Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 8. prosince 2003 ve 13:59® Vaclav
-
MAF: Jo, tu pokutu projednáme v klubu „deseti statecnych“, jehoz predsednictvo se nekde sejde, projedna tvuj disciplinarni prohresek a pak se usnese. Chci navrhnout Rudu na funkci predsedy predsednictva. Ruda: Co ty na tu pokutu?
- Pondělí 8. prosince 2003 ve 13:15® MAF
-
Václav:Taky mě to mrzí fakt jsem se těšil,leč bylo TO silnější než já.-)vím,že mě čeká disciplinární řešení a mastná pokuta…
- Pondělí 8. prosince 2003 ve 13:11® raduch
-
Vaclav-Dík,za odpověd. Ríšu znám od vidění a tak se zkusím se na něj kontaktovat. Přeju vše nejlepší do Nového roku tobě i tvé rodine.
- Pondělí 8. prosince 2003 ve 12:48® Vaclav
-
MAF: Skoda, ze jsi nedorazil, tesil jsem se. Prisel jsi o mimoradny rybarsky zazitek, hlavne ve chvili, kdy nas ty kroupy „masirovaly“ do obliceje. Doslo tam i k zajimavosti: bracha ulovil stiku 410 mm, rozhodci ji zapsal a pustil. Asi o hodinu pozdeji ho na tom miste vystridal Miki a ten ji vytahl take – na milimetr stejne dlouhou.
- Pondělí 8. prosince 2003 v 10:44® MAF
-
Ruda. V sobotu jsem přišel domů z páteční oslavy v 9 dopoledne a celej den až do neděle jsem byl mumifikován v pelechu,ten púroutek vypustím,junior potřebuje delší než jsem ti říkal,potřebuje alespoň 2,50. díkanec.
- Pondělí 8. prosince 2003 v 10:34® Ruda
-
MAF: Kde jsi byl v sobotu? Co ten prut chceš ho poslat nebo jak?
- Pondělí 8. prosince 2003 v 9:51® Vaclav
-
Lada: Nakonec dorazilo jen 10 statecnych, kdyz jeste ve ctvrtek vecer bylo prihlaseno 16 lidi – nekteri se omluvili v patek a dva pak i v sobotu. Bohuzel nedorazil MAF. Pocasi bylo desive! Nejprve lijavec, 0°C a silny severak, pak dokonce i ledove kroupy!!! Bylo to o preziti. Cekal jsem, ze se chyti maximalne 7 ryb, ale nakonec se ulovilo 12 ryb (2 stiky, 4 tlousti a okouni), tedy v prumeru 1,2 ryby na zavodnika, i kdyz ctyri kluci skoncili s nulou. Vyhral Honza Mikac (4 ryby), druhy byl muj bracha (2 ryby) a treti Pavel Skala z Janovic nad Uhlavou (2 ryby). Ja skoncil ctvrty se dvema okouny. Nejlepsi na tom pak bylo to spolecne posezeni u grogu v hospudce v Trsnicich.
- Pondělí 8. prosince 2003 v 9:48® MAF
-
4ALL:Omlouvám se vąem jenľ smutnili a strádali pro moji nepřítomnost na sobotním setkání,ale páteční čertovsko-mikuláąská oslava se protáhla do sobotního dopoledne,čili jak sami musíte pochopit,čert jenľ má v těle 2 promile nemůľe řídit auto natoľ chytat ryby. takľe jeątě jednou"sorry boys". amen.
- Pondělí 8. prosince 2003 v 9:20® Láďa
-
Václav:Tak jak jste dopadli v sobotu?Počasí nestálo za nic co?
- Pondělí 8. prosince 2003 v 8:16® Vaclav
-
Raduch: Jen jsem zapomnel… Na podzim jsem byl parkrat na rybach s Risou Kosikem z Ase.
- Pondělí 8. prosince 2003 v 8:14® Vaclav
-
Raduch: Do konce roku na Skalce? Ja nevim… Ted jsou kratke dny a ja se proto dostanu k vode jen o vikendu, pristi vikend mam planovanou reku se dvema znammymi, vikend pred Silvestrem mamae spolecnou (jakousi zavodni) rozlucku – taky na rece. Ja se tomu nebranim, jen zbyvaji tri vikendy do konce roku a ty mam v zasade nejak rozplanovane (to nemluvim o tom, ze mam manzelku uz tri tydny v nemocnici, a tak veskera starost o domacnost a o syna je pouze na mne).
- Neděle 7. prosince 2003 ve 21:32@ Big Mike
-
Já bych byl v klidu. Kdyby předem něco takového připravovali, jistě by se o tom mluvilo. A jestli to bude pravda, budu 1.1. první, kdo tam zabrodí!!! A že by mě kontrolovali policajti, kteří znají ryb.řád? O tom pochybuji. Takže: HLAVNĚ KLID !!!
- Sobota 6. prosince 2003 v 16:33® Andrea
-
MAF: Neboj se, smrťák se vejde i do prasátka. Když ho nasekáme na kousky, tak ho prasátko rádo spapá. Prasátka jí všechno.
Jen nevím, jestli bude stravitelný. ten smrťák. a následně i to prasátko.
- Pátek 5. prosince 2003 ve 20:45® HaD
-
Big Mike + ALL: s těmi jezy je to opravdu dost nešťastné, alespoň pokud to bude pravda.
- Pátek 5. prosince 2003 v 19:57@ Big Mike
-
Dle mého je to s těma jezama nešťastně formulováno. Dozajista myslí jezy sloužící k plavbě. Tohle nešťastný slovíčkaření… Proč to nemohou formulovat jasně? Jednoduchá věta, tečka, konec. A ne dělat věty rozvité, vyšperkované zvýrazněnými slůvky a tím pádem vlastně tak složité na výklad, že by i Ruda měl co dělat. Záleží na výkladu. Já osobně, jako vedoucí RS si to vykládám tak, že normál jez je přístupnej. A když by to tak nemělo být, budu v těchto případech analfabet, IQ okolo bodu mrazu a k tomu ještě bez prostorové orientace a ať mi někdo dokáže opak. Ostatně, je někde definováno slovo jez? U nás se říká splav. A o tom není v řádu ani zmínka…………………………………………………………………………………………… ………………………………. Michal: na co jsi chytal? Pokud jde o kapry, namohu o Vlkově porozprávět. Ale jezdím tam na přívlač. Jednou tak, podruhé onak. Letos jsem tam mockrát nebyl, ale tuhle jsem vydoloval na Velké vzadu mezi kmeny 4 pěkné okouny. A hodně utrhal. Také je jich tam 5, tak záleží na které chytáš. Kdybys tam někdy jel, tak se ozvi na 723 069952 (taky Michal) nebo Mikuc@volny. cz a můžeme se domluvit na dalším. Spíš tedy na víkend. Momentálně jsem po operaci lokte, tak bych mohl jen na skok o vycházce. Snad tou kličkou otočím.
- Pátek 5. prosince 2003 ve 14:53® raduch
-
Vaclav:Jsem z Aše a s přívlačí začínám,mohl bych Vás někdy vidět v akci na Skalce ještě do konce roku. Zítra budu v práci celý den a tak na čumendu to nestihnu.
- Pátek 5. prosince 2003 ve 14:37® Vaclav
-
Ruda: Prihlaseno bylo 15 lidi, ale dnes uz se dva omluvili – Lada Zalicha jede se synem na fotbalovy turnaj a Risovi Kosiku se vratily problemy s nnohou, kterou mel nedavno operovanou. Ale i tak tam cca dvanactka lidi bude, coz je v te zime dobre (na Chebsku se dnes zhorsilo pocasi, dopoledne dokonce mrholilo, zitra ma byt jeste hur), kdyz to puvodne melo byt jen male setkani Zapadocechu.
- Pátek 5. prosince 2003 ve 12:23® Ruda
-
All: Tak jsem zvědav kolik vyder zítra dorazí na sraz. Jo Mafíku taky klempíruji, ale nějak to vydržím. Koupil jsem to Shimano Nexave.
- Pátek 5. prosince 2003 v 11:06® Bass
-
Karlos: Je to dost, že si se taky ozval ! Zdravim Tě
- Pátek 5. prosince 2003 v 8:14® Vaclav
-
Karlos: Ty zijes?
- Pátek 5. prosince 2003 v 8:09® Vaclav
-
Mirek, Lada: V souvislosti s novym zakonem jsem neco malo stacil sledovat. Vim, ze tam na posledni chvili byla cela rada pozmenovacich navrhu. Pan poslanec Seda napriklad navrhl doplnit vetu do paragrqfu 9: Pri vyberovem rizeni o povoleni vykonu rybarskeho prava musi prislusny organ prihlednout k prednostnimu pravu rybarskeho svazu, ktery vykon rybarskeho prava v danem rybarskem reviru ci jeho casti provadi, a to v pripade, ze se tento rybarsky svaz vyberoveho rizeni ucastni. Neznám jeste schválenou verzi (nemel jsem cas si ji precist), ale tohle by zarucilo nejakou kontinuitu a dalo by to hospodarum jistotu.
- Pátek 5. prosince 2003 v 8:01® MAF
-
Karlos:Cos objednával od Miloše z MRKu za mouchy?
- Pátek 5. prosince 2003 v 7:59® MAF
-
Karlos:Kámo je vidět že o životě něco víš
)
- Pátek 5. prosince 2003 v 7:58® MAF
-
Andrea:No hnedka je mi líp když si vzpomenu jak dopadnul Pandrhola
s tím trezorem bude trošku problém,neb vlastním pouze prasátko z porculánu a tam se smrťák asi nevejde.-))
- Pátek 5. prosince 2003 v 0:40@ Karlos
-
Andrea:O Mafa se neboj,on to nějak přepije…
- Čtvrtek 4. prosince 2003 ve 23:37® Marek
-
Andrea:Ave Andrea,moribundus Te salutant !
- Čtvrtek 4. prosince 2003 ve 20:04® Andrea
-
Marek: Nesmíš to tak rozpitvávat, teď si MAFa vyděsil a ještě se mu přitíží. Ano,
s pacienty bys měl jednat jako rovný s rovný. Ale toto! Trochu toho lidského a citlivého přístupu by neškodilo. - Čtvrtek 4. prosince 2003 ve 20:00® Andrea
-
MAF: Neboj, umírání ti nepřeji ani já. Jen jsem zavzpomínala, jak se tady před nějakou bobou mluvilo o moribundusu. Ten byl inspirovaný Dařbujánem a Pandrholou, takže když zavřeme smrtku do trezoru, neohrozí tě ani ten moribundus.
Nemusíš se bát.
- Čtvrtek 4. prosince 2003 v 19:17® Mirek
-
Láďa: No, pokud je to tak, jsou v háji nejatraktivnější části řek. Asi si tím kdosi, cosi připravuje. Ale snad to nebude tak horké. Třeba pan Křivanec na svých stránkách píše, že zákon dopadl pro rybáře nad očekávání dobře. Tak nevím.
- Čtvrtek 4. prosince 2003 v 9:59® Vaclav
-
MAF: Nezapomen si v sobotu privest placatku. Zacina zde prituhovat…