechny si na doporučení rozebraly kamarádi,nevím o nikom kdo by nadával
Je to rychlej prut kterej snese strašně moc!Jediné co mu nesedí je šnura to už je tvrdej až moc!
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:26® osprey
-
dam> Já si to pamatuju jako jemnější prut (možná se pletu), jakou gramáž bys chtěl?
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:25® dam
-
K.O.D> uhodil jsi, jen jsem zareagoval v jedné prodejně pozdě a zabavil je kolega
, chci je do Mong.
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:21® BigMike
-
Scanix: nevím tady o nikom, kdo by + 80 dostal na vláčku, ale na rybku se tady občas nějaký povede!Těch + 70 je také už moc pěkné, nepovede se to každý rok i když mám hlášky, že 10 ks nad 70 cm od jednoho lodičkáře na rybku tady u sousedů bylo!!! Kdysi jsem trošku zainklinoval k tomu mikro, ale nějak mě to pustilo – nemusím za každou cenu chytit rybu. Spíš chytám větší nástrahy okolo 7 – 10 cm, někdy i více a čekám na lepší rybu. Až bude Lužnice skoro prázdná, přejdu na mikro:)))Ale tomu nevěřím, kormoráni dostanou nemoc šílených ptáků, vydry vzteklinu a vyžerou se mezi sebou, norci se upijí a volavky sežerou krtci:))
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:21® K.O.D
-
dam> Tomáš H. prej v Mongolsku hytal jednodíl, tak ten ti určitě něco doporučí.
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:21® troutkiller
-
K.O.D> Já myslím že ta 198 by taky šla!Na Slidery a Hladinové potvory je super!Vždyt víš
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:19® dam
-
troutkiller> je mi to jasný, já se probral velmi pozdě
- Úterý 8. prosince 2009 ve 22:18® dam
-
K.O.D> ahoj, jaká gramáž, prosím
případně cena