Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:30® Sander
Sander

Flip > neříkej? Uveď příklad.

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:29profil byl smazán

sus1> takovej Sander,nebo notorickej odcházeč Skwor taky neunesli,když si do nich někdo zaryl a teď to taky s gustem aplikujou na jiných-prostě přirozená evoluce.:-))

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:28® sus1

Flip> :->

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:27profil byl smazán

sus1> kdo z nás nebyl,když byl mladej.Taky jsem si myslel,že pravda je jenom jedna-ta moje.:-((

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:23® sus1

Flip> Já myslim,že kadždej z nás trochu konfliktákem je.Ale…

…mladý jelito.:-)) )

Tak počkáme až přijde.:-)

Tento příspěvek byl editován 25.11.2009 19:26:15 uživatelem sus1.
Středa 25. listopadu 2009 ve 20:22profil byl smazán

BigMike> nic divného u nás ty mrchy pruhatý začínají v 8,30 a končí v 11 hodin-potom se zavře voda.

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:21profil byl smazán

sus1> náhodou Prutose trošku znám-je to sice takový mladý jelito,ale fajn kluk a dobrej rybář.Myslím,že ani nebude konfliktní typ.Takže pokud tím konflikťákem sám nejsi,tak to bude v richtigu.:-)

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:20® BigMike

Kubas: já brečel nad tím vedrem – jsem úplně groggy, pomalu mám jarní únavu a takovou tu lemru – sotva u vody lezu. A dnes jsem šel trošku světa kraj.A když se vysvléknu z toho teplého, hned mě zase ofoukne na záda… Prostě tohle počasí není dobré pro braní ryb ani pro mě:) Sám jsem se divil, že jsem ho v 8:50 vydoloval – sluníčko už pěkně pražilo! Zítra si ještě víc „přivstanu“ a prubnu to na rozednění!

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:13® sus1

Tak Prutosi???dělam za sebou tlustou čáru a jestli jí překročíš??!!!tak slušně.;-) OK??

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:12profil byl smazán

sus1> Tak schválně budu sledovat,kdo první vypálí:-)) )

Tento příspěvek byl editován 25.11.2009 19:13:34 uživatelem .
Středa 25. listopadu 2009 ve 20:11profil byl smazán

Sander> no stačí když se podíváš vedle svého příspěvku na čas,kdy se to psalo-tohle opravdu vyžaduje lupu:-))

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:10® sus1

Flip> Já na něj nejsem naštvanej,vůbec ne.:-) Když mě bylo tolik co jemu,byl sem taky ,,drzej".:-))

Pracuju s jiným materiálem a to je Prutos ouplně brnkačka.:-1

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:09® Sander
Sander

Flip > grafika nikdy nebude dokonalá, a vlastně ani nemůže, protože by každý uživatel měnil něco jiného, co se zase druhému nelíbí.

Faktem je, že by přidání na sytosti barvy příspěvků nebylo od věci.

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:08® sus1

Flip> Kdepak,si vedle,když mě něco nejde tak dostávam odpověd,že je to mezi židlí a pc.:-))

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:07profil byl smazán

sus1> tak mu pomoz-napiš Prutosovi,že za tím uděláte tlustou čáru a začnete jinak.Přece,když někomu nabídnu smír,tak neznamená že jsem prohrál. Naopak kdo k tomu přistoupí jako první zpravidla vyhrává.Třeba sám nad sebou,ale i to se počítá.

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:04profil byl smazán

Sander> asi mám starej počítač:-)) Další věc co mě na tom Chytej sere jsou ty debilní barvy textu-Vyblitá černá na šedém podkladu-začínám špatně vidět a po chvíli mě začnou bolet oči. Ale nejlepší kombinace se mi líbí v tom sloupci Kam dál modrá a vedle ní zelená(zelená -modrá pro chytej dobrá)a nebo taky jinak. Prostě se tu šetří na černé,bílé a bolševickou tu by tu nejraději zrušili úplně.:-)) ))

Středa 25. listopadu 2009 ve 20:02® sus1

Flip> ( v 18:54)Ale že ses trefil na hlavičku hřebíčku.;-)

Středa 25. listopadu 2009 v 19:58® Sander
Sander

Flip > máš to nějaký divný, já ho zmáčkl jednou a od té doby v oukeji.

Středa 25. listopadu 2009 v 19:58profil byl smazán

Kurva -to musím pořád mačkat tu F5-kdo tuhle kokotinu vymyslel?:-((

Středa 25. listopadu 2009 v 19:54profil byl smazán

Prutos> aha už jsem v obraze hele nechci se nikoho zastávat,ale jestli jste se včera drapli,tak dneska to může být zase jinak ne? každý den je jiný a tím,že neustále budete prát staré prádlo,tak nikomu neprospějete. A ty jako stálice této rubriky by jsi měl být tahounem a ne hned někoho nasrat,nebo setřít když sem vlezeš.

Středa 25. listopadu 2009 v 19:47® sus1

Prutos> Nápodobně.

Středa 25. listopadu 2009 v 19:46® sus1

Flip> Ale jo,sem patří jiné věci,jen jsem tě odpovídal.

Středa 25. listopadu 2009 v 19:45® Prutos
Prutos

sus1> jojo, popichovat umíš prvotřídně :-) A kloudná diskuze z toho nějak né a né vzejít.

Středa 25. listopadu 2009 v 19:43® Prutos
Prutos

Flip> Mara je můj oblíbený uživatel. Má mě děsně rád :-)

BTW: Dávej na našeho redaktora pozor…bez něj by se mám tu zle vedlo. A tak mě napadá…postoupil jsi k té pruhaté metě?

Středa 25. listopadu 2009 v 19:41profil byl smazán

sus1> no na odborné píčoviny snad mají jiné rubriky-tady by si měli vláčaři pokecat o tom jak to šlo,nebo nešlo-jestli na těch fiškách vůbec byli a proč třeba nebyli a kdy půjdou a nebo co ten šmejd Paroubků dneska zase posral-no prostě jen tak. Kurva to to tady chcete přes zimu zavřít až se nebude chytat.:-))

Středa 25. listopadu 2009 v 19:40® sus1

Flip> z 18:27 – takhle je to ale dneska všude.

Já je tady taky kolikrát nadzvednu??!!ale ne proto,že to myslim vážně,ale aby se začali bavit a něco naspali a tak se možná začala nějaká diskuze.:-) Kdyby mě tak kolikrát viděli,jak se tady směju u pc a oni jsou s tlakem u 200vky??!!:-))

Středa 25. listopadu 2009 v 19:36® sus1

Flip> Když voni sou líný se zapojit a nejradši jak píšeš ty – asi povídají jen o rybach,jak se to ztočí někam jinam,tak je vidět úpadek lidí hned,zůstane opravdu jen ,,pár"lidí.

Přesně tak,jen o rybach to pořád nejde.Lidi kteří chytají dlouho a mají zkušenost,tak se tady přece nebudou(asi už nechtějí) zapojovat do otázek 100× odpovězených a tudíž mlčí a nebo odejdou.Když sem sem přišel,co tady bylo jmen,dneska je tady nevidim,proč??ne­vim.

To by bylo na dlouho.:-)

Středa 25. listopadu 2009 v 19:35profil byl smazán

Prutos>a kdo je to ta Mara?

Středa 25. listopadu 2009 v 19:34profil byl smazán

Prutos> co sem teda vůbec lezeš šmejde:-)) ) Jinak taky zdravím pochopitelně:-)

Středa 25. listopadu 2009 v 19:31® Prutos
Prutos

Flip> Ahoj! Rád tě vidim, jak je? Dneska těžko pokecáme, čas je mi v patách… Ahoj! Tak já letim…

Jojo, tak nějak to tu funguje. A když už něco, tak zarejt a zdrhnout.. (viď Maro)