Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 13:09® Robur
-
Bigpista> http://www.chytej.cz/…-sobe-dil-4/ v článku je fotka obsahu nějaké mé krabičky, prut neznám, ale rotačky do velikosti 2, gumy do velikosti 5 cm baj oko, woblery, smáčky. Vlasec max. 18 a směrem do zimy se zjemňuje. Ale dostal jsi univerzální radu nn univerzální vláčku.
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 13:03® Bigpista
-
Ahoj, můžu poprosit oradu pro začátečníka? Chtěl bych začít s vláčkou a nemám téměř žádné zkušenosti. Chtěl bych se zaměřit spíš na lehčí přívlač a provětrat hlavně okouny. Mám prut Mivardi Fanatic Spinning 2,4m 10–25g. Poradíte jaký zvolit nástrahy? Chytat budu převážně na Vltavě v okolí Prahy, občas se projdu kolem Otavy u Strakonic (pokud tam Osprey něco nechal
)
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 12:44® Robur
-
skwor, a to ještě neví, že píšeš o lovu šesticentimetrových bolenů do časáků. měl by ses zamysle. To je spíš do selského rozumu.
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 11:26® macino ambrossiny
-
Zdravím co je podla vás lepší na UL přívlač Mivardi champion 2000 nebo Tubertini sirio 2000?…nebo pokud máte jinou volbu sem s ní
- Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 11:15® Libor
-
osprey> ta lokomotiva ale musí spolehlivě fungovat a dobře vypadat, pak se Ti v ní bude vozit hodně hladových pasažérů. Tvoje práce je ale dobrá.
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:28® osprey
-
skwor: Tak se na to vydlab a začni se projevovat víc
Jinak tu naši rybařinu, kde si většina lidí myslí, že nejchytřejší ryba je kapr, nikdy nezměníme.
Ostatně chytrost je lidský výmysl. Ryby to dělají po svém. A některé fakt dobře.
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:24® osprey
-
Flip: Ono to bude na dýl. Než se to tady rozjede, to bude ještě chvíli trvat. Ale je to jako s lokomotivou. Ze začátku to leze po milimetrech a na konci to ani nejde zastavit.
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:22® skwor
-
Flip> Kdepak, tohle bylo jinak. Víš toho polovinu. Mluvil jsem o tom pak s ospreyem, může potvrdit – myslel si to totiž taky. Ostatně, poslední půlrok se tu projevuju minimálně ve všech ohledech.
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:19profil byl smazán
-
skwor> pěkný hovno-vymlouváš se šmejde-není to tak dávno,co tě tady nasrali kvůli Berounce
Nic ve zlém,každej občas zapomíná
)
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:17profil byl smazán
-
osprey> sem polovičku příspěvků napsal sám
Nedělej si iluze kámo-bude to chtít sakra hodně práce a ti šmejdi jako Skwor,Sander Prutos a další by na tom měli začít makat. Kádr tu je myslím dobrej,Suss, Tommy a další tak vstávat hoši práce čeká.
)
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:15® skwor
-
Flip> To bylo období bez netu úplně, nebyl čas ani na jeden web. Tam to mělo jiné důležitější příčiny.
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:15® Prutos
-
osprey> Kam se mám dostavit? Držet cizí rybu mi jde dobře, jsem dokonce rybodržák s praxí
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:14® skwor
-
osprey> Vyspěl… možná, ale zaručeně ne úplně. Pořád se mám co učit. Včera jsem se například dočetl, že kapr je prý naše nejchytřejší ryba. Dotyčný to myslel zcela vážně a mimo to přirovnal okouna k pavím očkům v akváriu. To mi došly slova
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:13profil byl smazán
-
skwor> hele jak by řekl PV -dříve erotik nyní sklerotik,ale tak zlé to ještě není,nebo ano?Ale jak je to dlouho,co jsi vystřelil na čas z Chytej? Že by to byly už 3 roky,
))
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:13® Prutos
-
Flip> Že není zač. Nakonec, vždyť mě to stálo jen kapku času. Takže téměř nic. Tobě by měli děkovat že ses těch rybokurv.tek vzdal.
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:12® osprey
-
skwor: V tom případě jsi za ty tři roky jako osobnost vyspěl, za což nepochybně vděčíš i podnětnému internetovému prostředí a mimo jiné i Flipovi, který na jeho podnětnosti pracuje dnem i nocí.
Pokud nevěříš, podívej, jaký průvan tady udělá jedna jeho návštěva
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:10® skwor
-
Flip> Vracíš se k víc než tři roky staré záležitosti, dneska mě na.ereš těžko
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:10® osprey
-
Flip: Už se těším.
Co se metrovky týče, uděláme to tak, že ty ji budeš držet a já budu fotit.
I když úplně ideální je trojkombinace – ty ji chytíš, Prutos ji bude držet a já fotit. Líp to prostě nejde.
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:08profil byl smazán
-
skwor> ajaj-už dlouho si to tu neopustil,co?Zase chceš bulet v Orlickém jádře,že se tu na tobě dneska spáchala křivda?Jen si koleduj zajíčku
)
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:06profil byl smazán
-
osprey> a jak mám asi tu metrovku vyfotit-si zkoušel jí někdy držet v jedné natažené ruce-ha?
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:05® skwor
-
Na Flipa bacha, je nebezpečnej – to je won
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:05profil byl smazán
-
Prutos> si o tom ještě promluvíme
)Jinak ti mám vyslovit poděkování kamarádů se kterýma jsem se podělil o ty třpytky na kterých jsem pracně vyměnil trojháky za Ownery a které ty bestie na mně vyloudili.Dík
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:04® Prutos
-
osprey> žádej black list, to Flip tu nabádá k rozdmíchávání nepokujů…záškodník
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:03profil byl smazán
-
osprey> zejrta jim natrháme držky a bude zase dobře-sem to už naorganizoval a večer doladíme i to Lipno.Jinak myslím ,že v 7,10 tě vyzvedávám bez problémů.Akorát budu muset trošku dříve vstávat.Věra mi pomůže a stíhám.
Tento příspěvek byl editován 25.11.2009 21:07:31 uživatelem . - Středa 25. listopadu 2009 ve 22:02® osprey
-
Flip: Prutos? Ten tady stěží proběhne. Ve válečných barvách jsem ho tu neviděl ani nepamatuju.
Akorát mám dojem, že válčí proti těm, co válí ryby v trávě. A já zas proti červenobílým praporkům, co zůstávají u vody po závodech
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:02® Prutos
-
Flip> Ale vždyť to myslím ve srandě. Jsem nekonflikťák. Zdejší smrádek a teploučko mi vyhovuje.
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:00profil byl smazán
-
osprey> tak flákni Prutose na black list a budeš tu mít klid-pořád chce po někom házet sekerky
)
- Středa 25. listopadu 2009 ve 21:59® Tommy
-
Flip> souhlas
- Středa 25. listopadu 2009 ve 21:57® osprey
-
Flip: Ahoj. Dneska mám špatnej den. Všechno mi trvá třikrát dýl než jindy. Tady jsem měl být před hodinou, taky mám balit jakési krámy a nic mi nejde. To je ten včerejšek a předvčerejšek, kdy jsem jel za compem od rána do noci.
Tělo se prostě strhat nedá.
A s tím odpouštěním a velkorysostí jsi to napsal krásně. Leč současná doba je na podobné osobnosti dosti chudá…
- Středa 25. listopadu 2009 ve 21:55profil byl smazán
-
Prutos> kurva s kým chceš furt bojovat?
)Zatím si tu furt čechráš peří.Až budeš mít chuť na pořádnej ring,tak si najdi téma vlez k nám a za chvíli si nebudeš mít co čechrat ty bojovníku
))