Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 25. listopadu 2009 ve 21:52profil byl smazán

Tommy> máš pravdu- pár jich znám i osobně,ale protože je tu vás jak do mariáše,tak si to nemá cenu kazit. Nikdy se nenajde absolutní shoda a doprdele můžu poslat i nejlepšího kámoše,ale tím to končí a zítra o tom třeba ani nevím. Nemá proto cenu aby se ta troška osazenstva tady nějakým způsobem polarizovala. Rovněž ovšem nemá cenu sem lézt s tím,že se chci hádat.provokovat ap.A když se hádat,tak z legrace.

Středa 25. listopadu 2009 ve 21:51® Prutos
Prutos

Flip> V prvním možná. Leč, není poslední. Toho bohdá nebude aby Prutos z boja utíkal! :-)

Středa 25. listopadu 2009 ve 21:50® spike
spike

Člověk se sem chvilku nepodívá a hned počteníčko na 10minut.

Středa 25. listopadu 2009 ve 21:50® Scanix
Scanix

Flip> presne, protoze poplacat se po zadech muze clovek vzdycky, ale ustat nabeh na vidle a nebo dokonce i krivdicku, to je pak zajimavejsi a pro pozorovatele i veselejsi…

Středa 25. listopadu 2009 ve 21:46® Tommy
Tommy

Flip> No jo,já to myslel v dobrým:-) Odpustit umí jen málo kdo a málo kdy,ale tady to snad ani nejde neodpustit. Až na některé vyjímky jsou tu lidi v poho a dobře se s nimi klábosí :-)

Středa 25. listopadu 2009 ve 21:46profil byl smazán

Scanix> A wo tom to je!:-)

Středa 25. listopadu 2009 ve 21:44® Scanix
Scanix

Flip> no ona i „zaskodnicka“ prace je prospesne…souhlasim s tebou v tom, ze zdrave se pohadat doda proste stavu, nakonec my dva jsme si to parkrat vyzkouseli, akorat z meho pohledu to prijali chlapsky, pak se ma proste zajit napivo a byt zas v klidu ;-)

Středa 25. listopadu 2009 ve 21:43profil byl smazán

Scanix> záškodníka -proč? U nás to jede i beze mne,tak jsem nakoukl k sousedům přes ulici.:-)

Středa 25. listopadu 2009 ve 21:41profil byl smazán

Tommy> Nic-teda skoro nic-pouze mi to tak nějak napadlo,když si začal s tím trápením:-))

Středa 25. listopadu 2009 ve 21:40® Scanix
Scanix

Flip> ja kam si zmizel a ty tu delas zaskodnika :-))

Středa 25. listopadu 2009 ve 21:39® Tommy
Tommy

Flip> Nechápu co tímto chtěl autor říct? :-)

Středa 25. listopadu 2009 ve 21:38profil byl smazán

Tommy> kámo -velkorysost a odpuštění jsou pouze majetkem silných osobností.A dost těžko se získávají.Sám jsem k tomu ještě nedospěl a tak mi nezbývá než doufat,že i já jednou těmito hodnotami zbohatnu :-)

Středa 25. listopadu 2009 ve 21:32® Tommy
Tommy

Flip> Tak to taky bylo myšleno a suse musíme trochu potrápit :-))

Středa 25. listopadu 2009 ve 21:31profil byl smazán

Prutos> zatím u mne prohráváš v prvním kole:-)) )

Středa 25. listopadu 2009 ve 21:30profil byl smazán

Tommy> tak zkus použít rozvinutější souvětí,takhle to vypadá,že pouze dodáváš Prutosovi podporu:-)) )

Středa 25. listopadu 2009 ve 21:27® Tommy
Tommy

Flip> Já nejsem fanclub,jen debatuju !!!!!!! :-)

Středa 25. listopadu 2009 ve 21:25® Prutos
Prutos

Flip> Sám se divím. Většinou se tu jen zjevím, někoho zdrbu a zas zmizím :-)

Středa 25. listopadu 2009 ve 21:23profil byl smazán

Prutos> koukám,že máš i fansclub:-)) )

Středa 25. listopadu 2009 ve 21:11® Tommy
Tommy

Prutos> Zas tak rychlej není,neboj :-)

Středa 25. listopadu 2009 ve 21:08® Prutos
Prutos

Tommy> Kdo ví, určitě bude uskakovat :-)

Středa 25. listopadu 2009 ve 21:06® Tommy
Tommy

Prutos> Ale ať se trefíš :-))

Středa 25. listopadu 2009 ve 21:04® Prutos
Prutos

Flip> Měls pravdu, jsem nekonfiktní typ. Sus napsal, že v každém je kousek provokatéra. Takže až bude nejhůř, ten kousek najdu, vykopu válečnou sekeru a hodím ji po susovi .-)

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:59® Prutos
Prutos

Sander> Jo ták. Tak jde to sice těžko…ale jde. No, píšu si… :-)

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:58profil byl smazán

Prutos> chyba-teď jsi napsal jednu z věcí,která by naopak měla být součástí internetové zábavy-HÁDKA-pokud se všichni chválí,tak je to nuda,takže hádat,argumentovat nikam neodcházet nikoho nevykousávat-to jsou stavební kameny diskuze. A hlavně legrace a zábava-proto to tu snad je zřízené A ty odborné pindy ať si monitoři přečtou jinde.:-))

Tento příspěvek byl editován 25.11.2009 19:59:46 uživatelem .
Středa 25. listopadu 2009 ve 20:55profil byl smazán

Prutos> nepřítel ustoupil-co je na tom divného stáhl se do strategické zálohy:-)) )

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:54® Sander
Sander

Prutos > žehlí si to dopředu, co kdyby tě někdy nasral… :-D

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:50profil byl smazán

Sander> taky jsem Péťo dole napsal,že jsi vyspěl,vyzrál a na dost věcí člověk kouká čase jinak-to měla být pochvala a ne kritika:-) teď už jako ostílený serverový matador jsi nad věcí.

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:47® Prutos
Prutos

Chvíli tu nejsem a vy mě tu pitváte div ze mě nelezou střeva :-)

Sus1: Nevím za čím chceš dělat čáru, pokud vím, nejsme a nikdy jsme nebyli na válečné stezce.

Flip:Jistě že může. Však to beru s nadhledem. My se vlastně ani nepohádali..dotyčný se na mě vyřádil a zdejchnul se. Tak nevím, co tím sledoval.

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:43® Sander
Sander

Flip > ano, tři roky staré? Nebo je to déle? To že se tam u vás neobjevuji s tím nesouvisí.

Už jsem dávno nad věcí co se týče veškerých zdejších vyhrocených situací. Chodím si sem pokecat vlastně jen o rybách a v tomto tématu mě nikdo nenaštve. O věcech obecného rázu se bavím celý den, nemám přílišnou potřebu je šířit i zde. Když se nad tím tak zamyslím, za ta léta co uběhla od té naší debaty, na kterou narážíš, se ze mě stal docela kliďas.

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:35profil byl smazán

Sander> demonstrativního odchodu a nebo rýpání?Myslím,že by to nebyl taký problém-ale jak už jsem psal staré prádlo netřeba přepírat.