Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 8. prosince 2009 ve 22:13® troutkiller

K.O.D> Jo Nills série se celkem povedla,jen škoda že už je až na jednoho v barvě pike po smrti:-((

Úterý 8. prosince 2009 ve 22:12® troutkiller

dam>Zdravím trenére! Jeden mi stojí v koutě:-) Ale je to prut z kategorie nedám nikdy v životě:-)

Úterý 8. prosince 2009 ve 22:08® K.O.D

dam>Bohužel už ne,mají jenom 198a190.

Úterý 8. prosince 2009 ve 22:06® osprey
osprey

K.O.D> Pkud se to vrtí doleva a doprava a jsou na tom dva trojháky, tak to je solidní základ. Porota plave ve vodě:-)

Úterý 8. prosince 2009 ve 22:04® K.O.D

troutkiller> Je pravda že tvoje Nilsmary jsou povedené.

Úterý 8. prosince 2009 ve 22:03® dam
dam

troutkiller> ahoj, měl jsem možnost o víkendu pochytat si s exist hyper branzino a luviasem, nemají chybičku, jen ta cena je bombová9-) mimochodem, nevíš zda se dají někde sehnat speed mastery v jednodílu, myslím že to jsou 2,10

Úterý 8. prosince 2009 ve 22:01® Scanix
Scanix

osprey> jj, to vedeni je to bozske, co te k vode zvedne, nevis, neulovis, mozna nahodne, nekde, chodis objevovat, chodis zkouset, ale po chvili se to zvrhne zase v mikromrdkarinu, protoze chces videt aspon nejakou rybu…tak to fakt znam dobre ;-)

Úterý 8. prosince 2009 ve 22:00® K.O.D

troutkiller> Cena bude někde kolem Illexu. osprey>To je jasný že i pro tebe to bude hodně zajívavé a budu rád znát tvůj názor. gomz>Na to se nedá napsat nic jiného než to že já jsem díky své zručnosti odkázán jen na to co koupím. Všem co dokáží vyrobit něco co chytá hlubokou poklonu!!

Úterý 8. prosince 2009 ve 22:00® Scanix
Scanix

BigMike> vypravej nam o tom, tyhle pohadky o rybach 70+ ci dokonce 80+ me vzdy bavi :-) Ale ne bez legrace, je to urcite skvelej pocit, kdyz to prijde, je to asi podobne jako mit na prutu metrovou stiku, kdo to nezazil, tak ma pocit taky jen pohadky, ale pak, kdyz to zatnes a z domele vazky je rozjizdici se torpedo, je to zase jinak. Ja ulovil nej candata za zivot 70 rovnych, to byl ale rok 2005, takze jsem cekatel na pekne cecko a pokud bych vedel o mistu ve svem okoli, kde je na nej realna sance, budu tam fakt pravidelne chodit trhat, ale nevim o takovem fleku a tak doufam, ze nejaky bude mezi temi 40tniky a obcasnymi 50tniky a vzacnymi 60tniky :-)

Úterý 8. prosince 2009 ve 21:57® osprey
osprey

BigMike> Na to jsem nějak nikdy neměl trpělivost a hlavně, nevím tady poblíž o fleku, kde by ta naděje na slušnou rybu byla.

Úterý 8. prosince 2009 ve 21:55® BigMike

Uffffffffff, to bylo vyznání:)) A pak jsou místa, že tušíš, že by tam mohli být, když to dobře jde chytíš jednoho a musíš to někdy potvrdit dalším. A tak tam chodíš v naději, že jsi padl na top flek mimo civilizaci, kam moc rybářů po srpnu nepřijde a snažís se to potvrdit! Jiné top fleky necháváš ladem a snažíš se a snažíš a ono nic a třeba ten jeden náhodný 65 zrovna plul k někomu na návštěvu a v dalších 10 letech už tam nevytáhneš nic. A nebo ho potvrdíš dalším úlovkem a víš, že by tady opravdu mohli a tak tam jezdíš, další top fleky zanedbáváš a… Prostě nejlepší je zvolit jeden tutový a tam chodit dokud ti z toho nejebne, nebo nezamrzne a nebo ti někdo nerozbije hubu, že on nechytá a ty mu pořád, dennodenně (no, obden:)posíláš fotky + 60 candátů a občas + 70:)A nebo tě někdo neuvidí při úlovku a po zbytek roku je tam půl okresu:)))

Úterý 8. prosince 2009 ve 21:48® BigMike

Osprey, Scanix: cíleně je, že si představuji, že ho chytím:)) Ale jo, jsou taková místa, že jde člověk cíleně jen válet gumy po dně a doufat. Bez lanka, smířit se s bezpočtem utrhnutých nástrah (někde – já dnes 13 hlaviček a top tw.a kopyt) Jen trefit čas, počasí, tlak vzduchu, vítr, barvu, rychlost vedení, směr náhozu … Pak je to sranda:)) Když ne, připadá si člověk jak absolutní 0, nervy v kýblu od trhání a navazování, bolí předloktí i rameno od tvrdého zasekávání, protože jakákoliv „vázka“ i vázka může být záběr a pak mu tu tlamu neproseknout – je zle! Když vám spadne + 80 candát pod nohama, je to na sebevraždu a nebo odchod do kláštera!Hoši z Dyje by to viděli jinak, ale Lužnice moc těchto ryb nad 70 cm nevydává. V podstatě je to pakárna – víš o fleku kde mohou být a monotónně ho prohazuješ, žádné pátrání podél vody jako tř. po štikách. Hážeš hodinu, dvě, tři a najednou to ztěžkne, prdneš do prutu v domnění, že je to další z 50 vázek a najednou se to dá do pohybu, začne mlátit hlavou a víš, že jsi se trefil do místa, času, barvy, tlaku vzduchu, směru větru a hlavně – měls štěstí! Jako ostatně většina připravených:))))

Úterý 8. prosince 2009 ve 21:47® troutkiller

gomz> Já sem si loni udělal asi 30 wobu,už to dělat nebudu:-) Ne že by to nefachčilo ale makám 12h denně a nějak už nestíhám:-((

Úterý 8. prosince 2009 ve 21:40® osprey
osprey

jižan: Ty už v partě jsi. S tím bych si hlavu nelámal. :-)

Úterý 8. prosince 2009 ve 21:39® gomz
gomz

K.O.D> .. a musi to byt zrovna jeden ze svetovych vyrobcu?

uz jsi nekdy prubnul nejaky samodomohandmade? nechci se k tomu moc hlasit, ale mozna by to stalo za uvahu i pokus o ulovek…

zde na „chytej“ je par lidi, kteri zvladaji- dle meho nazoru vyrobu wobku a nektere kousky maji chybu,(na rozdil od nekterych kousku), PROSTE chytaji.

mozna nemam ten spravny nazor, ale tak nejak to citim a RAD bych znal tvuj nazor na tuto problematiku.

taky se omlouvam, ze pisu bez ´ a ˇ, ale tak nejak mi to proste jeste jde..

diky za odpoved a moc rad si ji prectu.O.

Úterý 8. prosince 2009 ve 21:39® osprey
osprey

K.O.D> A já nic?

I když já Rapalu na prut klidně dám, i kdyby Daiwa dělala woby, co mrkají očima a pádlují ploutvičkama.

Úterý 8. prosince 2009 ve 21:33® skwor
skwor

No nevím. Woblery od Daiwy jsem viděl http://www.fishing-mart.com.pl/…0-p1379.html a nějak mě nezaujaly. Balza je mi prostě sympatičtější, navíc jsem Salmo-Rapalácká konzerva :-))

Úterý 8. prosince 2009 ve 21:32® troutkiller

K.O.D> Víš jak to bude cenově?

Úterý 8. prosince 2009 ve 21:29® K.O.D

troutkiller>S tim počítej,Rapalu na prut už nedáš!!!!

Úterý 8. prosince 2009 ve 21:22® Scanix
Scanix

jižan> s tim problem nemam, ale jak uvidis, ze Lipno to neni ;-)

Úterý 8. prosince 2009 ve 21:16® jižan

Scanix> tak mne vemte do party, jo a je mi jedno jakou velikost budeme lovit

Úterý 8. prosince 2009 ve 21:13® Lidon

Rybařím celej svůj život a tenhle boj nehodlam vzdát;-)

Úterý 8. prosince 2009 ve 21:12® Scanix
Scanix

osprey> no nerikam, ze se nejaci nepovedli, ale spokojenost to ve me nevyvolalo, kazdopadne to napresrok muzeme spolecne zkusit prolomit. Ty Nka bych tez rad vyresil, ale asi bez sance :-)

Úterý 8. prosince 2009 ve 21:11® troutkiller

K.O.D> ty mně zas budeš stát peněz:-)

Úterý 8. prosince 2009 ve 21:09® jižan

Lidon> hlavně to nevzdávej. Příští rok se na to vrhni od začátku a uvidíš, že je to o něčem jiném než v tuto dobu.

Úterý 8. prosince 2009 ve 21:08profil byl smazán

osprey> odesláno ke korekci:-)

Tento příspěvek byl editován 8.12.2009 20:08:48 uživatelem .
Úterý 8. prosince 2009 ve 21:08® K.O.D

troutkiller,mar­tind9> Dnes jsem měl možnost kouknout na novinky Daiwa,máme se na co těšit. Voblery made in Japan jsou opravdu super!!!!! O prutech a navijácích není třeba ani psát,to nemá konkurenci. Zejtra se zajděte potěšit.

Úterý 8. prosince 2009 ve 21:06® jižan

Scanix> chytat v tuto dobu je fakt velká škola. Třeba bude mít štěstí a hned první nához bude do místa zimoviště a půjdou mu na hod. Přeji mu to.

Úterý 8. prosince 2009 ve 21:05® Lidon

Scanix:máš pravdu vláčím měsíc a od vody skutečně odcházím otrávenej a proto sem vás poprosil o radu8-(

Úterý 8. prosince 2009 ve 20:57® Lidon

Díky, myslím že toto sem pochopil velmi dobře:->