Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 24. listopadu 2009 ve 23:21® hecht
-
osprey> Neshazuj se nám tady
Ještě nedávno nám tu o Tobě psal jeden kolega od vedle něco zcela jiného, o tom Tvém tahu na branku.Jestli to nebude tím, že se z Tebe stává závodník
To soupeření Tě dostane do varu jak za mlada, standart lov je nuda což ? Na druhou stranu, ulovit neznámou rybu bez vycházky k vodě, to je opravdová profesionalita
- Úterý 24. listopadu 2009 ve 22:41® osprey
-
skwor> No fuj, podoustev radši než barbusáka… Podouství můžu mít kolik chci, ale parma, to je rybka. Navíc podoustev nemůže mít 70+
Libor: Oukleje tu máme nádherné. 23 cm není v květnu problém. Kdyby měla ouklej 40 cm, byla by to super ryba. Já vím, že 40 cm ouklej je bolen, ale věřím, že by to nebylo stejné. A nevím, proč všichni tvrdí, že rotačky rybám něco připomínají. Rotačka je první nástraha, před kterou se ryby naučí zdrhat.
- Úterý 24. listopadu 2009 ve 22:28® skwor
-
Libor> Na jaro se těším na líny. To je spolu s podouství (a bolenem) jediná kaprovitá ryba, kterou chytám opravdu rád. Zajímavý je, že všichni kolem mě mají strašně rádi parmy, mě jejich lov nic neříká
- Úterý 24. listopadu 2009 ve 22:27® Libor
-
skwor> těším se na jaro
- Úterý 24. listopadu 2009 ve 22:26® Libor
-
skwor> vidíš jakej mám přehled, no jo oukleje, rotačky jim připomínají hmyz. Pro mě je ale ouklej nádherná ryba.
- Úterý 24. listopadu 2009 ve 22:19® skwor
-
Libor> Ta ostrá potěšila, prasečkinovi jsem měl na jaře chuť vrazit kudlu do hlavy
Být to na svazovce, tak jí dostal
- Úterý 24. listopadu 2009 ve 22:18® osprey
-
No nádhera. To je spřízněných duší! Ještě zítřek musím vydržet v tvrdém zápřahu a pak se zase kouknu k vodě. Cosi se přede mnou mlhavě rýsuje. Obrysy jsou sice nezřetelné, ale fiška to snad bude…
BigMike: U mě je to tak. Čím míň berou, tím míň chodím. Čím míň chodím, tím míň mi berou a tak chodím ještě míň. Letos je to prostě divné a řeku vymlátili borci v červenci po povodních. Teď jsou na top flecích ryby, které v červenci neměly míru. Některé ji už teď i mají. No a na to, abych jako kdysi dal deset hodin s prutem v ruce už nějak postrádám ten správný tah na branku.
- Úterý 24. listopadu 2009 ve 22:15® skwor
-
Libor> Ha, skleróza dělá divy
Ale letos nemám ani jednu ouklej, když jsem chytal ul, tak jsem je měl běžně.
- Úterý 24. listopadu 2009 ve 22:14® Libor
-
skwor> co ostroretka voe?
- Úterý 24. listopadu 2009 ve 22:02® skwor
-
mirmen> Letos to šlo, chytit na vláčku za jeden rok kapra, podoustev, lína a parmu se mi ještě nepovedlo
Sem tam zabral i nějaký ten dravec.
- Úterý 24. listopadu 2009 ve 21:58® BigMike
-
Mirmen: já si letos na vláčku vůbec nestěžuji, byť brečí okolo kde kdo. Kolega co šmejdí tady u nás okolo vody skoro pořád (byť s rybkou)má také povedenou sezónu – 40 štik, 20 candátů! Jen boleni mu prý nejdou:))) Ještě bych chtěl udolat nějakého candíka na vánoční stůl přes 70 a může zamrznout:))
Pro all, aby byl přehled jak zbrojím oprava: Destiny 2,75m 5–25g
- Úterý 24. listopadu 2009 ve 21:51® mirmen
-
BigMike> no, ty potvůrky oproti předcházejícím rokům nějak něchtějí kousat .. třeba jim došlo, že to pro ně nemusí být výhodné … takže asi není o čem moc drbat, že
- Úterý 24. listopadu 2009 ve 21:42® BigMike
-
Osprey: tak nakonec Destiny 2,70m 10–35g.
- Úterý 24. listopadu 2009 ve 21:37® BigMike
-
Tedy píši jak ožralý, velká omluva – musím koupit novou klávesnici,tato se nějak seká a nedomačkává a …asi je to i rukama a okem. A vše řídí hlava – MOJE:(((
- Úterý 24. listopadu 2009 ve 21:33® BigMike
-
Vláčkařům dochází dech a nebo jsou asi pořád u vody!!! To je to ssamé jako ve „výrobně“ woblerů – také žádný odpich! Až se vody pro dracobijce uzavřou, jistě se sem zase vrátí! A protože už nepůjde o realitu (doloženou fotemú,bude se tu prášit, přehánět, plánovat, kombinovat, objednávat nový cejk a konzultovat vše od A až do Z o 100péro!!!
- Úterý 24. listopadu 2009 ve 20:49® Char
-
Jo jo, taky mám všecny diskuze nepřečtené a to jen čtu a čtu.
- Úterý 24. listopadu 2009 ve 20:47® Char
-
Já vláčím neustále, od jedné práce k druhé, ale úlovky býdné. Snad to víkend napraví.
- Úterý 24. listopadu 2009 ve 20:46® Libor
-
osprey> tos mi teda poradil, ted mám monitor samou čáru, snad to pude dolu dráťákem, moje Eizo vydrží vše. A kde jsou diskutující? No hledají jehlu v kopě kódu, teda sena.
- Úterý 24. listopadu 2009 ve 20:35® osprey
-
Prutos> Technice nevěřit. Kdo nepozná, kde včera skončil, ten ať si to na obrazovce poznačí fixem
Tento příspěvek byl editován 24.11.2009 19:35:29 uživatelem osprey. - Úterý 24. listopadu 2009 ve 20:26® Prutos
-
osprey> pač tu máme 42 000 nepřečtených příspěvků…jestě furt se tím prolouskáváme
- Úterý 24. listopadu 2009 ve 20:21® osprey
-
Cože? Celý den bez zápisu? Vláčkaři, jak to, že nevláčíte a když už nevláčíte (což je trestuhodné), proč alespoň neplkáte?
- Pondělí 23. listopadu 2009 ve 20:22® Char
-
11sax> zkus orlík, v tomto období nějakýho určo chytneš
- Pondělí 23. listopadu 2009 v 19:27® kubas
-
Dodo: krásnej pruhatec, gratulace
- Pondělí 23. listopadu 2009 v 18:51® Dejwík2504
-
hecht>
líp bych to nedokázal
- Pondělí 23. listopadu 2009 v 16:34® jurann
-
jo ja vím že se dá na všecko chytat…ale mám jen troj děličky 3,6m 3lbs na kaprya ostatní prutyco jsem používla jak jsem byl mladší jsem už vyřadil zrpovozu
- Pondělí 23. listopadu 2009 v 1:46® hecht
-
11sax> Moniko, super místo je u vody…
- Pondělí 23. listopadu 2009 v 0:36® 11sax
-
Ahoj kluci,kam se dá zajet na okouny ? Díky Monika
- Neděle 22. listopadu 2009 ve 22:45® spike
-
hecht> je to fakt i na násadu od krumpáče se dá vytáhnout ryba. Když jsme byli malí tak většina z nás začínala s klubkem vlasce na cívce v kapse, nebo trochou vlasce na palici a ryby to chytalo.
- Neděle 22. listopadu 2009 ve 22:33® hecht
-
jurann> Osprey má pravdu, vláčet jsem začínal s tuším 3m teleskopem a navijákem na položenou
Pokud jde jen o to si zachytat, tak to stačí bohatě. Pěkný cajk je něco navíc.Osobně mám pocit, že stejně největší ryby na mé řece jsem viděl vytáhnout na hrozné krumpy.Předloni mi dědek vytáhnul cca 85 štiku před nosem na bambusák a buben, co pamatuje Šemíka jako hříbě. Co bylo platné, že já měl v ruce výbavu skoro za 10 000 – prd.
- Neděle 22. listopadu 2009 ve 22:16® osprey
-
jurann> Proboha a nějaký teleskop nemáš? Cokoli, co má šroubení a pár oček, neměří to zrovna 5 m a dá se s tím trochu rozumně chytat? Té rybě to je jedno.