Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 8. prosince 2009 ve 20:56® osprey
osprey

Scanix> Já mám letos jednoho přes čtyřicet… Stačí?

A kdekoli jsem se vyskytl, nevytáhl candáta přes 50 cm nikdo. Naprosto nikdo, ani esa jako Flip nebo Jižan. Ale to je normální, já vždycky působil na candáty asi tak jako ty na chytejácká „enka“. :-)

Úterý 8. prosince 2009 ve 20:48® Scanix
Scanix

osprey> to jo, kdyz je teplo, je par mist, o kterych vim, ze tam jsou, ale ta velikost…vsak jsem lapnul 2 pres 60 a jednoho hned zpracoval ;-)

Úterý 8. prosince 2009 ve 20:44® osprey
osprey

Scanix> Náhodou, míru měla! Dobrých devadesát deka masa, možná i kilo. A já blbec to pustil:-)

Jako ostatně skoro všechny zubaté.

A o candátech nevej, když ti šli, byl jich plný Internet.:-)

Úterý 8. prosince 2009 ve 20:43® osprey
osprey

Lindon: Nástraha se prodává – vem ji, vyzkoušej, co se s ní dá dělat a předváděj rybám to nejlepší, co s ní dokážeš.

V tuto roční dobu platí jediná zásada: POMALU.

Úterý 8. prosince 2009 ve 20:26® Scanix
Scanix

jižan> kazdopadne je to dobra skola, kdo ustoji tyhle „otravne“ lovy, pak z nej vetsinou vyvstane zarputily a ostrileny vlackar…ja osobne bych sel k vode hned, skoda, ze pres den ten prostor nemam, rad bych se ucil, co je treba a kde zrovna jsou, je to sice dost zoufala cinnost, ale jinak to nejde, nekde neco preci musi byt ;-)

Úterý 8. prosince 2009 ve 20:23® jižan

Scanix> přeji mu to, spíš si myslím, že v tuto dobu půjde od vody otrávenej.

Úterý 8. prosince 2009 ve 20:16® Scanix
Scanix

jižan> no ale vem si, ze pokud se to nauci ted, bude pak pristi podzim v predstihu, pokud mu to teda pujde ;-)

Úterý 8. prosince 2009 ve 20:16® jižan

Lidon> Scanix to napsal přesně, jen mi přijde, že na učení je už letos pozdě:-)

Úterý 8. prosince 2009 ve 20:12® Scanix
Scanix

Lidon> kopytem muzes delat to co s twisterem, vodit jej stejnomerne, s pauzou, prizvedavat, ci pocukavat, je to jen na tobe a na zpusobu, ktery bude pro ryby atraktivni…

Úterý 8. prosince 2009 ve 20:12® jižan

osprey> smáčky, tak to by byl pěkný dárek pod stromeček:-) Co fišky ?

Úterý 8. prosince 2009 ve 20:11® Scanix
Scanix

osprey> candat je pro me tez jen atlasova ryba, tezko si dovedu predstavit jit na nej cilene, defacto krom okouna a tlouste se da jit cilene na dost malo ryb, peknou stiku nevyjimaje ;-) Kdyz jsem videl tvuj zapis z lovu, cekal jsem dle prvni fotky SSR14, ze ta stika bude na nej a mit aspon 90, skoda, ale i tak aspon neco ;-)

Úterý 8. prosince 2009 ve 20:11® Lidon

Tomu moc nerozumím:-(

Úterý 8. prosince 2009 ve 20:09® Lidon

myslel sem samozřejně kopyto a ne kopito

Úterý 8. prosince 2009 ve 20:08® Scanix
Scanix

Lidon> proc twister cukanim, to i s kopYtem muzes pocukavat, ale rek bych, ze v teto rocni dobe je treba s pohybem hodne setrit.

Úterý 8. prosince 2009 ve 20:04® Lidon

Začínám s vláčením a potřeboval bych poradit ja vláčet kopito.Twister cukáním ale kopito nevím:-((

Úterý 8. prosince 2009 v 19:57® osprey
osprey

jižan> A hele – návštěva z temnot. Ale vítaná.:-)

Zítra jedu do Písku, rád bych navštívil zubaře. Pokusím se koupit ty smáčky.

Úterý 8. prosince 2009 v 19:51® jižan

osprey> :-) vím jak vypadá candátek, ale jak candát, to už taky né

Úterý 8. prosince 2009 v 19:36® osprey
osprey

BigMike> Candát, candát… Prosím tě, popiš mi tu rybu, nějak si ji nemůžu vybavit.

Úterý 8. prosince 2009 v 19:28® BigMike

Tak jsem to chtěl odpoledne ztrhat a jen jsem opět trhal!Promokl nanovo, vyďobnul tlouště jistě k 50 cm, ale ca. se nedočkal! Co mám zprávy odjinud, tak šli!!! Jsem holt posledních pár dní na špatném místě ve špatnou dobu!:( Ale zítra, to jim to nandám!!!

Úterý 8. prosince 2009 ve 14:09® BigMike

Hnušně je, tak by potvory mohly jít a ono ne:( 3 h. v dešti u vody, cíleně zase na štíhlé pruhatce – 3 ks do 30 cm. Utrženo 8 ks kopyt a tw., vytaženy z vody desítky m vlasců a na jednom jejich konci jeden gumový hnědý Storm. Kachny mají už jaro, se závistí pozoroval jejich kývání hlavičkami a následné aktivity:)) Odpoledne asi rodinné nákupy a žádné poveselení s ploutvonožcema a šupinatcema. Jo, otec na potoce štiku 65 cm.

Úterý 8. prosince 2009 ve 13:59® dam
dam

osprey> ti to vůůůbec nezávidím8-( jsem na tom podobně, už aby byl konec roku, myslel jsme že najdu zítra díru, ale asi to nehrozí, navíc je super hnusně

Pondělí 7. prosince 2009 ve 22:51® osprey
osprey

dam> Dneska mi přišlo, že je to jedno. Žrali všechno – možná měli svůj den. Nějak jsem cítil, že by to mohlo být dobré a tak jsem se v poledne vyřítil k vodě. Teď jedu na dvou compech a napracovávám si to:-)

Pondělí 7. prosince 2009 ve 22:36® dam
dam

osprey> Já mám marmyšky moc rád, i když už se vyhýbám živým nástrahám, to je jak při plavané. I na malé nástrahy se dají ulovit krásné ryby, mám je sice na 0,08–0,10mm, ale v pohodě to drží a dohodím docela slušně. Možná jsi mě naladil a vyrazím něco vyzkúšat:-)

Pondělí 7. prosince 2009 ve 22:19® osprey
osprey

dam> V prosinci už kolikrát nic jiného nezbyde. Ostatně dneska jsem se proházel k okounovi 30 cm a těch 25 – 27 bylo několik. Kdybych věděl, že tam nejsou, neobtěžoval bych se.

Na to, abych vyrazil na větší rybu, bych potřeboval víc času. Tohle ještě stíhám.

Pondělí 7. prosince 2009 ve 21:00® dam
dam

osprey> ty a marmyšky? To mi nějak nejde dohromady:-D

Pondělí 7. prosince 2009 v 19:27® osprey
osprey

chosebaits> No, jak se zdá, padl jsi na situaci, kdy prostě věděli, co chtějí. Občas je pak problém trefit se do nástrahy.

Pondělí 7. prosince 2009 v 19:15® Kazan

BlueShark> to je právě jeden z důvodů proč ho nosím, nahánět fišku rukou a pak se dívat jak odjíždí okovaná nic moc. Párkrát mě to vytrestalo. A největší ryby berou na nejslabší vlasce :-D to je zákon schválnosti.

Pondělí 7. prosince 2009 v 19:13® chosebaits
chosebaits

osprey> Marmyšky s žížalkou u nás koušou dodře když mrzne a u potoka zustává oko,to na nic jinýho nejdou.Teď je tam mraky ouklejí,tak se ukázaly smačci jako výhra,ale pouze v jedné barvě z několika skoušenýh.Voda je čistá jako z kohoutku.

Pondělí 7. prosince 2009 v 19:00® olda
olda

osprey> ze mne tedy určitě ne ,já jsem ještě navíc posera a levej(nešikovnej).

Pondělí 7. prosince 2009 v 18:57® osprey
osprey

olda> Aspoň z nás nikdy nebudou kapsáři:-)