Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 1. prosince 2009 ve 22:17profil byl smazán

hecht> nevím ten prut mi připadá trošku jako mrtvej-to už bych raději sáhnul po Guide serii a vybral tam. Možná je to tím,že to zbytečně porovnávám s Black Hunterem,kterého jsem pár let chytal. Ale je to vždy věc názoru a peněz.

Úterý 1. prosince 2009 ve 22:15® skwor
skwor

Flip> Kdyby měli rukojeť bez boulí, tak by to byla jiná . Líbí se mi Guide, ty mi sedli okamžitě. Majitelem destiny se asi nestanu.

Úterý 1. prosince 2009 ve 22:15profil byl smazán

osprey> nemají jdou více do paraboly-ty štíhlejší mají silnější stěny.

Úterý 1. prosince 2009 ve 22:14® hecht
hecht

Flip> Co bys mohl prozradit o té Destince 2,7m 10–35g celokorek ??? Nějak o ní přemýšlím na příští rok, na woby. Proč je dle Tvého druhá liga ???

Úterý 1. prosince 2009 ve 22:14profil byl smazán

Fugas> jediné co můžu poradit je to,že to nevrtáš vcelku,ale po částech-potom neujedeš-když to budeš mít rovně uřízlé,tak ty díly spasuješ a stáhneš-potom jeno zabrousíš do hladka a nikdo skoro nic nepozná.Nakonec i některé ty korky na nových prutech jsou z několika částí spasované a slepené.

Úterý 1. prosince 2009 ve 22:13® osprey
osprey

Flip> Já ty s dělenou rukojetí nikdy nedržel, ale připadá mi, že mají strmější konus blanku. Mohly by mít ostřejší akci. I když minule jsi mi říkal, že nemají.

Holt není nad to, mít to v ruce.

Úterý 1. prosince 2009 ve 22:11profil byl smazán

skwor> zrovna taková adekvátní tvému Teamu je přímo skvost 240 2–14gr,nebo celekorková 270 do 21 gr-vůbec ty celokorkové mi připadají sympatičtější.

Tento příspěvek byl editován 1.12.2009 21:12:05 uživatelem .
Úterý 1. prosince 2009 ve 22:07® Fugas

Flip> a maš jako zkušenej rodbuilder nějakej postup na to odvrtávání? měl jsem s tím celkem problém, upnout měkkej korek moc nešlo, potřeboval jsem dlouhej vrták… a ještě k tomu jsem neměl nic do čeho upnout vrtačku aby to bylo 100% rovně. Nějak jsem to nakonec zbastlil, ale raději to nikde neukazuju. Ale byl to prut na kapry tam je to jedno:-))

Úterý 1. prosince 2009 ve 22:03® skwor
skwor

Flip> Celkem ucházející byla 2,4m 5–25g. Jinak (nezlob se na mě, sám víš, že mám doma draky tři), bych si zrovna v téhle sérii nevybral. Favorita mám jinde – jenom další vláčák nepotřebuju.

Úterý 1. prosince 2009 ve 22:03® osprey
osprey

Flip: Díky, takhle nějak jsem to myslel.

Úterý 1. prosince 2009 ve 22:01profil byl smazán

skwor> hmm-tak mimo té 270 do 14 to jsou klacky druhé ligy:-)) )

Úterý 1. prosince 2009 ve 22:00profil byl smazán

osprey> po správnu by měl shodit očko,šroubení atd,aby to tam konicky zapasoval,ale lepidli a podlep udělá taky dobrou práci zezadu:-))

Úterý 1. prosince 2009 ve 21:58® skwor
skwor

Flip> To se pleteš :-) Přes léto jsem si zalapal na obě Tarnovi Destinky (tu 2–14g dokonce ohnul štikou 60+), kamarád má 2,4m 18g s dělenou rukojetí a druhý kolega 2,7m 10–35g celokorek. Takže přehled o těch klackách vcelku mám.

Úterý 1. prosince 2009 ve 21:58profil byl smazán

BigMike> když budeš mít zájem,tak mám doma dost starších nebo i nových rukojetí-uřízneš odvrtáš nasadíš a jedeš.

Úterý 1. prosince 2009 ve 21:58® osprey
osprey

Flip: Ahoj. Neporadíme kolegovi BigMikovi něco lepšího než lepit na Destinku špunty od šampusu?

Úterý 1. prosince 2009 ve 21:55profil byl smazán

skwor> no jestli to náhodou není tím,že jsi neměl možnost s ní delší čas chytat:-)) )A nebo že doma není na skladě:-))

Úterý 1. prosince 2009 ve 21:53® Fugas

BigMike> špunty od šampáňa jsou moc tenký a blbě se tam budou dávat. Řešil jsem před léty něco podobnýho a nakonec vyhrál origoš korek na rukojeti, i když cenově je to nesrovanelný. Ale asi by to šlo, opatrně nařiznout podél a nasadit, pak přebrousit.

Úterý 1. prosince 2009 ve 21:48® skwor
skwor

BigMike> Taky možnost :-) Destiny mě ale nějak neučarovaly, Team nebo starý skelouš mi padnou o hodně líp.

Úterý 1. prosince 2009 ve 21:42® osprey
osprey

BigMike> Ještě řekni, že je to špatný prut. A považ, chytá candáty!

Představ si, že by sis koupil Skeletora…

Úterý 1. prosince 2009 ve 21:39® BigMike

Skwor: máš pilník?:))))

Úterý 1. prosince 2009 ve 21:38® BigMike

To máte tak – než abych vytáhl Ospreye na zahradu (k vodě už ho nedostanete vůbec), nasadil na jeho D. naviják a prubnul nahodit, dal jsem jen na jeho kukuč a doporučení:) Prostě jsem zjistil, že i když nahazuji obouruč, tu zadní část nevyužiji a chytám to podstatně blíže. Řezat to zase nechci, když tvrdě zasekávám a pod. opírám si to o předloktí na větší páku. Jde o zvyk, ale když v té mé tlapě cítím uhlík průměru baj voko 1 cm, znejistím:))) Takže špunty od šampáňa budou využity – teď to dochytám a přes „pauzu“ jí vytuním:))

Úterý 1. prosince 2009 ve 21:17® osprey
osprey

osprey> A na naviják nahoře by sis zvykl?

Já jak točím přívlač, matchku, feeder a řežu to multíkem a mouchou, tak už chvílema ani nevím, co držím. Hlavně když to z toho lítá…

Úterý 1. prosince 2009 ve 21:14® skwor
skwor

Char> U destinky co píše osprey bacha na rukojeť. Je to asi detail, ale mě ta „hrbatá“ rukojeť před navijákem vůbec nesedla a asi bych si na to nezvykl. Tak vyhrál TD.

Úterý 1. prosince 2009 ve 20:59® osprey
osprey

Flip: To máš těžké. Jsme druzí a nechceme být stejní, protože když jsme stejní, tak je to proto, že kopírujem. A tak se snažíme být jiní. Občas jsme aý moc jiní. Snad je to tím.

Mě tyhle věci netrápí, já jsem dost přizpůsobivá bytost. Proto třeba nechápu, co hryže BigMika na Destince s neúplným korkem. Mě je to jedno, aspoň bych nemusel nosit k vodě tolik kůry. :-)

Tento příspěvek byl editován 1.12.2009 20:15:35 uživatelem osprey.
Úterý 1. prosince 2009 ve 20:50® Sander
Sander

Flip > nad některýma věcma tu taky kroutím hlavou, to nebude orientací na Chytej nebo sousedy :-)

Úterý 1. prosince 2009 ve 20:46profil byl smazán

Sander> Ty blázne Chytej je pro důvtipné-my blbci z MRku to tam musíme mít napsané na začátek:-)) ))

Tento příspěvek byl editován 1.12.2009 19:47:53 uživatelem .
Úterý 1. prosince 2009 ve 20:43® Sander
Sander

Flip > bacha! Teď jsem na to přišel – a přiznám se, že jsem o této funkci za ta léta nevěděl. Takže, vlevo nahoře, jak máš napsaný počet stránek, tak hned za ním jsou tři tečky. Na ty tečky klikni a objeví se ti tabulka pro zadání čísla stránky. Zadej 1.

Úterý 1. prosince 2009 ve 20:40® Sander
Sander

Flip > vlevo nahoře to není po stránce zpět, ale po dvou, a to už je kurwa rozdíl ne? :-)

Úterý 1. prosince 2009 ve 20:35profil byl smazán

osprey> chtěl bych si u vás přečíst celou rubriku o těch foťákách-jak se dostanu na začátek abych nemusel jako pako klikat po stránkách zpět?

Úterý 1. prosince 2009 ve 20:29® Char
Char

osprey> osahám si něco na výstavě v Praze nebo v Brně,tady po okolí není velkých možností na zhodnocení solidního nářadí, jen že jsem narazil na toho Skelouše tak jsem se poohlížel co by přicházelo v úvahu, stejně sezona pomalu končí tak nemá cenu nahonem něco kupovat.