Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 25. listopadu 2009 ve 20:30® Sander
-
Flip > neříkej? Uveď příklad.
- Středa 25. listopadu 2009 ve 20:29profil byl smazán
-
sus1> takovej Sander,nebo notorickej odcházeč Skwor taky neunesli,když si do nich někdo zaryl a teď to taky s gustem aplikujou na jiných-prostě přirozená evoluce.
- Středa 25. listopadu 2009 ve 20:28® sus1
-
Flip>
- Středa 25. listopadu 2009 ve 20:27profil byl smazán
-
sus1> kdo z nás nebyl,když byl mladej.Taky jsem si myslel,že pravda je jenom jedna-ta moje.
- Středa 25. listopadu 2009 ve 20:23® sus1
-
Flip> Já myslim,že kadždej z nás trochu konfliktákem je.Ale…
…mladý jelito.
)
Tak počkáme až přijde.
Tento příspěvek byl editován 25.11.2009 19:26:15 uživatelem sus1. - Středa 25. listopadu 2009 ve 20:22profil byl smazán
-
BigMike> nic divného u nás ty mrchy pruhatý začínají v 8,30 a končí v 11 hodin-potom se zavře voda.
- Středa 25. listopadu 2009 ve 20:21profil byl smazán
-
sus1> náhodou Prutose trošku znám-je to sice takový mladý jelito,ale fajn kluk a dobrej rybář.Myslím,že ani nebude konfliktní typ.Takže pokud tím konflikťákem sám nejsi,tak to bude v richtigu.
- Středa 25. listopadu 2009 ve 20:20® BigMike
-
Kubas: já brečel nad tím vedrem – jsem úplně groggy, pomalu mám jarní únavu a takovou tu lemru – sotva u vody lezu. A dnes jsem šel trošku světa kraj.A když se vysvléknu z toho teplého, hned mě zase ofoukne na záda… Prostě tohle počasí není dobré pro braní ryb ani pro mě:) Sám jsem se divil, že jsem ho v 8:50 vydoloval – sluníčko už pěkně pražilo! Zítra si ještě víc „přivstanu“ a prubnu to na rozednění!
- Středa 25. listopadu 2009 ve 20:13® sus1
-
Tak Prutosi???dělam za sebou tlustou čáru a jestli jí překročíš??!!!tak slušně.
OK??
- Středa 25. listopadu 2009 ve 20:12profil byl smazán
-
sus1> Tak schválně budu sledovat,kdo první vypálí
Tento příspěvek byl editován 25.11.2009 19:13:34 uživatelem .)
- Středa 25. listopadu 2009 ve 20:11profil byl smazán
-
Sander> no stačí když se podíváš vedle svého příspěvku na čas,kdy se to psalo-tohle opravdu vyžaduje lupu
- Středa 25. listopadu 2009 ve 20:10® sus1
-
Flip> Já na něj nejsem naštvanej,vůbec ne.
Když mě bylo tolik co jemu,byl sem taky ,,drzej".
Pracuju s jiným materiálem a to je Prutos ouplně brnkačka.
- Středa 25. listopadu 2009 ve 20:09® Sander
-
Flip > grafika nikdy nebude dokonalá, a vlastně ani nemůže, protože by každý uživatel měnil něco jiného, co se zase druhému nelíbí.
Faktem je, že by přidání na sytosti barvy příspěvků nebylo od věci.
- Středa 25. listopadu 2009 ve 20:08® sus1
-
Flip> Kdepak,si vedle,když mě něco nejde tak dostávam odpověd,že je to mezi židlí a pc.
- Středa 25. listopadu 2009 ve 20:07profil byl smazán
-
sus1> tak mu pomoz-napiš Prutosovi,že za tím uděláte tlustou čáru a začnete jinak.Přece,když někomu nabídnu smír,tak neznamená že jsem prohrál. Naopak kdo k tomu přistoupí jako první zpravidla vyhrává.Třeba sám nad sebou,ale i to se počítá.
- Středa 25. listopadu 2009 ve 20:04profil byl smazán
-
Sander> asi mám starej počítač
Další věc co mě na tom Chytej sere jsou ty debilní barvy textu-Vyblitá černá na šedém podkladu-začínám špatně vidět a po chvíli mě začnou bolet oči. Ale nejlepší kombinace se mi líbí v tom sloupci Kam dál modrá a vedle ní zelená(zelená -modrá pro chytej dobrá)a nebo taky jinak. Prostě se tu šetří na černé,bílé a bolševickou tu by tu nejraději zrušili úplně.
))
- Středa 25. listopadu 2009 ve 20:02® sus1
-
Flip> ( v 18:54)Ale že ses trefil na hlavičku hřebíčku.
- Středa 25. listopadu 2009 v 19:58® Sander
-
Flip > máš to nějaký divný, já ho zmáčkl jednou a od té doby v oukeji.
- Středa 25. listopadu 2009 v 19:58profil byl smazán
-
Kurva -to musím pořád mačkat tu F5-kdo tuhle kokotinu vymyslel?
- Středa 25. listopadu 2009 v 19:54profil byl smazán
-
Prutos> aha už jsem v obraze hele nechci se nikoho zastávat,ale jestli jste se včera drapli,tak dneska to může být zase jinak ne? každý den je jiný a tím,že neustále budete prát staré prádlo,tak nikomu neprospějete. A ty jako stálice této rubriky by jsi měl být tahounem a ne hned někoho nasrat,nebo setřít když sem vlezeš.
- Středa 25. listopadu 2009 v 19:47® sus1
-
Prutos> Nápodobně.
- Středa 25. listopadu 2009 v 19:46® sus1
-
Flip> Ale jo,sem patří jiné věci,jen jsem tě odpovídal.
- Středa 25. listopadu 2009 v 19:45® Prutos
-
sus1> jojo, popichovat umíš prvotřídně
A kloudná diskuze z toho nějak né a né vzejít.
- Středa 25. listopadu 2009 v 19:43® Prutos
-
Flip> Mara je můj oblíbený uživatel. Má mě děsně rád
BTW: Dávej na našeho redaktora pozor…bez něj by se mám tu zle vedlo. A tak mě napadá…postoupil jsi k té pruhaté metě?
- Středa 25. listopadu 2009 v 19:41profil byl smazán
-
sus1> no na odborné píčoviny snad mají jiné rubriky-tady by si měli vláčaři pokecat o tom jak to šlo,nebo nešlo-jestli na těch fiškách vůbec byli a proč třeba nebyli a kdy půjdou a nebo co ten šmejd Paroubků dneska zase posral-no prostě jen tak. Kurva to to tady chcete přes zimu zavřít až se nebude chytat.
- Středa 25. listopadu 2009 v 19:40® sus1
-
Flip> z 18:27 – takhle je to ale dneska všude.
Já je tady taky kolikrát nadzvednu??!!ale ne proto,že to myslim vážně,ale aby se začali bavit a něco naspali a tak se možná začala nějaká diskuze.
Kdyby mě tak kolikrát viděli,jak se tady směju u pc a oni jsou s tlakem u 200vky??!!
- Středa 25. listopadu 2009 v 19:36® sus1
-
Flip> Když voni sou líný se zapojit a nejradši jak píšeš ty – asi povídají jen o rybach,jak se to ztočí někam jinam,tak je vidět úpadek lidí hned,zůstane opravdu jen ,,pár"lidí.
Přesně tak,jen o rybach to pořád nejde.Lidi kteří chytají dlouho a mají zkušenost,tak se tady přece nebudou(asi už nechtějí) zapojovat do otázek 100× odpovězených a tudíž mlčí a nebo odejdou.Když sem sem přišel,co tady bylo jmen,dneska je tady nevidim,proč??nevim.
To by bylo na dlouho.
- Středa 25. listopadu 2009 v 19:35profil byl smazán
-
Prutos>a kdo je to ta Mara?
- Středa 25. listopadu 2009 v 19:34profil byl smazán
-
Prutos> co sem teda vůbec lezeš šmejde
) Jinak taky zdravím pochopitelně
- Středa 25. listopadu 2009 v 19:31® Prutos
-
Flip> Ahoj! Rád tě vidim, jak je? Dneska těžko pokecáme, čas je mi v patách… Ahoj! Tak já letim…
Jojo, tak nějak to tu funguje. A když už něco, tak zarejt a zdrhnout.. (viď Maro)