Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 3. prosince 2009 v 19:09profil byl smazán
-
Jak.novi> taky komu,že?
Tento příspěvek byl editován 3.12.2009 18:10:04 uživatelem .)Dam bude jistě potěšen
)
- Čtvrtek 3. prosince 2009 v 18:58® skwor
-
Nemáte už 9 nebo 12cm Salmo executor?
- Čtvrtek 3. prosince 2009 v 17:10® Jak.novi
-
Nevlastníte někdo tento proutek. Mivardi imperium spinning 2,1 m 5–15 g. Mám ho od jara a nemůžu si ztěžovat.
- Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 12:00® BigMike
-
Osprey: nedržel:)) ale je to jedno, já fakt když něco kupuji, tak vždy něco přehlédnu:))
Kazan: dnes a zítra do noci v práci, v so. nevím – dopoledne určitě ne a pak možná tak na 1–2 hodinky po obědě – dle počasí. Kdyby jo, tak se ti včas ozvu kam by to bylo. Když ne, tak se neozvu kam to nebude.))
- Středa 2. prosince 2009 ve 23:28® Kazan
-
Big MIke> nemáš někam v Pá, So nebo Ne namířeno na ryby?
- Středa 2. prosince 2009 ve 23:15® troutkiller
-
dam> Zdar trenére
- Středa 2. prosince 2009 ve 22:59® osprey
-
BigMike> Ta rukojeť byla na fotkách v e-shopu vidět. To jsi předtím prut s tímhle typem rukojeti nedržel?
- Středa 2. prosince 2009 ve 22:43® dam
-
troutkiller> nazdar fišmene
- Středa 2. prosince 2009 ve 22:37® BigMike
-
Flip: díky, když selže moje zručnost, ozvu se, nemáme to k sobě daleko:))
Skwor: to máš těžký, já se v těch vašich diskusích o prutech, akcích atd. nevyznám, musím dostat prut do ruky a pak ti řeknu co a jak. Vlastně neřeknu – buď mi sedí nebo ne a tak jo a nebo ne:)Asi jich máte každý něco více, měli jste leccos v ruce, tak máte možnost srovnání. Já chytám prut který mi 100% sedí dokud ho nezlomím:))I když náhradně jsem chytal dokonce skoro 2 sezóny Catanu a dnes mi přijde šílená:))Ale je to o situaci, možnostech, pohodlí hledat atd:)) Loni jsem koupil nějaké Mikado, akce supr, ale nějak jsem v nákupní euforii (když jdu něco koupit jsem jak tetřev hlušec a ani nemám nakupování rád)přehlédl, že to má koncová očka (poslední 3–4) ještě menšího průměru jak feeder:)) Tak jsem koupil větší, zkrátil prut o 10 cm, navázal a je hóódně dobrý, byť pro vás tady je to asi mrzák:))Tuhle odešlo koncové očko, tak koupil jiné, abych ho nasadil, zase jsem zkracoval a z 270cm jsem se dostal na 255 a to už mi nesedí. Tak jsem navštívil Ospreye, nažhaven jeho básněním o Dragonech, potěžkal, vyhodnotil, odjel a večer při objednávání přes Net věděl že buď Team nebo destiny. No a jak mám rád nákupy, klapky na očích, zvolil tu De Stiny 275 5–25g s tou rukojetí. A jak říkám, spokojenost neskutečná, je to tvrdý, ale lehký, padnul mi až na tu rukojeť. asi by šla vrátit, ale nechci prudit, tak budu tunit:)) Možná koupi Team, byl bych ještě spokojenější:)) Asi budu muset tu D. co nejdříve zlomit:))) Tolik pohled do nitra BM nakupující a „uvažující“ duše:))
- Středa 2. prosince 2009 ve 22:31® troutkiller
-
skwor> tak to jo
Ono už to na slidery moc nepujde pokud se ochladí
- Středa 2. prosince 2009 ve 22:28® skwor
-
troutkiller> Kdepak
Jen jsem využil máminy nabídky, ať si objednám něco k Vánocům. Pak je tam ještě Fanatic a Executor, bez těch se obejdu – ale ty novinky bych si prohlédnul rád pořádně
- Středa 2. prosince 2009 ve 22:27® troutkiller
-
skwor> Tak kdo ti ty woby probuh sebral?Neříkej že ježíšek
To bych mu rychle zkrátil volební období
- Středa 2. prosince 2009 ve 22:22® skwor
-
troutkiller> Chraň bůh, manželství v mém plánu budoucnosti není
- Středa 2. prosince 2009 ve 22:19® troutkiller
-
skwor> Zásada číslo Jedna!Dva,tři,čtyri až deset!!!Neřešit rybařinu s manželkou!!!!!!!!
- Středa 2. prosince 2009 ve 22:17® skwor
-
troutkiller> Test bude moct proběhnout až po Vánocích
Jen co jsem zásilku zkontroloval, byla mi zabavena
- Středa 2. prosince 2009 ve 22:12® troutkiller
-
skwor> Zdar lovče
Já mám ty Slidery 4 a jsou zatim bez záběru
- Středa 2. prosince 2009 ve 22:09® troutkiller
-
osprey> já mám stejnej problém
Mám ale problém nějakej z prutu prodat
Třeba ten Speed 5–20 byl muj první lepší klacek a proto ho nedám ani za nic!
- Středa 2. prosince 2009 ve 22:08® jižan
-
troutkiller> co rybář to názor, já je měl taky rád. Píšu měl, než jsem poznal jiné. Záleží co od prutu vyžaduješ, možná že jsem se špatně vyjádřil, ale to co chci od prutu já, mi shimo nedá, proto ta druhá liga.
- Středa 2. prosince 2009 ve 22:07® skwor
-
troutkiller> Zdravím, dnes jsem zařadil do sbírky 5cm slidera a frisky stejné velikosti. Salmácké novinky posledních dvou let se mi hodně zamlouvají.
- Středa 2. prosince 2009 ve 22:05® osprey
-
troutkiller> Taky si to myslím, proto jsem svou drakolíheň říznul tím Speedem. Ale abych honem kupoval Daiwy, na to nemám. Poslední roky jsem do rybařiny dost nainvestoval, takže se teď chvilku povezu s tím, co mám. Hlavně aby byly ryby.
- Středa 2. prosince 2009 ve 22:03® troutkiller
-
osprey> Měl sem též ale na toho draka je pletenka už moc
Je z něj už takovej tvrdák že se na to nedá chytat.Vlasec je ideál
- Středa 2. prosince 2009 ve 21:58® osprey
-
troutkiller> Věřím. Mám na stejnou práci Draka Team 7 – 21g buď 245 nebo 260 cm. Lovím spíš s vlascem.
- Středa 2. prosince 2009 ve 21:55® troutkiller
-
osprey> Když dáš na 5–20 ve 2.40m Fireline 0.12 tak je to muj favorit na Popíky!Mám to loni odzkoušený a je to kombinace která nemá chybu!
- Středa 2. prosince 2009 ve 21:52® troutkiller
-
jižan> S tím bych tak nesouhlasil ale musíš sáhnout od cardiffa vejš!Třeba Speed je super na šprcky
Wobler je na 5–20 už moc
- Středa 2. prosince 2009 ve 21:51® osprey
-
troutkiller> Proto o nich píšu. Nebudu neobjektivní. Jsou na trhu a je jen otázka času než budou vzaty širší veřejností na vědomí. To, co jsem tu vyfotil, je krásný kousek uhlíku.
Pro mě je Speed příjemný svou lehkostí a dík jeho dlouhé akci je to můj favorit na lov s pletenkou.
- Středa 2. prosince 2009 ve 21:49® jižan
-
osprey> to shimo mi přijde, že trochu zaspalo dobu. Začínal jsem na něm a když ty proutky porovnám s tím co mám doma teď, je to druhá liga.
- Středa 2. prosince 2009 ve 21:40® troutkiller
-
osprey> Daiwy mám dvě 2.40 a 2.10 a mužu jen doporučit!Speeda strčí s přehledem do kapsy
Fuj a to sem za něj ještě nedávno dával ruku do ohně
- Středa 2. prosince 2009 ve 20:46® jižan
-
osprey> v tom je ta rybařina krásná, nevíš co tě potká
- Středa 2. prosince 2009 ve 20:33® osprey
-
jižan> Na umělou nástrahu je to můj první přes pade. Zatím jsem měl nejvíc takové ty 48 – 49. U vás se určitě něco nahledá. Na řekách v mém okolí se v tuhle roční dobu vždycky pár velkých na gumy vytáhne, tak konečně jsem se jednou taky trefil já.
- Středa 2. prosince 2009 ve 20:28® jižan
-
osprey> blahopřeji Ti, taková ryba se na vláčku nechytne každý den. Chtěl bych se jim příští rok věnovat, myslím, že jich tu máme dost a pár kousků přes páďo jsem tu taky viděl. Tak uvidíme.