Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 11. prosince 2003 v 15:21® Ruda
-
Tomas + MAF: MAF nic neváže, má n to lidi. Stejný dotaz jako Václav- ještě je Pišta zamilovanej nebo jak to bude s objednávkou.
- Čtvrtek 11. prosince 2003 v 15:19® Ruda
-
Václav: Zapoměl jsi na Hubsmanna. To bude jednou extra- třída.
- Čtvrtek 11. prosince 2003 ve 13:34® tkrizak
-
MAF: Líko koupím, snad to nebude problém. Ještě tě poprosím o háčky. Vážeš to na klasické blešivcové, nebo něco na pupy? A co velikost? Díky předem.
- Čtvrtek 11. prosince 2003 ve 13:25® Vaclav
-
Lada: Clovece, ja jsem samozrejme velmi rad, ze postoupil cesky tym, ale jinak musim dat za pravdu italskym mediim, ktere beduji, ze postoupil nejslabsi celek ze skupiny. Sparta, jak psaly italske noviny, vyhrala zbranemi chudych – urputnou obranou, strachem a z toho plynoucim nasazenim. Krome Poborskeho a Blazka se nikdo ze Sparty v teto silne mezinarodeni skupine nedokazal prosadit.
- Čtvrtek 11. prosince 2003 ve 13:12® Vaclav
-
MAF: Prave jsem se vratil z Ase a pan starosta vsechny mnou predlozene… Proste jsem na chvilku tady. Nevis nahodou, jak to u Pisty vypada s temi mymi Bunny Bugy, objednanými v srpnu?
- Čtvrtek 11. prosince 2003 ve 12:32® Ruda
-
All: Tak jsem právě poslal Mirka do stavu nemocných. Stačilo pár vhodných vyšetření a již bude mít čas na první zápis do smolných knih. A včera jsem dostál svému slibu a nahlásil se jako adept RS. Také jsem se s manželkou vsadil, že když si budu po sobě 3 měsíce vše důkladně uklízet koupí mi na zahájení mušák od MORE-WELL 260 cm a č.2 hmm.- to bude pošušňáníčlo vodit lipánky ovšem při mojí pořádnosti to spíš vidím, že jí budu muset koupit kožený kabát ve stejné cenové relaci. Ach -jo.
- Čtvrtek 11. prosince 2003 v 11:51® MAF
-
Láďa:Jo Sparta válela,jsem zvědav koho ji nalosujou.
- Čtvrtek 11. prosince 2003 v 11:50® MAF
-
Mirek:Hezky. ty se taky přidáváš k tribunálu?to jsem fakt nečekal
- Čtvrtek 11. prosince 2003 v 11:49® MAF
-
Venda:A víš,že asi jo já už to nějak nepoznám,ale soudím dle reakce okolí
- Čtvrtek 11. prosince 2003 v 11:49® MAF
-
Tomas:Obyčejné červené lýko,důležité je nechat na obouch koncích volný,nepřivázaný kousek kvůliva pohybu. Lýko je k sehnání v papírnictví v mnoha odstínech,nejlíp se mi osvědčila,růžová,nachová a tmavě červená.
- Středa 10. prosince 2003 ve 22:01® Láďa
-
Václav,MAF:Tak co jste říkali včera fotbálku?SPARTA to je zase moje srdeční záležitost a k tomu ještě i ty ženský,jak říká Mirek. Jinak ( praparchaňtě a bednička s trubadůry opravdu nemají chybu).
- Středa 10. prosince 2003 v 17:44® Mirek
-
Václav: Teď si mně teda rozchechtal k slzám. Ještě že jsem v práci sám, jinak bych byl za kreténa. Ale mojí srdeční záležitostí jsou pořád ženský! Jinak prosím, prosím, můžu být písařem u smolných knih? PROSÍM.
- Středa 10. prosince 2003 v 17:30® tkrizak
-
Vazači, nedávno se tady probírala úspěšnost mušky „žížala“. Poradí někdo jak a z čeho uvázat a kdy použít?
- Středa 10. prosince 2003 v 15:17® Vaclav
-
MAF: To moje taky – spolecne s P. Richardem. Tak to kdyz jsi videl Navstevniky, tak se te ted budu ptat: Pupicku, neuprdnul jsi se nahodou?
- Středa 10. prosince 2003 ve 14:44® MAF
-
Venda:To víš že viděl „Žán Renó“je moje srdeční záležitost…
- Středa 10. prosince 2003 v 11:12® Vaclav
-
MAF: Videl jsi francouzskou komedii navstevnicis Jean Renov titulni roli? Nektery zetrech dilu? Je to jedna z mych oblibenych, tam se take neco dozviso nastrojich utrpnych…
- Středa 10. prosince 2003 v 11:02® MAF
-
Václav,Ruda:Koukám páni inkvizitoři,že by se vám vedlo dobře i v 16 a 17 století,jakožto vykonavatelům práva outrpného.-)
- Středa 10. prosince 2003 v 10:08® Vaclav
-
MAF: Ruda jako verejny zalobce se uz osvedcuje, jeho navrh nezni spatne, a jeho nastroje utrpne rovnez.
- Úterý 9. prosince 2003 v 16:08® Ruda
-
MAF: To koupání si špatně pochopil-oblečenej v jarní Střele a v prsačkách šup po hlavě. Toho Lipana to bych Ti fakt neudělal.
- Úterý 9. prosince 2003 ve 14:57® MAF
-
Ruda:Ohnivou vodu zaplatím kolik budete chtít,koupat se budu na „ádu“kdykoliv a kdekoliv,ale toho lipana 27 toho nezvládnu…!!!
- Úterý 9. prosince 2003 ve 14:57® MAF
-
BASS:Ano. ano cejtím a ještě dlouho cejtit budu
12+paprika v lihu=100%death!!!
- Úterý 9. prosince 2003 ve 12:17® Ruda
-
Václav+MAF: Děkuji za důvěru. Pokuta ve formě ohnivé vody + koupel v pořádně studené vodě. Jako největší trest navrhuji zabití a snězení lipana 27 cm aby věděl jak chtná masařům. Ne to bych mu neudělal Howg.
- Úterý 9. prosince 2003 v 11:45® Bass
-
MAF: Kamaráde, kombinace ohnivé vody a plnotučného letkvaru je přece smrtící, což na konec cejtíš sám, viď ?
)
- Úterý 9. prosince 2003 v 11:29® MAF
-
BASS:Jasan já jsem ztělesnění dobroty a poslušnosti,vždyť to víš sám
Myslel jsem že bych přijel teď o víkendu ale junior jde na přebory v karate takže nebude k dispozici a kdybych jel sám tak by mě buď seřezal nebo mi to alespoň vyčet
. Cena sedí je to přesně 139.9eu takže odečti „mévr“a máš to zhruba za 3700 zlatých což je bomba neníliž pravda. Jinak s těma pivkama jsi se moc neseknul,to víš jak vidím plzeňskou 12 tak se neznám,jenže pak začli lítat veselý kalíšky a to byl ámenec,nikdy nepij,nebo nepijte ten hnus „krvesaj“papričky cejtím v krku ještě dneska. brrrrr
- Úterý 9. prosince 2003 v 11:23® MAF
-
Karlos:Kamaráde kdyby jenom v pátek,začli jsme v pátek v 17 hodin a skončili v sobotu v 9,což je myslím slušný výkon,ne?!Sice jsem víkend promarodil a doma bylo nezvyklé ticho,ale bylo to fajn. a vo tom to je!
- Úterý 9. prosince 2003 v 11:22® MAF
-
Václav:Ježíšmarjá Ruda předsedou…!!tak to je můj konec …!!!
- Úterý 9. prosince 2003 v 10:34® Bass
-
MAF: Tak kdy už konečně přijedeš na bassíky ? Vem mlaďase a koukejte dorazit. Mladýmu se u nás přece moc líbilo. Ještě před vánocema chci jet do SRN a to si piš, že bez toho klacku se nevrátim ! Pojedu tam, jak jsem bydlel. Neni to daleko a kdysi tam bejvával krásnej rybářskej kšeft. Tak že, když bude sedět cena, tak ho pod tim stromečkem nakonec mít budeš. Hodnej si byl, tak si ho zasloužíš, ne ?
- Úterý 9. prosince 2003 v 10:21® Bass
-
Karlos: Jak ho znám, tak si jich dal tak 14–15 plnotučnejch na chuť a mazal domu !
- Pondělí 8. prosince 2003 ve 21:04@ Karlos
-
MAF:Podle tvých příspěvků jsi musel být v pátek moooc pěknej…
- Pondělí 8. prosince 2003 ve 14:02® Vaclav
-
Raduch: Risa je pohodovej kluk, proto mne mrzi, ze ma ted nejake zdravotni problemy, kvuli tomu nedorazil v sobotu na Vanocni pohar. Ale jinak byl v zari na republice, sbiral tam zkusenosti, muze podat reference. Diky za prani, prijmi ho i ode mne.