Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 23:01® hecht
-
Flip> Pokud mohu ještě využít tvé přítomnosti, chci něco těžšího než můj milovaný TD 2,45 7–21.Prut který utáhne v pohodě woby typu Nils Master 12 cm, nebo Shad rap 9 cm.V hledáčku jsou Destiny 2,4 10–35 / Destiny 2,55 14–42/ GS Executor 2,45 7–28 / GS RENO KILLER 2,45 14–42. Nebudou ty 42g už moc betelné ? Nechceš zřídit v N.Hradech testovací středicko Draků ?
Člověk to takhle nemá v naší zeměpisné délce a šířce kde prubnout.Promiň za tu rozvláčnost mého dotazu.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:58® gomz
-
NEJDRIV omluva do sekce jine, nez jsem tento dotaz psal, ale…
domaci vyroba wobleru:dotaz tam-
ALL:uz tu padl dotaz-musime mit licenci nebo neco jineho na vyrobu wobku?
mam jiny dotaz-myslite, ze svetovy vyrobci maji „spiony“, kteri monitoruji i tyto sekce vyroby?nebo z jake casti (monitoring)se pak provadi vyroba novinek?jen na zaklade pozadavku „jinych“chytacu? celkem bych rad znal vase nazory na tento dotaz a predem DEKUJI.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:53® osprey
-
Flip> Ono bůhví, kdy dojedu. Už zas lítám jak hadr na holi. Jde o to, aby sis to osahal a věděl, jestli tohle je to, co bys chtěl.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:46profil byl smazán
-
osprey> jen si ho tam nech-až po vánocích
)
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:44® osprey
-
Flip: Díky za návštěvu a ahoj. Ten foťák dovalím.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:43profil byl smazán
-
Fugas> skvělej to woblerák taky mám.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:43profil byl smazán
-
osprey> už mi ten šmejd Jižanů vyčítá,že tu jsem moc dlouho,takže půjdu spát a bude klid.V době Růžovky dřepí všichni podpantofláci u bedny a sotva to skončí tak dělají ramena.Tak zase někdy
)
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:42® Fugas
-
Flip> tak to si mě uklidnil, měl jsem toho z TD víc a nakonec jsem zakotvil u té dvašedesátky do 21g. Ještě jsem k tomu teda přidal 2.40 18–42, taky se mi moc líbí!
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:42® hecht
-
Fugas> Máš koupit model 09, a nemusíš nic odřezávat.Závaží už to nemá.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:38® Fugas
-
Flip> jsem se právě starého zbavil a pořídil novější a taky mi nepřijde nějak „horší“. Dokonce mi víc vyhovuje korek i na šroubení a tvar předního korku(asi model 08). Jen jsem se zbavil pilkou na železo toho dvažování
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:38® osprey
-
260 cm / 7–21 g, to je nesmrtelnej klacek. Dokonce jsem si chtěl koupit ještě jeden, abych měl náhradu, kdybych ten první zlomil. Nakonec jsem dostal rozum. On ten pokrok vážně jde dál a dobrých prutů je na trhu dost.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:36® osprey
-
Flip: Mám domluveno, že si od Marty půjčím tu G10 a vyzkoušíš si ji.
Hugo Fisher si ze mě dělá srandu, že jinou značku neznám, ale Canony mají všechny podobné ovládání a menu, takže když mám plečku od Canonu, hned vím, kam sáhnout. A tenhle drek má ještě nejdůležitější věci vyvedeny na mechanické ovladače nahoře, takže jsem ho drapnul a pět minut jsem s ním fotil jak kdybych ho měl rok.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:34profil byl smazán
-
Fugas> favority pochopitelně mám,ale myslím že za stejné peníze šel pokrok trošku dopředu.Ačkoliv takovej TD 270–7–21MF,nebo 260 7–21 budou ještě dlouho třída.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:33profil byl smazán
-
Fugas> věc názoru.nevidím v tom diametrální rozdíl.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:32profil byl smazán
-
osprey> jinak ti musím vynadat s tím foťákem si mi nasadil červa do palice o tom Canonu G11 se mi i zdá-doprdele,že jsem nedržel hubu
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:31® osprey
-
skwor: Jo, Hornet. Taky se mi líbí, ale už takhle pozoruju, že mám těch vláčáků nějak moc a měl bych utrácet i za jiné věci.
Fugas: Vybrat si můžeš, pak je otázka, kdo ty plusy zacáluje
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:31® Fugas
-
Flip> a máš i nějaké favority v řadě TD? Setkal jsem se s názorem že starší řady byly lepší, je na tom něco pravdy? je jinej blank nebo je to jen pocitem z rukojeti, dovažování a tak?
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:30profil byl smazán
-
skwor> hornet je třeba jeden ze skvostů od guide.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:28profil byl smazán
-
skwor> no pokud vidlákovi vrazíš do paží heligonku ,tak taky na ní nezahraje písničku a raději sáhne po foukací harmonice
Tento příspěvek byl editován 1.12.2009 21:28:51 uživatelem . - Úterý 1. prosince 2009 ve 22:27® Fugas
-
osprey> a ještě si můžeš vybrat jestli AA nebo AAAAAA++++
.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:25profil byl smazán
-
osprey> prodávají se i celkové kusy -dle zvolené délky a průměru díry.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:24® skwor
-
Flip> Celou sérii neznám, jenom tyhle čtyři kusy. Právě proto mě překvapilo, že na mě vychvalovaná 2–14g neudělala moc dojem.
osprey> GS hornet mě uchvátil hned. Zatím mi asi žádný Ještěr do ruky nesedl tak, jako tenhle. Větší váha nevadí, mám rád 240ky, tam se to tolik neprojeví.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:24profil byl smazán
-
Fugas> taky,ale pokud se ti doma válí nějaká zlomenina,nebo ležák,tak škoda každé koruny.Tolik práce to zase nedá.A nakonec pokud se to nebude někomu líbít,tak ať si trhne nohou.Tu kládu v ruce držíš ty.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:22® osprey
-
Fugas: Ono se to ani jinak nedělá. Plná kolečka z korku silná 1 až 1.5 cm a ta se provrtají a navlékají na ten blank. Celé se to slepí a přebrousí.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:22profil byl smazán
-
skwor> no co vím,tak těch reklamací na spodní díl bývá minimum
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:21profil byl smazán
-
skwor> Asi takhle nejde hodnotit celou serii jako celek,ale hezky kus od kusu.A pochopitelně,že každému se líbí něco jiného,takže tě nenutím Destiny milovat. Guide taky mám pár favoritů a těch kteří mě neuchvátili.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:21® skwor
-
Flip> To by se Procházkovi nemuselo líbit při případné reklamaci
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:20® osprey
-
skwor> Guidy se mi taky líbí, i když jsou o trochu těžší (materiál se prostě utajit nedá).
Ale proto se vyrábí tolik prutů, aby si každý vybral, co mu sedí. Druhotně i proto, abychom tu měli co řešit.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:20® Fugas
-
Flip> tak to jsem postupoval jakštakš správně
. Koukal jsem že sa dají koupit i samostatný kroužky cca 1cm a pak to poskládat z nich.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:19profil byl smazán
-
skwor> a to je takovej problém si to vybrousit podle svého úchopu-korku je tam na experimentování dost.