Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 1. prosince 2009 ve 20:18® osprey
osprey

Char> Tak si toho Pezona osahej.

On je jeden problém v tom, že nemám dostatečný přehled. Poslední dobou se dobré pruty docela množí. Super věci dělá Daiwa. Až se to trochu roznese po vlastech Českých, bude to další téma na dlouhé zimní večery.

Zatím se lidi sotva psychicky vyrovnali s Dragonem.

Ostatně Destiny 240 cm do 14 g by ti už byla hrubá? To je vynikajícoucí prutisko.

Úterý 1. prosince 2009 ve 20:14® Char
Char

osprey> chtěl bych něco na smáčky, jemnější špice (ne chvějivku) a tužší spodní díl, chytám okouny a někdy se splete zubatá tak nechci trápit rybu ani sebe dlouhým zdoláváním což by asi v případě ULX bylo.

Úterý 1. prosince 2009 ve 20:09® osprey
osprey

BigMike> A co tam s tím korkem děláš? :-)

Já mám pruty s i bez a je mi to celkem jedno. A podívej na kapraře – vůdčí sílu celé rybařiny. Dávno už poslali korek do věčných lovišť. Dnes frčí to, čemu říkají minimalistická kosmetika…

Úterý 1. prosince 2009 ve 20:00® Scanix
Scanix

BigMike> to vis, celokorek, je jine kafco, clovek prohmatne hned, ale je to asi sila zvyku, nicmene pro me delena rukojet neni, ale s Destinkou jsme se sehral okamzite a nemenil bych.

Úterý 1. prosince 2009 v 19:59® Joko

BigMike>Díky, také mi skvěle funguje táto barva, ale chytám je na super banja 3" a převážně v odpoledních hodinách, ale asi je to místem.

Úterý 1. prosince 2009 v 19:56® BigMike

Ještě k té Destince – supr prut, háže skoro sám, ale budu si muset dodělat ten korek na rukojeť – to jsem tedy sááááááááákra protaktizoval.

Úterý 1. prosince 2009 v 19:30® BigMike

A sakra, teď mi seplo – tuhle toho 65cm v 8:50,dnes v 9:00 – takže z toho lze něco vyvozovat…!!!??? Logicky půjde zítra na jiném místě 45cm v 9:10:)))

Úterý 1. prosince 2009 v 19:28® BigMike

Kazan: díky za info:) To jsou mi vjeci – jeden je slavnější než by si myslel:)) No, autorská práva jsem asi nikomu neprodal, ale znáš to – na netu tě oberou o vše:)

Joko: 55cm, na fluo kopýtko 6 cm, asi v 9:00 nebo tak nějak – minuta sem, minuta tam. Ale odpoledne po pěkném ranním namlsání s vidinou toho přes 70 totál výbuch – nechápu:(((

Úterý 1. prosince 2009 v 19:13® Joko

BigMike>Gratuluji k pěknému candátovi, kolik měl? Na co jsi ho dostal a v kolik hodin? Mně se mírový candáti moc nevedou, letos mám z Lužnice jenom 5 mírových kousků. Ale ted je na ně období, jenom je trefit…

Úterý 1. prosince 2009 v 18:24@ pulec007

Ciao, otázečka. Nějaký tip na vlasec přívlačák, délka 300m, do 300 kaček/klidně míň? Respektive klidně radu. Kupuju dva vlasce, jeden na nádrž na duháky, druhý na menší řeku a potoky na tlouště. Jaký průměry? Uvažuju 0,16 na řeku a 0,18 na ten rybník. Dá se to? Prut je 5–20g. Moc často se chodit nebude, dvakrát do měsíce je takový průměr.

Úterý 1. prosince 2009 v 18:23® jurann
jurann

už nevím jak bych je přelstíl

Úterý 1. prosince 2009 v 18:14® Scanix
Scanix

Libor> ja pomalu neznam ani ty male, stiky jsou nedostatkove zbozi, reka je celkem vyzrana od kormousu a to tech operenych i lidskych – njn a bude hur

Úterý 1. prosince 2009 v 18:11® Scanix
Scanix

Kazan> jj, znas ty stranky zatepla.cz :-)

Úterý 1. prosince 2009 v 17:08® Kazan

Flip> ,,teplej bonz, dobrej bonz,, :-))

Úterý 1. prosince 2009 v 17:07profil byl smazán

jurann> hele není ten rybník obdélníkového tvaru a nemá na jednom konci takové betonové kostky a na nich čísla?:-))

Úterý 1. prosince 2009 v 17:05profil byl smazán

spike> když je ti ,co ti o tom povídali zase nahážou zpátky,tak tam zase budou.

Úterý 1. prosince 2009 v 17:04profil byl smazán

Kazan> bonzovat se nemá,ale hlásit se to musí:-)) )

Úterý 1. prosince 2009 v 16:29® jurann
jurann

Dneska jsem byl po 4 vláčet během jednoho týdne na jednou rybníku u nás a zase a opět jsem nic nechytil

Úterý 1. prosince 2009 ve 14:10® Kazan

sus1> docela by mě zajímalo jestli autoři článků vědí že si je Vojta dal na své stránky. Big Mike> víš o tom že tvůj článek o výrobě wobů je umístěn na stránkách co sem dával odkaz sus1 ?

Úterý 1. prosince 2009 v 11:09® Fugas

Libor> Scanix už má vybráno a nemá na nic nárok, já osobně bych mu za jeho letošní úlovkové prohřešky ani neprodal povolenku na 2010!:-)) )).

Úterý 1. prosince 2009 v 9:40® spike
spike

Libor> u nás na říčce podle slov místních rybářů dřív byla mírová štika na každých 10m ted je na každěm kilometru

Úterý 1. prosince 2009 v 9:37® Libor
Libor

Scanix> hezký, koukám že se moc k velký štice taky nedostaneš, ubývá jich krokodýlů :-((

Úterý 1. prosince 2009 v 9:04® Fugas

troutkiller> čau, no je vidět že si u zdroje, gratuluju! Mě nezbyde zase nic jinýho než obejít pařezy:-D .

Úterý 1. prosince 2009 v 0:17® osprey
osprey

Ahoj všem. Dnes jsem byl pracovně v Táboře, takže jsem se nemohl téhle zdárně rozvíjející se diskuzi věnovat.

Každopádně musím poděkovat Flipovi, jak to tu za mě bravurně obsloužil – dokonce jsme se víceméně shodli i v názoru na toho nového Pezona.

Char: Ten Pezon zvládne asi tolik, co jeho Skeletoří protějšek, ale je lehčí a se špičkovější akcí. Speciálně na rotačky a woby je to docela fajn kousek. Taková dvojka Aglia v proudu by mohlo být jeho maximum (ještě je otázka, co by to bylo za proud – v Rusku káceli vodním paprskem i stromy).

Pondělí 30. listopadu 2009 ve 23:00® sus1

Kazan> http://vojta1995.webgarden.cz/…nich-trpytek

Pondělí 30. listopadu 2009 ve 22:57® sus1

Flip> Dobrá,zkusim.Díky.:-)

Pondělí 30. listopadu 2009 ve 22:53® Scanix
Scanix

Tak se mesic s mesicem sesel a ja uzavrel dalsi kapitolku ve svem skromnem albu, zde mate k nakouknuti me listopadove snazeni: http://www.chytej.cz/…laceni-2009/

Pondělí 30. listopadu 2009 ve 21:42profil byl smazán

sus1> dám ti typku-zkus si od Vojáčka objednat pár třpytek-nejsou tak špatné a požádej ho jestli by ti za nějaké drobné neposlal nějaké ty závěsy.

Pondělí 30. listopadu 2009 ve 21:42® Kazan

sus1, Hony > nebo vyrobit http://chytej.cz/…ich-trpytek/

Pondělí 30. listopadu 2009 ve 21:41profil byl smazán

troutkiller> ale myslím si,že je vás tu dost komunikativních a inteligentních jedinců na to abych to tu oživoval-rád sem ovšem v budoucnu zavítam na kus řeči.